Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım bende 3 buçuk aylik evliyim bende de vardi bu problem ben asla aşamam böyle devam eder diye düşünüyodum kadin doguma falan gittim parmak egzersizi falan yapamadim bende yakınımda bi psikolog buldum çok fazla yardimi oldu diyemem ama beni cesaretlendirdi korkunun üstüne git dedi 1 ayda çözdüm ben zor oldu ama başardım kendine güven geri cekme ve üste olduğun pozisyonda daha fazla yol kat edersin ve ön sevişmeyi de uzun tutmaya çalışın umarim halledersin acele etmeyin ortam loş olsunLütfen yardımcı olun 3 aylık evliyim ve vajinusmus problemim var nasıl yendiniz ne yapmam gerekiyor parmak egzersizinde başarısızım hera klinik için bütçemiz yetmiyor nolursunuz yardim edin artık psikolojim bozuldu
Bir yerde okumusdum bazilari dilatör aliyor parmak egzersizinden daha kolayLütfen yardımcı olun 3 aylık evliyim ve vajinusmus problemim var nasıl yendiniz ne yapmam gerekiyor parmak egzersizinde başarısızım hera klinik için bütçemiz yetmiyor nolursunuz yardim edin artık psikolojim bozuldu
Bakire olduğum için üstte olma pozisyonun doğru olmadığını biliyorum amaMerhaba canım bende 3 buçuk aylik evliyim bende de vardi bu problem ben asla aşamam böyle devam eder diye düşünüyodum kadin doguma falan gittim parmak egzersizi falan yapamadim bende yakınımda bi psikolog buldum çok fazla yardimi oldu diyemem ama beni cesaretlendirdi korkunun üstüne git dedi 1 ayda çözdüm ben zor oldu ama başardım kendine güven geri cekme ve üste olduğun pozisyonda daha fazla yol kat edersin ve ön sevişmeyi de uzun tutmaya çalışın umarim halledersin acele etmeyin ortam loş olsun
Ona da cesaret edemiyorumBir yerde okumusdum bazilari dilatör aliyor parmak egzersizinden daha kolay
Bacim cesaret ediceksinOna da cesaret edemiyorum
EvlimisinizBacim cesaret ediceksin
Bak hastaneler cok para aliyor bu dönemde
Kendin ve evliligin icin biraz cesaret et
Evet evliyim ben 7 aylikEvlimisiniz
aynı durumdayız.Lütfen yardımcı olun 3 aylık evliyim ve vajinusmus problemim var nasıl yendiniz ne yapmam gerekiyor parmak egzersizinde başarısızım hera klinik için bütçemiz yetmiyor nolursunuz yardim edin artık psikolojim bozuldu
Merhaba ben 4,5 aylık evliyim ve vajinusmusu yeni yendim. Şu 4,5 ayda ne çektiğimi Allah biliyor, zehir oldu bana her şey. Ne kimseyle konuşmak istedim ne bir yere gitmek istedim… Kendimi eve kapattım soyutladım kendimi her yerden herkesten. Sevdiğim adamla 5 yıllık birlikteliğin sonunda evlendim. Evlendiğim güne kadar vajinusmusun v sinden haberim yoktu parmak egzersizleri yapamıyordum orama aynada bakamıyordum eşimin dokunmasına bile izin vermiyordum. Kaç tane doktora gittim.. kadın doğumcu hiçbir şeyin yok gayet sağlıklısın seni korkutmuşlar dedi.. psikolog eşinle her hafta terapiye gelmen gerek dedi ama benim eşim çok yoğun bir işte çalışıyor izin alması imkansızdı.. günlerce ağladım.. Sonra araştırmaya başladım dilatör setlerini gördüm baya yararlananlar varmış. Sipariş verdim ama yine cesaretim yoktu 1ay öyle dolapta bekledi. İlişkiye girmeye çalıştığımız bir gün yine yapamayınca canıma tak etti ve diğer gün denemeye başladım. İlki girdiğinde o kadar çok ağladım ki inanamadım.. sonra cesaret alarak diğerlerini denedim. Son boyu çok zordu.. Bu arada söyleyeyim kendi kızlığımı kendim bozdum. Son boyunu denediğimde canım acıdı ama pes etmedim yavaş yavaş derin nefes alarak ittirdim en sonunda kızlığım bozuldu. Şimdi eşimle yaparken yine acım oluyor ama emin ol yapamamaktan bin kat daha iyi. Ne olur o dilatörleri al ve denemeye başla ilki girdiğinde ne kadar kolay olduğunu göreceksin. Kendine güven sen her şeyi yapabilirsinLütfen yardımcı olun 3 aylık evliyim ve vajinusmus problemim var nasıl yendiniz ne yapmam gerekiyor parmak egzersizinde başarısızım hera klinik için bütçemiz yetmiyor nolursunuz yardim edin artık psikolojim bozuldu
Bendeaynı durumdayız.
Bende asla yapamıyordum iki aydır yavaş yavaş deneyerek ilişki yaşayabildim çok şükür bu ay hep burdaki yazıları okur ben ne zaman aşacağım bunu derdim asla umutsuz olmayın isteyince herşey oluyor alanında uzman bir doktora görünün kesinlikle destek alın 1 seans yetti benim için yardımcı olmak isterim elimden geldiğince yazmak isterseniz yazınLütfen yardımcı olun 3 aylık evliyim ve vajinusmus problemim var nasıl yendiniz ne yapmam gerekiyor parmak egzersizinde başarısızım hera klinik için bütçemiz yetmiyor nolursunuz yardim edin artık psikolojim bozuldu
Ben doktora gittim parmak ve dilatör egzersizi yaptırdı ama burda bir grup var herkes birbirine yardımcı oluyor oraya gir bak istersen kasım ayında yendim ben 4 yıllık evliydim erteleme sakın tamamen erteleme hastalığı 1 ayda yendim ki ben vajinaya bakmaya korkan insan delik oldupunu bile kabul etmiyordum orda ödevlerini eksiksiz yaptınmı sen kısa zamanda yenersin ben vardiyalı çalıştığım için 1 ay sürmüştüLütfen yardımcı olun 3 aylık evliyim ve vajinusmus problemim var nasıl yendiniz ne yapmam gerekiyor parmak egzersizinde başarısızım hera klinik için bütçemiz yetmiyor nolursunuz yardim edin artık psikolojim bozuldu