Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

[nazlıcım şimdi kullanmadım geçen haftalarda kullandım çünkü enfeksiyon olunca antb vermişlerdi kullanırken karın ağrısı başlayınca hap da bitti adet olucam herhalde dedim

Amiiiin canım...sakin olmaya çalış,hayırlı haberlerini alırız,inşallah...bugünde mi yapacaksın?maaşallah...sen bilrsin tatlım...

Amiiiin canım...sakin olmaya çalış,hayırlı haberlerini alırız,inşallah...bugünde mi yapacaksın?maaşallah...sen bilrsin tatlım...

ben çekiştiriyorum kocişi ne oldu sana diyor :))) gerçi bugun agrım yok kasıkta demekki çatladı :))) bide kandil dua etcem yarın artık :))):89::89::89:

[nazlıcım şimdi kullanmadım geçen haftalarda kullandım çünkü enfeksiyon olunca antb vermişlerdi kullanırken karın ağrısı başlayınca hap da bitti adet olucam herhalde dedim

Bence önce druna git,orda dra sor...enfeksiyon olduğunuda söyle,ona göre drun seni bilgilendirir canım ama hamilelikte ilaç helede antibiyotik zararlı diye biliyorum ben...

dr.nevra diye bir site var orada yumurtlama hesplayıcı var ordan bulabilirsin. yumurtlama zamanını cnm .

Merhaba arkadaşlarım...Bugün dra gittim,herşey normal dedi...bize kalp atışlarını dinlettiği anda nabzımı tuttu ve dediki seninkinden bile hızlı atıyor....Allahım yaa...süper bir duyguymuş....Rabbim hepinize,isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin,inşallaaah...Sizleri çok seviyorum..

Son düzenleme:
kızlar acaba su bazlı jeller hamile kalmayı etkilermi?ıslaklık olmuyo bende.galiba stresten,jel kullanmak zorunda kalıyoruz,inşallah sp..mleri etkilemiyodur....

rabbim isteyen herkezle beraber banada sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah en yakın zamanda...

maşallah
nazlım çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…