Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

kızlar nazlı1982 arkadaşımız yarın saat 9.da şehzadesini dünyaya getirecek hayırlısı ile allah kolay doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize :71:

kızlar nazlı1982 arkadaşımız yarın saat 9.da şehzadesini dünyaya getirecek hayırlısı ile allah kolay doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize :71:
insallah kolayca dogurur bi avazda saglıkla .. haber alabiliyorsan gelişmeleri yaz emi venüstencim

Ay evet kızlar normal doğum çok istiyordu ama neden sezeryana karar verildi allah kurtarsın en kısa zamanda nazlının güzel haberini bekliyoruz....

insallah kolayca dogurur bi avazda saglıkla .. haber alabiliyorsan gelişmeleri yaz emi venüstencim

almazmıyım hiç bebişim...şükür ikiside çok sağlıklı hatta nazlı diyoki koşsam koşarım hiç ağrım sızım yok :nazar: helples ne alemde oda bu günlerde doğurdu doğuracak...allah herkese kolay doğumlar versin....

Ay evet kızlar normal doğum çok istiyordu ama neden sezeryana karar verildi allah kurtarsın en kısa zamanda nazlının güzel haberini bekliyoruz....

ewet normal doğum istiyordu ama çatı muayenesinde biraz tedirgin oldu sanırım doktoruyla beraber o şekilde karar verdiler...bence sezeryan olmuş normal olmuş önemi yok ikiside sağlıklı önemli olan bu :))) sen nasılsın ne durumdasın? anacım biz kızlarla telefonlaşıyoruz mesajlaşıyoruz sürekli haberdarız birbirimizden sizde gelin yamacıma yamacıma :69:

VENÜSTEN SENİN CİNSİYET NE ZAMAAN BELLİ OLUCk

bebişim çoktan belli oldu prensesim oluyor benim :69:

Son düzenleme:

nazlı arkadaşımıza zatne cok sevınmıstım demek dogumda yaptı artık yapmıştır yanii :)
ve sende hamılesınnn cok sevındım gerçekteen
siz ikiniz en büyük destegi vermiştiniz ben vajınısmus u aşarken aralık ayıydı ve sizler daha hamıle degıldınız :)
Allah analı babalı byütmeyi nasip etsinn
vee darısı biz isteyenlerin başınaa :)

slm kızlar bende vajılıydım yendim çok şükür bebek istiyodum adetim 2 gün geçti dayanamadım test yaptım 2 çizği çıktı ama 2side silik emin olamadım aynı marka testen bi daha yaptım gene 2 çizğide silik çıktı acaba hamilemiyim yoksa testlerdemı bozukluk var boşuna umutlanmakta ıstemıyorum ama önceki yaptığım testlerde ilk çizği hep belirgin olurduuuuuuu

kıslar rabbime sonsuz kere şükürler olsunki bende bu sayfaya yazailiyorum artık. doktoro gittim ve tedavi oldum . 2 gün önce yendim bu illeti. dün yine denememiz oldu kasıyorum kendimi ama inşallah oda geçer. birazdanda yine deneyecez. bu sefer rahat olur inşallah. size bişi sormak istiyorum. benim tedavi tarihi adet dönemime gelebilir diye 1 ay doğum kontrol hapı kullandım. bugün yarında adet olucam ilaç bitti. inş bi dahada kullanmıyacam bebiş olana kadar. ilaç kullananlarının 3 ay bebek sahibi olmamaları söleniyor. bebeğe zarar veririmiş. öle bişi varmı duydunuzmu acaba. bide ben ilk 6 ay da ilaç kullandım vajiliyken hamile kalmayım diye. bebişim hemen olurmuuuuuu:))) ayyyy bu sayfaya yazdığıma inanamıyorum. ama halen korkularımda var geriye dönemiyim diye. yok yokkkkkkkk rabbim döndürmesin bidaha yaşatmasın inşşşş.

slamlar kızlar foruma giremiyorum herzaman arada takip ediyorum sizi maaşallah ne kadar bereketliyiz böyle bebişler geliyo hep venüscüm benimde kızım olucak şubatta dogum inşaallah eklersin canım şimdide dogum korkusu sardı ama tatlı telaş bunlar allah hepimize kolay dogum nasip etsin...:emir_bebek:

nazlıcım inşallah çok kolay bi doğum olmuştur :70:
gerçi sezeryan olmuş
doktor bana da sezeryan olabilir dedi:59:
venüsten senin de kızın oluomuş hayırlı olsun
adını düşündünüz mü

ay canım hayırlısı olsun ne güzel prenses geliyor demekki nazlının iyi olmasına sevindim inşallah da emziriyordur hayırlısıyla benimde haftaya perşembe
ya da cuma sezeryan olucak hayırlısıyla işleri halledip beklemeye koyulacam....

kızlar helplees arkadaşımız dün doğum yaptı haberiniz olsun gelişmeleri bende bilmiyorum gelince bol bol yazacaktır bize Allah hepimizi kurtarsın şekerlerim :34:

arkadaşlar merhaba,

benim size bir sorum olacaktı..ben vajinismusu yeneli 2 ay oldu çok şükür..korunma yöntemi olarak da doğum kontrol hapı kullanıyorum..fakat ben bi hata yaptım,her gün aynı saatte alarm kurup içtiğim hapımı,alarmımın kapalı kalması yüzünden bugün 2.5 saat sonra içtimmm:50::50::50::43: sizler daha tecrübelisinizdir diye soruyorum, bir problem olur mu? ben hamile kalmak istemiyorum şimdilik,belki daha önce bu tarz durum yaşayanınız olmuştur..lütfen beni rahatlatın :43::43:

[canımm sezeryan yapıcam sanırım perşembe doğum olucak ama hafif hafif kasılmalarda ağrılarda başladı korkuyorum

arkadaşlar merhaba,

benim size bir sorum olacaktı..ben vajinismusu yeneli 2 ay oldu çok şükür..korunma yöntemi olarak da doğum kontrol hapı kullanıyorum..fakat ben bi hata yaptım,her gün aynı saatte alarm kurup içtiğim hapımı,alarmımın kapalı kalması yüzünden bugün 2.5 saat sonra içtimmm:50::50::50::43: sizler daha tecrübelisinizdir diye soruyorum, bir problem olur mu? ben hamile kalmak istemiyorum şimdilik,belki daha önce bu tarz durum yaşayanınız olmuştur..lütfen beni rahatlatın :43::43:

hiçbişey olmaz sonuçta ilacı içmişsin :34:

Back