- 17 Ağustos 2014
- 29
- 3
- 32
kasılmaların bir süre devam eder cnmCok tesekkur ederim hepiniz icin dua ediyorum ins.kurtuluruz tamamen ben basardim ama bir kereligine hala kasilmalarim devam ediyor yani cok rahat degilim ama olsun bir kere bile olmasi beni mutlu etti bir kere basarinca vajinusmustan tamamen kurtuldugumu sandim ama oyle degilmis sanirim biraz zamana ihtiyac var ins deneye deneye normale doner ..
cnm ben tek başıma yapamadım tedavmi gördüm ALLAHıma çok şükür tedavi görünce oldu ama kasılmalarım hemen geçmiyor kendini strese sokma artık başarmışsın geri ALLAHın izni ile kolay vajinusmusun en büyük sıkıntısı ertelemek ben zamanında sürekli erteledim hatta sonucumuz olumsuz olduğu için artk denemek bile istemiyordumCok tesekkur ederim hepiniz icin dua ediyorum ins.kurtuluruz tamamen ben basardim ama bir kereligine hala kasilmalarim devam ediyor yani cok rahat degilim ama olsun bir kere bile olmasi beni mutlu etti bir kere basarinca vajinusmustan tamamen kurtuldugumu sandim ama oyle degilmis sanirim biraz zamana ihtiyac var ins deneye deneye normale doner ..
Anestol uyuşturuyomu canım nasıl kullaniyosun bilgi verirseniz sevinirim bende aldım çünkü ama kullanmadımben de p..sin yarısını aldım sanırım, eşim öyle diyor. kanamam da oldu. kas gevsetici bi hap almstım ve anestol sürmüstüm baya uyuşmuşum. kan sızdığını filan hissettim ama sanki girmemiş gbiydi anlayamadım :) olmuş mudur. belki de bi kısmı açıldı zarın..
Anestol uyuşturuyomu canım nasıl kullaniyosun bilgi verirseniz sevinirim bende aldım çünkü ama kullanmadım
canım okuyorum yanan oldu diyen var o diyen var bu diyen var bende bugün aldım sen kullanmışsın bari sana soriyim canım yanma oldu mu ben emlayı lazerde bikini bölgeme uyguladım illaki yanıyo ama bu daha mı dayanılmaz anlamadım nekadar önce sürdün ve ne kadar da uyuştuparmagıma biraz alıp vajina agzına biraz da içeri dogru sürdüm. krem yani. aynaya bakarak sürdüm nereye sürdüğümü bilmek için..
canım okuyorum yanan oldu diyen var o diyen var bu diyen var bende bugün aldım sen kullanmışsın bari sana soriyim canım yanma oldu mu ben emlayı lazerde bikini bölgeme uyguladım illaki yanıyo ama bu daha mı dayanılmaz anlamadım nekadar önce sürdün ve ne kadar da uyuştu
merhabalar
ben kendi başarı öykümü yazmaya geldim. 6 aydır bu sorunla baş etmeye çalışıyorum. başlarda o kadar kasılmam oluyordu ki günlerce bacak kaslarım ağrıyordu, üstelik hiç girmeden. 2 ay hiç denemedik, bu sürede ben kegel egzersizlerini yaptım kendi kendimi zihinsel olarak hazırlamaya çalıştım. ve bu başlıktaki tüm yazıları ve önerileri okudum. ve iyiki varsınız, burdaki okuduğum yazılardan aldığım öneri ve güçle bu sorunu yendim.
ben de nacizane birkaç öneride bulunmak istiyorum, bu lanet hastalıkla boğuşanlara yardımcı olur umarım.
öncelikle bu kegel egzersizilerini mutlaka yapın kızlar. benim kasılmalarımı kontrol edebilmeme çok yardımcı oldu. daha sonra denemelere tekrar başladık. internette birçok yerde en iyi pozisyon misyoner deniyor ama bence bu pozisyon vajinismus için zaman kaybından başka bir şey değil. burda da birçok kez belirtildiği üzere ben de kesinlikle kadının üstte olduğu pozisyonu tavsiye ediyorum.
4 aydır yoğun olarak deniyoruz, tabii ki çat diye düzelmiyor hiçbir şey. adım adım oluyor ve sabırlı olun. inanılmaz ağrılar çektim ben, ama her ağrı hissettiğimde bekledim, gevşemek için zaman tanıdım kendime ve derin bi nefes alıp biraz daha denedim. ıkınınca daha kolay oluyor mesela. belirli bi süre hep aynı miktarda alabildim, daha fazlası olmadı ağrılardan dolayı. ama sabırla denemek gerekiyor işte.
kayganlaştırıcı olarak, başlarda suz bazlı jelleri kullandık daha sağlıklı diye. ama onlar çok çabuk kuruyor, stresten zaten benim de akıntım olmuyordu. ve bazı denemelerimiz saati buluyordu o yüzden ben o jellerden hiç fayda görmedim. ben o yüzden bebek yağı kullanmaya başladım. ve çok faydası oldu. hiç kurumuyor ve çok kaygan. ilk tam olarak ilişkiye bebek yağıyla girebildik.
artık yavaş yavaş ağrılarım bitiyor. umarım zamanla normal bi cinsel hayatımız olacak
çok ağladım, çok çaresiz hissettim bu süreçte ama sağolsun sevdiğim adam hep destek oldu. 1 kere bile ben demeden deneyelim demedi. hiç şikayet etmedi, suratını asmadı, onun desteği olmasa başaramazdım
umarım yardımcı olabilmişimdir, biraz uzun bir yazı oldu amahepinizin en kısa sürede başarılarını okuruz inş. sabırlı olun, kendinize ve sevdiğiniz adama güvenin
Merhaba kizlar.. ben de araniza yeni katildim, size yasadiklarimi anlatmak istedim. henuz 1 aylik evliyim. evlendigimiz gece esim yanina prezervatif almayi unuttugu icin ve ben de henuz hamile kalmak istemedigim icin acikcasi birlikte olmak istemedim, ama kendisi geri cekilebilecegini soyledi. yine de kendimi tedirgin hissederek iliskiye girmeye calistik ama basarili olamadik. sonraki gunlerde tekrar denedik ama sonuc hep husran oldu. Esim bana hep "sanki orada bir bariyer var giremiyorum" diyip duruyordu. denemelerimizde bir sure sonra gercek bir birliktelik gerceklestiremedigimiz icin de esimin ereksiyonu kayboluyordu boylelikle de devam edemiyorduk. ben sorunun vajinismus olduguna emindim, cunku kendimi kasiyordum ve rahat hissedemiyordum ve esimin bahsettigi o hayali "bariyer" ortaya cikiyordu. doktora gitmeye karar verdim, bir bayan doktor muayene etti ve vajinamin dar oldugunu, esimin once parmakla denemesini soyledi, birden girmeye kalkmasin yoksa yirtik olur dedi. tabi ben bunu duyunca daha da tedirgin oldum. ama parmakla deneme kismi da bana cok korkunc geldi. parmaktansa penisin daha zararsiz oldugu dusuncesiyle esimle tekrar denemeye karar verdim. ama sonuc malesef ayniydi, yine birlesmeyi gerceklestiremedik.bu durum sozle soylenmese de aramizda ciddi anlamda sorun yaratiyordu, esim anlayisli davraniyor fakat duruma uzuluyordu ve bunu hissediyordum, sanki hevesi de kacmis gibiydi, sonucta boyle olmasini hayal etmiyordu. durum boyle olunca ben bayan doktora guvenmeyip tekrardan bir doktora daha gorunmek istedim ve bir profesore gittim. adam inanilmaz derecede beni yureklendirdi, kesinlikle vajinamin dar olmadigini, aksine gayet guzel bir yapisinin oldugunu, kizlik zarimin cok ince oldugunu ve aci bile hissetmeyecegimi soyledi. doktora gittikten sonra regl oldugum icin denemelere ara vermek durumunda kaldik. sonrasinda balayina gittik ve sanirim ortam degisikligi bana kendimi daha guvende hissettirdi, kendimi cok telkin ettim hicbir sorun olmayacagina dair, hep doktorumun soylediklerini aklima getirdim, hep kendime dedim ki, "ne kadar aciyabilir, boyle biseyden ölen insan var mi ki ben bu kadar tedirgin oluyorum" diye kendimi cesaretlendirdim, ve aksamina esimle denemeye karar verdik. uzerime yattigi anda sanki o an cok baska bir aktivite halindeymisiz gibi hic oraya odaklanmadim, hep baska seyler dusundum, kafami ne kadar aciyacagina, olup olmayacagina takmadim ve kendimi onun ellerine biraktim. birkac dakika sonra cok hafif, cimdik gibi bir his duydum ve aninda gecti. o an anlamadim bile kizlik zarimin bozuldugunu, ama esim anlamis, ve geri cekildi. sonra tuvalete gittigimde gordum ki kanama olmus, boylelikle o bariyeri asmayi basardik. sonraki gunlerde ben bazi forumlardan okudugum kadariyla kadinin ustte oldugu pozisyonlarin ilk zamanlar icin daha uygun oldugunu ogrenince oyle denemek istedim. esim beni incitmek istemedigi icin farkli pozisyon denemek istemedi once ama benim kararli oldugumu gorunce o da tamam dedi. ve esimin kucagina oturdugum pozisyonda cok daha rahat sekilde birlesme gerceklesti. kizlar size sunu soylemeliyim, yaklasik 8 defa tam birlesme sagladik evlendigimizden beri. hic birisinde tik diye bir kerede giris olmuyor, ama size tavsiyem, esinizle deneme yapacaksaniz kucagina oturarak baslamaniz. kesinlikle o sekilde daha rahat oluyor. kendinizi kasmayin, gevseyin, sadece yavas hareketlerle bir kerede icinize almaya calismayin, yavas yavas asagi yukari hareket ederek yolu acin. sonrasinda zaten tamamen girmis oluyor ve sorun kalmiyor. suan esimle degisik pozisyonlarda birlikte olabiliyoruz, canim yanmiyor ama henuz ben orgazm olmadim. o da bayanlar icin normal diyorlar, iliskiye yeni girmeye baslayan bayanlar birkac ay sonra zevk aliyormus, ama esim cok mutlu, kendisi cok zevk aliyor, onun almasi da simdilik bana yetiyor. hepinizi cok iyi anladigimi belirtmek istiyorum, cunku kisa bir sure icin de olsa ben de bu kabusu yasadim, ama parmak egzersizi yapmadan, sadece kafamin icini bosaltarak ve telkinle kendi kendime bunu yendim. o yasadigim donem benim icin kabus gibiydi, esimle aramizda asamadigimiz bir duvar vardi sanki ve ben kendimi cok suclu, aciz ve caresiz hissettim ve basarmayi cok istedim. kendimi ayipli mal gibi hissettirdi bu illet bana. ve dedim ki kendime, herseyi benim beynim yapiyor, annem, kizkardeslerim hepsi bu yollardan gecmis, cocuk sahibi olmuslar, ben neden yapamayim? boyle telkinlerle ve kendi kendimi cesaretlendirmemle bu isin ustesinden gelebildim, umarim hepiniz de en kisa zamanda bu illeti yener kurtulursunuz, eslerinizle mukemmel bir evlilik hayatiniz olur. buraya sizi cesaretlendirmek icin uye oldum, ve destek olmak istiyorum, sorunuz olursa her zaman yardim etmeye hazirim. sevgiyle kalin...
Çok sağolasınız bende başladım işte ama o kadar ilerletemiyorum bi noktaya geldiğinde sanki orada bi şey varmış gibi bir türlü gitmiyor o aşamada ne yapıyorsunEgzersizlere bende yeni korkaa korka başlamaya karar verdim ama yazanlar serçe parmak hemen girdi diyolar ben başaramadım bir türlü hele de 2 parmakla nası olcak şimdiden onu düşünmeye başladım lütfen bana yardımlarınızı bekliyorum
Canim deligin yerini bulabilmek icin karsina ayna alip kegel egzersizi yaparsan gorursunKızlar merhaba ben de maalesef aranıza katıldım ben de durum daha değişik 1 haftadan beri deniyoruz eşim daha önceden de deneyim li bi insan bizim sorun şu sanki biz deliği bulamıyoruz eşim ittirince aşağı kayıyo napacıgımız şaşırdık bi yardımcı olun bana
sizin adınıza çok sevindim,ben de hamileyim şimdi,inşallah ben de kurtulurum vajinismustan :S1 yil 1 haftadir vajinusmustum 1 yil boyunca hiic ugrasmadim hep erteledim nasil olsa bir gun olur diye dusundum evvelinde doktora gitmistim bana dedi zarin yuksek yapili ama biz doktoru takmadik vajinusmustan anladigi falan yoktu cunku her kadin dogumcu vajinusmusta uzman degil neyse son bir haftadir parmak egzersizleri yaptim forumlari okudum cunku adetim gecikmisti gebe olmaktan korktum dusundum eger gebeysem vajinusmuslu olmak bu sureci zorlastirir diye acikcasi korktum ve ciddiye aldim bu problemi Elhamdulillah bugun basardim yendim bayagi rahatladim sabahta test yapmistim hamileymisim cok tuhaf yaaa :)) sabahinda test sonuc hamilesin diyor aksaminda vajinusmustan kurtulus :)))
ben 11 ekim 2009 da evlendim severek evlendim 6 senelik biberaberlikten sonraaa evlendimm....ilk gece benimdeee kabus gibiydiii hayatta aklımın ucunaaa gelmicek şey başıma geldiiii....başıma gelmeden vajınusmus nedirr die bilmezdimmm vede bu kadar çok insanın bu durumu yaşadığını bilmezdimmm şimdi her evli çifte acaba bunlarda yaşadımı dieee bakıorummm......evliliğimin ilk haftası yanii pazar günüü jinekolaga gitttim bi durum olmadını gerekirse içki içmemi söledii...tabi biz bu aralarrr denemeler yapıoruzzz olmuooo......4 jınekolaga gittim 4 ü de artık bi sorun olmadını psikiyatriye gitmemi sölediğinde çaresizz gittim .....psikiyatri bana kadın vajınasını görsel resimlerle anlattıı kızlık zarı die birşey yoktur acı hissetmenin ve kanamanın tek sebebi bayanın kendini kasması vajınanın kendinii kapaması ve yandaki damarların ufaktan kanamasıdırr dediii...burdan bi bebek çok rahatlıkla bile çıkabilir vajına okadar esnektir dediii..... tedavi yöntemiii parmak egsersiziydi anlattıı tamam dedimmm ....eve geldim başladım ağlamaya ben parmağımı soksam o işi zaten yapardım dedimmm ..psikkiyatrideee unutttum.... ben başka arayışlar içerisine girdim tekrar....haydar dümenin reçetesimi dersin......uyusturucu spreylerrr kremlermi dersinizzz aklınıza ne gelirse artık hepsini denedikkkkk hatta en büyük hatam eve anestezici çağırıp bayıttırmak olduuuu evet bunu bile yaptım olmadıııı........artık yapacak birşeyim kalmadııı ve ben tekrar o psikologun yolunu tttuummm umutsuzca.....sölediklerine başladımmm bi parmağım girdiğinde başarmışcasınaaa sevindimm....sonra bu siteyi buldummm psikoloğu şutladımm tekrar:)))) burda konustuk dertleştik kimseye anlatamadıklarımızı anlattııp birbirimizee yardımcı oldukkk .....aynı egsersizleri burda arkadaşlar daha fazlasıyla anlattı yardımcı olduuu en önemlisi moral olduuu vee egsersizleri yaptım p....s geçtimm...p....sss yarısından fazlasını aldımdada hamile kaldımm.......benim için imkansızzdıııı artık hamilelikten bile umudumu kesmiştim çok şükür oda olduuu... 1.5 senem gittiii ömrümden ömür gitttiiii ama çok şükür bittii.... dicem odur kiiiii bu işin tek ve kesintisiz çözümüüü egsersizzzz...egsersiz yapanın bu işten kurtulamaması imkansızzz.......Rabbim her nerde bu sıkıntıyı yaşayan varsa tezzz zamanda kurtarsın inşallahhh.........
merhaba ben 3 aylık evliyim henüz eşimle ilişkiye giremedim. üç gün önce parmak egzersizine başladım eşimle de denedik serçe parmağını orta parmağını alabildim başta.iki parmağı da biraz girdi. bir gün ara verdik dün yine deneyelim dedik ama yapamadım serçe parmağı bile zor aldım çok moralim bozulduEU3
Guest
öncelıkle herkeze merhaba arkadaşlar,2 ay önce bu sıtede vajınusmusum dıye yardım ıstemıstım o zaman 6aylık evlıydım ve moral denen bırsey kalmıyordu,kendımı kadın olarak evlı olarak bıle görmuyordum...ama sımdı dr a para vermeden bırcok arkadaşımızın yaptığı gıbı bu durumu yendım...ben ılk başta vajınamın ıcıne dokunamıyordum bıle ve oranın kapalı olduğunu gördumm ..meğerse kendımzı sıktığımızdan öyle oluyormuşş... neyse serçe parmakla başladım olaya...gırdı o kadar mutlu oldum kı o zaman kafamda oraya bırsey gırebılceğı yerleştı... tamam bunu yaptıysan ışaret parmağınıda yaparsın dedım burnumda derın nefes alıp ağzımdan vererek onuda aldım ve en son parmak aşamam 2 parmağı dıer parmaklarda olduğu gıbı eldıvenın tek parmağına çıft parmağı yerleştırerek yaptım azda olsa gırdı... hemen pns aşamasına geçtım yapamadım ılk başta ve azım ettımm acımayacak acımayacak dıye kendımı şartlandırdımm vee 27martta esımın pns bebeyağını surduk ve azda kendı vajenıme vee BURASI ÇOK ÖNEMLI elımle kendım vajıne yerleştırdım ve derın bı nefes alıp cocuk doğurur gıbı ıkınırken beraber pns aşşağı yöne doğru yavaşca bı yıttıkkı HIÇBIRSEY ANLAMADIM olmuştu.. emın olmak ıcın 1 daha yaptım baktımm aşşağı doğru ıtınce oluyor...meğerse 8ay sırf vajınanın ıcıne yerleştırdıkten sonra yukarı doğru ıtıp canımı acıtmaktan dolayı olmamışş... arkadaşlar bunun yönu pns vajı ağzına yerleştıkten sonra ıkınarak yada nefes aldıktan sonra yavas yavaş verırken aşşağı doğru yıtmek.... kendımı aylarımı boşa harap etmısım... bu arada bende dr dr aradım ama sımdı param cebımde..umudunuzu kaybetmeyın cunku o kadar kolaymış kı olan zamana oluyor...deneyın azmedın arkadaşlar...