Merhaba canım seninle tamamen aynı durumdaydım dusuncelerinden cocuk sorularına ve kocanın durumuna kadar.Oncelikle Bu tedavi edilebilir psikolojik bir rahatsızlık tabi jinekolojik muayenede birsey cıkmadıysa. Bende senin gibi olmayacak diye deneme bile yapmazdım simdi aparatla egzersiz yapıyorum.Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım vajinismus sorunumla ilgili ama gerek yoğun çalışmam gerek başka sebepler nedeniyle düzenli takip edemedim derken evlilikte birinci yılım bitti ve ben hala bu illetle uraşıyorum daha doğrusu deneme yapmaktan bile korkuyorum nasıl olsa olmıcak bu seferde diye diye erteledim ama artık bundan kurtulmak istiyorum psikolojim bozuldu herkesin söylediğini üstüme alınır oldum kayınvalidem annem çocuk düşünmüyor musunuz daha dediğinde içimden ne çocuğu biz daha karıkoca olmadık diyorum dışımdan gülümseyip geçiyorum o kadar zor bi durumdayım ki bana yardım ederseniz ömür boyu dua ederim size nasıl kendimi kasmadsn durabileceğim bilmiyorum ayrıca ben pko hastasıyım ve tedavi görüyorum dolayısıyla alttan muayene de olamıyorum sağlıklı bir araştırma yapılamıyor hem evliliğim içn hem sağlık için istiyorum u hastalıktan kurtulmayı sizce çabuk aşabilr myim bu sorunu eşimde üstüme gitmiyo bu seferde neden beni istemiyosun dyorum dedim ya psikolojim bozuldu bu yüzden yardımlsrınızı bekliyorum arkadaşlar en azından uğraşınca sonuca ulaşılabiliyor mu ben gerçekten yenmek istiyorum hepinize sevgilermle ..
Hepimiz yani cogumuz hala bakireyiz canım parmakla kızlık bozulmuyor zaten egzersizle esniyor pelvik kaslar. Birde eger bu gibi bir cekincen varsa esinle birlikte yap parmak egzersizini. Korkma acı yok sızı yok :)Arkadaşlar merhaba... 3,5 aylık evliyim ve hala eşimle birlikte olamadık. Doktora gidemedim. Sonra bu siteyi buldum ve yazılarınızı okudum. Parmak egzersizlerinden bahsetmişsiniz fakat anlayamadığım bi konu var. Bu egzersizleri benim gibi bakire olanlar yapabiliyor mu onu anlayamadım. Cevap verirseniz çok teşekkür ederim. Ona göre bende hemen başlayacağım... Zamanımı daha fazla ertelemek istemiyorumm....
Once Allaha sonra kendine guvenle mumkun canım kendi beynindeki bir duruma senden daha iyi kimse hukmedemez. parmak egzersizi ve kegel egersizlerle yenen cok arkadasımız var istersen sende baslayabiliriz.Mrb arkadaşlar ben de 5 aylık evliyim ve vajinismus derdiyle uğraşıyorum.Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve doktora gitmeden yenmenin mümkün olup olmadığını merak ediyorum bana yardımcı olabilir misiniz?
Once Allaha sonra kendine guvenle mumkun canım kendi beynindeki bir duruma senden daha iyi kimse hukmedemez. parmak egzersizi ve kegel egersizlerle yenen cok arkadasımız var istersen sende baslayabiliriz.
Çok guzel canım artık baslayabilirsin hazırsanMesajın için çok saol canım inş egzersizlere başlamak istiyorum. Şimdiye kadar hiçbir çaba göstermedin bugün olmazsa yarın olur diye hep erteledim. Bundan sonra daha kararlı şekilde hareket etmem gerektiğini biliyorum.
İçimi rahatlatıp bana umut veren cevabın için çok teşekkürler bende kararlıyım artık sorunlardan bugüne kadar kaçtım ama ben zararlı çıktım ben parmak egzersizini yapamadım bir tek eşli deneme yaptığımızda ise bir duvar var onu aşamıyorum sanki oraya kadar gelebiliyorum ama sonrasında bir yanma hissi oluşunca bırakıyorum şmdi ne yapmam gerektiği konusundaki fikirlerini bekliyorum canım bu forum ve sizlern sayesinde inşallah hepimiz atlatıcaz en yakın zamanda :)Merhaba canım seninle tamamen aynı durumdaydım dusuncelerinden cocuk sorularına ve kocanın durumuna kadar.Oncelikle Bu tedavi edilebilir psikolojik bir rahatsızlık tabi jinekolojik muayenede birsey cıkmadıysa. Bende senin gibi olmayacak diye deneme bile yapmazdım simdi aparatla egzersiz yapıyorum.
İnan ki istemeyle alakalı, kafamdan acımayacak dedigimde egzersize basladım ve gordum ki acımıyor.
Esinin durumu ise cok normal ustune gitse belki ıyıce korkacaksın ve onun seni istememesinin nedeni de , bir bebege sekeri uzat cek uzat cek ucuncude bebek agzını acmaz oyle dusun.
Bizimle egzersiz yapmaya ne dersin tamamen acısız emin ol.
Canim senin sikintin tam olarak ne?Arkadaşlar merhaba, kadınlar klübüne yeni katıldım ben de sizlerle aynı derdi paylaşıyorum. 6 aylık evliyim, eşim 3 aydır iş nedeniyle şehir dışında yaşıyo bu yüzden daha da sıkıntı içerisindeyim siZlerden ywrdım ve destek istiyorım bizi sadece birbirmiz anlarız lütfen destek olalım , çaresiz hissediyorım
Bi yere kadar ilerleyebiliyoruz ama acıyı hissettiğim zaman kendimi geri çekiyorum, işin kötüsü eşim şehir dışında, haftada 2 kez görüşebiliyorz en fazla, sık deneme imkanımız yokCanim senin sikintin tam olarak ne?
Ne guzel doktor ilgilenmis, bende kadin doguma gittim ilgilenmedi bile, bu ayri bir uzmanlik alani dedi, bi daha da gitmedm15 ay yaşadım bu sancılı dönemi ama sorun gün geçtikçe büyüdü kremler kaş gevşeticiler ılık duş herşeyi denedim ve parmak egzersizide yapamıyordum ve en sonunda bir doktora gittim sadece 4 gün sürdü kendinizi kasmamayı oradaki kasları kontrol etmeyi ve vajina yapısını tamamen öğreniyorsunuz ve acı olmadığını anlıyorsunuz
Zaten bu alanda uzman olan bir doktora gitmeniz gerekiyor normal bir jinekolog değilNe guzel doktor ilgilenmis, bende kadin doguma gittim ilgilenmedi bile, bu ayri bir uzmanlik alani dedi, bi daha da gitmedm