- 16 Ekim 2016
- 73
- 27
- 28
bnde vajıliyim bi ay oldu ewleneli zar yrtıldı bdha ilişkiye gremedk bnm kasılmalarmdam emla krem bnde aldm kullandım ama işe yaramadı sen nasıl kullandın yardımcı olurmusun banadaherkese merhaba, buraya yorum yapabilmek için üye oldum siteye. yaklaşık 1 buçuk aydır evliyim ve ilk günden beri ilişkiye giremiyordum. Evlenmeden önce de korkularım vardı zaten sürekli yapamam diye diye ne yazık kı yapamadım. Neyse ben moralimi bozup üzülmek yerine sürekli araştırdım. Önce Vajinsmusla ilgili cem keçenin bir kitabı var onu aldım ve okudum (hatta isteyen varsa gönderebilirim. 30 liraya almıştım sadece kargo ücretni kendiniz ödemek koşuluyla ücretsiz verebilirim, isteyen mesajla bilgierini ve adresni atabilir.) Daha sonra bu siteye girdim ve günlerce sabahlara kadar okudum her gün egzersiz yaptım ve ben de yapabilirim dedim. Eczaneden emla krem aldım ve sonunda başardım. Emla krem de uyuşturdu ve en ufak bir acı bile hissetmedm boşuna o kadar korkmuşum :) Şimdi her şey daha da güzel Allah bu dertle savaşan herkese yardım etsin inşallah umarm herkes kurtulur. Sadece inanın ve yapailirim diyin, herkes yapıyor biz mi yapamayacağız. neyse herkese iyi günler