uleynnnn hepniz ne kuduruk çıktınız hepiniz maşallah patır patır bebişler yağıyo allahım hazır yağarken bizede nasip et cuma gününün hürmetinebi tanecik kaçıversin içime kociş onu yakalayamasın oluversin ahh ahhhh len mart deyip duruyorum beni baştan çıkarıyosunuzzzzz yineeee yok yok ben şu nevresime odaklanayım yoksa düşünmekten kendi kendimi hamile edecem
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Allahım sende venüstenin kocişine bebiş istegi ver biran önce kudursun bebiş diye diye venüscüm hamiş olsun inşallah yarabbim aminnnnnnnnnnnnn
anacım adam istiyo istemesinede hani bi film vardı kemal sunal ile adile naşitin bi inekmi ne vardı bi ucundan kemal sunal çekiyodu karı istirem diye bi ucunda adile teyze öküz istirem öküz alcam diye bizde öyleyiz o araba diyo ben bebek biz böyle uğraşırken elimizde kalcak vaji bi o çekiyo kendini kaçmasın bebiş diye ben çekiyom içeri kaçsın diye
[hayır hani birkaç gün geçsin 60 veririm ama daha yeni şüpheler başladı açıkçası öğlen arkadaşla gittik verme pazartesi bekle dedi :) anlamadım hafta sonu bir kez daha yapıcam bakalım idrar testi.
hakkaten he eşimde ilk vajiyi yenince kremleri görünce apartamış gibi görmeye basladı şeyini ereksiyon problemi yaşayınca diyodiki bende penisusmu oldum diyodu :))))))))))99
penisusmu ha süperrrr..
nazlı sende bai ağrısı kasık ağrısı ya da benzer duırumlar oldu mu birde benim ara ara adet olucakmışım gibi fakat kısa süreli sancılarım oluyor
Nazlım nbr..bebiş nasıl..
ben bira bardağı gözüyle bakıyorum ama belkide deildiryok yok bira tokuşturunca köpük çıkıyo kız yakın deilsinki öyle sana dokunayım bana bulaşsın bu arada sanırım bende hamilesmus korkusuda var yengem çok zayıftı son aylara doğru karnı gerildi gerildi inceldi ben ondan köşe bucak kaçıyodum şimdi bende göbek falan yok sırtıma yapışık nerdeyse çok gerilirmi dokununca patlarmnı balon gibi bide kociş bana diyoki senin göüsler zaten büyük hamiş kalınca ağzına girerler kocaman olurlar sonrada sütün bitince sarkacaklar bu şartlar altında hala istiyonmu bebiş diyo ama popom büyüsün istiyom kocamn olsun istiyom
Olsun canım,ben ne zayıf bayanlar gördüm hamileliklerini güzel geçirip doğumlarınıda yaptılar..vallahi tosun gib bebişleride oldu..Allah herkesin evladına sağlık versin..Benimde göğüsler büyük ama ne yapalım?Ben bebiş istemiyordumda,benide eşim ikna etti..Demek eşin sarkarlar diyor,bence o seni psikolojik olarak etkilemeye çalışıyor...ayol sen onu ikna edeceğine,o seni edecek galiba... pes etme ama devam alt yapıyı hazırla önce,bebiş fikrini kabulleninceee boş bir anında..tamamdır bu iş...
evet canım bende de bel ağrısı kasık ağrısı hala devam ediyor ama adet ağrısından biraz farklı tabi yinede emin olmak zor bakalım beklemek dışında bi şey yok
Olsun canım,ben ne zayıf bayanlar gördüm hamileliklerini güzel geçirip doğumlarınıda yaptılar..vallahi tosun gib bebişleride oldu..Allah herkesin evladına sağlık versin..Benimde göğüsler büyük ama ne yapalım?Ben bebiş istemiyordumda,benide eşim ikna etti..Demek eşin sarkarlar diyor,bence o seni psikolojik olarak etkilemeye çalışıyor...ayol sen onu ikna edeceğine,o seni edecek galiba... pes etme ama devam alt yapıyı hazırla önce,bebiş fikrini kabulleninceee boş bir anında..tamamdır bu iş...
kız benim kuduruk bi görsen neler neler diyor bana bak bebiş olursa gezemeyiz onu yapamayız bunu yapamayız ben seni 5, aydan sona işe falanda göndermem oturursun evde canın sıkılırsa karışmam falan filan ama ben diyomki ben hazırlıklarımı yapayım yavaş yavaşSanırım bende yine mantar baş gösterdi hiç istemesemde bu akşam jinekoloğa gidiyim diyorum hem kadına sorayım bebişe hazırlık yapmak için napmam lazım önce tam kan sayımımı yaptırayım ? akşam iş çıkışı gidince yaparmı hastaneler ?? hiç anlamadığım işler mantarsam 15 gün tık yok demektir
kız benim kuduruk bi görsen neler neler diyor bana bak bebiş olursa gezemeyiz onu yapamayız bunu yapamayız ben seni 5, aydan sona işe falanda göndermem oturursun evde canın sıkılırsa karışmam falan filan ama ben diyomki ben hazırlıklarımı yapayım yavaş yavaşSanırım bende yine mantar baş gösterdi hiç istemesemde bu akşam jinekoloğa gidiyim diyorum hem kadına sorayım bebişe hazırlık yapmak için napmam lazım önce tam kan sayımımı yaptırayım ? akşam iş çıkışı gidince yaparmı hastaneler ?? hiç anlamadığım işler mantarsam 15 gün tık yok demektir
Vallahi bu savunmalar bana pek yabancı gelmedi..bende eşime diyordum,eskisi gibi gezip tozamayız diye ama o beni ikna etti..yaşımızda var,ben 30dan sonra mı baba olcam? diyo,bütün arkadaşları baba olmuş,bizimkine soruyorlarmış..birde bayanlara meraklı derler,bu erkekler bayanlardan daha beter bence.. Çok geçmiş olsun canım,ihmal etme..bir dra git ama akşam nasıl olur bilmem,açıkmıdır?hiç bilmiyorumki..?:26: İnşallah bir sorun yoktur ama bebiş için bir araştırmada yapmış olursun..belki drunda önereceği şeyler vardır...Hadi inşallah,güzel haberler alırız,canım senden...
Vallahi bu savunmalar bana pek yabancı gelmedi..bende eşime diyordum,eskisi gibi gezip tozamayız diye ama o beni ikna etti..yaşımızda var,ben 30dan sonra mı baba olcam? diyo,bütün arkadaşları baba olmuş,bizimkine soruyorlarmış..birde bayanlara meraklı derler,bu erkekler bayanlardan daha beter bence.. Çok geçmiş olsun canım,ihmal etme..bir dra git ama akşam nasıl olur bilmem,açıkmıdır?hiç bilmiyorumki..?:26: İnşallah bir sorun yoktur ama bebiş için bir araştırmada yapmış olursun..belki drunda önereceği şeyler vardır...Hadi inşallah,güzel haberler alırız,canım senden...
ayyy bende diyorumki yaş gidiyo hamilelik zor geçer doğum zor olur ama hep aynı sözler sen 18liklere taş çıkarırsın deyip kestirip atıyorannemlerin üst sokağında medical park var orada tavsiye edilen bi kadın doğumcu var bu akşam nöbetciymiş kadın fırsat bu fırsat gideyim diyorum kaşıntım iyice artmaya başladı bide vaji kızarmış gibi geliyor bana...mantar için o smear yaparken sokulan aletten falan sokarlarmıki sadece ellemi bakıyolar oyyy yusuf yusufum son gittiğim kadın beni çok sinir etmişti o günden beri tırstım aman ne zor işler :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?