Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

tık tık ben geldim kimse yokmu ????

listemide aldım geldimmmm leynnnnn siz burda kambersiz düğünmü yapıyosunuz hiç delisiz konu olurmu hiiiiiiiii çok ayıpppp :66::66::66:
:66::66::66:

ne çayınız kahveniz ne kapıda karşılayanınız varrrr nerde benim kırmızı halımmmmm zaten bebişte yok karnımdaaaaaa :1::1::1::1: kocişte gelmediiiii ahhhhh ahhhhhh nedir benim bu çilemmmmm amaaannnnn sabahlar olmasınnnn :64::64::64::64:yımırtlaya yımırtlaya içimde yumurta sürüsü oluştu ama gelen bi misafir yok yımırtacıklarıma :92::92::92::74::74::74:ahada soyunup kocişi bekleyem bennnn 2011 sonuna daha çok var yawwww :16::16::16:

hosgeldin bebişim. sensiz bişey tadı yok şekerim buyur basımızın üstünde yerin var tatlım:9:
bacım öle ulu orta soyunma üşütürsün bacım :9:
öpüyorum seni tekrar hoşgeldin sefalar getirdin:71::70:

listemide aldım geldimmmm leynnnnn siz burda kambersiz düğünmü yapıyosunuz hiç delisiz konu olurmu hiiiiiiiii çok ayıpppp :66::66::66:

ne çayınız kahveniz ne kapıda karşılayanınız varrrr nerde benim kırmızı halımmmmm zaten bebişte yok karnımdaaaaaa :1::1::1::1: kocişte gelmediiiii ahhhhh ahhhhhh nedir benim bu çilemmmmm amaaannnnn sabahlar olmasınnnn :64::64::64::64:yımırtlaya yımırtlaya içimde yumurta sürüsü oluştu ama gelen bi misafir yok yımırtacıklarıma :92::92::92::74::74::74:ahada soyunup kocişi bekleyem bennnn 2011 sonuna daha çok var yawwww :16::16::16:

:71::71::71:Hoşgeldin venüstenciğim...İstediğin çay,kahve olsun..buyruuuun...:7::7::7: birlikte içelim,canım..

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlar valla bu topik iyi oldu hakkaten he valla süper oldu dostlugumuz burdada devam etcek. hatta cocuklarıda üye yaparız onlarda kanka olur :1::1::1::1:

amanında amanın kimler gelmiş buyrun efendim misafirim vardı topiği açtım kaçtım :))) gittiler şükür bugun kalmıcaklar yımırtlıcam yaw. zati kızında günü geçmiş bekliyorum bende dedi inş. dedim benimde yımırtlama günlerim dedim kız ondan kalmak istemedi herhalde rahatsızlık vermiyim diye. 13 şubatta yımırtlıycakmısım bugun yarın ve cumartesi full time .....:52::52::52::52:kızlar rahatsız etmiyin :))):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::21::21::21::21::21:ayyy yımırtlayınca insan güzelleşiyomus daha bi erkege cekici gelmek için venüscüm senin söleidgin belgeselde söledi:)) eşimde bakim güzelleştinmi diyo:)))

:))))))))))))))))))))))))) napim vaji yüzünden hep sıkıntı çektik artık gülme zamanı allahım aglatmasın hep gülelim inşallah:21::21::21::21:

dogru dıyorsun tatlım.
artık gülme zamanı,
artık kaynatma zamanı,
artık aşk zamanı,
artık mutlu olma zamanı,
artık evli, mutlu, cocuklu olma zamanı,
artık ve artık zamanı :60::60:

Back