Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıs sen nerdesin meraktan çatlayacaktık artık herkes birbirine soruyor sevcihandan haber varmı diyeözledik canım birde merak ettik.iyisindir inşallah prenses nasıl??herşey yolundamı??valla benim pıtırcık döt üstü oturuyor keyfine düşkünmüş
inşallah düzelir daha vaktimiz var.kendini fazla özletme arada haberdar et
![]()
kızlar çok uzun bir aradan sonra merhaba
düşük yaptıktan sonra bayağı bir bunalıma girmiştim iki aydır toparlandım
işe falan girdim kafam dağıldı derken
yine yeni yeniden HAMİLEYİMMMMM
ama korkuyorum ilki gibi olursa diye
bana dua edin olurmu
doğumu yaklaşan arkadaşlara allah kolaylık versin inşallah
en sevindiğim haberde venüsten ve kader hamileymiş ya
çok mutlu oldum gerçekten
bütün hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum
allah sağlıcakla kucaklarına almayıda nasip etsin inşallah
ayy canım çok sevindimmm,,,tebrik ederimm,,,inan bende diyordumki bu kız nerelere kayboldu,hiç gözükmüyo,,,acaba hamile mi diye aklımdan geçirmiştim,,,
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşlhhh,,,
kaç haftalık oldun canım,![]()
MORALİNİ BOZMA CANIM hayırlısı olsun kötü düşünme bu sefer bişey olmaz allahgın iziniyle
daha çok yeni üç gün önce öğrendim canım benim
ama pazartesi doktora gidicem
keseyi görebilirmiyim acaba ya
inan canım ikinize o kadar sevindim ki anlatamam ya
çok çok tebrik ederim
sevcıhan hosgeldın sekerım nerelerdeydın ozlettın merak ettık senı
merhaba arkadaşlar.vajinismusu yenmenin nasıl bir duygu olduğunu hepiniz benim kadar biliyorsunuzdur. tam 18 ay bu illetle uğraştım. doktora gittim fakat vajinismus topiki sayesinde yendim diyebilirim. çünkü çok güzel bir sinerji oluşuyor.
öncelikle şöyle söyleyeyim 17 haziranda adet olmuştum. o ayın sonunda doktora gittim. egzersizlere başladım. normalde 30 günde bir adet olurdum. fakat temmuz ayında hiç adet olmadım.
ağustos ayında dayanamayıp doktora gittim. farlutal verdi. adet söktürücü. içtim ve 13 ağustosta adet oldum.
bugün eylül 20 oldu hala adet olmadım. 7 gün geçmiş durumda. test yaptım tek çizgi çıktı. bebeğimin olmasını çok istiyorum.sizce hamilelik ne zaman belli olur. ilk 15 eylülde oldu. beş gün önce. bende bilemiyorum hamilelik ne zaman belli olur diye. aranıza yeni katıldım. bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler.:92:
canım 2-3 gun sonra bidaha dene 10 gun sonra belli eder diyolar yada beklemek istemezsen hastanede kan testi yapıolarmıs
onda kesşn sonuc hemen cıkarmıs
bu arada kızlar bende hamiş miyim acaba diye dusunuyorum bugun yine test yapcam ruyamdada hamileydim zaten..
canımm çok sağoll,rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,,,senin bebiş daha çok küçükmüş annesi,inşlh keseyi görüp ,kalp atışlarını da duyarsınız,,,,
güzel haberlerini bekliyoruz inşllhhh canım....
![]()
evet canım sanırım hamileyim :)
kızlar hamileyim galiba :)
dun gece esimle test yaptık biraz belirtileri vardı ama yine negatiftir diye cok oralı olmadım iki cizgi cıktı aama biri silikti. sanırım hamileyim cok degişik duygular içindeyim inanamıyorum hala hepinize bu mujdeyi vermek istedim ben sizin sayenizde yendim ve simdi hamileyim buanlatılamaz bir duygu yarın kan testi yapacagız hayırlısı allahtan insallah.. demek kadınlar hisseder dedikleride dogruymus ayrıca cok farklı bi his oldu içimde ve esime solemiştinm oncesinde.. ruyamdada gormustum :) bilmiyoerum ne diyecegimi allah hepinize bu duyguyu yasatsın kızlar hepiniz yeneceksiniz allahın izni ile. sakın egzersizden kacmayın.. sizi basarıya goruewcek ek sey o kızlar...
![]()
dün doktora gittim canım ya
keseyi göremedik daha
erken dedi bir iki hafta geçsin dedi
moralim bozuldu ya
tebrik ederim gözünaydın canım
bende ilk yaptığımda çok silikti
zamanla netleşti
hatta sırf o iki çizgiyi net görmek için hergün yapmıştım
ama gördüm şükür:)))