kelebekcim bilgiler için teşekür ederim cok faydalı oluyor![]()
evet tatlım bende öğrenmiş oldum paylaşınca ii oldu :))))))))))))) paylaştıkça çoğalacağız heheeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kelebekcim bilgiler için teşekür ederim cok faydalı oluyor![]()
evet tatlım bende öğrenmiş oldum paylaşınca ii oldu :))))))))))))) paylaştıkça çoğalacağız heheeee
evet tatlım cok ıyı oldu.
bence yakında bu forumda nufus patlaması olcak :))
bencede tatlım kesinlikle öyle valla:)))))))))))
bence ilk sıraya senı yazalım.
sende bu istek varken ilk sen 2 venüs (tabi kocişi kandırabilirse)
cimbomcum valla agzından bal damlıyor tatlım :)))))))))
saol tatlım gönlümden gecen o
insallah bir an önce bebiş sahibi olursun canım![]()
aminnnnnnnnnn şimdiden sabırsızlanıyorum ay sonuna kadar nasıl beklicem :)))))))))))
beklersin canım benim. sakin ol.![]()
3.5 yıl vajiyi yenmek için nasıl beklemişim dimi benim gibi sabırsız bir insan . tabi biryandanda dua ediyorum hayırlısı olsun diye .. tatlım sen düşünmüyormusun? kaç yaşındasın ne kadar oldu evleneli?
canım benim hayırlısı olsun bebiş de olur insallah.
benım yas 26 canım. 14 ay oldu evleneli. biraz daha duralım dıyoruz bakalım kısmet bi bakmıssın oluvermiş kazayla![]()
ooo daha erken tadını çıkar bitanem sen :))))))))))))))) olur nasılsa![]()
hoş buldum annecikkızzzz onlarda kavemi vardı ben biya bardağı sandıydım onları hiiiii dervişin fikri neyse zikride odur demişler
kız bana doğru yanaşta bulaşsın annelik
Hakikaten bira bardağıydı onlar,değil mi..?Neyse o zaman bizde bira bardağıyla çay,kahve mi içmiş olduk...? Olsun,ne yapalım?
Gel canım,şöyle sarılalımda bulaşsın sanada...
Sende annecik olursun,inşallah..böyle
sonrada böyleee
bebişini alırsın kucağına..
![]()
hoş buldum annecikkızzzz onlarda kavemi vardı ben biya bardağı sandıydım onları hiiiii dervişin fikri neyse zikride odur demişler
kız bana doğru yanaşta bulaşsın annelik
Hakikaten bira bardağıydı onlar,değil mi..?Neyse o zaman bizde bira bardağıyla çay,kahve mi içmiş olduk...? Olsun,ne yapalım?
sonrada böyleee
![]()
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sonrada böyleee
![]()
ben bira bardağı gözüyle bakıyorum ama belkide deildiryok yok bira tokuşturunca köpük çıkıyo
kız yakın deilsinki öyle sana dokunayım bana bulaşsın
bu arada sanırım bende hamilesmus korkusuda var yengem çok zayıftı son aylara doğru karnı gerildi gerildi inceldi ben ondan köşe bucak kaçıyodum şimdi bende göbek falan yok sırtıma yapışık nerdeyse çok gerilirmi dokununca patlarmnı balon gibi
bide kociş bana diyoki senin göüsler zaten büyük hamiş kalınca ağzına girerler kocaman olurlar sonrada sütün bitince sarkacaklar bu şartlar altında hala istiyonmu bebiş diyo
ama popom büyüsün istiyom kocamn olsun istiyom
![]()
ben bira bardağı gözüyle bakıyorum ama belkide deildiryok yok bira tokuşturunca köpük çıkıyo
bu arada sanırım bende hamilesmus korkusuda var yengem çok zayıftı son aylara doğru karnı gerildi gerildi inceldi ben ondan köşe bucak kaçıyodum şimdi bende göbek falan yok sırtıma yapışık nerdeyse çok gerilirmi dokununca patlarmnı balon gibi
bide kociş bana diyoki senin göüsler zaten büyük hamiş kalınca ağzına girerler kocaman olurlar sonrada sütün bitince sarkacaklar bu şartlar altında hala istiyonmu bebiş diyo
![]()
valla benimde memişler kocaman süt doluncaki halini düşünemiyorum eşimde diyoki onlar sütbank bebişimiz çok sanslı diyo ben nasıl sütyen bulcam yaww(( şimdi taşıyamıyorum
(( 180 boy nasıl bir hamiş olurum ben sadece karın ve gögüsten ibaret herhalde:)))
![]()
valla benimde memişler kocaman süt doluncaki halini düşünemiyorum eşimde diyoki onlar sütbank bebişimiz çok sanslı diyo ben nasıl sütyen bulcam yaww(( şimdi taşıyamıyorum
(( 180 boy nasıl bir hamiş olurum ben sadece karın ve gögüsten ibaret herhalde:)))
![]()
allah senı emii. masallah esıninde nerden gelmiş aklına sütbank![]()
![]()
HAMİLESMUS MU
aman dur bacım yeni bir hastalık türetme nolurr![]()
allah senı emii. masallah esıninde nerden gelmiş aklına sütbank![]()
valla öle tatlım sütbank:))) buarada özelden atamıyorum 10 dk. engeli rica ederim ne dimek yardımcı olabildiysem ne mutlu.
HAMİLESMUS MU
aman dur bacım yeni bir hastalık türetme nolurr![]()
hakkaten he eşimde ilk vajiyi yenince kremleri görünce apartamış gibi görmeye basladı şeyini ereksiyon problemi yaşayınca diyodiki bende penisusmu oldum diyodu :))))))))))99