Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Arkadaşlar merhaba... 3,5 aylık evliyim ve hala eşimle birlikte olamadık. Doktora gidemedim. Sonra bu siteyi buldum ve yazılarınızı okudum. Parmak egzersizlerinden bahsetmişsiniz fakat anlayamadığım bi konu var. Bu egzersizleri benim gibi bakire olanlar yapabiliyor mu onu anlayamadım. Cevap verirseniz çok teşekkür ederim. Ona göre bende hemen başlayacağım... Zamanımı daha fazla ertelemek istemiyorumm....

Arkadaşlar merhaba... 3,5 aylık evliyim ve hala eşimle birlikte olamadık. Doktora gidemedim. Sonra bu siteyi buldum ve yazılarınızı okudum. Parmak egzersizlerinden bahsetmişsiniz fakat anlayamadığım bi konu var. Bu egzersizleri benim gibi bakire olanlar yapabiliyor mu onu anlayamadım. Cevap verirseniz çok teşekkür ederim. Ona göre bende hemen başlayacağım... Zamanımı daha fazla ertelemek istemiyorumm....

Mrb arkadaşlar ben de 5 aylık evliyim ve vajinismus derdiyle uğraşıyorum.Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve doktora gitmeden yenmenin mümkün olup olmadığını merak ediyorum bana yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba canım seninle tamamen aynı durumdaydım dusuncelerinden cocuk sorularına ve kocanın durumuna kadar.Oncelikle Bu tedavi edilebilir psikolojik bir rahatsızlık tabi jinekolojik muayenede birsey cıkmadıysa. Bende senin gibi olmayacak diye deneme bile yapmazdım simdi aparatla egzersiz yapıyorum.
İnan ki istemeyle alakalı, kafamdan acımayacak dedigimde egzersize basladım ve gordum ki acımıyor.
Esinin durumu ise cok normal ustune gitse belki ıyıce korkacaksın ve onun seni istememesinin nedeni de , bir bebege sekeri uzat cek uzat cek ucuncude bebek agzını acmaz oyle dusun.
Bizimle egzersiz yapmaya ne dersin tamamen acısız emin ol.

Hepimiz yani cogumuz hala bakireyiz canım parmakla kızlık bozulmuyor zaten egzersizle esniyor pelvik kaslar. Birde eger bu gibi bir cekincen varsa esinle birlikte yap parmak egzersizini. Korkma acı yok sızı yok :)

Mrb arkadaşlar ben de 5 aylık evliyim ve vajinismus derdiyle uğraşıyorum.Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve doktora gitmeden yenmenin mümkün olup olmadığını merak ediyorum bana yardımcı olabilir misiniz?
Once Allaha sonra kendine guvenle mumkun canım kendi beynindeki bir duruma senden daha iyi kimse hukmedemez. parmak egzersizi ve kegel egersizlerle yenen cok arkadasımız var istersen sende baslayabiliriz.

Once Allaha sonra kendine guvenle mumkun canım kendi beynindeki bir duruma senden daha iyi kimse hukmedemez. parmak egzersizi ve kegel egersizlerle yenen cok arkadasımız var istersen sende baslayabiliriz.

Mesajın için çok saol canım inş egzersizlere başlamak istiyorum. Şimdiye kadar hiçbir çaba göstermedin bugün olmazsa yarın olur diye hep erteledim. Bundan sonra daha kararlı şekilde hareket etmem gerektiğini biliyorum.

İçimi rahatlatıp bana umut veren cevabın için çok teşekkürler bende kararlıyım artık sorunlardan bugüne kadar kaçtım ama ben zararlı çıktım ben parmak egzersizini yapamadım bir tek eşli deneme yaptığımızda ise bir duvar var onu aşamıyorum sanki oraya kadar gelebiliyorum ama sonrasında bir yanma hissi oluşunca bırakıyorum şmdi ne yapmam gerektiği konusundaki fikirlerini bekliyorum canım bu forum ve sizlern sayesinde inşallah hepimiz atlatıcaz en yakın zamanda :)

Arkadaslar yazilarin bir kismini okudum, konuya dahil olmak istedim, benim basimda da ayni dertten var ama benimki biraz daha farkli, evleneli 4 ay oldu, esimle evliligimizin ilk haftasinada birlikte olduk, biraz zor oldu ama anestopomatti galiba kremin adi ondan surdm, gercekten faydasi oldu gibi cok acimadi, sonra dedimki kendi kendime hep bu kremden suremem alismam lazim, 2. Seferde krem kullanmadim, rahatca olacak zannediyorum. Oyle bir acidi ki anlatamam. O gunden sonra bi daha birlikte olamadik, o ana gelince bacagimi acamiyorum, kasiliyorum, soguk terler dokuyorum, ne yapmaliyim lutfen bana yardim edin, cok kotu bi durum hepimziin bildigi gibi

Arkadaşlar merhaba, kadınlar klübüne yeni katıldım ben de sizlerle aynı derdi paylaşıyorum. 6 aylık evliyim, eşim 3 aydır iş nedeniyle şehir dışında yaşıyo bu yüzden daha da sıkıntı içerisindeyim siZlerden ywrdım ve destek istiyorım bizi sadece birbirmiz anlarız lütfen destek olalım , çaresiz hissediyorım

Canim senin sikintin tam olarak ne?

Bi yere kadar ilerleyebiliyoruz ama acıyı hissettiğim zaman kendimi geri çekiyorum, işin kötüsü eşim şehir dışında, haftada 2 kez görüşebiliyorz en fazla, sık deneme imkanımız yok

15 ay yaşadım bu sancılı dönemi ama sorun gün geçtikçe büyüdü kremler kaş gevşeticiler ılık duş herşeyi denedim ve parmak egzersizide yapamıyordum ve en sonunda bir doktora gittim sadece 4 gün sürdü kendinizi kasmamayı oradaki kasları kontrol etmeyi ve vajina yapısını tamamen öğreniyorsunuz ve acı olmadığını anlıyorsunuz

Ne guzel doktor ilgilenmis, bende kadin doguma gittim ilgilenmedi bile, bu ayri bir uzmanlik alani dedi, bi daha da gitmedm

Birkac ay once buraya yazdigimda cok kotuydum bunalıma girmistim gunler aylar geciyordu ama ben evli ve hala bakireydim beni vajinusmus yapan sagolsun doktorlardi..muayene olmaya gittigimde kizlik zarin kalin cok kucuk iliski yasayamazsin cok kanaman olur asiri agrin olur ufak bir operasyon ile kizlik zarini almamiz gereki hatda idrar deligin yok diyen bile oldu saka gibi yarabbim...ben 9 ay sonra bunu basardim..burdaki arkadaslara binlerce kez tsk ederim Allah sizden razi olsun.gunumuzde ne yazikki boyle konular konusalamiyor konusulunca ayip edepsizlik oluyor.arkadaslar bu erteleme bahane hastaligidir.ertelemeyin üstüne gidin inatci olun ben erteleye erteleye 9 ay gecti.nefesinizi tutun inaninki belki cok klişe bir söz olcak bunu ben yaptiysam herkes yapar emin olun kendinize güvenin. Bu hastalık cok illet birsey yaşamayan bilmez onun icin tek care yine kendinizsiniz. Benim psikolojim okadar cok bozulmuştu ki artik bosanmayi bile dusuyordum herkese farklı gozle bakar olmustum evden disari adımını bile atmiyordum birisi bişey diyecek gibi geliyordu.her gece uykusuz geciyordu surekli arastir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…