Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Bende 4 aylık evliyim ve vajinumusum. böyle bi şey başıma gelmeden önce aklıma gelmezdi . üç gün önce burayı keşfettim . ve özel bi hastaneden randevu aldım. parmak egzersizi de gözümü korkuttu ilk okuyunca. Ama denemeye başlayacağım. daha fazla ertelemeden doktora gitmeyi 4 ay erteledim inşallah bende sizler gibi yenebilirim . okudukça cesaretlendim

Bence bu kadar para vermeyin doktora ben de ewde kendim yendim. Egzersiz yap,emla krem al ama cok kullanma. İlk denemeleri de olsun. Hiç acımıyor.ve beynen aslında kendini haZırlıosun. O kdr para wermeye inan gerk yok cnm.beyinde bitiyormuş bunu anladım.asla yapamam diyen biri olarak.

Merhaba.artik dayanamadim.ben buraya uye olmadan halledemeyecegimi anladim.okudum dediklerinizi parmak egzersizleri yaptım.ama ikiden fazlasını yapamiyorum lutfen yardimci olur musunuz?

canın yazıcı adlı kullanıcıya mesaj at numarani
Lutfenn bana da yardim edin....artik gucum kalmadii....o aparati nasil yapcam nasil iticem hicbir sey bilmiyorum allah rizasi icin yol gosterin.doktora gitmeye de param yok.

Neddn hic kimse bana yardimci olmuyor.hani hepiniz yardim ediodunuz oac gundur oylece yazarsiniz diye bekliyorum.

Neddn hic kimse bana yardimci olmuyor.hani hepiniz yardim ediodunuz oac gundur oylece yazarsiniz diye bekliyorum.
Canım ilk parmaginla başla. Korkularinin ustesinden gelmen için once vucudunu taniman lazim bunu da dokunarak yapabilirsin. Istersen bana ozelden yaz daha detayli yardim edeyim ben de doktor seanslari gördüm biree bir uygulaman icin yardim edebilirim

merhabalar:) pazar günü bende bu vajinismusu yendiğim için sizlerle hikayemi paylaşmak istedim..3buçuk aylık evliyim ve bu vajinismus kabusunu evlendikten 2 ay sora öğrendim.Her günüm ızdırap gibiydi psikolojim o kadar bozulmuştu ki herkese polyanacılık oynamak dan bıkmıştım..insanın kendisini kadın olarak hissedememesi ne kadar incitici bir şey..3 kere jinekoloğa gittim.İlk başlarda hep alkol almamı söylediler..Her seferinde başarısız olduğumu görünce bu beni dahada çok yıprattı.İnsan ne kadar alkol alsada o ana gelince kendini kasmaması elde değil sanki hiç alkol almamışsın gibi..hiçbir şekilde sarhoş olamıyordum..eşim Allaha şükür çok anlayışlıydı..Burda yazılan hikayeleri her gece okurdum ama hiçbir şekilde cesaret edemezdim bahsedilen ezersizlere...en son eşimle ilişki denememizde onunda canına tak ettiği için biraz kırıcı sözler söyledi:herkes nasıl yapıyor,bir tek sende mi var sanki,kaç ay oldu,herkes çocuk soruo vs. vs...işte o gece cesaret edip başladım parmak egzersizine..ilk önce bebek yağı ile masaj yaptım ve nefes egzersizi.Sonra tahriş olmasın diye bepanthol krem sürdüm işaret parmağıma ve yavaş yavaş içeri alabildim o kdar mutlu oldum ki o gece sevinçten uyuyamadım:)..ertesi gün bütün parmaklarımı denedim gene yapabildim..sonra 2 parmak denedim yapamadım baskı hissediyordum hep..anestol pomat sürdüm vajinama yerleştirdim..hafif yanma oldu 5 saniye falan sürü o yanma..bu sefer anestol sayesinde 2 parmağımı içime alabildim bayaa beklettim içimde yarım saat falan..parmağımı çıkardığım zaman delik o kdadar büyümüştü ki..burda anlatılanlar gibi hemen mumdan aparat yaptım kendime.tekrar 2 parmak yapıp beklettim delik açılınca yaptığım aparatı yavaş yavaş ittim..onuda beklettim yarım saat kadar delik dahada büyümüştü..2 günde böyle aparatla çalıştım.İlişkiye girmeden önce yine vajinamı bebek yağı ile masaj yaptım sonra anestolü yerleştirdim aparatı yavaş yavaş gene ittim ve beklettim içimde..eşim o sırada uyuyordu..40dk falan bekledikden sonra eşimi uyandırıp yapalım dedim..aparatı çıkarır çıkarmaz eşimin p..sini içime alabildim ben altda eşim üsteydi..ilk girdiğinde hafif kan geldi ama hiç acı falan yok 3krer git gel yaptı sonra birazcık yanma oldu veee bittii..şimdi o kadar mutluyuzkiii anlatamam..Allahım kimsenin başına vermesin..hergün dua ediyorum bu sorunu yaşayanlar için..inanın insanın inanıpda yapamayacağı şey yok..sadece biraz cesaret isteyen bir iş..ve bunu ben yaptıysam herkesin yapabilceğine inanıyorum..ben 6 günde yendim bu illetiii..darısı herkesin başınaa..Rabbim kolaylık versin inşallah...

Arkadaslar merhaba, 2 bucuk senelik evliyim, tahmin edersiniz ki vajinismusum. Insanin cikmaza girdigi bazi noktalar vardir ya iste vajinismus benim icin oyle. degil egzersiz yapmak vajinama dokunamiyorum bile esimle aramiz cok kotu ve ne yazik ki tedaviye ayiracak buyuk miktar param yok suan. kendimden neftet etmeme sebep oldu cok zor zamanlar geciriyorum inanin insanin kendini eksik hissetmesi cok yaralayici eminim cogunuz beni anliyordur. mahcubiyet de cabasi. yani sadece birlikte olmak degil isin asli psikolojik olarak buyuk bir savas esasinda. cok kotuyum, sizin gibi veya bir zamanlar sizin oldugunuz gibi. yardim edin lutfen..

Bende aynıyım bilmez miyim ya? Çok kötü bir hastalık bu ama bilmeyenler ya gülüyorlar yada şaşırıyorlar.
Allah kimseye vermesin Allah büyük deneyerek yapıcaz öncelikle yapabilmeye inanmak gerek.
nerdensiniz?

Ayni durumdayım yapamıyorum inanin Delirme k uxereym 3 aylık evkym hala olmadi offf

Ya bende 3 yıllık evliyim ve hala başaramadım artık ölmek isticek kadar piskolojim bozuldu bebek istiyorum olmuyor çok kötü durumdayım bir kez doktora gittik eşimle ama olmadı zaten doktoruda çok sevemedik devlet hastanesiydi özele gitcek durumumuz yok bana yardım edin lütfen.

Bn 3 aylık evliyim sen 3 yıldan bahsedion öyle bnn olsa ben nabarim blmiyirum arkadaşım allah heoimize yardım etsin parmak egzersizlerine baslicam inşallah olacak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…