Merhaba kızlar, iki aydır evli ve vajinismustum, bu sitede yazılanlar sayesinde vajinismusu yendim ve sımdı ben de size yardım etmek istiyorum. Ben de vajinami hic tanımıyormuşum, once ayna alıp uzanip inceledim, sonra ikindim yavaşça ve hayatımda ilk defa ordaki Deliği gördüm , daha deliği bile evlendikten sonra gördüm cinsel iliskiden korkmam normaldi yani. Eşim anlayisliydi tam icime girecekken bir baskı hissediyordum ve ittirip nolur yarın yapalm deyip sonra üzülüyor ağlıyordum ", deim ki kendime yabancı kızlar bunu lisede yapıyor bunun endüstrisi bile var demek ki o kadar zevk veren bir sey ki ben neden kaçıyorum bu Zevkten dedim, sonra o delikten bebeğin kafasını ve vücudunun çıktığını hatırladım, sımdı kızlar bunun cok kolay olduğunu kafanıza yerleştirip aşağıdakileri yapın. Insallah yardımı olabilirm.
1- once eşinizin evde olmadığında guzel bir dus alın, sonra bir örtü Serip koltuk veya yatağa uzanın bebe yagi tahris ve yanmaya sebep oluyor o yüzden kayganlastirici kullanın, bir ayna olsun elinizde bacaklarınızı acın ve inceleyin
Internetten vajina fotografına bakıp kendinizinkini inceleyin klitorisi bulun
2- sonra elinize kayganlastirici döküp yavas yavas klitorisi okşayın, ta ki kasilmalariniz azalana kadar. Sonra bir daha kayganlastirici dokun elinize e vajina deliğin etrafına yavas dairesel hareketlerle masaj yapın sonra serçe parmağınızın bir bölümünü icine yavaşça şokun ve bekleyin derin nefes alıp verin, boyle boyle ben tek parmağımı icime alınca çalısmalara başlamıştık
3- uygun pozisyon once ben üstte esine otururken denedik yavaşça deliğe koymaya çalıştım fakat bası girdi devamı gelmedi, ikinip ustune oturmaya çalıştım olmadı, sonra misyoner pozisyonuna gecel dedik esim üstte ben altta bacaklarımı actım, yavaşça basını sokup bekledi esim, sonra ben gözlerimi kapadım derin nefes alıp verdm sımdı deyince yavas yavas itirafı esim yine tıkandı acidi sanki ilerlemiyor gibiydi o sırada poponu hafif kaldırıp ikindim aynı anda esim ittirdi hafif acı oldu ama hepsi icimdeydi