Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

bende birgün bu topiğe yazmak istiyordum :)) sonunda başardımmm şimdi bebiş istiyorumm hemde çok bişey sormak istiyorm arkadaşlar şimdilik en kolay üstteyken oluyor öteki pozi..dada oluyor ama en kolayı üstte olunca oluyor şuan adetin 10. günü dün gece oldu korunmasız ilişki ama üstte tabi neler önerirsiniz üstteyken hamiş kalan varmı:44:

venüscüm çok çok tşk ederim msj sayım 100 olmadığı için özelden yazamadım canım ama msjı görünce çok sevindim:9::9::9: Allah herkese vajinismustan kurtulmayı ve anne olmayı nasip etsin inşallah(amin)

bende birgün bu topiğe yazmak istiyordum :)) sonunda başardımmm şimdi bebiş istiyorumm hemde çok bişey sormak istiyorm arkadaşlar şimdilik en kolay üstteyken oluyor öteki pozi..dada oluyor ama en kolayı üstte olunca oluyor şuan adetin 10. günü dün gece oldu korunmasız ilişki ama üstte tabi neler önerirsiniz üstteyken hamiş kalan varmı:44:

canım yumurtlama günlerini sanırım hesaplamışsındır nette de var hesaplayıcılar onlardan faydalanabilirsin fakat üstteki pozisyon hamile kalmak için tavsiye edilmiyor senin altta olman daha iyi olur bence

kızlaaarrr bende hamileyimmm :nazar::nazar::nazar::nazar: Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla:49::49::49:
cnm cooook sevindim tebri ederim allah tamamına erdirsin inşallah....

masallah kızlar ya bu ne bereket boyle:nazar::nazar::nazar:dogumu yapan arkadasları tebrık edıyorum gozunuz aydın Rabbım nazarlardan korusun, hamıle olanlarada cok sevındım hele kelebekcım senı gorunce coooooooooook mutlu oldum gercekten hep haberını beklıyordum canım yaaaa Rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın hepımıze....ben sezeryandan cok korkuyorum kızlar benım dogum haftası bellı oldu dr 39. haftada yaparız dedı hatta aksılık olursa dahada erken olur dedı ınsallah aksılık yasamayız yavrum gelısımını tamamlar annesının karnında...
cnm benim cokteşekkür ederim sen nasılsın? merak etme allahın izniyle ii geçecek herşey sen merak etme tatlım öpüyorum kendine ii bak cnm...

tebrikler cnm öncelikle inş. en kısa zmaanda bebeğine de kavuşursun ben üstte hamile kaldım ama diz dirsek pozisyonunda yani kedi gibi olan o poz. hem rahat hemde hamile kalmak için uygun bir pozisyon cnm hemende sırtüstü yattım sonra sabaha kadar 3 gün üst üste yaptım yumurtlma a günlerimde sonra gün aşırı ve bu ay hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...:49::nazar::emir_bebek:

kızlar hepiniz için cok seviniyorum kelebekcim senin için daha cok:16:.topiği sen actın bircok arkadasımız buraya yazarken seninde haberlerini bekliyordum rabbim hepinizin hamileliklerini tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın yavrularınızı.1,5 yıl vajinusmusla uğrastım tedavi gördüm kurtuldum sonra dış gebelik yasadım sükür korunma sürecim bitti adetime 6 gün var bu ay inşallah bende güzel haberimi veririm burdan.topiğe bir masallahda benden:nazar:

kızlar hepiniz için cok seviniyorum kelebekcim senin için daha cok:16:.topiği sen actın bircok arkadasımız buraya yazarken seninde haberlerini bekliyordum rabbim hepinizin hamileliklerini tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın yavrularınızı.1,5 yıl vajinusmusla uğrastım tedavi gördüm kurtuldum sonra dış gebelik yasadım sükür korunma sürecim bitti adetime 6 gün var bu ay inşallah bende güzel haberimi veririm burdan.topiğe bir masallahda benden:nazar:

saol cnm benim bende sevindim kurtulmana herşerde bir hayır varmış tatlım allaha emnaet ol en kısa zamanda inş. bebiş haberini alırız cnm mutlaka yaz buraya kendine ii bak öpüyorum:)))

saol cnm benim bende sevindim kurtulmana herşerde bir hayır varmış tatlım allaha emnaet ol en kısa zamanda inş. bebiş haberini alırız cnm mutlaka yaz buraya kendine ii bak öpüyorum:)))

bende çok istiyorum bebiş. inşallah aranıza katılırımmm

kıslar kıslar ne güzel haberler var burda mşlhh. anne olan herkese hayırlı uğurlu olsun. rabbim analı babalı büyütsün
inşşş. bende vajiyi yeneli 1,5 ay oldu. şimdi adet oldum. korunmuyoruz. ilişkide halen kasmalarım oluyo ama bizde hemencik bebiş istiyoruz. inşşş rabbim bizede isteyen herkesede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder..

selam dtk doktorla yendim demişsin nasıl yendin ya açıkçası ben yendim sonra 2. denemde canım yanarken hamile kaldım kanamam vardı ara verdim sonra bebişimiz oldu ama ilerleyen günlerde nasıl başlayacağız korkusu başladı şimdi de

canım bi defa kurtulduk ya inan tekrarlamıyor.ben ankarada tedavi gördüm kayseriye geldiğimde deneme yapacağımız zaman acaba unuttummu yapabilirmiyim diyordum ama hiç sıkıntı cekmedim sadece derin derin nefes almadan yapamıyordum.3 ay korunma vermişti doktor o sürede cok denemede yapamamıştık.sonra zaten dış gebelik yasadım.ben dahada korktum ilişkiden iyice soğudum.ama sonra düşündümde rabbim herseyin en iysini biliyor.o zaman hamileliğim sağlıklı olsaydı tam anlamıyla rahat rahat yapamadan hamile kalmış olacaktım.ama suan kendime bakıyorumda artık en ufak bi kasılma bile yok,derin nefesler almak yok,kayganlaştırıcı kullanmaya gerek yok.yani diyeceğim sen anne bile oldun gülcel cim.mucizeye sahip oldun öteki neki devede kulak.artık hissetmiyorum bile o kadar rahat oluyo yani.bu arada inşallah bebek haberimi buraya yazmama az kaldı dua edin benim için.hersey zamanla yerine oturuyor.korkmanada hiç gerek yok.o kadar geniş ve esnekki vajinamız.düşün jinekolojik muayene olmustum gecenlerde.doktorum dediki oooo sen o olayı kapatmısın vajinusmustan eser yok sende bak nasıl rahat oldu düşün.alet soktu ama ben hissetmedim

kızlarrr ben de 1,5 aylık hamileyim, ama daha şimdiden doğum korkusu sardı benim hymen daha duruyor niye bilmem ama yüzden sorun yaşayacakmışım gibi geliyor.

kızlar bende hamileyim :1:
daha önce yazdımmı hatırlayamadım herhalde yazmıştım
10+5 su andaa
erken ama dogum korkusu benıde sarmış durumda

Oohhh, herkesler burada:)) Kızlar nasılsınız, nasıl gidiyo hamişlikler:)? Ben de artık "hamile kalmak isteyen" kategorsiniden geldim buraya, ben de anne olmak istiyorum, ben de gebelik testim çift çizgi çıksın istiyorum, ben de aşermek istiyorum:21:

Oohhh, herkesler burada:)) Kızlar nasılsınız, nasıl gidiyo hamişlikler:)? Ben de artık "hamile kalmak isteyen" kategorsiniden geldim buraya, ben de anne olmak istiyorum, ben de gebelik testim çift çizgi çıksın istiyorum, ben de aşermek istiyorum:21:

karnımda kımıl kımıl bi mucice istiyorum,:emir_bebek: sabah uyandığımda midem bulansın istiyorum,:17: eşime canım böğürtlenli pasta çekiyor demek istiyorum,:39:bende :49: olmak istiyorumm...:26: anne olmak bu mucizeye tanıklık etmek istiyorumm,inş..:2:

bende vajınusmustum bir senelik evliyim daha yeni yeni atlatmaya çalışıyorum tam olarakta başarmış sayılmam hala kasıyorum kendimi inş atlatabilirim tam olarak kocam çok istiyor bebeğimiz olmasını inş bizde anne baba olruz Allah tüm isteyenlere nasip etsin

bende vajınusmustum bir senelik evliyim daha yeni yeni atlatmaya çalışıyorum tam olarakta başarmış sayılmam hala kasıyorum kendimi inş atlatabilirim tam olarak kocam çok istiyor bebeğimiz olmasını inş bizde anne baba olruz Allah tüm isteyenlere nasip etsin

cnm zamanla tamamen biticek inş..ara ara bendede oluyor kasılmalar ama kendimle he savaş halindeyim yendim seni kurtuldum diyorumm,bebişler tez vakitte gelsin inş. :21::21:

Back