Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

herkes burda aynı dertten muzdarip tabiki herseyi paylaşıyoruz birbirimizle fakat üslup çok önemli kelimeleri seçerken daha özenli olursak okuyanları irrite etmeden ve mahremi gerektiği kadar paylaşırsak yazdıklarımız çok daha fazla ciddiye alınır diye düşünüyorum

kelebeğimi kızdırmayın lütfen ...... biz ayıp olmayanları bile .... lı yazıoruz bölece daha nezih daha güzel bi ortam olmuş oluo...konular yeterince mehrem zaten daha da açmaya gerek yok die düşünüorum...sayglr

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)

2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)

3- Bahar07
TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre

8- Yasmin3561
Erkek
9- Füsuncuk

10- Narcicegi16
11- Bocuss

12- Selmatem
13- Ada_439

14- Nazlı1982
01/10/2011
15- Elisaist
19/10/2011
16- Gulcn
17- Gülcel

18- Yaseminimmm
30/09/2011
19-
İzmit_1982
20- Sevcihan

18 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz

benim ki tahminen 14 kasım venüsten

kızlar beni listeden silin 7 haftalık bebeğimi düşük sonucu kaybettim
çok üzgünüm

canım benim gecmiş olsun cok Allah hayırlısını versin tatlım boylesi daha hayırlıdır belki de saglıksız bir bebektir.öyle düşün dua et canım hiç üzülme vardır bir hayır oyle düşün..

çok üzgünüm

çok üzüldüm canım ne denir ki böyle bi durumdaama en azından tekrar anne olma şansın var öyle düşün yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olamayanlara göre çok şanslısın çok geçmiş olsun

çok sağol canım
zaten kendimi öyle teselli ediyorum
allahın takdiri ne denirki

teşekkür ederim canım
haklısın birinciyi veren rabbim ikinciyide verir inşallah
çok sağol

çok üzgünüm

izmitcimm çok geçmiş olsunn canım,Allah sabır versin sana,,,üzülme lütfen ,inşlhh tekrar anne olabilirsin ,belkide sağlıklı gebelik değildi ,bide böle düşün,,,,Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinn,

çok sağol canım
beni en çok üzen
vajinismusla beş sene uğraştım
altı ayda bebek için
tam olmuşken
kaybettim
ama doğru söylüyosun herşeyde bir hayır vardır
ama genede insan üzülüyo
bu kadar sıkıntıyı yaşadıktan sonra bide...

slm kızlar hepinizi burda görmek ne kadar güzel bende bebiş için uğraşıyorum ama eşim tedavi sürecinde yeni başladık doğal yoldan denemelere bu listede gördüklerime şaşırdım uzun süre oldu görüşmeyeli nasılsınız bebekleriniz hayırlı olsun çok sevindim

slm pamuğum nasılsın
allah inşallah tez zamanda bebişini verir
allah hakkımızda hayırlı olanı verir inşallah

slm pamuğum nasılsın
allah inşallah tez zamanda bebişini verir
allah hakkımızda hayırlı olanı verir inşallah

canım hatırladığına sevindim sanada çok geçmiş olsun çok üzüldüm (( ama düşükten sonra bebeğe hemen hamile kalabilirsin sakın üzülme olurmu

Merhaba kızlarr...uzun süredir giremedim..hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...İzmit arkadaşım seninle aynı durumdayız inşallah bizde tekrardan hamile kalıp hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.. benide listeden silin 20 gün önce bende düşük yaptım

canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun yasemincim.ya neden bu kadar çok düşük oluyo acaba ya nasıl korunucaz biz peki artık o kadar sık oluyo ki düşükler.Allahım bir daha yaşatmasın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…