Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba... Benden sonra bir sürü yeni hamişimiz olmuş Maşallah darısı isteyen herkese...

Ben 38. haftamdayım her cuma kontrole gidiyorum, bu cuma da çatı muayenem var ama ben korkuyorum ya:18:

Kızım gayet iyi , başı hep aşağıdaydı normal doğum pozisyonundayız..

Drumuz iyi bir gebelik geçirdiğimi normal doğumu kolaylıkla yapabileceğimi söyledi ama çatıya daha bakmadı... Hayırlısı artık..

Son günüme 15 gün var ama bakalım kızım ne zaman gelecek...

Herkese sağlıklı bir gebelik ve kolay bir doğum diliyorum...

kıslarr bende hamile olmak istiyorum. yeni yendim vajiyi. geçen ay ilaç kullanmıştım. bıraktım. şimdi adet dönemim. cuma yıkancam inş. hemen hamile kalabilirmiyim acaba:))) tabi adetten sonra sorun yaşayacammı onuda merak ediyorumm. inş sorun çıkmaz(

Merhaba kızlar...Bende doğumumu yaptım ve şuan bebişime kavuştum...Darısı diğer bebiş isteyen ve bekleyen arkadaşlarımın başına..Misafirler ve bebekle ilgilenirken foruma giremiyorum ama hep aklımdasınız..Sezeryan olmama rağmen çok kolay bir doğum oldu,Rabbim herkese kolay ve rahat doğumlar nasip etsin,sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inşallah..

maşallah canım darısı başımıza sende anlat detaylı nazlıcım bizlerede güzel örnekler olursunuz Allah hayırlı evlat nasip etsin canım kaçgün oldu doğum yapalı toparlanmışsın biraz

selam arkadaşlar bende sezerryanla doğum yaptım ilk 3 gün dikiş yerlerim çok kötüydü artık kalktım ama ... bebekle zor alışmaya çalışıyoruım sanki hiç alışamayacakmışım gibi emzirme kısmını atlatamadık hala zor alıyor falan allah yardımcısı olsun herkesin... sormak istediklerinizi cevaplandırmak isterim

çok şükür bende vajinismustan kurtuldum ve hayal gibi buraya yazıyorum. kızlar nolur dua edin ilişkiye rahatça alışır alışmaz bende bebiş istiyorum ve buraya güzel haberi veririm inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

emzirmede nasıl bi problem yaşıyorsun cnm bende yaşamıştım göğüs ucun yoksa hemen bi sağma pompasıyla silikon al sütünden sagıp silikonun ucuna sürerek bebeğine tuttur emzirme biraz sancılı bi süreç yardımcı olsun cevrendekiler tutuş pozisyonunu iyi ayarlayamıyosan nasıl emzirmen gerektiğiyle ilgili videolar var izle eger bunlarlada olmuyorsa bebek hemsirelerinden yardım iste

sıraya döküldük sanırım sıra yavaş yavaş bize geliyor...doğum yapan arkadaşlar bize de dua edin kolaylıkla atlatalım inş.

evet canım emzirme ve yerleştirme ile ilgili problem yaşıyorum ( daha altını da hiç değiştirmedim..

bak cok normal bi süreç bu öncelikle kabullen sonrada çaresine bak .. bende altını degiştiremiyordum banyo yaptıramıyordum dokunamıyordum hepsi aşılıyor inan önce gevşemen lazım hepsini yapabilmen için sonra doğru bilgilenmen lazım nasıl emzirmen konusunda yardım isteyerek başlayabilirsin sağlık ocagında rutin kontrollerin olacak topuk kanı vs için ordan sorununu anlatırsan yardımcı olurlar .. şimdi emzirmeden önce iyice rahatla bi gevşe yinemi olmıcak diye düşünme kolunu bebegini tamamen kavrıcak şekilde altından gecir kendine iyice yaklaştır gerisini ona bırak .. yukarda göğüs ucun yoksa diye başlayan detaylı bi anlatımım var zaten.. altını degiştirmeye gelince ben sütü çoğaltan şeyleri okurken bebeğe masaj yapmanın ona dokunmanın sütü çoğaltacagına dair bi başlık görmüştüm bundan sonra daha rahat dokunmaya başladım hiç bişi olmaz bebeğin incinmez korkma

slm herkeze bende vajınısmusu yenı yenenlerdenım cok kısa 10 gun oldu henuz ama artık anne olmak ıstıyorum bugun adetımın ılk gunu neler yapmam gerekıyor hangı zamanlarda ılıskıye gırebılırım bana bu konuda yardımcı olabılırmsınız...

bebeğimin çok gazı var özellikle akşamları neler öneririsiniz bu konuda gireceğim forum var mı

canım esra erol kendi sitesinde yazmıştı bu yöntemi.annesinden öğrenmiş gazlı bebeği olanlar için cok işe yarıyormuş.
esra eroldan alıntı:GAZLI BEBEĞİ OLANLAR...YARIM FİNCAN SUYUN İÇİNE YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP SEKERİN DÖRTTE BİRİNİ KOYUP BİR KERE KAYNATMANIZ
YETERLİ....SÜZGEÇLE SÜZDÜKTEN SONRA ILITIP 2 ÇAY KAŞIGI VEREBİLİRİNİZ. VE AKABİNDE EMZİRİN.. SONRADA BANA DUA EDİN :)))

hadi ya canım yarın aktardan normal kimyon alayım hemn mahvolduk bu konuda bir çözüm bulamıyoruz bir türlü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…