Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende hamileyimmmmmmmmmmmm hemde şok hiç beklemiyordum bu ay hala şaka gibi inanamıyorum![]()
oyyy pamuğummmmmm taze annemmmmm çok sevindim bebişimmmmmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn![]()
[günaydın kızlar .. cnm neyle ilgili sorun olduğunu düşünüyorsun ???
aminnn kuşummmmmmmmmmm Allah sizlerede nasip etsin inşallah :)))))))))))
venüscüm artık senden de bi atak beklioruzzzzz dimi![]()
OOOO EŞİM ARAMADIK KİMSE BIRAKMADI :)))) 27 HAZİRANDA eVLENDİM CANIM 10 AY OLDU İŞTE :)) SEN
Herkese merhabalar... Bugün doktora gittik veee kızım olacakmış yüzde yüz demedi ama kıza benziyor dediRabbim sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin de cinsiyeti çok önemli değil sadece merak işte...
Bu arada ben de hamile kaldıktan sonra hiç ilişkiye girmedim, riskli dönemi atlatalım falan derken 15. haftamızı bitiriyoruz.. İlk başta korkuyordum zorlancam falan diye ama yok kızlar her şey yolunda ufacık minnacık pürüzler olsa da sorun yok..gulcel merak etme yani
O pürüzlerin sebebi de benim telaşım rahat olunca o da olmuyor...
Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın en hayırlı zamanda, hamişlerimize ve bebişlere rabbim sağlık versin..![]()
Herkese merhabalar... Bugün doktora gittik veee kızım olacakmış yüzde yüz demedi ama kıza benziyor dediRabbim sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin de cinsiyeti çok önemli değil sadece merak işte...
Bu arada ben de hamile kaldıktan sonra hiç ilişkiye girmedim, riskli dönemi atlatalım falan derken 15. haftamızı bitiriyoruz.. İlk başta korkuyordum zorlancam falan diye ama yok kızlar her şey yolunda ufacık minnacık pürüzler olsa da sorun yok..gulcel merak etme yani
O pürüzlerin sebebi de benim telaşım rahat olunca o da olmuyor...
Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın en hayırlı zamanda, hamişlerimize ve bebişlere rabbim sağlık versin..![]()