Arkadaslar merhaba bende iki buçuk aylık evliyim maalesef iliskiye giremedik parmak egzersizleri nasil yapılıyor aparat olarak neler kullanılıyor lütfen banada yardimci olun(
egzersizleri nasil yapıyoruz ne kadar sıklıktaMERHABA arkadaşlar. Beni bilen bilir özelliklede @@kkaderim beni çook iyi bilir. 1,5 yıldır evliyim.. İlk gecemde inanılmaz zorlandım. Daja sonrasında ise ha bugün olacak ha yarın diye kocamla kendimizi sürekli kandırdık.. ne zamanki 1 yılı doldurduk bu işte bir sorun olduğunu kabullendik ve araştırmaya başladık..Bütün tembelliklerime rağmen çok şükür 2,5 ay gibi bir süre zarfında bu illeti yendim...Rabbime çok şükür artık tam anlamıyla rahat bir şekilde oluyor..
Ben maalesef buradaki çoğu bayan kadar güçlü olmadım ve bir psikologdan yardım aldım. Allah ondan razı olsun ne zaman düşsem hep elimden o tuttu. İşin tek formülü şu; DÜZENLİ ÇALIŞMAK, ASLA PES ETMEMEK..
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Lütfen kegeli , nefes egzersizlierini ve sınırlı p... girişini düzenli olarak yapın..
1 aya kalmadan %100 çözersiniz. Daha fazla kimse bu saçma sapan şey için beklemesin, ertelemesin..
Her türlü konuda yazabilirsiniz...
hergün yapıyordum ilk başlarda 40 dk kadar yapıyordum..egzersizleri nasil yapıyoruz ne kadar sıklıkta
canim aparat olarak ne kullandin sıraylahergün yapıyordum ilk başlarda 40 dk kadar yapıyordum..
ama her gün yaptıkça 5 dakikaya kadar düşürdüm.
kegeli ise gün içinde sürekli yaptım..
aparak kullanmadım . ben parmak egzersizleri yaptımcanim aparat olarak ne kullandin sırayla
Anladim canim cok tesekkur ederim cevabın icin benim eşimde parmak egzersizi yapmak istemiyorum bende tek başıma yapicamaparak kullanmadım . ben parmak egzersizleri yaptım
hemde buradaki arkadaşların çoğu eşli biçimde de bunu yaparken ben bunuda yapamadım . eşim istemedi..
kendi parmaklarımla orasını keşfettim ve kendimi oraya penisin kolayca gireceğine ikna ettim
zor oluyor accık ama oluyor korkma sakın..Anladim canim cok tesekkur ederim cevabın icin benim eşimde parmak egzersizi yapmak istemiyorum bende tek başıma yapicam
Aslinda baya korkuyorum ama yapmam lazım insallah yapabilirim innnnssssaaaalllhhhhzor oluyor accık ama oluyor korkma sakın..
denemeyi bırakma korkacak bir şey yok emin olAslinda baya korkuyorum ama yapmam lazım insallah yapabilirim innnnssssaaaalllhhhh
arkadaslar merhaba ben 3 aylık evliyim burdaki yorumlardan cesaret alarak parmak egzersizine basladim bir haftadir yapıyorum küçük parmagim baya giriyor bugün sabah egzersiz yaparken birazcik kan geldi daha önce gelmemişti egzersize yeni baslamistim daha bugun yarin adette olmam gerekiyor karnimda adet olmus gibi agriyor bu gelen kan adet kanimidir sizce tedirgin oldum kızlık zariyla alakali degildir umarim
bana yardım edermisinizArkadaşlar merhabaaaaa
Dün gece itibari ile vajinismusu yendimmmmmmm
Çok mutluyummm, ama açıkçası çok kolaymış diyemeyeceğim
Gayet zor psikolojik olarak yıkıcı bir süreçti. 6 aylık evliyim ve yeni yendim .
Ugraşan kim varsa yardım etmek isterim. Bende buradaki insanların yardımı ile yendim.
S sakisevdasi veba dem arkadaşlarımızın desteği ile onlara da çok teşekkür ediyorum buradan.
Sormak isteyen herkese yardıma hazırım
Canım ane atom gibi bi kremle denedinmi çok faydası oluyo oraya bise girdiğini bile hissetmiyor sanki sadece cesaret edip biraz ittirmek gerekiyobana yardım edermisiniz((ben 4 senelik evliyim gitmediğim doktor kalmadı en son doktorum iyi yani egzersiz veriyor parmak egzersizleri ben iki parmak egzersizini yaklaşık 2 aydır yapamıyorum yapamadıkça biraz daha umutsuzlanıyorum bi kere soktum ama çok acıdı (sizin ve tüm yapabilenlere çok seviniyorum oyle zorki allah düşmanıma bile vermesin
Anestol demek istedimCanım ane atom gibi bi kremle denedinmi çok faydası oluyo oraya bise girdiğini bile hissetmiyor sanki sadece cesaret edip biraz ittirmek gerekiyo