Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

çok sevindim canım
allah en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah
bende denemelerdeyim canım
doktor korunmamamı söylemişti
artık ne zaman olacak hayrlısı
ama çok istiyorum yeniden o duyguları tatmayı ya

selam kızlar bebeğini kaybeden anne adaylarına geçmiş olsun diyorum allah hayırlısını versin bende düşük riskiyle hastaneye yattım çıktım iğne vuruldum falan şimdi durumu iyi ama hep alllahtan hayırlısını istedim sağlıksız beebk düşer derler o yüzden hep dua edelim hayırlısını isteyelim arzumcummm tebrikler azmin sonu süperrr gelişmelerden haberdar et olur mu yakında isim düşünmelere başlarız...

saolasın canım benim :)inşallah o zamanlarda gelir..

ben de bebiş istiorummm çok ço..k istiyorum hemde(isteyen herkesle birlikte bana nasip eder rabbim inşallah hayırlısıyla...
ama jel(su bazlı) kullanmadan ilişki olmuyo bendeee(napcaaammm((

ben de bebiş istiorummm çok ço..k istiyorum hemde(isteyen herkesle birlikte bana nasip eder rabbim inşallah hayırlısıyla...
ama jel(su bazlı) kullanmadan ilişki olmuyo bendeee(napcaaammm((

bende jel kullanarak hamile kaldım canım
içini ferah tut allah en kısa zamanda sanada bebişini nasip etsin

çok sağol canım benim
sanada çok geçmiş olsun bak ne güzel bebeğin seninle
allah tamamına erdirmeyi nasip etsimn inşallah

kızlar bende hamileyimmmmmmmmmmmm hemde şok hiç beklemiyordum bu ay hala şaka gibi inanamıyorum

[hiç beklemediğin anda oluyor tebrikler canım vaji gibi değil bu bir anda oluşuveriyor :))) güzel ama zorlu süreç allah yardımcın olsun her konuda desteğe hazırım unutmaaa .)))

pamuğum çok sevindim
allah yüzünü güldürdü bak
hayırlı olsun gözünaydın canım
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

çok sağol canımıniçi Allah ım sana bu defa sağlıklı bebek nasip etsin dua ediyorum sana

GULCEL tşk ederim canım sana özeldende yazmıştım şaka gibi hala inanamıyorum

ailelere haberler verilmeye başladın mı ne kadar olmuştu pamuk evleneli aynı zamanlardayız diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…