iyiyim canım benim ya eşimin tedavisi güzel sonuçlandı artık denemelere kaldı :)))) bu ay inşallah bende hamile olmak istiyorum bide canım bak düşükten sonra hamile kalınması çok fazla canını sıkma üzülme sen olurmu Allah en kısa zamanda nasip etsin sanada
selam kızlar bebeğini kaybeden anne adaylarına geçmiş olsun diyorum allah hayırlısını versin bende düşük riskiyle hastaneye yattım çıktım iğne vuruldum falan şimdi durumu iyi ama hep alllahtan hayırlısını istedim sağlıksız beebk düşer derler o yüzden hep dua edelim hayırlısını isteyelim arzumcummm tebrikler azmin sonu süperrr gelişmelerden haberdar et olur mu yakında isim düşünmelere başlarız...
ben de bebiş istiorummm çok ço..k istiyorum hemde(isteyen herkesle birlikte bana nasip eder rabbim inşallah hayırlısıyla...
ama jel(su bazlı) kullanmadan ilişki olmuyo bendeee(napcaaammm ((
selam kızlar bebeğini kaybeden anne adaylarına geçmiş olsun diyorum allah hayırlısını versin bende düşük riskiyle hastaneye yattım çıktım iğne vuruldum falan şimdi durumu iyi ama hep alllahtan hayırlısını istedim sağlıksız beebk düşer derler o yüzden hep dua edelim hayırlısını isteyelim arzumcummm tebrikler azmin sonu süperrr gelişmelerden haberdar et olur mu yakında isim düşünmelere başlarız...
kızlar bende hamileyimmmmmmmmmmmm hemde şok hiç beklemiyordum bu ay hala şaka gibi inanamıyorum
pamuğum çok sevindim
allah yüzünü güldürdü bak
hayırlı olsun gözünaydın canım
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ailelere haberler verilmeye başladın mı ne kadar olmuştu pamuk evleneli aynı zamanlardayız diye hatırlıyorum
OOOO EŞİM ARAMADIK KİMSE BIRAKMADI :)))) 27 HAZİRANDA eVLENDİM CANIM 10 AY OLDU İŞTE :)) SEN
bizde 20 haziran :)
çok sağol canımıniçi Allah ım sana bu defa sağlıklı bebek nasip etsin dua ediyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?