Duygu merhaba oncelikle gecmis olsun umuyorum sorunun duzelmistir Suleyman BEY ile gorusebildin mi ucret konusunda bilgi verebilir misin ,malesef Bende ayni skntiyi yasiyorum 2 aylik evliy ve hala bakireyimArkadaşlar Ankarada Süleyman eserdağadında bir doktora gitmeye karar verdim bununla ilgili olarak,siteden bir arkadaşında tavsiyesi ile bayramdan sonra inşallah,duyan bilen var mı başka merak ettim.Ne kadar çok bilgi aırsam o kadar iyi olur tabi.Artık kredifalan çekip gitcem napıyım çaresiz kaldım,parmak egzersizini falan da yamadım 2 parmaktan sonra kilitlendim çünkü
Olamadim ,bakireyken yapilabiliyor mu bu egzersiz biri bilgi versin lutfen bu arada Allah hepimizin yardimcisi olsun bu duruma dusmeyen kimse anlayamaz ne yasadigimizi neler hissettigimiziarkadaşlar merhaba okuyorum ve aynı şeyleri yaşıyorum 1 yıllık evliyim 8.ayımda teraspiste gittim lakin sonuç parmak aşamasına geldiğinde en baştan beri korktuğum şey başıma gelmişti.Yapamadım ,ağladım,sinirlerim çok bozuk.Eşimin anlayışı karşısında ezilyorum günden günee ...2 gün önce burada yazılanları okudum deneyecğeim en baştan parmak egzersizini nasıl yapabilirim.Bu hastalığı aşanlar lütfen fikirlerini paylaşsınlar
kesinlikle bunu yaşamayan bilemez parmak egzersizini zaten bakireyken yaparsın değilsen vajinusmus yok demektir:)Arkadaslar bende parmak egzersizi yapacagim ama esimle gic beraber
Olamadim ,bakireyken yapilabiliyor mu bu egzersiz biri bilgi versin lutfen bu arada Allah hepimizin yardimcisi olsun bu duruma dusmeyen kimse anlayamaz ne yasadigimizi neler hissettigimizi
Verdigin bilgiler icin cok sagol ,peki siz kac gun yaptiniz parmak egzersizini birde kegel egzersizi diyorlar onuda uyguladiniz mikesinlikle bunu yaşamayan bilemez parmak egzersizini zaten bakireyken yaparsın değilsen vajinusmus yok demektir:)
bizde ben asla cesaret edemezdim eşim yaptı (açıkcası bu onu da mutlu eden bişeydi beraber olamasakta bununla yetindi bi süre) önceleri gerçekten tek parmağa bile izin veremiyorsun çok acılı zor bi süreç ama o sakin sakin devam ederse ikinsi gün iki parmak ve üçüncü gün zafer:)ama kesinlikle kayganlaştırıcı kullanmalısınız 5 ayı geçtik hala çok uykulu veya sinirli olduğumda parmakla başlıyor.
ben kendi kendime asla yapamazdım şimdi düşünüyorum da gerçekten eşlere çok iş düşüyor malesef
kegel yapmadık haır gerek kalmadı. ben kendimi çok zorladım açıkçası bu kadar anlayış gösteren adama sabırlı olayım diye ama tabi zorlama yetmiyor. biz4. günde beraber olabildik açıkçası 4 gün yetti parmak egzersizi içi ama sonraki yaklaşık bir ay devam etti eşim egzesizlere her seferinde ihityaç oldu zamanla aşılıyor. psikiatrik ve bilimsel yönünü bilmiorum ama eşin yapması bana daha hoş geliyor kendi kendini kasarak canın sıkkın halde cerrahiye giriyor gibi zorlanarak yapacağına eşinin seni ikna ederek öperek önsevişmeyle yapması gerçekten çok çok daha uygun benceVerdigin bilgiler icin cok sagol ,peki siz kac gun yaptiniz parmak egzersizini birde kegel egzersizi diyorlar onuda uyguladiniz mi
.
Yapamamlar edememler olursa yapamazdım zaten bak bikere bıle olsabir parmak yapabılmıssın denemeye devam etmek zorundasın ilacla alkolle vakıt kaybetme egzersizlere basla canım.isteksızım falan dersen evlıllk tehlıkeye gırer. Bu yüzden bıten vok evlılık var ıkı kosıylr calısıyrouz şuan bitanesi ayrılırken duymayan kalmamış nıye ayrıldıklarını nekadar zor durum bunlar lütfen egzersız yapmaya baslaÇıldırmak üzereyim. Kendimi berbat hissediyorum. 4,5 aylık evliyim. Araştırmadığım okumadığım yer kalmadı. Krem,sakinleştirici,kas gevşetici , jel hatta alkol bile denedim ama olmuyor. Kendi 1 parmağımı başarabildim sadece. Kitaplar aldım olmadı. Eşim çok anlayışlı hiç üstüme gelmedi.
Ama daha da kötüsü artık içimde zerre kadar istek yok. Eskiden bahane bulurdum şimdi istek yok hiç. Daha da kötüsü sanki eşimde istemiyor artık beni.
Psikoloğa falan aslaaaa gidemem. Sizlerinde yol göstermelerini satır satır okudum ama olmuyorHer günüm üzüntü ağlama
Yapamamlar edememler olursa yapamazdım zaten bak bikere bıle olsabir parmak yapabılmıssın denemeye devam etmek zorundasın ilacla alkolle vakıt kaybetme egzersizlere basla canım.isteksızım falan dersen evlıllk tehlıkeye gırer. Bu yüzden bıten vok evlılık var ıkı kosıylr calısıyrouz şuan bitanesi ayrılırken duymayan kalmamış nıye ayrıldıklarını nekadar zor durum bunlar lütfen egzersız yapmaya basla
Canım bana özelden msj atar mısınÇıldırmak üzereyim. Kendimi berbat hissediyorum. 4,5 aylık evliyim. Araştırmadığım okumadığım yer kalmadı. Krem,sakinleştirici,kas gevşetici , jel hatta alkol bile denedim ama olmuyor. Kendi 1 parmağımı başarabildim sadece. Kitaplar aldım olmadı. Eşim çok anlayışlı hiç üstüme gelmedi.
Ama daha da kötüsü artık içimde zerre kadar istek yok. Eskiden bahane bulurdum şimdi istek yok hiç. Daha da kötüsü sanki eşimde istemiyor artık beni.
Psikoloğa falan aslaaaa gidemem. Sizlerinde yol göstermelerini satır satır okudum ama olmuyorHer günüm üzüntü ağlama
Alışacaksın canım yavas yavaş acı varsa beklet çıkarma sonra devam et zaten alısana kadar sonra yanma falan kalmıyor
Alışacaksın canım yavas yavaş acı varsa beklet çıkarma sonra devam et zaten alısana kadar sonra yanma falan kalmıyor
yagmurzerresi de burdaysa çözüm burdadır:) canım ümitsizlik yok ben iki parmağı sadece 1 ya da iki kez yapabilmiştim genelde orta parmağımla çalıştım aparata geçtimİki parmağa geçemedim dün akşam. Yine 1 de kaldım
offffffffffffffffff
belki pozısyonunu degustırmen gerek dıtr ustu yatıp basımın altına yastık koy ayaklarını duvara daya kalcanında altına yastık koy.bir yapıldıysa ıkıde ucde yapılır canım sakiiiiiiin ol.İki parmağa geçemedim dün akşam. Yine 1 de kaldım
offffffffffffffffff
yagmurzerresi de burdaysa çözüm burdadır:) canım ümitsizlik yok ben iki parmağı sadece 1 ya da iki kez yapabilmiştim genelde orta parmağımla çalıştım aparata geçtim
Canım
belki pozısyonunu degustırmen gerek dıtr ustu yatıp basımın altına yastık koy ayaklarını duvara daya kalcanında altına yastık koy.bir yapıldıysa ıkıde ucde yapılır canım sakiiiiiiin ol.