Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

1- aypar 3 çocuk sahibi (vajiliyken)
2- zehranurum-doğdu
3- zehraalımansur-erkek-doğdu
4- ela_emre-doğdu
5- mutlu_umutlu-doğdu
6- zerr-kız-doğdu-Normal-Zeynep Ebrar
7- bahar07-kız-doğdu-Sezeryan-Duru
8- narcıcegı16-kız-doğdu
9- nazlı1982-erkek-doğdu-Sezeryan-Yiğit
10- helpless-kız-doğdu-Normal
11- gulcel-erkek-doğdu-Sezeryan
12- g_y-?
13- yasmın3561-erkek-?
14- fusuncuk-?
15- bocuss-?
13- selmatem-?
14- ada_439-?
15- gulcn-?
16- sevcıhan-kız-25ekim doğum ???
29- ozum34-kız-11 kasım-Merve,Elif,Tuğba
30- elısaıst-kız-kasım/2011
31- arzum66-erkek-kasım/2011
32- nazlı_85-erkek-aralık/2011-Yusuf,Egemen
33- smpatı85-kız-aralık/2011
34- ecrınecrın-kız-aralık/2011
35- pamuk58-erkek-aralık/2011
36- jas_mın-kız-ocak/2012
37- terazı88-erkek-ocak/2012
38- seremı2002-kız-ocak/2012
39- gıngerus-şubat/2012
40- nurulebrar-şubat/2012
41- mıdye-kız-şubat/2012
42- nadı
43- prenses43-kız-şubat/2012
44- frd-kız-şubat/2012
47- sera87-kız-mart/2012
48- venusten-kız-mart/2012
49- kad_er-kız-mart/2012
50- besteee-mart/2012
50- ylnv
51- rabıa84-kız
52- cara-erkek
53- green_89
54- aydamld
55- tamek
56- kelebek986
57- gunısıgım
58- bestem
59- fznb
60- heıdı84
61- asmıncan
62- tatlıceren
63- thejust
64- kklebekk-nisan/2012
65- nickmavi-nisan/2012
66- lliva_beyda
67- gulse811
68- yagmur2010
69- miss.figo
70- canser
71- elemsu
72- izmit_1982
73- tedirgin_
74- özgeee
75- denizinkızı
76- kelebek00

nazlı arkadaşımıza zatne cok sevınmıstım demek dogumda yaptı artık yapmıştır yanii :)
ve sende hamılesınnn cok sevındım gerçekteen
siz ikiniz en büyük destegi vermiştiniz ben vajınısmus u aşarken aralık ayıydı ve sizler daha hamıle degıldınız :)
Allah analı babalı byütmeyi nasip etsinn
vee darısı biz isteyenlerin başınaa :)

sağol bebişim darısı başına diyecektim ama sende hamileymişsin...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yawrum :49:

slm kızlar bende vajılıydım yendim çok şükür bebek istiyodum adetim 2 gün geçti dayanamadım test yaptım 2 çizği çıktı ama 2side silik emin olamadım aynı marka testen bi daha yaptım gene 2 çizğide silik çıktı acaba hamilemiyim yoksa testlerdemı bozukluk var boşuna umutlanmakta ıstemıyorum ama önceki yaptığım testlerde ilk çizği hep belirgin olurduuuuuuu

canım benim inşallah hamişsindir....bizi bilgilendir lütfen....

slamlar kızlar foruma giremiyorum herzaman arada takip ediyorum sizi maaşallah ne kadar bereketliyiz böyle bebişler geliyo hep venüscüm benimde kızım olucak şubatta dogum inşaallah eklersin canım şimdide dogum korkusu sardı ama tatlı telaş bunlar allah hepimize kolay dogum nasip etsin...:emir_bebek:

oyyyy maşallah bi prenses annesi daha :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin balım
:16:

nazlıcım inşallah çok kolay bi doğum olmuştur :70:
gerçi sezeryan olmuş
doktor bana da sezeryan olabilir dedi:59:
venüsten senin de kızın oluomuş hayırlı olsun
adını düşündünüz mü

sağol bebişim...senin cinsiyet ne zaman belli olacak ? babası lara croft u seyrederken bi takıldı lara ismine ısrarla onu istiyor ama ben hala araştırma içerisindeyim :)))

ay canım hayırlısı olsun ne güzel prenses geliyor demekki nazlının iyi olmasına sevindim inşallah da emziriyordur hayırlısıyla benimde haftaya perşembe
ya da cuma sezeryan olucak hayırlısıyla işleri halledip beklemeye koyulacam....

bebişim yaaaaaaa sende kurtulmuşsun şükürler....allah sağlıklı günler versin bebişine ve sana :46: adını ne koydun ? bilgilendir bebişim bizi :nazar:

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba... Benden sonra bir sürü yeni hamişimiz olmuş:nazar: Maşallah darısı isteyen herkese...

Ben 38. haftamdayım her cuma kontrole gidiyorum, bu cuma da çatı muayenem var ama ben korkuyorum ya:18:

Kızım gayet iyi :nazar: , başı hep aşağıdaydı normal doğum pozisyonundayız..

Drumuz iyi bir gebelik geçirdiğimi normal doğumu kolaylıkla yapabileceğimi söyledi ama çatıya daha bakmadı... Hayırlısı artık..

Son günüme 15 gün var ama bakalım kızım ne zaman gelecek...

Herkese sağlıklı bir gebelik ve kolay bir doğum diliyorum...

canım o zaman son günlerin yada doğurdun :nazar: allah kolay doğumlar versin güzel haberlerini bekliyorum :71:

selamlar ben doğumumu yaptımm :))

:46::71::71::71::71::71::71::71::71::71: Allah hayırlı evlat nasip etsin sağlıklı günlerde....

slm herkeze bende vajınısmusu yenı yenenlerdenım cok kısa 10 gun oldu henuz ama artık anne olmak ıstıyorum bugun adetımın ılk gunu neler yapmam gerekıyor hangı zamanlarda ılıskıye gırebılırım bana bu konuda yardımcı olabılırmsınız...

canım öncelikle bir kadın doğum dr gitmeni muayene olmanı tavsiye ederim :54:

Herkese tekrar merhaba, doğum yapanları tebrik ediyorum Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sütünüz bol olsun inşAllah...

Hamiş olanlara da kolay sağlıklı bir doğum diliyorum...

11 Ekim de canım meleğim Azram dünyaya geldi, her şey normaldi ama çatı kontrolünden sonra sezeryan doğuma karar verildi, kızım 39. haftamızda dünyaya merhaba dedi.. Spinal sezeryan oldum, inanılmaz rahattı çok şükür öncesi de sonrası da çok iyi geçti spinali herkese tavsiye ediyorum.. Belden uyuşturuluyorsunuz ve inanın acı yok ben çok korkmuştum heyecan stres ameliyathanenin soğukluğu vs tir tir titredim, sürekli soru soruyordum, iğne acıtcakmı hemen uyuşurmuyum hiç bişey hissetmem dimi vs. diye ama inanın normal iğneden farkı yok zaten tamamen uyuştuğunuzdan emin olmadan işleme başlanmıyor, ayrıca sonda takılacaktı acıtcak diye korkuyordum ama uyuşuk olduğumdan onu da hissetmedim... ben başladınız mı diye sorarken anestezi uzmanı doğdu cinsiyeti ne diye sordu dr.a ben kız kız benim kızım diye atladım lafa:9: şöyleki 15.20 de iğne yapıldı 15.29 da kızım doğdu ben de 16.10 da odama geldim, tabi kızımı ilk önce ben gördüm temizleyip hemen getirdiler çok çok güzel açmış gözlerini bana bakıyordu, öptüm kızımı hemen meme aramaya başladı.. 2. gün sonunda evimize geldik, kızım 3320gr 48 cm doğdu:nazar:
Allahım dileyen herkese nasip etsin, gerçekten bambşka bir duygu...

Herkese tekrar merhaba, doğum yapanları tebrik ediyorum Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sütünüz bol olsun inşAllah...

11 Ekim de canım meleğim Azram dünyaya geldi, her şey normaldi ama çatı kontrolünden sonra sezeryan doğuma karar verildi, kızım 39. haftamızda dünyaya merhaba dedi.. Spinal sezeryan oldum, inanılmaz rahattı çok şükür öncesi de sonrası da çok iyi geçti spinali herkese tavsiye ediyorum.. Belden uyuşturuluyorsunuz ve inanın acı yok ben çok korkmuştum heyecan stres ameliyathanenin soğukluğu vs tir tir titredim, sürekli soru soruyordum, iğne acıtcakmı hemen uyuşurmuyum hiç bişey hissetmem dimi vs. diye ama inanın normal iğneden farkı yok zaten tamamen uyuştuğunuzdan emin olmadan işleme başlanmıyor, ayrıca sonda takılacaktı acıtcak diye korkuyordum ama uyuşuk olduğumdan onu da hissetmedim... ben başladınız mı diye sorarken anestezi uzmanı doğdu cinsiyeti ne diye sordu dr.a ben kız kız benim kızım diye atladım lafa:9: şöyleki 15.20 de iğne yapıldı 15.29 da kızım doğdu ben de 16.10 da odama geldim, tabi kızımı ilk önce ben gördüm temizleyip hemen getirdiler çok çok güzel açmış gözlerini bana bakıyordu, öptüm kızımı hemen meme aramaya başladı.. 2. gün sonunda evimize geldik, kızım 3320gr 48 cm doğdu:nazar:

oyyyyy bebişimmmmm allah bir ömür sağlık, mutluluk versin kızına ve ailene :))))) ne güzel anlatmışsın çok duygulandım Allah bizede hayırlı doğumlar nasip eder inşallah...şimdi çok soracağım soru var :)))
istanbuldaydın sanırım ? hangi hastanede doğurdun ? fiyatı ne kadar sezeryanın ? prenses emmeye alıştımı? sen bakabiliyomusun ?

2- zehranurum-doğdu
4- ela_emre-doğdu
5- mutlu_umutlu-doğdu
6- zerr-kız-doğdu-Normal-ZEYNEP EBRAR
7- bahar07-kız-doğdu-Sezeryan-DURU
8- narcıcegı16-kız-doğdu
9- nazlı1982-erkek-doğdu-Sezeryan-YİĞİT
12- elısaıst-kız--doğdu-Sezeryan-AZRA
13- g_y-?
14- yasmın3561-erkek-?
15- fusuncuk-?
16- bocuss-?
17- selmatem-?
18- ada_439-?
19- gulcn-?
20- sevcıhan-
kız-25ekim doğum ???
21- ozum34-kız-11 kasım-Merve,Elif,Tuğba
22- arzum66-erkek-kasım/2011
23- nazlı_85-erkek-aralık/2011-Yusuf,Egemen
24- smpatı85-kız-aralık/2011
25- ecrınecrın-kız-aralık/2011
26- pamuk58-erkek-aralık/2011
27- jas_mın-kız-ocak/2012
28- terazı88-erkek-ocak/2012
29- seremı2002-kız-ocak/2012
30- gıngerus-şubat/2012
31- nurulebrar-şubat/2012
32- mıdye-kız-şubat/2012
33- nadı
34- prenses43-kız-şubat/2012
35- frd-kız-şubat/2012
36- gunısıgım-erkek-şubat/2012
37- green_89-COLOR="#FF0000"]kız
-şubat/2012
38- sera87-kız-mart/2012
39- venusten-kız-mart/2012
40- kad_er-kız-mart/2012
41- besteee-mart/2012
42- ylnv
43- rabıa84-kız
44- cara-erkek
45- aydamld
46- tamek
47- kelebek986
48- bestem
49- fznb
50- heıdı84
51- asmıncan
52- tatlıceren
53- thejust
54- kklebekk-nisan/2012
55- nickmavi-nisan/2012
56- lliva_beyda
57- gulse811
58- yagmur2010
59- miss.figo
60- canser
61- elemsu
62- izmit_1982
63- tedirgin_
64- özgeee
65- denizinkızı
66- kelebek00

Son düzenleme:

canım benim çok sevindim rahat bir doğum geçirmene.kızına da kavuşmuşsun maşallah ikinize de:nazar:rabbim isteyen herkese yaşatır inşallah anneliği:49:

2- zehranurum-doğdu
4- ela_emre-doğdu
5- mutlu_umutlu-doğdu
6- zerr-kız-doğdu-Normal-ZEYNEP EBRAR
7- bahar07-kız-doğdu-Sezeryan-DURU
8- narcıcegı16-kız-doğdu
9- nazlı1982-erkek-doğdu-Sezeryan-YİĞİT
12- elısaıst-kız-doğdu-Sezeryan-AZRA

13- sevcıhan-kız-25ekim doğum ???
14- g_y-?
15- yasmın3561-erkek-?
16- fusuncuk-?
17- bocuss-?
18- selmatem-?
19- ada_439-?
20- gulcn-?
21- ozum34-kız-11 kasım-Merve,Elif,Tuğba
22- arzum66-erkek-kasım/2011
23- nazlı_85-erkek-aralık/2011-Yusuf,Egemen
24- smpatı85-kız-aralık/2011
25- ecrınecrın-kız-aralık/2011
26- pamuk58-erkek-aralık/2011
27- jas_mın-kız-ocak/2012
28- terazı88-erkek-ocak/2012
29- seremı2002-kız-ocak/2012
30- gıngerus-şubat/2012
31- nurulebrar-şubat/2012
32- mıdye-kız-şubat/2012
33- nadı
34- prenses43-kız-şubat/2012
35- frd-kız-şubat/2012
36- gunısıgım-erkek-şubat/2012
37- green_89-kız-şubat/2012
38- sera87-kız-mart/2012
39- venusten-kız-mart/2012
40- kad_er-kız-mart/2012
41- besteee-mart/2012
42- ylnv
43- rabıa84-kız
44- cara-erkek
45- aydamld
46- tamek
47- kelebek986
48- bestem
49- fznb
50- heıdı84
51- asmıncan
52- tatlıceren
53- thejust
54- kklebekk-nisan/2012
55- nickmavi-nisan/2012
56- lliva_beyda
57- gulse811
58- yagmur2010
59- miss.figo
60- canser
61- elemsu
62- izmit_1982
63- tedirgin_
64- özgeee
65- denizinkızı
66- kelebek00

oyyyyy bebişimmmmm allah bir ömür sağlık, mutluluk versin kızına ve ailene :))))) ne güzel anlatmışsın çok duygulandım Allah bizede hayırlı doğumlar nasip eder inşallah...şimdi çok soracağım soru var :)))
istanbuldaydın sanırım ? hangi hastanede doğurdun ? fiyatı ne kadar sezeryanın ? prenses emmeye alıştımı? sen bakabiliyomusun ?

canım benim çok sağol darısı sana inşallah kızına sağlıkla kavuşursun... canım ben çapa da doğum yaptım, yalnız aynı özel hastane gibi kullandım velim var orda dr ve ebe o yüzden seçtim orayı.. devlet hastanesi olduğu için doğum parası falan vermedik sadece ilaçlar, bazı lazım olan şeyler ve 3 günlük özel oda için 200 tl tuttu o kadar... kızım yanıma geldiğinde hemen emmeye başladı :nazar: maşallah sütüm de geldi zaten.. hani derler ya sezeryanda süt gelmez emmede zorluk olur valla hiç alakası yok benle aynı anda normal doğum yapan biri vardı 2 gün olmuştu hala sütü gelmemiş bebeği ememediği için mama veriyordu hastane.. canım ben doğumdan sonra 2 gün kaldım hastanede, eve geldiğimin ilk günü annem yardım etti gece aynı odada kaldık ben sadece emziriyordum altını annem alıyordu dikişlerden kalkmakta zorlanıyordum ama ertesi günden itibaren hep ben baktım kızıma altını aldım emzirdim gazını çıkardım, hatta lohusa yatağımda bile yatmadım yatak odama geçtim kızımın park yatağı da odamızdaydı daha rahat oldu, annem 10 gün kaldı bizimle ben bebekle ilgilendim annem ev işi yemekle.. annem gittiğinden beri de yalnızım ve çok şükür bakabiliyorum zaten Allah yardım ediyor merak etme. Ben hep derdim asla altını alamam, göbeği düşmeden dokunamam kucağıma almam vs. diye ama hepsini yaptım kendi çocuğun olunca başka hissediyosun ve ona göre davranıyosun.. Endişelenme hele bi doğsun kızın daha iyi anlayacaksın beni..

canım benim çok sevindim rahat bir doğum geçirmene.kızına da kavuşmuşsun maşallah ikinize de:nazar:rabbim isteyen herkese yaşatır inşallah anneliği:49:

inşallah canım darısı sana ve dileyen herkese, hayırlı haberlerini bekliyorum burayı takip edemiyorum fazla en azından özelden yaz hep aklımdasın kendine çok iyi bak canım öpüyorum...:71:

kızlar doğum yapanların hepsinin gözü aydın olsun
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
bana da doktor erken ama şimdilik
erkek diyebilirim dedi
paşam geliyo yani
çok güzel bir duygu bu ya
allahıma çok şükür bundada bir aksilik çıkacak diye ödüm kpuyordu
şimdilik sorunsuz geçiriyorum çok şükür

inşallah canım darısı sana ve dileyen herkese, hayırlı haberlerini bekliyorum burayı takip edemiyorum fazla en azından özelden yaz hep aklımdasın kendine çok iyi bak canım öpüyorum...:71:[/QUOTE]

amin canım inşallah henüz bişey yok malesef denemeye devam işte bu ay 4.ayımız bakalım ne zaman teşrif edicek bebişimiz:31:hayırlısını diliyorum şu an için sadece.senin adına gerçekten çok sevindim herşey yolunda gitmiş maşallah:nazar:bundan sonra da böyle gider inşallah:nazar::nazar::nazar:güzel meleğini öp benim için kendinize iyi bakın canım.güzel bi gelişme olursa mutlaka haber vericem:54:

cnm benim coooook sevindim allahım analı babalı büyütsün bebişini allah emanet olsun azra ismide harika adıyla saglıklı yaşasın inşallah teyzesi bende hamişim :))) 5 haftalık oldu nasipse inşallah bu hafta keseyi görmeye gitcez:))) seni kocamn öpüyorum allaha emanet ol cnm benim.

kızlar doğum yapanların hepsinin gözü aydın olsun
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
bana da doktor erken ama şimdilik
erkek diyebilirim dedi
paşam geliyo yani
çok güzel bir duygu bu ya
allahıma çok şükür bundada bir aksilik çıkacak diye ödüm kpuyordu
şimdilik sorunsuz geçiriyorum çok şükür

cnm benim cok sevindim allahım tamamına erdirsin hepimizin yavrusunu korusun inşallah ...

gülcelcim sanada yavrunla bir ömür boyu mutluluklar diliyorum hep mutlu olalalım inşşallah rabbim hepimiin yavrusunu korusun , bebiş isteyen tüm arkadaşlarımıza en kısa zmaanda inşallah saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...:49::49::49::49::49::49::49:

merhabalar bende hamileyim
inşallah :)
cnm benim allah tamamına erdirsin inşallah cok sevindim darısı tüm isteyenlere:))
selam arkadaşlar bende sezerryanla doğum yaptım ilk 3 gün dikiş yerlerim çok kötüydü artık kalktım ama ... bebekle zor alışmaya çalışıyoruım sanki hiç alışamayacakmışım gibi emzirme kısmını atlatamadık hala zor alıyor falan allah yardımcısı olsun herkesin... sormak istediklerinizi cevaplandırmak isterim

bebeğimin çok gazı var özellikle akşamları neler öneririsiniz bu konuda gireceğim forum var mı

cnm benim gözün aydın allah analı babalı byütsün cnm evet esra erolun tarifini yap mutlkaa herkes cok memnun:))) zamanla düzelir alısırsınız birbirinize cnm benim allaha emanet ol :49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

masallah kızlar ya bu ne bereket boyle:nazar::nazar::nazar:dogumu yapan arkadasları tebrık edıyorum gozunuz aydın Rabbım nazarlardan korusun, hamıle olanlarada cok sevındım hele kelebekcım senı gorunce coooooooooook mutlu oldum gercekten hep haberını beklıyordum canım yaaaa Rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın hepımıze....ben sezeryandan cok korkuyorum kızlar benım dogum haftası bellı oldu dr 39. haftada yaparız dedı hatta aksılık olursa dahada erken olur dedı ınsallah aksılık yasamayız yavrum gelısımını tamamlar annesının karnında...

Back