- 9 Kasım 2014
- 338
- 212
Nolur banada yardim edin arkadaslar!!! 3 yillik evliyim ve esimle bi kere bile yapamadik!! Hergun aglamaktan gozlerim sisti! Ben vajiye ne parmak ne bisey sokabiliyorum! Nolursunuz yardim edin! Esimde git gide isteksiz oluyo sanki! Bazen 2 ay bisey yapmiyoruz! Dusunmekten geceleri uyuyamiyorum hic! 3 yildir evliyim ve hala bakireyim! Kendimi kadin gibi hissetmiyorum! 1 seneb boyunca seksologa gittik para yedirdik ise yaramadi!!! Allah rizasi icin mesajima cevap verin! Yardim edin! Ben sayfada yeniyim! Nolursunuz! Size ihtiyacim var!
Seni cok iyi anlıyorum bu bir hastalık degil cnm tamamen psikolojik bir olay ve bunu sadece sen yenebilirsin İnan bana yendikten sonra diyeceksin ki bu muymus bunun icin mı kendime zehir etmisim uc yilimı, kesinlikle pes etme zaten vajinanin yaratılış amacı o, bak once uzanip kendin incele ayna al bi tane kucuk, yat yatağa misyoner pozisyonunda aynayı tut ve kayganlastirici surup vajinana yavas yavas masaj yap, bunlar adım adım sabır gerektiren hareketler, yeterli sabır ve istek gösterirsen kendiliğinden olacak hic korkma, klitorisi yavas dairesel hareketlerle masaj yaptıktan sonra iyice alıştır ve ıkın deliğin açıldığını gor, ordan bebek çıkıyor korkma , yavaşça serçe parmağının bir boğumunu sok beklet sonra ikinci boğum derken hepsini sok serçe parmağının, en son orta parmağımın hepsini sokunca denemelere başlayın, sen iyice kayganlastirici sur ve ikinarak esinin p. Otur bası girdikten sonra gerisi de gelecek göreceksin