Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkaten he eşimde ilk vajiyi yenince kremleri görünce apartamış gibi görmeye basladı şeyini ereksiyon problemi yaşayınca diyodiki bende penisusmu oldum diyodu :))))))))))99
valla süpersiniz canlarım ya. iyi ki tanımısım sizleri.![]()
buarada kabız mabız :))) folike yeniden başladım :))))herşey bebiş için:))) haydi spermler hücummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
yardımcı oldun tabi tatlım teskur ederim.
kız sen varya 3 vakte kadar hamilesin. ahanda buraya yazıyorum:
kelebek yakında hamile kalcan canım![]()
yardımcı oldun tabi tatlım teskur ederim.
kız sen varya 3 vakte kadar hamilesin. ahanda buraya yazıyorum:
kelebek yakında hamile kalcan canım![]()
ayyy cnm içine doğan çıkarmı ???![]()
agzın bal yesinnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
selam kızlar adetim bugün 2 . gün geçti birde gebelik testi yaptım 2 defa erken mi bilmiyorum 2 kez çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi ilkine göre daha silik nedir ne yapmam lazım daha erken mi bunun için
selam kızlar adetim bugün 2 . gün geçti birde gebelik testi yaptım 2 defa erken mi bilmiyorum 2 kez çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi ilkine göre daha silik nedir ne yapmam lazım daha erken mi bunun için
ayyyyyyy kızlar nevresim takımları var bi yerde öldüm bittim mutlaka almam lazım ama kociş beni kovalayacak artık ev nevresim dolu diye ama çok güzeller alsammı acepdayanamıyommm almak istiyom yapıştım sayfaya kopamıyommmm bende çarşaf hastalığımı var yoksammmmmm
![]()
şu anda kendimi böyle hiisedince istemeye başladım ama karnım tok bire öğelen iş arasında gitsem sonucu alabilir miyim boşuna yaptırmıyayım daha 2 .gün adet gecikti ama
vallahi 2 gündür bende heves yaptım pek bebeişi düşünme fırsatımız olmamamıştı bunu yenme ç.abalarında oldu olursa biraz erken olucak ama olsun olmasını da istiyor gönlüm...