Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım daha p... dışarı çıkmadan mı akıyor dışarı. normalde akmaması gerekiyor. benim akmıyor. p... dışarı çıkıyor. ben sırtüstü yatmaya devam ediyorum ıkınırsam zırt diye kendi dışarı atıyor öle mi yapıyosun acaba yada tam içerdeyken boşal. cnm.
canım ya tam içerdeyken bo...dı.ama daha içimdeyken bi kısmı dışarı çıktı...ben hala ilişki sırasında çok gevşeyemiyrum acaba ondanmı oldu??dün adetimin 10. günüydü inşll. birazcıkta olsa sp..ler kaçmıştır içime.45 dk falan yattım wc ye gittiğimde az bişi çıktı...hayırlısı artık çok istiyorum bebişi ya ,her ay bişey oluyo kesin....![]()
doktor ilacı verşyor
kızlaaaarr doktordan az önce geldiiimm 5 haftalık hamileyimmmkesecik oluşmuş gördüm mini minnacık bişee:)) ALLAH isteyen herkese nasip etsinn
kızlaaaarr doktordan az önce geldiiimm 5 haftalık hamileyimmmkesecik oluşmuş gördüm mini minnacık bişee:)) ALLAH isteyen herkese nasip etsinn
canım çooook tebrik ederim çok sevindim senin adına.darısı bana ve isteyen herkesin başına inşallah![]()
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn buarada kızlar kasıklarımda acayip sancı var adet sancısı gibi gece uykumdan uyandırdı acaba bebek mi oluşuyorya hiç daha önce böyle olmamıştı anlamadım ki.![]()
vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)
1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
3- Bahar07TEMMUZ/2011
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre
8- Yasmin3561Erkek
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16
11- Bocuss
12- Selmatem
13- Ada_439
14- Nazlı198201/10/2011
15- Elisaist19/10/2011
16- Gulcn
17- Gülcel
18- Yaseminimmm ???
15 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))
arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz![]()
vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)
1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
3- Bahar07TEMMUZ/2011
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre
8- Yasmin3561Erkek
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16
11- Bocuss
12- Selmatem
13- Ada_439
14- Nazlı198201/10/2011
15- Elisaist19/10/2011
16- Gulcn
17- Gülcel
18- Yaseminimmm ???
15 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))
arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz![]()
ayyy burasi ne kadar guzel olmuss yaaa bende en kisa surede burda olmak istiyorummmmdua edin bana da nolurrrrrr bende vajiyi yenip hayirlisiyla
olmak istiyorummm.....
ben kacimmmm kimse yokken baktim buraya simdi biri gorur kovalar beni.![]()
ayyy burasi ne kadar guzel olmuss yaaa bende en kisa surede burda olmak istiyorummmmdua edin bana da nolurrrrrr bende vajiyi yenip hayirlisiyla
olmak istiyorummm.....
ben kacimmmm kimse yokken baktim buraya simdi biri gorur kovalar beni.![]()
"Bir çocuk doğduğunda doğan sadece çocuk değildir - bu onu bir kısmıdır - anne de doğar. Bu olmadan önce o sıradan bir kadındı; doğumla birlikte bir anneye dönüşür. Bir tarafta çocuk doğar, bir tarafta anne doğar. Ve bir anne bir kadından tamamıyla farklıdır. Bir fark vardır, onun tüm varlığı niteliksel olarak değişir. Bu olmadan önce bir eş, bir sevgili olabilir fakat ansızın bir çocuk doğar ve yeni bir yaşam tarzı ortaya çıkar. O bir anne olur.
Bir kadın bir çocuğu doğurduğunda, o hayattır. O, çocuğun gözlerinin içine baktığında kendi varlığının içine bakar. Çocuk büyümeye başladığında o da çocukla birlikte büyür.
Şayet anneliğinin içinde çiçek açabilirsen çocuğa sonsuza dek şükran duyacaksın. Ve doğardır ki bir şeylerden vazgeçmek gerekecek ama bunlar...neşeyle yapılmak zorunda. Sadece o zaman bu bir fedakarlıktır! Bunu neşeyle yapmazsan, fedakarlık değildir. Fedakarlık (sacrifice) kutsal (sacred) sözcüğünden gelir. Onu neşeyle yaparsan kutsaldır. Onu neşeyle yapmazsan, o zaman yalnızca bir görev yerine getiriyorsun ve tüm görevler çirkindir, onlar kutsal değildir.
Bu muhteşem bir fırsattır. Bunun üzerine derin bir şekilde meditasyon yap. Bir daha asla bu kadar derin bir bağ bulamayacaksın; aslında bir anne ile çocuğu arasındaki gibi başka hiçbir bağ yoktur. Karı koca, seven sevilen arasında bile anne ve çocuk arasındaki kadar derinlemesine bir bağ yoktur. Çünkü çocuk senin içinde dokuz ay yaşadı; başka hiç kimse senin içinde dokuz ay boyunca sen olarak yaşayamaz. Ve her çocuk er ya da geç ayrı bir birey haline gelir. Ama bilinçaltının derinliklerinde bir yerlerde anne ve çocuk bağlı kalır."
"Bir çocuk doğduğunda doğan sadece çocuk değildir - bu onu bir kısmıdır - anne de doğar. Bu olmadan önce o sıradan bir kadındı; doğumla birlikte bir anneye dönüşür. Bir tarafta çocuk doğar, bir tarafta anne doğar. Ve bir anne bir kadından tamamıyla farklıdır. Bir fark vardır, onun tüm varlığı niteliksel olarak değişir. Bu olmadan önce bir eş, bir sevgili olabilir fakat ansızın bir çocuk doğar ve yeni bir yaşam tarzı ortaya çıkar. O bir anne olur.
Bir kadın bir çocuğu doğurduğunda, o hayattır. O, çocuğun gözlerinin içine baktığında kendi varlığının içine bakar. Çocuk büyümeye başladığında o da çocukla birlikte büyür.
Şayet anneliğinin içinde çiçek açabilirsen çocuğa sonsuza dek şükran duyacaksın. Ve doğardır ki bir şeylerden vazgeçmek gerekecek ama bunlar...neşeyle yapılmak zorunda. Sadece o zaman bu bir fedakarlıktır! Bunu neşeyle yapmazsan, fedakarlık değildir. Fedakarlık (sacrifice) kutsal (sacred) sözcüğünden gelir. Onu neşeyle yaparsan kutsaldır. Onu neşeyle yapmazsan, o zaman yalnızca bir görev yerine getiriyorsun ve tüm görevler çirkindir, onlar kutsal değildir.
Bu muhteşem bir fırsattır. Bunun üzerine derin bir şekilde meditasyon yap. Bir daha asla bu kadar derin bir bağ bulamayacaksın; aslında bir anne ile çocuğu arasındaki gibi başka hiçbir bağ yoktur. Karı koca, seven sevilen arasında bile anne ve çocuk arasındaki kadar derinlemesine bir bağ yoktur. Çünkü çocuk senin içinde dokuz ay yaşadı; başka hiç kimse senin içinde dokuz ay boyunca sen olarak yaşayamaz. Ve her çocuk er ya da geç ayrı bir birey haline gelir. Ama bilinçaltının derinliklerinde bir yerlerde anne ve çocuk bağlı kalır."