Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

buarada kabız mabız :))) folike yeniden başladım :)))):1::1::emir_bebek::emir_bebek: herşey bebiş için:))) haydi spermler hücummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1::1::1::1:

yardımcı oldun tabi tatlım teskur ederim.

kız sen varya 3 vakte kadar hamilesin. ahanda buraya yazıyorum:
kelebek yakında hamile kalcan canım:32:

yeni topik hayırlı olsun canlarım inşallah en kısa zamanda bende yenerimde burada rahat rahat bebiş planı yapabilirim:31:

ayyyyyyy kızlar nevresim takımları var bi yerde öldüm bittim mutlaka almam lazım ama kociş beni kovalayacak artık ev nevresim dolu diye ama çok güzeller alsammı acep :46:dayanamıyommm almak istiyom yapıştım sayfaya kopamıyommmm bende çarşaf hastalığımı var yoksammmmmm:9:

selam kızlar adetim bugün 2 . gün geçti birde gebelik testi yaptım 2 defa erken mi bilmiyorum 2 kez çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi ilkine göre daha silik nedir ne yapmam lazım daha erken mi bunun için

selam kızlar adetim bugün 2 . gün geçti birde gebelik testi yaptım 2 defa erken mi bilmiyorum 2 kez çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi ilkine göre daha silik nedir ne yapmam lazım daha erken mi bunun için

canım hayırlı olsun daha yeni bir gebelik :1:
Git kan tahlili yaptır. Hayırlı olsun:66:

ayyyyyy inanmıyorum sendemi hamilesin brütüsssssssss :60::60::60:hemen gidip bir kan tahlili yap koşa koşa ve bize haber ver güzelim istiyomuydunuzki ????

şu anda kendimi böyle hiisedince istemeye başladım ama karnım tok bire öğelen iş arasında gitsem sonucu alabilir miyim boşuna yaptırmıyayım daha 2 .gün adet gecikti ama

ayyyyyyy kızlar nevresim takımları var bi yerde öldüm bittim mutlaka almam lazım ama kociş beni kovalayacak artık ev nevresim dolu diye ama çok güzeller alsammı acep :46:dayanamıyommm almak istiyom yapıştım sayfaya kopamıyommmm bende çarşaf hastalığımı var yoksammmmmm:9:

bende de var o hastalıktan tatlım çarşafmus hastalıgı buda olsa gerek:1::1::1:

şu anda kendimi böyle hiisedince istemeye başladım ama karnım tok bire öğelen iş arasında gitsem sonucu alabilir miyim boşuna yaptırmıyayım daha 2 .gün adet gecikti ama

ayyy cnm 2 çizgi silik hamilelik oluyor valla yaptrı bence ac tok farketmez sanırım hadi bakalım hayırlısı :))) topik şenlensin bakalım :))) sıramı kaptın hadi bakalım hayırlısı olalalaal:92::92::92::92::92:

vallahi 2 gündür bende heves yaptım pek bebeişi düşünme fırsatımız olmamamıştı bunu yenme ç.abalarında oldu olursa biraz erken olucak ama olsun olmasını da istiyor gönlüm...

uleynnnn hepniz ne kuduruk çıktınız hepiniz maşallah patır patır bebişler yağıyo allahım hazır yağarken bizede nasip et cuma gününün hürmetine :66: bi tanecik kaçıversin içime kociş onu yakalayamasın oluversin ahh ahhhh len mart deyip duruyorum beni baştan çıkarıyosunuzzzzz yineeee :52: yok yok ben şu nevresime odaklanayım yoksa düşünmekten kendi kendimi hamile edecem :17:

Back