Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

Bence çok fazla okuyup kafanı bulandırma..bende kimyasal gebelik,dış gebelik gibi saçma sapan şeyler okumuştum,anneme dedim sakın okuma öyle şeyler dedi...Bende bıraktım,okuyup etkileme kendini..Herşeyin hayırlısını iste Allahtan,olur inşallah...

Son düzenleme:

topiğimiz hayırlı olsun,bol bebişli olsun...2 gün bakamıyordum nete ancak vakit buldum..daha bikaç sayfa okudum..gülcel sanırım aynı durumdayız.bende 2 çizgiyi silik görünce gittim kan testi yaptırdım ondada pozitif çıktı ama dr a gösteremedim sonucu..o yüzden hala emin değilim salıdan beri o kadar sabırsızım ki dr a gitmek için ama bi hafta bari geçsin diyorum kesecik oluşmamışsa diye.. alttan muayne olmak istemiyorum.inşallah bu salı gitcem dr a.buarada özel bi polikliniğe gidiyorum ama tam teşekküllü bi hastanede dr bulmam lazım anadolu yakasında önerebileceğiniz dr ve hastane var mı??

neymiş tatlım sıkıntı:97:

mantar başlangıcı imiş onun dışında her şey temiz dedi myoma falan varmı diye baktı hiç bi sorun yok tertemiz dedi mantar için fitil verdi merhem verdi bide ilişki esnasında kullanmam için çok etkiliymiş bi jel verdi çok memnun kalacaksın dedi daha almadım ilaçları bide idrarımda kan varmış çok su iç dedi susuzluktanda vajide sorun olurmuş en çokta kan değerlerime şaşırdım gayet normal dedi bu yıl o kadar çok kanım alındıki demekki işe yaradı yani bebiş istesem hiç bişey kullanmaya gerek yok 1 spermcik yetcek bana

ayy canım benim gecmiş olsun.
jelin ismi ne tatlım neye etkiliymiş kızz
bu arada başka sorun olmadıgına cok sevindim tatlım
şimdi sana sadece 1 tanecik miniminnacık sperm mi lazım kuzummm kıyamam sana

geçmiş olsun tatlım ayy ben de hiç su içmem ya bütün gün aklıma bile gelmez demekki vaji ondan da etkileniyomuş ne vaji varmış bizde de

geçmiş olsun tatlım aman bende cok az su içerdim ama simdi bebiş olursa diye içmeye başladım 1 haftadır .. jelin adı neymiş bizede ver gızzz:))) dün sorunsuz geçti gecem yeterli ıslaklık olunca p... girdiğini bile anlamadım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…