Anestol demek istedimCanım ane atom gibi bi kremle denedinmi çok faydası oluyo oraya bise girdiğini bile hissetmiyor sanki sadece cesaret edip biraz ittirmek gerekiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anestol demek istedimCanım ane atom gibi bi kremle denedinmi çok faydası oluyo oraya bise girdiğini bile hissetmiyor sanki sadece cesaret edip biraz ittirmek gerekiyo
Netimde sorun oldugu icin yarim kaldi yazim sözün kisasi ben bunu basardim arkadaslar hepinize cok tsk ederim Allah sizden razi olsun bu sayfada bir arkadas haydar dumenin yönteminden bahsetmis ilacla bir yöntem onu arastirdim cok iyi bir sekilde ve uyguladim.malesef ben parmak egzersizler i yapamiyordum kizlik zarim nolur diye dusunurken oraya parmagimi sokmaya bile cesaret edemiyordum ama krem ve haplarla bu illetden kurtuldum .inşallah herkes benim gibi kurtulur cunku yaşamayan bilmez bu hastaligi..
Arkadasim gercekten zor bit durum ama enazindan suan yaninda sana değer verrn birisi varmış.öncelikle yapamiyorum deme burda yenenlerin bir cogu gibi bende parmak ehzersizlerini duydugumda yapamam dedim hatta ilk gun tam yapamadim ama baktim bana benden baskasi yardim edemez du durumda ozaman cesaretomi toplayip 2.gun parmak egzerzini yaptim ama yaparken dikkatini baska biyere ver mesele diger odada sewdigin bir dizi acik olsun o dizide neler oldugunu düşün dikkatini dagitinca daha rahat oluyo ve bol kayganlastirici kullan emla adli krem yada benzeri bi anestrzik krem kullan ben parmak egzersizini basardigimda tamam bu is olacak dedim bunu atlattinmi gerisi geliyor birde haydar dumenin recetesi var parmak egzersizinden sonra onu uyguladim ben ve oldu bu sekilde deneyebilirsin ama hepsinden önce olmayacak kavramini kafandan cikarmalisin düşünsene ordan bebek cikacak kadar esnek zaten p…s biraz girdiginde bi yerde zorlanyon biraz oan biraz bikac saniye yavasca ittir ve ikin sonra nasil oldugunu bile anlamazsin bence cesaretoni topla ve kendine güvenerek zaman kaybetmeden basla erteleme sakin kenfi kendine telkin ver ben ölüm yokya ucunda varsayalım canim acidi olecekmiyim diye düşündüm ve zorlandigim anda vazgeçmedim sende sakin vazgecme umarim yazdiklaromin faydasi olur ve sende kurtulursun…Arkadaşlar Merhaba,
haftalardır yazılarınızı okuyorum,en sonunda üye olarak bende sizlerin yardımına ihtiyacım olduğunu
buraya yazarak paylaşmak istedim. belki çoğu arkadaşımız artık bu illetten kurtulduğu için şuan benm yazdklarımı görerek cvp veremiyecektir ama olsun, en azından ilk olarak içimi dökerek başlayabilrim sanırım.. çok severek bi evlilik yaptım aşktan gözü kör oldu denecek kadr çok seviyorduk birbirimizi.. ama malsefki sadece 10 ay sürdü bu evlilk, ben bir vajınusmus kadınıydm. biranda düğün sonrası değişen bir eşle dünya başıma yıkılmıştı.. günler geçiyor hergünüm gözyaşı içinde birbirini kovalıyordu. dr. 'a gitmek ozamanlar eşim denen insana gereksiz ve alaycı geliyordu, sn. kaynana kız olmadığıma kadar iddalarda bulunmuştu ! ... yanımda bana destek ne bir eş ne de bir arkdş vardı, bunu paylaşıp atlatabilceğim. en sonunda anneme söyledm, o vakte kadar adını bile duymadığmz bir çaresizlkle karşı karşıyydık elimzden gelen herşeyi annmle yapmaya çalıştık ama hiç bir şey sonç vermedi, bu yolda tek olduğum için .. boşandım ! çok severek evlendiğm eşimden çaresizlik içinde gözyaşlarına boğularak hıçkırıklar içerisinde boşandım.... hayat ! bunları burda neden yazdm belki rabbm biryerde bana yardımı dokunabileck derdimin dermanını bir çift ele, bir çift göze, gizlemiştirde bunları görür okur bir vesile olurda benide bu çaresizlikten kurtarır diye yazdım, hala arkdaşlrımla dahi konuşmak istemediğim bu olayı burda sizlerle beni anlayan, boş bakışlarla bu yazımı okumayan insanların varlığını bildiğim için yazmak bir nebzede olsa içimi dökmek istedim. elimden geldiğince kısaca özet geçmeye çalıştım ömrümü çocukluğumu gençliğmi feda ettiğim hikayemi, umarım sıkmamşmdr sizleri. son olarak hayatımda 5 senedir beni bu durumdan çekip alan bi adam var, var ama ben hala aynıyım onun bana olan aşkı ve sevgisyle bugüne kadar geldik tek bir laf birgün etmedi ama ben artık içime akıttığm gözyaşlarıma bu duruma bir son vermek istiyorum yazılarınızı okumak bile beni güçlendirdi herkes kendinden bir parça anlatmış paylaşmış,yazılanlara göre denemeye çalıştım ama ben parmak egzerszlrini yapamıyorum o an tıkanp kalıyorum tarifsz ama hepimizn bildği o duygulara bürünüyorum kalbm çarpıyo nefsm kesiliyor başaramıyorum..( yardımlarınızla belkide hiç bir zaman yaşayamadığm hep merak ettiğm 18 yaş duygusuna bürünürm ve yenidn mutlu olurm koşulsuz şartsız kaygısız....
Arkadasim gercekten zor bit durum ama enazindan suan yaninda sana değer verrn birisi varmış.öncelikle yapamiyorum deme burda yenenlerin bir cogu gibi bende parmak ehzersizlerini duydugumda yapamam dedim hatta ilk gun tam yapamadim ama baktim bana benden baskasi yardim edemez du durumda ozaman cesaretomi toplayip 2.gun parmak egzerzini yaptim ama yaparken dikkatini baska biyere ver mesele diger odada sewdigin bir dizi acik olsun o dizide neler oldugunu düşün dikkatini dagitinca daha rahat oluyo ve bol kayganlastirici kullan emla adli krem yada benzeri bi anestrzik krem kullan ben parmak egzersizini basardigimda tamam bu is olacak dedim bunu atlattinmi gerisi geliyor birde haydar dumenin recetesi var parmak egzersizinden sonra onu uyguladim ben ve oldu bu sekilde deneyebilirsin ama hepsinden önce olmayacak kavramini kafandan cikarmalisin düşünsene ordan bebek cikacak kadar esnek zaten p…s biraz girdiginde bi yerde zorlanyon biraz oan biraz bikac saniye yavasca ittir ve ikin sonra nasil oldugunu bile anlamazsin bence cesaretoni topla ve kendine güvenerek zaman kaybetmeden basla erteleme sakin kenfi kendine telkin ver ben ölüm yokya ucunda varsayalım canim acidi olecekmiyim diye düşündüm ve zorlandigim anda vazgeçmedim sende sakin vazgecme umarim yazdiklaromin faydasi olur ve sende kurtulursun…
Bak bakamamda diyomussun bakmissin ilk adimi atmissin vazgecme denemeye dewam et mesela papatya cayo ic sakinlestiryomus bi arkadasim öle yapmis hemen parmagini sokcakdin diye bise yokki aynayla incelemeye dewam et aynada oraya bakarken ikin kegel egzersixi yapburayı bulana kadar hiç bir zamn kendi başıma yapabilirmiym acaba diye denememiştim. herkesteki gibi bendeki sornda bakamam ben dokunamam diyerek geçiyordu zaman, arkadşların yorumlarını okudukça cesaretlendm belki dedim bi deniyim aynayı aldm otrdum ama sadece baktm gerisini mümkün değil yapamam diyorum.. ( gündüz kendimi telkin ediyrm akşm gene aynı sonuç allhm sen yardım et yarabbm yaa mkansız gibi geliyor bana.
pekii yılmak yok yola devamBak bakamamda diyomussun bakmissin ilk adimi atmissin vazgecme denemeye dewam et mesela papatya cayo ic sakinlestiryomus bi arkadasim öle yapmis hemen parmagini sokcakdin diye bise yokki aynayla incelemeye dewam et aynada oraya bakarken ikin kegel egzersixi yap
ane atom??ilk kez duyuyorum uyuşturucu krem gibi birşey dimi bu?Canım ane atom gibi bi kremle denedinmi çok faydası oluyo oraya bise girdiğini bile hissetmiyor sanki sadece cesaret edip biraz ittirmek gerekiyo
evet anestolsa denedim ama egzersizle değil komple uyuşturmak ve eşimle birlikte olmak içindi ama tabiki psikolojik olduğu için başaramadımanestolu sürdüğümde kaç dk beklemem gerekiyor??ve iç taraflarada sürmemim bir sakıncası olur mu??yani mikrop fln kaparmıyım??Anestol demek istedim
evet anestolsa denedim ama egzersizle değil komple uyuşturmak ve eşimle birlikte olmak içindi ama tabiki psikolojik olduğu için başaramadımanestolu sürdüğümde kaç dk beklemem gerekiyor??ve iç taraflarada sürmemim bir sakıncası olur mu??yani mikrop fln kaparmıyım??
Ben 3 - 4 dakika bekletyodun icinede cok ileri gtmeden sürdüm bi yan etkisini görmedim ama burda yazilanlara göre emla adli bir krem varmis o anestole göre daha etkiliymis birde iliskiden once sicsk ni banyo almakta ordaki kaslarin daha rahat olmasını saglyomus bende öle yapyom faydasini goryomevet anestolsa denedim ama egzersizle değil komple uyuşturmak ve eşimle birlikte olmak içindi ama tabiki psikolojik olduğu için başaramadımanestolu sürdüğümde kaç dk beklemem gerekiyor??ve iç taraflarada sürmemim bir sakıncası olur mu??yani mikrop fln kaparmıyım??
Ben 3 - 4 dakika bekletyodun icinede cok ileri gtmeden sürdüm bi yan etkisini görmedim ama burda yazilanlara göre emla adli bir krem varmis o anestole göre daha etkiliymis birde iliskiden once sicsk ni banyo almakta ordaki kaslarin daha rahat olmasını saglyomus bende öle yapyom faydasini goryom
bende deniyorum ama parmağımı sokunca kızlığımı bozarım diye korkuyorum ve yapmıyorum
Ben orta parmagimin tamamini soktugum haldr kizligim bozulmadi ve iliski sirasinda bozuldu bilmiyorum belki kizlik zari kisiden kisiye değişir bi ihtimal bozulma olabilir belki ama esimin aklinda bise kalmasin diyosan bu durumda parmak egzersizini eşinle yapabilirsin sunuda belirteyim ben bütün formu okumustum sadece 1 kişi parmak egzersizi siradinda bozuldugunu yazmisti yanlis hatirlamiyorsambende deniyorum ama parmağımı sokunca kızlığımı bozarım diye korkuyorum ve yapmıyorum
kızlık zarı parmakladıkça kenara çekilirmiş doktorum oyle dedi ve o yuzden ilişki sırasındada kanama olmayabilirmiş.Ben orta parmagimin tamamini soktugum haldr kizligim bozulmadi ve iliski sirasinda bozuldu bilmiyorum belki kizlik zari kisiden kisiye değişir bi ihtimal bozulma olabilir belki ama esimin aklinda bise kalmasin diyosan bu durumda parmak egzersizini eşinle yapabilirsin sunuda belirteyim ben bütün formu okumustum sadece 1 kişi parmak egzersizi siradinda bozuldugunu yazmisti yanlis hatirlamiyorsam