- 16 Mayıs 2015
- 196
- 76
hyr kan fln gelmedi...
herkes de gelicek die bisi yok zaten alisma donemin gecince rahatlarsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hyr kan fln gelmedi...
alisana kadar birz bebek yagi filan surherkes de gelicek die bisi yok zaten alisma donemin gecince rahatlarsin
hayır canım acı çekmenin zarla hiçbir ilgisi yok çokta darlıklada ilgisi yok tek neden malesef bizim kasmamız.Çişin varmış gibi olmasıda normal o histe zamanla geçiyorMerhaba kızlar,
aranızda yeniyim...
henüz 7 haftalık evliyim... 5 hafta önce bnada vajinismus tanısı kondu...
neyse bn sanırım yendim sayılır ama emin değilim yenenlere sormak istiyorum... başta hissettiğim o duvarı artık çok fazla hissetmiorum... p... i içime alabiliyorum çok rahat olmasada baştaki o duvar hissi yok... ama eşim git gel yaparken afedersiniz çişim varmış gibi hissediorum artı acı da hissediorum. bn bunu darlığına veriyorum... hiç zevk almıyorum... p... in hepsi girio içime ama zar hala patlamadı acı çekmem ondan da olabilirmi?? teşekkürler şimdiden
canm hiç korkma sıcak banyo yap hemen ardından parmaklarına kayganlaştırıcı sürüp içine sok popoya doğru sok penisi iyice yağla vajenin üstüne koy sonra ıkın büyük abdestini yapar gibi ıkən vajenin deliyi büyüyecek hemen büyüyünce penisi popoya doğru ittir girecek bi dene istersen bu gün cevap yaz bizeofffff nolur banada yardim edin.. 9ay oldu yenemiyorum..kafayı yicem ((((
canm hiç korkma sıcak banyo yap hemen ardından parmaklarına kayganlaştırıcı sürüp içine sok popoya doğru sok penisi iyice yağla vajenin üstüne koy sonra ıkın büyük abdestini yapar gibi ıkən vajenin deliyi büyüyecek hemen büyüyünce penisi popoya doğru ittir girecek bi dene istersen bu gün cevap yaz bize
bu anlatimlariniz beni cok sevklendirdi..peki emla gercekten hic aci hissetmedinizmi..bir de benim denemelerimde ucunu bile sokamiyirum sana cok dar nsl girecek kucucuk diye birakiyorum..Merhaba
bir aylik evliyim. Hepinizin karsilastigi malum problemle karsilastim. Bende esimi kendime yaklastiramama gibi bir durum yoktu fakat canim cok aciyordu. Canim cok aciyinca da farkinda olmadan esimi ittiriyordum ve bacaklari kilitliyordum.
Ilk gece yapamadik. Ertesi gun de yapamadik. Hemen telefona sarilip konuyu arastirdim. Vajinismus denilen bi problem varmis. Burda yazilanlari okudum okudum. Bir ay boyunca denemelerimiz basarisiz oldu. Bir gun evde tekken sizlerin de dedigi gibi aynanin karsisinda vajinamin nasil bir sey olduguna baktim. Cok degil sadece bir iki dakika. Sonra orta parmagima vazelin surerek yattigim pozisyonda parmagimi iceri sokup sokamadigimi kontrol ettim. Yarisi girebiliyordu. Umutlandim, aksama tekrar denedim ama yine basarisiz olduk.
Esime parmagimi sokabildigimi gostermek istedim. Ve bu sefer vajina iyice kayganlastigi icin parmagimin tamamini sokabildim.
Simdi, bu noktada onemli olan seyleri size siralayacagim.
Ben boyle kan gorunce ya da ne biliyim birinin yaralanma olaylari, kaza olaylari anlatilsa, birisi elimi soyle kestim bilmem ne dese ayaginin alti titreyen biriyim. Kan falan tutar beni ya da icim titrer bi tuhaf olur gerilirim boyle. Cok kendimi kasan bi insanim. Uyurken bile rahat birakamam kendimi. Bunlari soylememin sebebi su,
vajinama dokundugumda ya da parmagimi icine sokmaya calistigimda canim falan acimiyo fakat hemen icim titrer. Whatsappta dislerini sıkan smile gibi oluyorum.
Ilk olarak tavsiyem ilk gunler orta parmaginizin ucuna vazelin surun. Sonra vajinanizin girisini bulun. Parmaginizi icine sokmaya falan calismayin. Sadece vajinaninizin giris deligine vazelini surup parmaginizi oraya alistirmaya calisin. Bence temel kural, girisi dogru olarak bulmak ve orayi elleyebilmek.
Ilerleyen gunlerde kendinizi alistirdikca yine vazelinle parmaginizi daha ilerletmeye calisin. Kac bogum falan filan anlamam. Siz parmaginizi ilerletebildiginiz kadar ilerletin. Aci oluyo mu diye sorarsaniz hafif bi yanma batma hissi oluyor ama ikinirsaniz parmaginizin rahat ilerledigini gorceksiniz. Kan falan cikmiyor merak etmeyin. Kucucuk parmaginizla zari delemezsiniz. Cok mu bunaldiniz sikildiniz birakin egzersizi. Hic kendinizi zorlamayin. Tekrar cesaretiniz geldiginde deneyin.
Her neyse, bu parmak denemelerini bikac sefer yaptim. Buradan okudugum seyler sonucu emla anestezi kremi aldim. Artik nereye surmem gerektigini dogru olarak biliyodum. Vajina girisine surdum. Ve de cok ilerletmeden birazcik icine. Yaklasik yarim tupten birazcik fazlasini harcadim. Daha sonra tekrar denemeye karar verdik. Kremi surdukten on onbes dakika sonra etkisini gosterdi. Vajinami hissetmiyordum. Ciddi anlamda hissetmiyordum. Bu yuzden esim denemek istedi. Popomun altina yuksek bir yastik koyduk. Yatagin ucuna geldim. Esim de ayakta denedi. Ve oldu bitti. Olup bitmesinin tek sebebi kremin uyusturucu etkisi. Cunku esimin girdigini falan hissetmedim. Bu yuzden de kendimi kasmadim. Sadece esim en son noktaya kadar ilerlettiginde canim cok hafif aciyodu.
Kanama falan da oyle abartilcak derecede olmadi. Zaten oyle burun kani gibi oluk oluk akan sulu sulu akan bi kan beklemeyin. Cokokrem gibi surdugunuzde elinize bulascak cinsten bi kan var. Ertesi sabah da cok az kanamam olmustu.
Bir diger tavsiyem, cesaretiniz ve deneme isteginiz hep olsun. Bunu asla kaybetmeyin ama kendinizi sikmayin illa olacak olacak diye. Icinize sikinti gelip bunalmissaniz eziyet etmeyin kendinize. Tekrar kendinizi toparlayip deneyin. Boyle vajinismuslu kisilerin esleri genelde cok anlayisli oluyolar. Sakin esinizin bu anlayisini suistimal etmeyin. Esinizin anlayisi bi yere kadar. Sonra alttan alta laf dokundurmalar, sakayla karisik espiriler baslar. Alinan yine siz olursunuz. Yapamiyorum diye bisey yok. Onumde daha zaman var diye gormeyin ve sureyi uzatmayin. Ne kadar erken hallederseniz o kadar saglikli bi yasam biciminiz olur.
Ben herkesin basarabilecegine inaniyorum. Bu cumleyi okurken "hayir iste ben basaramiyorum" demeyin. Hepinizin mutlu haberlerini almayi bekliyorum
bu anlatimlariniz beni cok sevklendirdi..peki emla gercekten hic aci hissetmedinizmi..bir de benim denemelerimde ucunu bile sokamiyirum sana cok dar nsl girecek kucucuk diye birakiyorum..
arkadaslar egzersizler nasi gidiyo kimseden yendim haberi gelmiyo [/QUtebrikler cnm
Merhaba kizlar 2 senelik kabusu dun aksam bende yendimmm cokk mutlutum hicdee korktugum gbi olmadi bu zmana kadar bosuna sikinti cekmisim allahima binlerce şükürler olsun ki yendimm .
Aynen canm benimm olmayacak diye ümit imi kesmistim ve sonunda du ve hic ama hiccxx canim yanmadi bunca zaman bosuna kendimi harap etmisimcanim benim bak ugrastik inandik oldu cok ama cok sevindim