Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Arkadaşlar,

Vajinismus kabusunu yaşayan her kadın, bunu dünyanın sonu olduğunu, asla diğer kadınlar gibi normal bir birliktelik yaşayaayacağını, bu sorun usadece kendisinin yaşadığını düşünür ama öyle değil. Günümüzde birçok kadın malesef bu sorunla mücadele ediyor ve kazanna hep biz kadınlar oluyoruz. Vajinismus %99 oranında tedavi edilebilen psikolijk bir rahatsızlık ve bizler bu kabusu yenne insanlar olarak burada sizler için moral olması açısından başarı öykülerimizi yazmak istedik. hikayelerimizle, vajinismusla mücadele eden arkadaşlarımıza bir nebze yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Lütfen bu sayfaya sadece başarı öykülerimizi yazalım, birbirimize destek olalım.

Teşekkürler,

psikologa gitmeneee hiç gerek yok bu siteyeee hergün takıl aklına geleni sorrr egsersizlerine başlaa 1 aya kalmadan yenersin.......yenme süresiiii kişinin kendisine kalmıssss buraya gelipteeee 1 haftada egsersiz yapan başaran arkadaşlar bile oldu oyusden sana bağlı bu siteye gell ne kadarlık evlisin hiç ilişki olmadımı vs kendini anlat arkadaşlar yardımcı olacak sanaa...egserisz dediğimiz şey parmak egzersizi.....
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...le Vajinismusu yenelim) [/B][/COLOR][/QUOTE]

Yarin antalyaya tedavimin devamina gidiyorum yaptigim parmak egzersizini yapamicam yine sie cok korkuyorum tekrar bos donmekten korkuyorum bir hafta iyi degerlendirirsem biticek ama korkuyorum pazartesi gunu randevum var :KK43:

Yarin antalyaya tedavimin devamina gidiyorum yaptigim parmak egzersizini yapamicam yine sie cok korkuyorum tekrar bos donmekten korkuyorum bir hafta iyi degerlendirirsem biticek ama korkuyorum pazartesi gunu randevum var :KK43:
Insallah bian once atlatirsin..ben kendi kendime yenmeye calisanlardanim.parmak sokabiliyorum..kalin dilqtorde sokabiliyorum sonuna kadar..es denemelrine gecicem artik..haberlerini bekliyoruz

Insallah bian once atlatirsin..ben kendi kendime yenmeye calisanlardanim.parmak sokabiliyorum..kalin dilqtorde sokabiliyorum sonuna kadar..es denemelrine gecicem artik..haberlerini bekliyoruz
hiicc korkma yanliz deilsin..bi cesaret gelsin ustune..yapanlatin bizden fazlasimi var sanki..millet zevk icin yapiyo biz aptalligmiz yuzunden hayyattan.soguduk..korkma

Suanda sende hastasin oylemi bi doktora gidiyprmusunuz peki
Evet bende rahatsizim.uc aylik evliyim..ama esimle cok denemedik biz..ben dokunamazdim bile ..ama simdi hersey sokabiliyorum.3ayda kendi kendime burayq kadar geldim..bugun en kalin dilatoru bile soktum..sana tavsiyem ikinarak vajinaya sok ucu girdigi zaman ikinmayi birak kendiliginden girecek buna inan..ve bolca yagla vajinani

Anladim ben daha parmak egzersizindeyim doktorla yapicam artik egzersizlerimi esim isinden dolayi gelemiyo bir haftada bitirmem gerekiyor parmagi alabiliyorum ama acikcasi p...... nasil icime alicami bilmiyorum

Sen sorunu cozdunmu peki
Cozmek uzereyim..az kaldi...enazindan kotkumu yendim yani..bisey girdiginde korkmuyorum kendimi kasmiyorum..cunku icimiz bosmus biliyomusun biyere falan carpmiyo yani..bak burun deliklerini dusun .parmagni soktugunda aciyormu acimiyor..bu ornekle yola cikarak parmak dilator soktum valla

Anladim ben daha parmak egzersizindeyim doktorla yapicam artik egzersizlerimi esim isinden dolayi gelemiyo bir haftada bitirmem gerekiyor parmagi alabiliyorum ama acikcasi p...... nasil icime alicami bilmiyorum
Bu siteye takiliyorum 3gundur ikinarak yapmayi burdan ogrendim uyguladim oldu valla.bak.ikimdiginda vajina aciliyo aynadan bak goreceksin.suanda bak ciddiyim..ikimarak.icine sok ve birak hemen girer

Ya onalari biliyorum benim gittigim doktor ilk once vajinami tanitti hic tanimiyormusum bir hafta vajimama baktim aynada bir hafta dokunma egzersizi verdi ben bir hafta dokunamadim bile daha sonra dokundum sonra esim dokundu daha sonrada parmak egzersizi ne gectik ben iki uc hafta sonra onuda yaptim esimin yillik izninde gittik bir hafta tam bitircektik adetim geldi kaldi sonra bir daha evde yapamadim simdide antalyaya gidiyorum

Ya onalari biliyorum benim gittigim doktor ilk once vajinami tanitti hic tanimiyormusum bir hafta vajimama baktim aynada bir hafta dokunma egzersizi verdi ben bir hafta dokunamadim bile daha sonra dokundum sonra esim dokundu daha sonrada parmak egzersizi ne gectik ben iki uc hafta sonra onuda yaptim esimin yillik izninde gittik bir hafta tam bitircektik adetim geldi kaldi sonra bir daha evde yapamadim simdide antalyaya gidiyorum
nekadar suredir evlisiniz

Merhaba kızlar, iki aydır evli ve vajinismustum, bu sitede yazılanlar sayesinde vajinismusu yendim ve sımdı ben de size yardım etmek istiyorum. Ben de vajinami hic tanımıyormuşum, once ayna alıp uzanip inceledim, sonra ikindim yavaşça ve hayatımda ilk defa ordaki Deliği gördüm , daha deliği bile evlendikten sonra gördüm cinsel iliskiden korkmam normaldi yani. Eşim anlayisliydi tam icime girecekken bir baskı hissediyordum ve ittirip nolur yarın yapalm deyip sonra üzülüyor ağlıyordum ", deim ki kendime yabancı kızlar bunu lisede yapıyor bunun endüstrisi bile var demek ki o kadar zevk veren bir sey ki ben neden kaçıyorum bu Zevkten dedim, sonra o delikten bebeğin kafasını ve vücudunun çıktığını hatırladım, sımdı kızlar bunun cok kolay olduğunu kafanıza yerleştirip aşağıdakileri yapın. Insallah yardımı olabilirm.
1- once eşinizin evde olmadığında guzel bir dus alın, sonra bir örtü Serip koltuk veya yatağa uzanın bebe yagi tahris ve yanmaya sebep oluyor o yüzden kayganlastirici kullanın, bir ayna olsun elinizde bacaklarınızı acın ve inceleyin
Internetten vajina fotografına bakıp kendinizinkini inceleyin klitorisi bulun
2- sonra elinize kayganlastirici döküp yavas yavas klitorisi okşayın, ta ki kasilmalariniz azalana kadar. Sonra bir daha kayganlastirici dokun elinize e vajina deliğin etrafına yavas dairesel hareketlerle masaj yapın sonra serçe parmağınızın bir bölümünü icine yavaşça şokun ve bekleyin derin nefes alıp verin, boyle boyle ben tek parmağımı icime alınca çalısmalara başlamıştık
3- uygun pozisyon once ben üstte esine otururken denedik yavaşça deliğe koymaya çalıştım fakat bası girdi devamı gelmedi, ikinip ustune oturmaya çalıştım olmadı, sonra misyoner pozisyonuna gecel dedik esim üstte ben altta bacaklarımı actım, yavaşça basını sokup bekledi esim, sonra ben gözlerimi kapadım derin nefes alıp verdm sımdı deyince yavas yavas itirafı esim yine tıkandı acidi sanki ilerlemiyor gibiydi o sırada poponu hafif kaldırıp ikindim aynı anda esim ittirdi hafif acı oldu ama hepsi icimdeydi

Merhaba kızlar, iki aydır evli ve vajinismustum, bu sitede yazılanlar sayesinde vajinismusu yendim ve sımdı ben de size yardım etmek istiyorum. Ben de vajinami hic tanımıyormuşum, once ayna alıp uzanip inceledim, sonra ikindim yavaşça ve hayatımda ilk defa ordaki Deliği gördüm , daha deliği bile evlendikten sonra gördüm cinsel iliskiden korkmam normaldi yani. Eşim anlayisliydi tam icime girecekken bir baskı hissediyordum ve ittirip nolur yarın yapalm deyip sonra üzülüyor ağlıyordum ", deim ki kendime yabancı kızlar bunu lisede yapıyor bunun endüstrisi bile var demek ki o kadar zevk veren bir sey ki ben neden kaçıyorum bu Zevkten dedim, sonra o delikten bebeğin kafasını ve vücudunun çıktığını hatırladım, sımdı kızlar bunun cok kolay olduğunu kafanıza yerleştirip aşağıdakileri yapın. Insallah yardımı olabilirm.
1- once eşinizin evde olmadığında guzel bir dus alın, sonra bir örtü Serip koltuk veya yatağa uzanın bebe yagi tahris ve yanmaya sebep oluyor o yüzden kayganlastirici kullanın, bir ayna olsun elinizde bacaklarınızı acın ve inceleyin
2- sonra elinize kayganlastirici döküp yavas yavas klitorisi okşayın, ta ki kasilmalariniz azalana kadar. Sonra bir daha kayganlastirici dokun elinize e vajina deliğin etrafına yavas dairesel hareketlerle masaj yapın sonra serçe parmağınızın bir bölümünü icine yavaşça şokun ve bekleyin derin nefes alıp verin, boyle boyle ben tek parmağımı icime alınca çalısmalara başlamıştık
3- uygun pozisyon once ben üstte esine otururken denedik yavaşça deliğe koymaya çalıştım fakat bası girdi devamı gelmedi, ikinip ustune oturmaya çalıştım olmadı, sonra misyoner pozisyonuna gecel dedik esim üstte ben altta bacaklarımı actım, yavaşça basını sokup bekledi esim, sonra ben gözlerimi kapadım derin nefes alıp verdm sımdı deyince yavas yavas itirafı esim yine tıkandı acidi sanki ilerlemiyor gibiydi o sırada poponu hafif kaldırıp ikindim aynı anda esim ittirdi hafif acı oldu ama hepsi icimdeydi
Insallah bizde yapabiliriz ben parmak sokabiliyorum kalin dilatordr dun soayi basardim sira es denememde insalah olur

Insallah bizde yapabiliriz ben parmak sokabiliyorum kalin dilatordr dun soayi basardim sira es denememde insalah olur

Vajinanin en cok açıldığı ve en rahat olan pozisyon misyoner pozisyonu, ve ikinma esnasında delik tamamen aciliyir, zaten doğumda da misyoner pozisyonunda olunup deliğin rahat açılması icin ıkın derler, kayganlastirici mutlaka ihmal etmeyin, esın de sen de sur bolca, dikkat et bebe yagi yakma ve kaşıntı yapabiliyor, kayganlastirici da su bazlı olanından alın , esinin p...ni sen yerleştir elinle once oyle derin nefes al er sora gözlerini kapat ellerinle yanlardan destek al (eşini itmemin icin tutun yanlara) sonra esın yavas yavas iterken kalçanı hafif kaldırıp ıkın göreceksin bir anda kayıp gidecek insallah başarırsınız Rabbim yardımcınız olsun

Nolur banada yardim edin arkadaslar!!! 3 yillik evliyim ve esimle bi kere bile yapamadik!! Hergun aglamaktan gozlerim sisti! Ben vajiye ne parmak ne bisey sokabiliyorum! Nolursunuz yardim edin! Esimde git gide isteksiz oluyo sanki! Bazen 2 ay bisey yapmiyoruz! Dusunmekten geceleri uyuyamiyorum hic! 3 yildir evliyim ve hala bakireyim! Kendimi kadin gibi hissetmiyorum! 1 seneb boyunca seksologa gittik para yedirdik ise yaramadi!!! Allah rizasi icin mesajima cevap verin! Yardim edin! Ben sayfada yeniyim! Nolursunuz! Size ihtiyacim var!

Son düzenleme:
X