Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Nolur banada yardim edin arkadaslar!!! 3 yillik evliyim ve esimle bi kere bile yapamadik!! Hergun aglamaktan gozlerim sisti! Ben vajiye ne parmak ne bisey sokabiliyorum! Nolursunuz yardim edin! Esimde git gide isteksiz oluyo sanki! Bazen 2 ay bisey yapmiyoruz! Dusunmekten geceleri uyuyamiyorum hic! 3 yildir evliyim ve hala bakireyim! Kendimi kadin gibi hissetmiyorum! 1 seneb boyunca seksologa gittik para yedirdik ise yaramadi!!! Allah rizasi icin mesajima cevap verin! Yardim edin! Ben sayfada yeniyim! Nolursunuz! Size ihtiyacim var!

Seni cok iyi anlıyorum bu bir hastalık degil cnm tamamen psikolojik bir olay ve bunu sadece sen yenebilirsin İnan bana yendikten sonra diyeceksin ki bu muymus bunun icin mı kendime zehir etmisim uc yilimı, kesinlikle pes etme zaten vajinanin yaratılış amacı o, bak once uzanip kendin incele ayna al bi tane kucuk, yat yatağa misyoner pozisyonunda aynayı tut ve kayganlastirici surup vajinana yavas yavas masaj yap, bunlar adım adım sabır gerektiren hareketler, yeterli sabır ve istek gösterirsen kendiliğinden olacak hic korkma, klitorisi yavas dairesel hareketlerle masaj yaptıktan sonra iyice alıştır ve ıkın deliğin açıldığını gor, ordan bebek çıkıyor korkma , yavaşça serçe parmağının bir boğumunu sok beklet sonra ikinci boğum derken hepsini sok serçe parmağının, en son orta parmağımın hepsini sokunca denemelere başlayın, sen iyice kayganlastirici sur ve ikinarak esinin p. Otur bası girdikten sonra gerisi de gelecek göreceksin

Cok tesekkur ederim desteginiz icin!! Bunlari yapinca kizlik zarima bisey olmuyomu? Yani parmak sokunca kizlik zarina zarar vermiyomu?

Cok tesekkur ederim desteginiz icin!! Bunlari yapinca kizlik zarima bisey olmuyomu? Yani parmak sokunca kizlik zarina zarar vermiyomu?
Cnm once eşinle birlikte kadın dogum doktoruna gidin, ve seni alttan muayene etsin kizlik zarının yapısını esın yanindayken söylesin, 4 çeşit yapısı varmis, cinsel birleşmenin kolay olacağı daha esnek yapılı olandan kan gelmezmiş, biraz kan gelen yapısı olan kızılı zarı ve diger ikisi operasyon gerektiren ama cok nadir görülen kislik zarı yapısı varmis ben de gitmiştim once muayene etti sonra defi ki kizlik zarının yapısı normal rahatlıkla cinsel iliskiye girebilirsin biraz kan gelir ama anormal Bir durum yok, iste bunu duyunca zaten psikolojik olarak hazır oluyorsun eşinle de konuşursun parmak hareketlerim sırasında kan gelebilir bunu ikimiz icin yapıyorum diye benim önerim budur once ıcinizi rahatlatın sonra alıştırmalara başlayın ve yapın

Arkadaslar banada yardim edin bende 7 yillik evliyim ve denemeye bile cesaretim yok.bu siteyi yeni buldum yazilanlari okudum ama parmak egzersizlerini yapamam gibi geliyo siz nasil cesaret ettiniz.lutfen banada yardim edin kimseyle konusamiyorum artik agir geliyo bu yuk.

CN
Arkadaslar banada yardim edin bende 7 yillik evliyim ve denemeye bile cesaretim yok.bu siteyi yeni buldum yazilanlari okudum ama parmak egzersizlerini yapamam gibi geliyo siz nasil cesaret ettiniz.lutfen banada yardim edin kimseyle konusamiyorum artik agir geliyo bu yuk.[/QUOTE

Canım once kesinlikle bir kadın dogum uzmanına görün, durumunu anlat ve seni alttan muayene etsin kizlik zar yapını anlatsın göreceksin eğer normalse her sey once uzanip kayganlastirici surup parmaklarına yavas yavas okşayıp rahatla parmak uygulamasi adım adım zaten bir anda degil onceki yazılanları da oku istersen ama once doktra git derim

psikologa gitmeneee hiç gerek yok bu siteyeee hergün takıl aklına geleni sorrr egsersizlerine başlaa 1 aya kalmadan yenersin.......yenme süresiiii kişinin kendisine kalmıssss buraya gelipteeee 1 haftada egsersiz yapan başaran arkadaşlar bile oldu oyusden sana bağlı bu siteye gell ne kadarlık evlisin hiç ilişki olmadımı vs kendini anlat arkadaşlar yardımcı olacak sanaa...egserisz dediğimiz şey parmak egzersizi.....
http://www.kadinlarkulubu.com/jineko...u-yenelim.html (Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim)
bende yeni kaydoldum ve umudum yeniden canlandı 27 günlük evliyim banada yardımcı olursanız minnettar olurum bigün benimde basarabilecegime inanmak istiyorum :KK43:

banada yardımcı olursanız sevinirim bende vanismusum ve bu durum cok sinir bozucu üzücü 27 günlük evliyim henüz doktor cok ileri bişey olmadıgını söyledi bende yenmek istiyorum daha fazla ilerlemeden :KK43:

Parmak egzersizinden de korkuyorum hep erteliyorum kendimi cok yanliz hissediyorum bunun baska yolu yok mu

Parmak egzersizinden de korkuyorum hep erteliyorum kendimi cok yanliz hissediyorum bunun baska yolu yok mu

Canım once senin oraya bir seyin girebileceğine inanman gerekir ki esinin girmesine izin verebilesin sen kendin yapmaktan korktuğun bir seyi esine yaptiramaman cok normal, mum kulak çöpü deneyenler de var ben kayganlastirici surup serçe parmağımın ilk bogumuyla baslamistm sonra derin derin nefes alıp kendimi sakinlestirip ikinci boğumu soktum komple parmak girdiğinde zaten psikolojik olarak oraya bir seyin girebildigini anliyosn ve cesaretleniyosn

Keske bunlara hic gerek kalmadan halledebilsem.insallah bende bi gun basaririm bana destek verdigin icin sagol.nasil baslayacagim bilemiyorum biraz umutsuz vakayim galiba.

Keske bunlara hic gerek kalmadan halledebilsem.insallah bende bi gun basaririm bana destek verdigin icin sagol.nasil baslayacagim bilemiyorum biraz umutsuz vakayim galiba.
Cnm bence once kadın dogum jinekologa git, o muayene etsin kizlik Zarin normal hic bir sikinti yoksa ki yuzde 95 kadinda tamamen normaldir bi sıkıntı olacagini sanmıyorum, doktora da soyle durumunu belki baska bir önerisi olur ama once ayna tutup senin kendi organını incelemen lazım sen onu sevip oksayacaksn ki esın de yapabilsn
Bak bu kadar sure esın sabretmiş en azından onun icin yap bunu, ben de senin gibiydm benm esim de anlayisliydi ama nereye kadar diye Dusundm o bana karşı bu kadar iyiyken benm de ona karşı bir seyler yapmam gerektiğini hissettm her gun milyonlarca kadın iliski yaşıyor doğuruyor yeter ki İnan nolur pes etme bak evliligin daha guzel olacak önce git doktora sonra yukarıdakileri okuyup yapmaya basla doktor bazılarına aparat
Veriyor p seklinde , hadi bugun harekete gec kalk lutfen sonucu da yazarsan sevnrm Allah yardım etsn

Cnm once eşinle birlikte kadın dogum doktoruna gidin, ve seni alttan muayene etsin kizlik zarının yapısını esın yanindayken söylesin, 4 çeşit yapısı varmis, cinsel birleşmenin kolay olacağı daha esnek yapılı olandan kan gelmezmiş, biraz kan gelen yapısı olan kızılı zarı ve diger ikisi operasyon gerektiren ama cok nadir görülen kislik zarı yapısı varmis ben de gitmiştim once muayene etti sonra defi ki kizlik zarının yapısı normal rahatlıkla cinsel iliskiye girebilirsin biraz kan gelir ama anormal Bir durum yok, iste bunu duyunca zaten psikolojik olarak hazır oluyorsun eşinle de konuşursun parmak hareketlerim sırasında kan gelebilir bunu ikimiz icin yapıyorum diye benim önerim budur once ıcinizi rahatlatın sonra alıştırmalara başlayın ve yapın
Mrb cnm! Kadin dogum doktoruna gittik esimle! Muaneye baslamadan bile strese girdim terlemeye basladim! Sonra muaneye baslamak istedi aglaya aglaya kadinin ellerini nasil itiyorum!! Bacaklarimi acamiyorum falan! Off cok kotuydu!! Ve aci hissettim butun gün acidi sanki!! Neyseki Kizlik zarimda problem olmadigini, hersey normal oldugunu soyledi!

Cnm
Mrb cnm! Kadin dogum doktoruna gittik esimle! Muaneye baslamadan bile strese girdim terlemeye basladim! Sonra muaneye baslamak istedi aglaya aglaya kadinin ellerini nasil itiyorum!! Bacaklarimi acamiyorum falan! Off cok kotuydu!! Ve aci hissettim butun gün acidi sanki!! Neyseki Kizlik zarimda problem olmadigini, hersey normal oldugunu soyledi!

Cnm tebrikler zor da olsa ilk adımı attın bak her seyin normal olduğunu da ogrenmissiniz ne guzel bundan sonraki adım artık Eline br ayna alıp sırt üstü uzanip vajinani incelemek diger yazdiklarimi da oku her sey adım adım olacak ama bir yerden başlamalısın ve bugun başlamışsın da kolay gelsin

Herkese merhaba arkadaşlar ben 8 aylik evliyim ve hala bakireyim iliskiye giremiyorum. Korku endise panik kasilma beni mahvedio. Cok korkak birisiyim.bu siteye yeni uye oldum ve sizin basari hikayelerinizi okudukca gozyaslarina boguldum psikolojim altust oldu artik.kadin doğum doktoruna gitmistim bende miyom vardi altdan bakayim dedi bakireyim dedim durumu anlattim olsun yinede bakayim dedi ve kizlik zarimin kalin oldugunu operasyonla alinmasi gerektigini söyledi küçük delikliymis canim cok acirmis gittigim uc doktorda bu sekilde soyledi birisi haric ve bendeki psikoloji dahada altust oldu çünkü eşim istemiyor bu operasyonu olay benim kafamda bitiyor ama birturlu yapamiyorum.yazilanlari okudum ama ven parmak egzersezi yapamam kizlik zari var ne yapcagimi bilmiom lütfen bana yardımcı olun Allah rizasi icin cok kotu durumdayim evliyim ama evli gibi degilim bosanmayi bile düşündüm. Psikolojik yardim alip para verecek kadar yüksek miktarda maddi durumumda ii degil arastirdim baya yüksek mevla terapistler.cikmazda gibiyim artik kendimden nefret ediyorum

Buarada icki ictim sarap kustum belki sarhos olurum düşüncesiyle ama icki ile aram pek iyu degil eczaneye gittim durumu anlattim cinsel gucu arttırıcı bir jel verdi femelup diye bir jel surdum hicbir ise yaramadi okeyin sıcak temas kayganlastiriciyi aldim ama sorun bu degildi cunku o noktaya geldiği an ben kendimi kilitliyorum esimi itiyorum bagiriyorum istemiyorum..aktara gidip birsürü cinsel gucu arttıran otlar aldim cayini ictim yine tik yok bende neyapacagimi bilmiyorum esim baslarda cok anlayislidi ama simdi oyle degil surekli kavga etmeye basladik herseye sinirleniyoruz tahammulumuz yok gibi hicbirseye.buarada eşim bakir yani hic bir birlikteliği olmamis ama asil sorun benim geceler uykusuz ve aglamakli geciyor gunduzleride kendimi eve kapatıyorum resmen insanlardan utanıyorum sanki her gordugum insani kendimle kiyaslar oldum bak bu cocuk dogurmus bak bu evlenmis cinsel iliskiyeg girmiş her kadina bu gozle bakar oldum ve kendimi gazlandiriyorum yaparsin edersin diye ama yine sonuc ayni cok acicak cok kanicak ilkbaslarda bu vardi simdi bunuda gectim acisin kanasin ama iste beynim izin vermiyor. Artik dayanamiyorum cok uzattim biliyorum ama çok doluyum arkadaslar bu nasil biseymis böyle neden basima geldi bende mutlu olmak istiyorum artik:'(

Herkese merhaba arkadaşlar ben 8 aylik evliyim ve hala bakireyim iliskiye giremiyorum. Korku endise panik kasilma beni mahvedio. Cok korkak birisiyim.bu siteye yeni uye oldum ve sizin basari hikayelerinizi okudukca gozyaslarina boguldum psikolojim altust oldu artik.kadin doğum doktoruna gitmistim bende miyom vardi altdan bakayim dedi bakireyim dedim durumu anlattim olsun yinede bakayim dedi ve kizlik zarimin kalin oldugunu operasyonla alinmasi gerektigini söyledi küçük delikliymis canim cok acirmis gittigim uc doktorda bu sekilde soyledi birisi haric ve bendeki psikoloji dahada altust oldu çünkü eşim istemiyor bu operasyonu olay benim kafamda bitiyor ama birturlu yapamiyorum.yazilanlari okudum ama ven parmak egzersezi yapamam kizlik zari var ne yapcagimi bilmiom lütfen bana yardımcı olun Allah rizasi icin cok kotu durumdayim evliyim ama evli gibi degilim bosanmayi bile düşündüm. Psikolojik yardim alip para verecek kadar yüksek miktarda maddi durumumda ii degil arastirdim baya yüksek mevla terapistler.cikmazda gibiyim artik kendimden nefret ediyorum

Cnm merhaba doktora eşinle birlikte mı gittin ? Ben gittiğimde doktor bana da kizlik zarı çeşitlerini çizmişti kağıda yarım ay seklinde ve seninki gbi delik delik olanın operasyon gerektireeceginu söylemişti bana da vajinismusun çaresi olarak cogu kız zarını aldırmak istiyor ama bu çaresi degil zar olmasa da olay beyinde bitiyor dedi sadece iki durumda operasyon gerekir biri yarım ay seklinde kislik zarı digeri de delik delik kislik zarı
esinin buna anlayışli olması lazım bu artık gunümüzde cogu ınsanda görülen ve çaresi olan bir sey eşinle tekrar git doktor kağıda cizip ona da anlatsın sonuçta esın de istemez senin acı cekmeni, operasyondan bir sure sonra artk egzersizlere başlarsın onemli olan ilk adımı atman ama güvenilir bir doktor bul cnm şimdiden cok gecmis olsn

Canm seni çok ii anlıyorum ben 14ay savastim vajiyle :KK43:
Banada zarın kalın operasyonla alınması gerekiyor denildi kaç kere gün aldım ama korkudan gidemedim korku değildi aslında gururuma yediremiyordum eşim bana o kadar iiyken bunu esimin yapmasının hakkı olduğunu düşünüyordum
devlet hastanesine psikoloğa gittim kadın beni iice cileden çıkardı söyledikleri belki doğal seylerdi ama kadına bi türlü isinamadim bu foruma üye oldum
parmak egzersizleri olduğunu öğrendim kendim asla yapamadım eşimden yardım aldım zamanla bi parmağın ilk bogumu sonra ikinci bogumu derken bi parmak girebiliyordu-tabi hiç kolay olmadi sinir krizleri ağlamalar bosanmayi dusunmeler herseyi yaşadım-
Bi sene sonra adet düzensizliği başladı dr a gittim dr alttan.muayene istedi durumumu anlattım anlayışla karşıladı ama bi catala otur srnn izin verdigin kadar muayene ediyim dedi kabul ettim oturdum kadın yavas yavas ultrason aletini içime soktu ve bitti dedi sonra da bu vajinismusun son asamasi tedavi ettigimiz hastaların son seyansinda yaptigimiz uygulama dedi kendime bi güven geldi eve gidince denedik yine olmadı parmaklara devam ettik sonra mum tekniğini duydum eşim mumla yardımcı oldu bana zamanla onada alıştım derken eşim denemeliyiz artık dedi denedik ucu oldu biraz daha ilerledi sonraki iliskilerde biraz daha ilerledi ve bi kaç sefer içime boşaldı ve suan hamileyim doguma gün sayıyoruz
ama hala iliskiye rahat bi şekilde giremiyorum zamanla onunda düzeleceğine inanıyorum
benden tavsiye asla pes etmeyin esinizlede bosanmayi düşünmeyin zamanla hepimiz tamamen atlatiriz inşallah

Ben doktora eşimle birlikte gittim hepside çizerek anlattı benimki küçük delikli kizlik zari iliski esnasinda acir diyo gittigim uc doktorda muayene oldum altdan aslinda birazda o doktorlar ppsikolojimi bozdu adet kanamanın geldigine dua et adet oldugun icin bu küçük delikle sanslisin bile dedi ikisi ozeldi birisi devlet ama en son gittigim doktor işi ticarete döküp para almak dertdedi.eninden baktimida kalin diyor dedi eninden bakma sansi yok dedi sadece küçük delikli oldugu icin bunu söylüyorlar iliski esnasinda o acilcak dedi cok afedersiniz bi örnek verdi makat deliğide küçüktür ama ikinma ve esnek yapisiyla disariya atar dedi.rahat sakin ol sadece dedi.esime gelince uc aydir gideyim operasyonu kizlik zari ameliyatı ni olayım dedim ama hicbirsekilde istemiyor eskiden insanlar hep doktorami gidiyordu bu durumda olsn kisilerin hepsimi ameliyat oluo koylerde yasayan bir sürü insan var belki bu durumda hepsimi doktora yaptirdi dio biraz genis düşün diyor.en son gittigim doktor aynanın üstüne otur idrarini yap dedi ben idrar deligini goremedim anatomik bir sorun olabilir demisti dun ilk defa buna cesaret edebildim iyice baktim orama elime actim orda et parçası gibi bisey var inun tam ortasında da bas parmagimin basi kadar bir delik tabi ikininca bas parmagimin boyutu kadar oluyor normalde biraz daha kucuk bir delik elimi oraya falan degdirdim zaten icinde Afedersiniz beyazimsi mukoz gibi bir sivi var idrarimi yaptim neye tam bu deligin usteden geldiğini gordum o yönden icim rahatladı onu yapmisken oramida iyice inceleme firsati buldum.evlenmeden once hatda aynanın üstüne oturmadan önce orami hicbirsekilde tanimiyormusum bunu gördüm anladim..bu hastalık sanki erteleme hastalığı yarin olsun sugun olsun derken erteledikce sekiz ay gecti.parmak egzersizleri yapmadan bunu atlatamammi arkadaslar..

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-22-02-21-26.png
    Screenshot_2014-09-22-02-21-26.png
    307,8 KB · Görüntüleme: 1.086
Cnm
Buarada icki ictim sarap kustum belki sarhos olurum düşüncesiyle ama icki ile aram pek iyu degil eczaneye gittim durumu anlattim cinsel gucu arttırıcı bir jel verdi femelup diye bir jel surdum hicbir ise yaramadi okeyin sıcak temas kayganlastiriciyi aldim ama sorun bu degildi cunku o noktaya geldiği an ben kendimi kilitliyorum esimi itiyorum bagiriyorum istemiyorum..aktara gidip birsürü cinsel gucu arttıran otlar aldim cayini ictim yine tik yok bende neyapacagimi bilmiyorum esim baslarda cok anlayislidi ama simdi oyle degil surekli kavga etmeye basladik herseye sinirleniyoruz tahammulumuz yok gibi hicbirseye.buarada eşim bakir yani hic bir birlikteliği olmamis ama asil sorun benim geceler uykusuz ve aglamakli geciyor gunduzleride kendimi eve kapatıyorum resmen insanlardan utanıyorum sanki her gordugum insani kendimle kiyaslar oldum bak bu cocuk dogurmus bak bu evlenmis cinsel iliskiyeg girmiş her kadina bu gozle bakar oldum ve kendimi gazlandiriyorum yaparsin edersin diye ama yine sonuc ayni cok acicak cok kanicak ilkbaslarda bu vardi simdi bunuda gectim acisin kanasin ama iste beynim izin vermiyor. Artik dayanamiyorum cok uzattim biliyorum ama çok doluyum arkadaslar bu nasil biseymis böyle neden basima geldi bende mutlu olmak istiyorum artik:'(

Cnm olay tamamen beyinde bitiyor buna İnan, egzersizleri yapman lazım once kendi vücudunu senin tanıyip senin sevmen korkmaman lazım ki sen de esine izin ver bak onceki yazıları da oku bu isin en büyük çaresi egzersizler
Bak aşağıdaki linkini verecegim sitenin bana cok faydası olmuştu o site sayesinde yendim diyebilirim tabi bir de canıma tak etmişti yapcm artk diye kendime sartlandrdm ne kadar kotu olabilir ki dedm sonuçta 17-18 yaşındaki kızlar bunu gönül rızasıyla yapıyor diye neyse cnm bak link su insallah faydası olur
http://www.adapsikoloji.com/tr/m/cinsel-terapi/vajinismus-tedavisinde-ev-odevleri.html

Ben doktora eşimle birlikte gittim hepside çizerek anlattı benimki küçük delikli kizlik zari iliski esnasinda acir diyo gittigim uc doktorda muayene oldum altdan aslinda birazda o doktorlar ppsikolojimi bozdu adet kanamanın geldigine dua et adet oldugun icin bu küçük delikle sanslisin bile dedi ikisi ozeldi birisi devlet ama en son gittigim doktor işi ticarete döküp para almak dertdedi.eninden baktimida kalin diyor dedi eninden bakma sansi yok dedi sadece küçük delikli oldugu icin bunu söylüyorlar iliski esnasinda o acilcak dedi cok afedersiniz bi örnek verdi makat deliğide küçüktür ama ikinma ve esnek yapisiyla disariya atar dedi.rahat sakin ol sadece dedi.esime gelince uc aydir gideyim operasyonu kizlik zari ameliyatı ni olayım dedim ama hicbirsekilde istemiyor eskiden insanlar hep doktorami gidiyordu bu durumda olsn kisilerin hepsimi ameliyat oluo koylerde yasayan bir sürü insan var belki bu durumda hepsimi doktora yaptirdi dio biraz genis düşün diyor.en son gittigim doktor aynanın üstüne otur idrarini yap dedi ben idrar deligini goremedim anatomik bir sorun olabilir demisti dun ilk defa buna cesaret edebildim iyice baktim orama elime actim orda et parçası gibi bisey var inun tam ortasında da bas parmagimin basi kadar bir delik tabi ikininca bas parmagimin boyutu kadar oluyor normalde biraz daha kucuk bir delik elimi oraya falan degdirdim zaten icinde Afedersiniz beyazimsi mukoz gibi bir sivi var idrarimi yaptim neye tam bu deligin usteden geldiğini gordum o yönden icim rahatladı onu yapmisken oramida iyice inceleme firsati buldum.evlenmeden once hatda aynanın üstüne oturmadan önce orami hicbirsekilde tanimiyormusum bunu gördüm anladim..bu hastalık sanki erteleme hastalığı yarin olsun sugun olsun derken erteledikce sekiz ay gecti.parmak egzersizleri yapmadan bunu atlatamammi arkadaslar..
Cnm bak ne guzel oranın deliğini de görmüşsün, hazır dokunmussun da uzan sırtına yastık koy ac bacaklarını eline kayganlastirici sur aynaya bakıp hafif ıkın deliği gor derin nefes alıp yavas yavas oksa delik açıldıktan sonra etrafına yavaşça dairesel hareketlerle sur göreceksin git gide alışacaksın

X