Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

[selam kızlar evet öğlen 60 lira istediler bende daha ortada bişey yok birde ukelaca konuşmaları vardı en iyisi bikaç gün bekliyyeim doktora giderim dedim ama en zoru beklemek sanırım allah hayırlısını versin ama merak da ediyorum eşime akşama 1 test daha alır mısın dedim zaten bu 3. test olucak biz pazartesiye dayanamaz bikaç defa daha bakarız...

ooo kızlar burda toplanmışınız nazlıcım ne olmuş gülceden 60 liramı istemişler yuh ya bence hamiş boşuna vermesin direk dr. gitsin

Evet yaa...bana çok fazla geldi,ne bileyim...Onun yerine dra gidip kesin olarak anlamak daha mantıklı geldi,tabi bu benim fikrim..:44:

bebişim nasıl bekleyecen yakınlarda yokmu başka hastane sağlık ocağı falan ben ölürdüm meraktan

[bende çok merak ediyorum aslında ama bir yandan da hafi hafi karnım ağrıyor umutlanma diyorum sanki içimden akıntı değilde böyle sıvı geliyor gibi oluyor adet oluyoruım sanıyorum bakıyorum bşey yok

nazlıcım sana hamileyim gibi mi geliyor sende bana öyle gelmiştin :))

Vallahi bana öyle geliyor..belirtilerin,sonra iki tane test yapmışsın mesela ikinci çizgi silikte olsa gözükmesi...bana öyle geliyor,canım..Zaten iki gün sonra bir test daha yaparsan ve ikinci çizgi gittikçe netleşmişse hamilesindir,bence canım..Ayy yanlış birşeyde söylemek istemiyorum ama hayırlısı olsun hakkında,tatlım..

[sağol canım benim birde bu akşam eşim geç gelecek bende mesai kalacam kalakaldım kimseyle de paylaşamıyorum birde bu ay enfeksiyon var dediler antibyat kullandım çok karışık bir durum

evet 2 kez yaptım ikisinde de çift çizgi ama burda bişeyler okudum yanılanda çok var

[bende çok merak ediyorum aslında ama bir yandan da hafi hafi karnım ağrıyor umutlanma diyorum sanki içimden akıntı değilde böyle sıvı geliyor gibi oluyor adet oluyoruım sanıyorum bakıyorum bşey yok

tatlım hamiş oluncada regl zamanı geldiğinde kasıkta agrı ancı oluyormuş ama benim şimdiye kadar duydugum 2. çizgi silikse hep hamiş çıktı ark. nasip hayırlısı olsun.

eşimde ilişkiye girmk için aylarca uğraştık hamile kalmak bu kadar kolay olmaz herhalde deyip duruyor bende anlamadım :))))

hayırlısı tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…