Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

slm,
bende yendim sonunda. 1 aydır her gün yapıyoruz tabii 1 cm dışarıda kalıyor yine penis ama yapıyoruz neticede. ilk giriş te resmen delik kapalı gibi oluyo mutlaka parmak egzersizi yapıyorum onda sonra oluyor tabi girerken biraz zorluyo. ama olsun napalım. 1 aydır da hemen hemen hergün yaptık ve bebek istiyoruz acaba napmalıyız?

Slmmm bayanlarrrrrr.........
Uzunn zamandır yazmıyordum
biraz bunalım takıldım da :3:
Hamiş olan herkesi tebrik ederim inş rabbim isteyen herkese nasip eder
bu arada bende hamileyim hemde 5 aylık .......cinsiyetide kız
dogum yavaş yavaş yaklaşıyo ben daha hastane araştırıyorum herhalde ewde doguracam :53:

canım benim erkek dediler var mı başka belli olan
demek şehzademiz geliyo :34: hayırlarla gelsin inşallah :16::16:
Slmmm bayanlarrrrrr.........
Uzunn zamandır yazmıyordum
biraz bunalım takıldım da :3:
Hamiş olan herkesi tebrik ederim inş rabbim isteyen herkese nasip eder
bu arada bende hamileyim hemde 5 aylık .......cinsiyetide kız
dogum yavaş yavaş yaklaşıyo ben daha hastane araştırıyorum herhalde ewde doguracam :53:

şekerim kızın olmasına sevindim benim eşimde kız hastası kızım olsun diyo bende artık kız istemeye başladım eeee babasına düşkün oluyorya kızlar bizimkide az değil :)))) şuan 11 haftalık oldum bakalım cinsiyet ne zaman belli olacak

helpless ben sana diyorum hayatım 29 mayıs hastanesi kesinlikle eğer uzak kalıyorsa fatmacım var onun gittiği hastanede söğütözü bayındır hastanesi oda çok memnun hangisi sana yakınsa onu tercih et şekercim :34:

meraba sanırım bu hafta içinde dogurucam :) bebeğin zamanı doldu ama keyfinin gelmesini bekliyoruz dogurunca ayrıntılarıyla paylaşmaya çalışıcam sizinle dualarınızı bekliyorum şimdilik bu kadar :nazar: :emir_bebek:

meraba sanırım bu hafta içinde dogurucam :) bebeğin zamanı doldu ama keyfinin gelmesini bekliyoruz dogurunca ayrıntılarıyla paylaşmaya çalışıcam sizinle dualarınızı bekliyorum şimdilik bu kadar :nazar: :emir_bebek:

ayyy zamanı geldimiii maşallah çok rahat bir doğumun olur inşallah canımm Rabbim kolaylıklar versinn ..

haberlerini bekliyoruz inş.:70:

gülcel hayatım mide bulantılarım geçen hafta tam geçti artık yemek yiyebiliyorum derken bu defada akşamları başlamaya başladı ama genel itibariyle iyiyim tatlım sen nasılsın ne kadarlık oldun bakım sen :16::16::16:

Allah kolay doğum nasip etsin arkadaşım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah :16:
normal doğum yaparsan ki inşallah bizi aydınlatırsın vajinusmus olupta normal doğum yapanları kutluyorum :34:

2 haziran perşembe günü dogum yaptım :emir_bebek: normal dogumla :nazar:şimdi dikişlerden fazla oturamıyorum ayrıntılarıyla sizinle paylaşıcam çok korkulucak bişi yok sonucu meyvesi katlanılmaya deger rabbim hepinizin işini kolay getirsin

2 haziran perşembe günü dogum yaptım :emir_bebek: normal dogumla :nazar:şimdi dikişlerden fazla oturamıyorum ayrıntılarıyla sizinle paylaşıcam çok korkulucak bişi yok sonucu meyvesi katlanılmaya deger rabbim hepinizin işini kolay getirsin

ayyy çook sevindim adınıza yaaa:nazar::nazar::nazar: bizim sayfadan birinden böyle bir haber almak ne güzel :61:
hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişinizi :emir_bebek::nazar:

gözün aydın olsun canım,,,çok sevindiimmm maşşlhhh normal doğum yapmışsın tebrik ediyorum seniii....:46::46::46:

bebiş nasıl,iyimi???:69::69::69:adıne ne koydunuz???:nazar::emir_bebek:

Back