en sonunda bugün tam hamilesin diyebildi
emin olamamış
bakalım 10 gün sonra tekrar randevu verdi
hayırlısı artık
Canım benim üzülme hiç....Bendede olmuştu ve bir akrabamızdada hamileliğinin ilk ayından son ayına kadar düşük tehlikesi var demişti dru ama şimdi nurtopu gibi bir kızı var..kendine dikkat etmen lazım,stres yapma....ben sağlık ocağında hemşireye sormuştum,kanama olayı düşük tehlikesi gelen bayanların yüzde 80 inde oluyor dedi...Çalışıyor musun bilmiyorum ama yatıp dinlenmen lazım...Bacaklarını uzat,yat..temizlik falan yapma,yüksek yerlerede uzanma..Drun ilaç verdiyse düzenli kullan,10 gün sonra kontrole çağırdıysa çok iyi...inşallah bebişin sağlıkla gelir...
saol cnmcm herkesin Allahım gönlündeki muradı versin.allah gönlünüze göre versin
en sonunda bugün tam hamilesin diyebildi
emin olamamış
bakalım 10 gün sonra tekrar randevu verdi
hayırlısı artık
Slm kızlar nazlıcım bulantılar devam edıyor mu
inşallah dediğin gibi olur canım
sanki hala adet olacakmışım gibi geliyor
birde adet ağrısı gibi ağrım oluyor ara ara
sendede oldumu böyle
10 gün nasıl geçer bilmiyorum
korkuyorum bu sefer bişey olmasın ya
Slm kızlar nazlıcım bulantılar devam edıyor mu
ben vajinismusu yenmiştim hatta burda da paylaşmıştım kadınlar kulübü sayesinde yendim ve hemen hamile kalmıştım herşeyim tam olmuştu 4 sene sonunda müthişti ama malesef 2 gün önce 7 haftalık bebeğimi düşürdüm vajinismusun acısı yeni yeni geçerken bu çok acı geldi bana inşallah bir daha yaşamam Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı inşallahhh.Herkeze hayırlı hamilelik ve sağlıklı bebeklerine kavuşmayı nasip etsin Allah ım . Sadece paylaşmak istedim sizden destek almak istedim.
ben vajinismusu yenmiştim hatta burda da paylaşmıştım kadınlar kulübü sayesinde yendim ve hemen hamile kalmıştım herşeyim tam olmuştu 4 sene sonunda müthişti ama malesef 2 gün önce 7 haftalık bebeğimi düşürdüm vajinismusun acısı yeni yeni geçerken bu çok acı geldi bana inşallah bir daha yaşamam Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı inşallahhh.Herkeze hayırlı hamilelik ve sağlıklı bebeklerine kavuşmayı nasip etsin Allah ım . Sadece paylaşmak istedim sizden destek almak istedim.
canım zor bir durum ama üzme kendini sen vajiyi yendin en zoruda bu nasılsa olur bebişin saglıklı hayırlısını versin allahım bak benim kuzenimde düşük yaptı ama 6 ay sonra bidaha hamiş kaldı ve şimdi 9 aylık dünya güzeli bir kızı var o yüzden allahım sana saglık versin olur tatlım sen yeterki moralini yüksek tut hayırlı haberlerini bekliyoruz cnmcm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?