Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Allahım sende venüstenin kocişine bebiş istegi ver biran önce kudursun bebiş diye diye venüscüm hamiş olsun inşallah yarabbim aminnnnnnnnnnnnn

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Allahım sende venüstenin kocişine bebiş istegi ver biran önce kudursun bebiş diye diye venüscüm hamiş olsun inşallah yarabbim aminnnnnnnnnnnnn

anacım adam istiyo istemesinede hani bi film vardı kemal sunal ile adile naşitin bi inekmi ne vardı bi ucundan kemal sunal çekiyodu karı istirem diye bi ucunda adile teyze öküz istirem öküz alcam diye bizde öyleyiz o araba diyo ben bebek biz böyle uğraşırken elimizde kalcak vaji bi o çekiyo kendini kaçmasın bebiş diye ben çekiyom içeri kaçsın diye

Allah iyiliğini, versin yine alsın arabasını yaw çocuk engel değilki ya kısmetiyle gelir bebek sen öle de :))) bebişe altın takılır onla alır arabasını mercedes alcak değilya :))

Slm kızlar..
Topiğiniz hayırlı olsun..
Rabbim tüm dileyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin...

Gülcelcim 10 dkya takıldım yaaa...şimdi benimde aynı şekilde ilk testimde 2. çizgim silikti...2.gün sonra falan sağlık ocağına gittim yine aynı testi hemşire yaptı ve bu sefer daha belirgindi...60 lira neymiş öyle ya...? Ben 20 lira duydumda 60 lirayı ilk defa duyuyorum,yuh yani.. Olmazsa sende aile hekimliği oluyor ya sağlık ocaklarında git,dra de ben gebelik testi yaptımak istiyorum..ona göre yaptır...bir test için çok fazla geldi bana 60 lira yani..

[hayır hani birkaç gün geçsin 60 veririm ama daha yeni şüpheler başladı açıkçası öğlen arkadaşla gittik verme pazartesi bekle dedi :) anlamadım hafta sonu bir kez daha yapıcam bakalım idrar testi.

Arkadaşın çok doğru söylemiş,o zaman hafta sonu tekrar bir test yap ona göre bir dr başvur...zaten dr bana hiç kan testinde ne çıktı diye sormadı,idrar testi yaptım iki kere ve ikincisinde daha belirgindi dedim direkt ultrasonda baktı ve göründü..onun için belirgin çıkarsa drada gitsen olur sanırım..

nazlı sende bai ağrısı kasık ağrısı ya da benzer duırumlar oldu mu birde benim ara ara adet olucakmışım gibi fakat kısa süreli sancılarım oluyor

nazlı sende bai ağrısı kasık ağrısı ya da benzer duırumlar oldu mu birde benim ara ara adet olucakmışım gibi fakat kısa süreli sancılarım oluyor

Evet oldu,canım...herkeste farklılık gösteriyormuş belirtiler ama ben sanki ilk günden anlamıştım..Bir müddet dedim belkide psikolojiktir ama değilmiş..Bel ağrısı,kasık ağrısı ve regli olacakmışım gibi şişlik vardı karnımda sanki..hadi hayırlısı olsun,tatlım..

evet canım bende de bel ağrısı kasık ağrısı hala devam ediyor ama adet ağrısından biraz farklı tabi yinede emin olmak zor bakalım beklemek dışında bi şey yok

ooo kızlar burda toplanmışınız nazlıcım ne olmuş gülceden 60 liramı istemişler yuh ya bence hamiş boşuna vermesin direk dr. gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…