tşkler canım.. ay valla nasıl strese sokuyo adamı bu tarihler falan :) annem diyoki "kızım biz bişi bilmeden nası yapıyoduk oluruna bırakın, strese giriyosun düşündükce" ee haksızda sayılmaz yani dimi..
allah yardımcımız olsun canım ne diyim :)
ne yapalım güzelim cahil kalmaktansa bilgilenelim öyle olduğumuzdan değil mi aylarca senelerce bekledik..sana da anlatırım iste yeter ki
istemem mi hiç canım benim bi olsun da sık sık başını ağrıtırım merak etme
ne yapalım güzelim cahil kalmaktansa bilgilenelim öyle olduğumuzdan değil mi aylarca senelerce bekledik..sana da anlatırım iste yeter ki
hayırlısı olsun canım inşAllah yakında böyle olursun
vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)
1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
3- Bahar07Temmuz/2011
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr
7- Ela _emre
8- Yasmin3561 Erkek
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16
11- Bocuss
12- Selmatem
13- Ada_439
14- Nazlı198201/10/2011
15- Elisaist19/10/2011
13 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))
arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
tatlımmm senin bebegın varmıydı:)))))))))))))))
6 aylık evli iken hamile kalmıştım vajinismus olmama rağmen dışarıdan bir şekilde hamile kaldım ama düşük yaptım canım kaybettim yaniama herşeyde bir hayır varmış o şekilde vajiyi yenmem çok gecikecekti..
Selam kızlar yazılanları okudum vallahı hamıle kalırsam bu ısler surprız ve cokda dusunmeye gerek yok gıbı bugunde olmadım, tabı vucut hala gergın az once gene test yaptım cıft cızgı pazartesı netlestırmek lazım
günaydın kızlar yarın için izin aldım doktora gidicem am biraz da korkuyorum bende enfeksiyon vardır hala akıntı geliyor birde ilaç kullanıyordum antbi falan geçmeden kaldım muhtemelen zararı var mıdır nedir ne değildir ya da kesin hamile miyim tüö cevapları yarın öğrenicem .)
günaydın kızlar yarın için izin aldım doktora gidicem am biraz da korkuyorum bende enfeksiyon vardır hala akıntı geliyor birde ilaç kullanıyordum antbi falan geçmeden kaldım muhtemelen zararı var mıdır nedir ne değildir ya da kesin hamile miyim tüö cevapları yarın öğrenicem .)
ben napayım sizce yahuuu
adetim ayın 17 sinde idi geçen ay o yüzden heyecanal beklıyorum 4 gun kaldı
ama şöyle bir durum var kiiiii adetim zamanında olmuyor pek
geç oluyor genelde her ay farklı sekılde yanı daha cok beklemem gerekıcek sanırım
zaten bu sebepten ovlsyon zamanını hesaplamamda ne kadar dogru oldu bılemıyorum
artık kısmet..
ben vajiden kurtulalı 2 ay olcak yenı..hep istemiyorum diyordum daha önce ama artı kistiyorum ben..
ne zormus bu işler
nazlıcım başarıyla geçen 4 gün bakalım artık , verimli kullandık bakalım . ben burada çok alıştım çok şükür hiçbir problem yoksende akıntı olmuşmuydu gebelik belirtisi diyolar. akıntı kesilince regl olursun diyolar ...
Akıntı bende çok olmadı ama belirtiler kişiye göre değişiyor,tatlım...İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız..ayy şimdi sen nekadar heyecanlısındır...aynı bende öyleydim,adet günümün gecikmesini bekleyene kadar meraktan,heyecandan bir hal olmuştum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?