Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Burda yazilanlarin hepsini okudum.verdiginiz linkteki yazilanlari da ilkonce cok tsk ederim Allah sizden razi olsun. Bugün deneyecegim en azindan nefes egzersizi yapıp yada ikinip bisekilde ilkgece olayini yapmam gerekiyor.parmak egzersizi kizlik zarim yirtildiktan sonra ancak o sekilde yapabilirim.insallah bigun bende buraya cok mutluyum basardim diye yazarim.kizlik zari olayi parmak egzersimi engelliyor ama bunu basarmam gerekiyor.emla diye krem varmis uyusturucu agri kesici eczaneye sordum 96 lira pahali geldi zaten bu ilaci sursende sizlama hafif agri illaki olcak cunku ilkdefa yapcan dedi.bu kremi iliskiye girip sonradan her iliskiye girerken aci hissedenler icinmis bide giletgelen diye bir jel sordum onun fiyatida ayniydi kayganlastirici jel bendeki okey sıcak temasla es deger gibi iyice vajina nin icine surup ikinip deneyecegim misyoner pozisyonunda linkteki yazilanlari surekli okuyorum ve bes asamayida yapacagim.arkadaslar cok tsk ederim hepinizden bana bi umut oldu bu site..insallah bidaki yazim olumlu olur.tsk ederim

Emla yi tek tup olarak da satıyorlar 25 tl 5 ml tüpü ama hic onerilmz bebe yagi da kullanabilesin fazla kullanılnca tahris edebilir ama en masumlarından biri o , asla pes etme egzersizlerine basla, madem parmak sokamiyosn linktekileri uygula vajinani gevşet oksa hazır oldugunda esın sırt üstü yatsın sen de ikinarak tabi kayganlastirici hem kendine em esine sur p. Vajina deliğine elinle sok ve derin nefes alıp ikinarak yavaşça otur ustune ben kislik zarımı bu sekilde deldrmstm acı hissedince durdum sonra derin nefes alıp ikinip ittirmeye devam ettm kan gelince biraktm insallah yardımı olur Allah yardım etsin pes etmezsen kesin olur zaten bu da sabır gerektiren bisey

Son düzenleme:
QUOTE="abc3, post: 37781723, member: 464768"]Canm seni çok ii anlıyorum ben 14ay savastim vajiyle
Banada zarın kalın operasyonla alınması gerekiyor denildi kaç kere gün aldım ama korkudan gidemedim korku değildi aslında gururuma yediremiyordum eşim bana o kadar iiyken bunu esimin yapmasının hakkı olduğunu düşünüyordum
devlet hastanesine psikoloğa gittim kadın beni iice cileden çıkardı söyledikleri belki doğal seylerdi ama kadına bi türlü isinamadim bu foruma üye oldum
parmak egzersizleri olduğunu öğrendim kendim asla yapamadım eşimden yardım aldım zamanla bi parmağın ilk bogumu sonra ikinci bogumu derken bi parmak girebiliyordu-tabi hiç kolay olmadi sinir krizleri ağlamalar bosanmayi dusunmeler herseyi yaşadım-
Bi sene sonra adet düzensizliği başladı dr a gittim dr alttan.muayene istedi durumumu anlattım anlayışla karşıladı ama bi catala otur srnn izin verdigin kadar muayene ediyim dedi kabul ettim oturdum kadın yavas yavas ultrason aletini içime soktu ve bitti dedi sonra da bu vajinismusun son asamasi tedavi ettigimiz hastaların son seyansinda yaptigimiz uygulama dedi kendime bi güven geldi eve gidince denedik yine olmadı parmaklara devam ettik sonra mum tekniğini duydum eşim mumla yardımcı oldu bana zamanla onada alıştım derken eşim denemeliyiz artık dedi denedik ucu oldu biraz daha ilerledi sonraki iliskilerde biraz daha ilerledi ve bi kaç sefer içime boşaldı ve suan hamileyim doguma gün sayıyoruz
ama hala iliskiye rahat bi şekilde giremiyorum zamanla onunda düzeleceğine inanıyorum
benden tavsiye asla pes etmeyin esinizlede bosanmayi düşünmeyin zamanla hepimiz tamamen atlatiriz inşallah[/QUOTE] Keske suan bende sizin gibi olsam iilkonce tebrik ederim bi bebegimin olmasi en buyuk hayalim ama ben daha o işi yapamıyorum cocuk nasil dogurcam diyorum:'( yalniz kafama su takildi parmak egzerzisi yaparken kizlik zariniz zaRAR Gormedimi??

Son düzenleme:
Keske suan bende sizin gibi olsam iilkonce tebrik ederim bi bebegimin olmasi en buyuk hayalim ama ben daha o işi yapamıyorum cocuk nasil dogurcam diyorum:'( yalniz kafama su takildi parmak egzerzisi yaparken kizlik zariniz zaRAR Gormedimi?

Keske suan bende sizin gibi olsam iilkonce tebrik ederim bi bebegimin olmasi en buyuk hayalim ama ben daha o işi yapamıyorum cocuk nasil dogurcam diyorum:'( yalniz kafama su takildi parmak egzerzisi yaparken kizlik zariniz zaRAR Gormedimi??[/QUOTE]
Burada yazarları okudukça bende diyordum daha iliskiye giremiyorum nasıl bebeğim olacak diyordum bende tam atlatmis sayilmam vajiyi ama kurtulacaiz inşallah
biz çok yavaş kademe atladık cünkü ben yapamiyordum zamanla yirtilma olmus zarda birden hepsi değil yani

Benim erteleye erteleye yedi yilim gecti ama hicbir girisimde bulunamadim.bir kere doktora gittim o da parmak egzersizi verdi.banyoda dokundum ama deligi bulamadim et parcalari varsanki.calisiyorum ve gun icinde vaktim olmuyo aksamlaei da yorgunum bahanesi nasil olcak ne olcak hic bilmiyorum.doktora gitmeyi parmak egzersizi yapmayi icim istemiyo kabullenemiyorum.sadece kayganlastirip deneyebilsem bi cesaretlenebilsem belki olacak.allahim bu sorunu yasayanlara yardim etsin.amin.

Kizlar bende 5 aydir yendim fakat hala ilk giriste agrm oluyo ve vajinl rahatlama olmuyo bende ,agri hep suruyor mu

Belki çok geç bir cvp olacak ama arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım ve iliskiye girmekten o kadar çok korkuyordum ki her günüm kabustu. Sadece rabbime sığındım her gün ağlayarak ve içten o kadar dua ettim ki çünkü insan kendini çok çaresiz ve yetersiz hissediyor.söyle bi dua var hergün onunla dua ettim ve 33 gün sonra Rabbimin de izniyle yendim bu kabusu. Dua şu 'ya meliki müktedirsin allahım bana yardım et' her gün 100 kere.allah yardımcınız olsun

Bu duayi nerden buldun acaba anlami nedir bilgilendirsen sevinirim.simdiden allah razi olsun.

merhaba arkadaşlar,

Ben 24 yasindayim. 2 aylik evliyim. Evlenmeden once hic böyle korkularim yoktu aksine biran once evlenmeyi hayal ediyordum sabirsizlaniyordum.. Fakat dugun surecim stresli geçti esimin ailesi yüzünden.. Sonra ilk gece once stres yüzünden cekindigimi sandim ama sonra denemek istedim ve hüsran.. Balayim benim acimdan zehir oldu.

Esim 34 yasinda ve gerçekten anlayisli ve olgun biri. Sen ne zaman istersen iyi hissettiğinde deneriz dedi her seferinde. Fakat bir değil iki değil iki ay geçti. On sevişme gayet iyi basliyor fakat birlesme aninda p.... ucu bile tam girmiyor. Sonra da esim bırakmak istiyor. Beni zorlamak istemediğini soyluyor. Ama ben cok kotu hissediyorum. O bana bu kadar anlayisliyken benim birsey yapamamam delirtiyor beni.. Vanismus muyum onu da bilmiyorum. Esime bile soramıyorum. Napmaliyim yârdim edin...

Merhaba Arkadaşlar, yaşadıklarımı ve sevincimi sizlerle paylaşmak için siteye yeni üye oldum, ancak uzun zamandır bu başlığı takip ediyordum. Ben 1 aylık evliyim ve evliliğimizin ilk haftasında p.. ucunun girmesiyle benim zıplamam ve tamam yeter çok acıdı diye bağırmam bir olmuştu. Tuvalate gittiğimde bir miktar kan geldiğini gördüm, sevinçten havalara uçtum. ancak takip eden günlerde sanırım bu ilk deneyimin verdiği acıyla (sadece kendimi kasmamdan dolayı oluşan) çok korktum ve bir daha ilişkiye giremedik. Eşim girmeye çalıştığında bacaklarımı kapatmaya çalışıyordum, kendimi çok kasıyordum, elimle itmeye çalışıyordum. Herkesin yaşadığı sorunların aynısı yani. Ama sizinkilerden farklı olarak benim eşim o kadar anlayışlı değildi. Normalde çook iyi anlaşırız, çok nadir tartışırız, ben üzülmeyeyim diye elinden geleni yapar, ancak iş bu konuya, benim onu itmelerime, kasılmalarıma gelince bir anda başka biri oluveriyodu. Bana bağırıp çağırıyor, onu yıllardır evlenince çok güzel olacak, bir sürü şey yaşayacağız diye kandırdığımı, evlenince de hiç bir şey olmadığını, benimle evlendiğine çok pişman olduğunu, benim bu durumu asla yenemeyeceğimi söyleyip duruyordu. Tabii, sonu benim ağlamalarım, onun sakinleşip gelip benden birsürü özür dilemesi, söylediklerinin hepsinin yalan olduğunu, sinirlenince kendine hakim olamadığını söyleyip gönlümü almasıyla bitiyordu ama bir kez söylenmiş olduğu için resmen şu geçirdiğimiz 1 ayda psikolojim bozuldu, yaşam kalitemiz düştü, sürekli bu durumu düşünür oldum. Sonra arkadaşlar, yine başarısız bir denemenin ardından, eşim sinirlenip gitti, ve beni yatakta yalnız bıraktı. Ben de neden olmuyor, neden yapamıyorum, parmağımı bile sokamıyorum ki nasıl olacak derken bir deneyeyim dedim. Sanırım yeterli ıslaklığa geldiği için yavaş yavaş oynarken, bir yandan da orta parmağımı ittirirken bir baktım içine girmiş. O kadar sevindimki anlatamam. Parmağım içindeyken eşimi çağırdım, gösterdim, o da çok sevindi. Kendisi de denemek istedi. Ben parmağını tuttum, kendim, kendi parmağımmış gibi yavaşça ittirdim, o da oldu. İkimiz de çok sevindik, olacak bu iş dedik. Daha sonra ara verdik, akşam yatarken tekrar deneyelim dedik parmak sokmayı, bu sefer ne ben ne de o sokabildik, o zaman anladımki orası ıslanmadan asla hiç bir şey girmiyor. Ertesi gün heyecanla kayganlaştırıcı aldık ve hemen deneyelim dedik. Ama yine hüsranla, eşimin siniriyle sonuçlandı. Ben de iyice hasta olduğuma profosyonel destek almam gerektiğine kendimi inandırdım. Ertesi gün bu sitede yazılanları bir de bu gözle okudum, kim kimi öneriyor, nasıl destek almışlar vs. (forumda sadece başarı öyküleri okudum beni motive etsin diye, belki bunun da daha fazla faydası olmuştur) bulduğum kişilere mailler attım, telefonla aradım fiyatlar konusunda sorular sordum. En sonunda gördüğüm şey bu problemin kısa bir süre içerisinde destek alınarak çözülebildiği ancak tedavi masraflarının çok fazla olduğuydu. Ama en azından kendimi, bu işin çözümü tedaviyle de olsa olacak diye rahatlatabildim. Eşime de okuduklarımı, araştırdıklarımı anlattım, o da benim çözüme yönelik araştırma yaptığımı görünce sevindi. Sanırım bunun verdiği rahatlıkla ve benim burdan öğrendiğim parmak egzersizlerini yapmamın sağladığı faydayla o akşam ben üstte, eşim yerde halının üstünde yatarken denedik ve oldu!! Burada yazılanlardan öğrendiğim bir diğer şey de vajinanın girişinde kaslardan bir engel olduğuydu. Zaten parmağınızla egzersiz yaparken de o noktayı hissediyorsunuz. Herkes o noktaya gelince biraz beklenmesi gerektiğini, zaten biraz sonra kasların kendiliğinden gevşeyip açıldığını yazmıştı. Bu bilgi benim için o kadar faydalı oldu ki! Hatta denemelerimiz sırasında eşim yine sinirlenmeye başlayacaktı ki ben onu sakinleştirdim, bak böyle oluyomuş, biraz sabredelim, sen bana bırak, bu noktada biraz bekleyelim vs gibi yönlendirdim. O zaman hem sakinleştim hem de kendime olan güvenim geldi. Vee en sonunda olduJ Bu anlattıklarım daha 2 gün önce oldu, şu an ben hiç bir şey hissetmiyorum, hiç bir şekilde acı yok, ilk olduğunda da hiç acı olmadı ama oraya bir şeyin girip çıktığını bilmek, ve bunu hissetmek en garip olanı. Sanırım 5-10 gün benim bu duyguya alışabilmem için uğraşacağız. Umarım en sonunda ben de zevk alabilirimJ Burada deneyimlerini paylaşan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, bana inanılmaz faydanız oldu arkadaşlar! Herkesin aynı aşamalardan geçtiğini bilmek moral oldu. Ben sadece pasif bir okuyucuydum, sizin yazdıklarınızı okuyup denedim, ve kısa sürede (sanırım en fazla 3-4 gün sürdü) bu problemi yendim. Sizin yazdıklarınızı okurken ben de başarınca mutlaka yazacağım dedim ve şu anda kendime verdiğim bu sözü gerçekleştiriyorum. Bu yazıyı yazmamın nedeni de benim durumumda olan arkadaşların kendini yalnız hissetmemesi. Herkesin eşi anlayışlı olmuyor gördüğünüz gibi, sinirlenip bağırıp çağırabiliyor, size duymak istemeyeceğiniz birsürü şey söyleyebiliyor. Benim eşim bir de çok aceleci, hemen olsun bitsin, bütün dünyanın her saniye yaptığı bir şeyi biz neden yapamıyoruz derdindeydi, biraz da bunun için hemen sinirleniyordu ve bu yüzden denemeye başladıktan sonra 5 dakika içerisinde sinirlenip beni yalnız bırakıyordu. Belki de bu yüzden biz hemen başaramadık, bana birkaç saatini verseydi belkide en başında halolucaktı vs. En sonunda işi ben elime alıp sen karışma, bana bırak deyip, onun beni sakinleştireceği yerde ben onu sakinleştirince işe yaradı. Neyse arkadaşlar bayağı uzatmışım. Benim durumumda olanlar da vardır, kendinizi yalnız hissetmeyin arkadaşlar, bazen eşlerimiz bizi problemimizle başbaşa bırakıyor, ama benim gibi siz de yılmayın. Allah’a şükür bizim bunun dışında bir problemimiz yoktu, eşim benim herşeyim, onu herşeyden daha çok seviyorum, bir saniye bile uzak kalsam özlüyorum. Bu problemi atlattıktan sonra onun yaşadığı sevinç ve heyecan herşeye bedeldi. Arkadaşlar sorularınız olursa her zaman size yardımcı olmaya hazırım. Başaracağınıza ve sizin de buraya yazacağınıza eminim!!!

Merhaba,
Burayı okuyup muhtemelen bu illetten kurtulmak için çareler arıyorsun, aa çok kolaymış ben yaptıysam herkes yapar sözünü artık ezberlemişsiindir çok kolay olsaydı yapardık herhalde diyorsun seni anlıyorum aynı ieyi ben de çok dedim.şimdi kolları sıvama zamanı,okuyarak bilgi edindiysen kendindeki sorunu bulup yöntem geliştirmekte mesele.
Kendimden bahsedeyim bu illeti keşfettikten sonra hiç bir doktordan yardım almadan ve krem bile kullanmadan aşabildim, hatta forumda bile bi iki yazdım yardım etmek isteyen çıkmayınca kendi başımın çaresine baktım.sen de birilerinden yardım bekleyerek zaman kaybetme lütfen.spor yapmak gibi düşün her hareket seni daha ileriye götürüyor ama başlamazsan kendiliğinden kas olmasını beklersen bu biraz hayalperestlik olur.
öncelikle dua inanç ve çalışmak şart. Sonraki aşama nasıl çalışacağını belirlemek kendini en iyi sen tanırsın.kendimden örnek verırsem kendi patmagımla çalışamadım eşim benim kafamı dağıtırken odaklanmazken daha rahat oldugumu anladım ve onun parmagyla azcık azcık calıstım.daha sora penıse gectım onun yapısı cok ıygun parmaktan sadece daha genıs ona da alısılıyor :) ama vazgecıp bırakmak yok kasılma hıssedersem durup beklıyorum kendıme acı cektrmemeye calısıyorum beynıme acılı bı olay dıye yazılmasını ıstemem. Sonucta suan ılışkıye gırıyorum ama bu gırerken hala kendım sokuyorum cok yavas ve alısarak sonrası normal oluyor inşallah onu da atlatırım.
Nasılki diyet programları kişiye göredir bu da sanki öyle sana çok iğrenc asla yapamayacagın seye odaklanma yapabileceğin yöntemi sec zaten okuya okuya hepsını bılıyorsundur sonra da zamana yayarak zevke odaklanarak yapmaya basla.dısarıdan olan ılışkı ınsanı sadece elektirik yüklüyormuş sanki, gercek ilişkiye girdiğinde sonucunda o rahatlığı hıssedince vucudunda hafıflık rahatlık hıssedıceksın ben soyle tarıf edeyım tuvaletten cıkınca bagırsaklarında olusan rahatlık hafıflık varya bunu düşün o içinde oluyo harıka bı deşarj durumu bu zevkten kendini mahrum bırakma.
Kocanla arandakı karı koca ilişkisi pekişecek ve inşallah sen de bu hastalıktan muzdarıp olan herkes de hayırlısıyla kurtulur.
Ayrıca yaptığım bir sey daha vardı ayatı hırzı okudum 7 gün. Ben inançlı biriyim ve bu beni çok rahatlattı tabi latin harfleriyle değil arapçasını inanarak okumak faydalı olabilir.

Lutfen benimle ilgilenir misiniz ben çok zor durumdayım vajinusmus olduğumu düşünmüyorum fakat 15 aylık evliyim olmadı hiçbir şekilde

Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım vajinismus sorunumla ilgili ama gerek yoğun çalışmam gerek başka sebepler nedeniyle düzenli takip edemedim derken evlilikte birinci yılım bitti ve ben hala bu illetle uraşıyorum daha doğrusu deneme yapmaktan bile korkuyorum nasıl olsa olmıcak bu seferde diye diye erteledim ama artık bundan kurtulmak istiyorum psikolojim bozuldu herkesin söylediğini üstüme alınır oldum kayınvalidem annem çocuk düşünmüyor musunuz daha dediğinde içimden ne çocuğu biz daha karıkoca olmadık diyorum dışımdan gülümseyip geçiyorum o kadar zor bi durumdayım ki bana yardım ederseniz ömür boyu dua ederim size nasıl kendimi kasmadsn durabileceğim bilmiyorum ayrıca ben pko hastasıyım ve tedavi görüyorum dolayısıyla alttan muayene de olamıyorum sağlıklı bir araştırma yapılamıyor hem evliliğim içn hem sağlık için istiyorum u hastalıktan kurtulmayı sizce çabuk aşabilr myim bu sorunu eşimde üstüme gitmiyo bu seferde neden beni istemiyosun dyorum dedim ya psikolojim bozuldu bu yüzden yardımlsrınızı bekliyorum arkadaşlar en azından uğraşınca sonuca ulaşılabiliyor mu ben gerçekten yenmek istiyorum hepinize sevgilermle ..

Arkadaşlar ben burdan bi arkadaşın verdiği receteyle (haydar dümen recetesi)hallettim 1 yılın sonunda.Denemekten bişey çıkmaz deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…