Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Kizlar ben tam 10 ay 2 gündür vajinismus sıkıntısı yaşadım ta kii düne kadar =) dun hersey oldu ve bitti...size yemin ederim en küçük bir acı hissetmez mi insan yok hissetmiyorsunuz...esim tamam demese ben anlamadım bile hala bekliyordum olsun diye ama olmus ve bitmis bile =) ahh su beynimiz yok mu bizim o kadar buyuk bir oyun oynuyor ki bize inanmayin kızlar korkulariniza...su an o kadar cok kiziyorum ki kendime 10 ayima yazik ettigim icin 10 sn. Bile surmeyen sey 10 ayimi aldi ne yazik ki... dun gittim kayganlastirici aldim cok ise yaradi size de tavsiye ederim...su an cook coook mutluyum.. annelerimz ananelerimiz babaannelerimz yapmis bu isi biz mi yapamayacgz cesaretlendirin kendinizi bol bol...soru sormak isteyen olursa elimden geldigi yardimci olurum rabbim en kisa zamansa hepinize bu duyguyu yasatsin =)

Kizlar ben tam 10 ay 2 gündür vajinismus sıkıntısı yaşadım ta kii düne kadar =) dun hersey oldu ve bitti...size yemin ederim en küçük bir acı hissetmez mi insan yok hissetmiyorsunuz...esim tamam demese ben anlamadım bile hala bekliyordum olsun diye ama olmus ve bitmis bile =) ahh su beynimiz yok mu bizim o kadar buyuk bir oyun oynuyor ki bize inanmayin kızlar korkulariniza...su an o kadar cok kiziyorum ki kendime 10 ayima yazik ettigim icin 10 sn. Bile surmeyen sey 10 ayimi aldi ne yazik ki... dun gittim kayganlastirici aldim cok ise yaradi size de tavsiye ederim...su an cook coook mutluyum.. annelerimz ananelerimiz babaannelerimz yapmis bu isi biz mi yapamayacgz cesaretlendirin kendinizi bol bol...soru sormak isteyen olursa elimden geldigi yardimci olurum rabbim en kisa zamansa hepinize bu duyguyu yasatsin =)

Nsl oldu taam olarak ya bizdede var kayganlaşrıcı ama olmuyr bilgi oluır bizede.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nsl oldu taam olarak ya bizdede var kayganlaşrıcı ama olmuyr bilgi oluır bizede.

Hem esime hem kendime de uyguladik sonrasinda da derin derin nefes alarak yavas yavas ilerledik her nefes verisimde biraz daha ilerledik inan hic anlamadim olup bittigini..bi de son 2 gundur olacak diye kafama iyice koymustum ilk aksam 1 kere denedik ama olmadi zorlamadk biraktik dun tekrar denedik rabbim yardm etti...ilknde zevk almaya sartlamayin kendinizi ben bol bol besmele cektm icimden =)

2 aylık evlıyım hala ılıskıye gıremedık. ankarada 2 doktora gıttım ama sonuç alamadım. gökçen erdogan ve suleyman eserdag ıkısı de egzerszı verdı verıen egserszlerı yapabılıyorum parmağımı cok rahat sokabılıyorum.dılatorde sokabılıyorum ama penısı ıcım alamıyorum. cok canım acıyo artık korkuyu atlattım ama acıdan yapamıyorum. gecen gece penıs basını sokmayı basardım ama cok canım yandı ılerı doğru ıttırmedım esıme ızın vermedim. gece de acıllık oldum enfeksıyon kapmısım ıdrar yolu enfeksıyonu var dedıler.sımdı cok acım var egzersızlerıde yapamıyorum artık yanma var ara verdım ama korkuyorum ara verıncede bıdaha parmagımıda sokamam dıye napcagımı bılmıyorumm yardım edın artık psıkolojım cok bozuldu.

gekçen erdoğana gitmeyi düşünüyorduk yaklaşımı tedaisi nasıl neden memnun kalmadınız

kızlar ilk 5 ay bende bu illetle uğraştım. ilk zamanlar denemeyi bırakın bacaklarımı açamıyordum bile, kasmaktan bacaklarım ağrılar içinde geziyordum hatta :KK1:

sonra eşim alışman lazım bırak hiçbir şey yapmayacağım sadece masaj yapacağım dedi. elinin oralarda olmasına alışmanız gerekiyor bence ilk önce beyninizin bunu kabullenmesi gerekiyor. ben yüzüstü yattım elime de aldım telefon kafamı oradan uzaklaştırmak için oyun oynamaya başladım. eşim hiç bıkmadan usanmadan 3 saat falan masaj yapmıştır herhalde, eline alıştıktan sonra tek parmağı denedik ben acıdıkça dur diyordum o da duruyordu. böyle böyle tek parmağı başardık.

herhalde bir hafa falan sürekli tek parmak denedik ama ben tek parmakta bile acı çekiyordum. bizim hepimizin sorunu bahaneler bulmamız tek parmakta bile acıyorsa birlikte olsak neler olur kim bilir diye diye kendimizi yiyoruz. hatta çoğumuz vajinamızın dar olduğuna asla yapamayacağımızı inandırıyoruz kendimizi, yok öyle bir şey arkadaşlar dar falan değil öyle bir açılıyor ki :KK9::KK9:

daha sonra eşimle denedik çok uzun süre yine sadece başını alabildim kayganlaştırıcılarla tabii ki ve bir gün başardık hepsini alabildim ama sorun burda bitmiyor tabi. yine çok büyük acılar çekiyordum kastığımdan dolayı. tamamen alabilmek de sorun değil önemli olan devam ettirebilmek, aldıktan sonra hiç hareket ettiremiyordum hemen itiyordum. yine bir gün burdan bir arkadaşımızın yazısıyla gittim kendime pasifflora şurubunu aldım gerçekten gevşemenize yardımcı oluyor en azından bana oldu. ve bepantholl kremini aldım eşime sürdük kendimde girişe sürdüm üstte sizin olmanızda fayda var siz yönlendirirsiniz kontrol elinizde olduğundan daha rahat olursunuz.

girişi geçtikten sonra hepimiz bir duvarla karşılaştığımızı da düşünüyoruz olay orada zaten arkadaşlar dümdüz ittirmeyeceksiniz girişten sonra popoya doğru girmesi lazım eşinizin arkaya doğru yani dümdüz gitmiyor vajinanın yapısı.. ve nefesinizi kontrol edin sürekli yavaş yavaş ilerleyip acıdıkça durun ve gevşetmeye çalışın kendinizi. biz bu şekilde denedik ve başardık bir gün önce dayanılmaz ağrılar çekerken birdenbire ne olduğunu anlamadan başarmış olduk. sonrasında da yavaş yavaş gitgellerinizi yapın biraz sonra hızlanmaya başlıyorsunuz zaten.

ayrıca şunu da kafanızdan atın orası dar değil oradan bebek bile çıkıyor. bildiğim kadarıyla da orada sinirler yok dolayısıyla acıması mümkün değil! biz beynimizle acı yaratıyoruz, kasarak. bunu ben bile başardıysam herkes başarabilir diye düşünüyorum. allah hepinizin yardımcısı olsun bol bol da dua edin.

merhaba arkadaşlar 6 aylık evliyim 1-2 ay önce bu siteyi buldum ve yenersem burdakiler gibi cesaret vermek için mutlaka yazıcam diyordum ve işte yazıyorum:) gerçekten psikolojik bi rahatsızlığımız varmış bunu öğrendim. olmadan önce benim kesin başka bi sorunum var orası kapalı ağzında bişey var engel olan ya da kesin dar benim olmuyo daha bir sürü şey düşündüm kafamda ama yokmuş bunlar galiba 5 gün falan oluyor yeneli tamamen geçti ağrı yok demiyorum ama asla korkulack bi ağrı değil ağrı da değil zaten biraz baskı hissediyorsunuz sonrasında hiç bişey olmamış gibi zaten. Allah bunu böyle kafasında büyütenlerin hepsine yardım etsin.birşey daha eklemek istiyorum buraya bakanların hepsinin ortak bi sorunu var ama ortak bi özelliğimiz daha var bu da belki diğer insanların sahip olmadığı bişey : eşlerimiz.. şunu unutmayınki eğer bizi incitselerdi en başta incitebilirlerdi buraya gelmemize bile gerek kalmazdı ben şimdi şükrediyorum ikisini kefeye koyduğumda iyiki 6 ay bunu çekmişim de kocam anlayışlı bi şekilde derdime ortak olmuş öbür türlüsü çok daha fazla canımı acıtırdı çünkü..

merhaba arkadaşlar 6 aylık evliyim 1-2 ay önce bu siteyi buldum ve yenersem burdakiler gibi cesaret vermek için mutlaka yazıcam diyordum ve işte yazıyorum:) gerçekten psikolojik bi rahatsızlığımız varmış bunu öğrendim. olmadan önce benim kesin başka bi sorunum var orası kapalı ağzında bişey var engel olan ya da kesin dar benim olmuyo daha bir sürü şey düşündüm kafamda ama yokmuş bunlar galiba 5 gün falan oluyor yeneli tamamen geçti ağrı yok demiyorum ama asla korkulack bi ağrı değil ağrı da değil zaten biraz baskı hissediyorsunuz sonrasında hiç bişey olmamış gibi zaten. Allah bunu böyle kafasında büyütenlerin hepsine yardım etsin.birşey daha eklemek istiyorum buraya bakanların hepsinin ortak bi sorunu var ama ortak bi özelliğimiz daha var bu da belki diğer insanların sahip olmadığı bişey : eşlerimiz.. şunu unutmayınki eğer bizi incitselerdi en başta incitebilirlerdi buraya gelmemize bile gerek kalmazdı ben şimdi şükrediyorum ikisini kefeye koyduğumda iyiki 6 ay bunu çekmişim de kocam anlayışlı bi şekilde derdime ortak olmuş öbür türlüsü çok daha fazla canımı acıtırdı çünkü..

mrb.ben de vajinusmus hastasıyım.parmak egzersizlerini kusmak geldiğinden bir türlü yapamıyorum.her deneme hüsranla sonuçlanıyor.her geçen gün umudum kayboluyor.beynimiz bize çok kötü bir oyun oynuyor.

mrb.ben de vajinusmus hastasıyım.parmak egzersizlerini kusmak geldiğinden bir türlü yapamıyorum.her deneme hüsranla sonuçlanıyor.her geçen gün umudum kayboluyor.beynimiz bize çok kötü bir oyun oynuyor.

arkadaşım parmak değil de kulak çöpüyle dene sen de, ben öyle yapıyorum şimdilik, insan alışıyor. ilk önce tek kulak çöpüyle denedim, başta girmiyor sandım ama yönünü bulunca rahat giriyor, sonra da birkaç kulak çöpünü birleştirip denedim bu akşam, oldu, olacak :KK9: onca ay burda egzersizleri okuyup da ben egzersiz yapamam diye düşündüm, oysa bi iki denemeye bakıyor alışmak için bu fikre

ISABELLA2 arkadaşım sakın umudunu yitirme inan senden hiç farkım yok ben önce parmak değil kulak çubuğuyla denedim ama bitane değil bitane olunca nedense benim de midem tutmadı 3 taneyi falan birleşitirp bantlayıp eldivene geçirmiştim aynanın karşısında yap ıkınınca bişeyler olduğunu görüceksin ordan dene zaten girdiğini görünce beyninin 1-0 önüne geçiyosun bişeyler girebiliyomuş diyosun bi de bebe yağı sürdüm ben kayganlaşsın diye. sonra alışıyosun daha kalınlaştırabilirsin ama çok gerek yok nasıl olsa bişeyler giriyor fikri seni rahatlatır ama tam hazır olmadan yine deneme moralin bozulmasın bi kaç kere egzersizden sonra denedim olmadı ama umudumu kaybetmedim sen de kaybetme sakın. bide o bölge uyarılınca gerçekten daha da açılıp uzuyo o yüzden denemelerde sakın kafanda bir şey olmasın umarım en yakın zamanda başarırsın

ISABELLA2 arkadaşım sakın umudunu yitirme inan senden hiç farkım yok ben önce parmak değil kulak çubuğuyla denedim ama bitane değil bitane olunca nedense benim de midem tutmadı 3 taneyi falan birleşitirp bantlayıp eldivene geçirmiştim aynanın karşısında yap ıkınınca bişeyler olduğunu görüceksin ordan dene zaten girdiğini görünce beyninin 1-0 önüne geçiyosun bişeyler girebiliyomuş diyosun bi de bebe yağı sürdüm ben kayganlaşsın diye. sonra alışıyosun daha kalınlaştırabilirsin ama çok gerek yok nasıl olsa bişeyler giriyor fikri seni rahatlatır ama tam hazır olmadan yine deneme moralin bozulmasın bi kaç kere egzersizden sonra denedim olmadı ama umudumu kaybetmedim sen de kaybetme sakın. bide o bölge uyarılınca gerçekten daha da açılıp uzuyo o yüzden denemelerde sakın kafanda bir şey olmasın umarım en yakın zamanda başarırsın

cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım.başka hastalığın olsa doktora gidersin,çareler ararsın,başkalarıyla paylaşırsın .yapabileceği bişeyler her zaman vardır en kötü durumda bile.oysa bu hastalık evleninceye kadar adını bile bilmediğim bişeydi.birçok sitede şunu yapsan işe yaramaz bunu yapsan işe yaramaz gibi bir sürü şey okuyunca da insan daha da gözünde büyütüyor doğal olarak.insanın en azından bu konuda yanlız olmadığını bilmesi de güzel.başaran arkadaşları okuyunca onlar adına çok mutlu oluyorum.sanki başarılması bir mucize gibi geliyor bana .1,5 yıldır ailemize hep yalanlar söylüyoruz çoçuk için daha erken henüz düşünmüyoruz diye.daha ne kadar sürecek bu yalanlar bilmiyorum.eşim ne kadar tutarsa tutsun gidelim doktora diyor ama birçok yerle görüştüm en az 3000 tl istiyorlar üstelik bunla da kalmaz bir o kadar da otel tutar.parayı kolay kazanmıyoruz sonuçta .o yüzden doktora gitmek istemiyorum.nereye dönsem bir duvarla karşılaşıyor gibiyim anlayacağın.

evet mucize gibi geliyor bize ama çok doğal bi durum öyle düşün Allah bizi buna uygun yaratmış inan egzersizlere başla kafanı dağıt yapıcaksın mutlaka şartlandır kendini lütfen senin yaşadıklarının hepsini ben de yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni inan sadece sen değilsin bunu da unutma

bu nasıl bi korku hangi kasımı kasıyorum onu bile farkında değilim parmak egzersizi çubuk ben yapamıyorum 1 aylık evliyim eşim anlayışlı cok ama biyerde onada günah cesaret verin bana
kızlar ilk 5 ay bende bu illetle uğraştım. ilk zamanlar denemeyi bırakın bacaklarımı açamıyordum bile, kasmaktan bacaklarım ağrılar içinde geziyordum hatta :KK1:

sonra eşim alışman lazım bırak hiçbir şey yapmayacağım sadece masaj yapacağım dedi. elinin oralarda olmasına alışmanız gerekiyor bence ilk önce beyninizin bunu kabullenmesi gerekiyor. ben yüzüstü yattım elime de aldım telefon kafamı oradan uzaklaştırmak için oyun oynamaya başladım. eşim hiç bıkmadan usanmadan 3 saat falan masaj yapmıştır herhalde, eline alıştıktan sonra tek parmağı denedik ben acıdıkça dur diyordum o da duruyordu. böyle böyle tek parmağı başardık.

herhalde bir hafa falan sürekli tek parmak denedik ama ben tek parmakta bile acı çekiyordum. bizim hepimizin sorunu bahaneler bulmamız tek parmakta bile acıyorsa birlikte olsak neler olur kim bilir diye diye kendimizi yiyoruz. hatta çoğumuz vajinamızın dar olduğuna asla yapamayacağımızı inandırıyoruz kendimizi, yok öyle bir şey arkadaşlar dar falan değil öyle bir açılıyor ki :KK9::KK9:

daha sonra eşimle denedik çok uzun süre yine sadece başını alabildim kayganlaştırıcılarla tabii ki ve bir gün başardık hepsini alabildim ama sorun burda bitmiyor tabi. yine çok büyük acılar çekiyordum kastığımdan dolayı. tamamen alabilmek de sorun değil önemli olan devam ettirebilmek, aldıktan sonra hiç hareket ettiremiyordum hemen itiyordum. yine bir gün burdan bir arkadaşımızın yazısıyla gittim kendime pasifflora şurubunu aldım gerçekten gevşemenize yardımcı oluyor en azından bana oldu. ve bepantholl kremini aldım eşime sürdük kendimde girişe sürdüm üstte sizin olmanızda fayda var siz yönlendirirsiniz kontrol elinizde olduğundan daha rahat olursunuz.

girişi geçtikten sonra hepimiz bir duvarla karşılaştığımızı da düşünüyoruz olay orada zaten arkadaşlar dümdüz ittirmeyeceksiniz girişten sonra popoya doğru girmesi lazım eşinizin arkaya doğru yani dümdüz gitmiyor vajinanın yapısı.. ve nefesinizi kontrol edin sürekli yavaş yavaş ilerleyip acıdıkça durun ve gevşetmeye çalışın kendinizi. biz bu şekilde denedik ve başardık bir gün önce dayanılmaz ağrılar çekerken birdenbire ne olduğunu anlamadan başarmış olduk. sonrasında da yavaş yavaş gitgellerinizi yapın biraz sonra hızlanmaya başlıyorsunuz zaten.

ayrıca şunu da kafanızdan atın orası dar değil oradan bebek bile çıkıyor. bildiğim kadarıyla da orada sinirler yok dolayısıyla acıması mümkün değil! biz beynimizle acı yaratıyoruz, kasarak. bunu ben bile başardıysam herkes başarabilir diye düşünüyorum. allah hepinizin yardımcısı olsun bol bol da dua edin.

bu nasıl bi korku hangi kasımı kasıyorum onu bile farkında değilim parmak egzersizi çubuk ben yapamıyorum 1 aylık evliyim eşim anlayışlı cok ama biyerde onada günah cesaret verin bana

bende kendi parmağımla yapamıyordum eşinizle denerseniz belki daha iyi olur. hemen pes etmeyin yılmayın gerekirse saatlerce uğraşın. ben hemen pes edip olmayacak diye ağlamaya başlıyordum sonra azmettim ve oldu. benimde eşim çok anlayışlıydı saolsun asla lafını etmedi 5 ay uğraştık ama başardıktan sonra görüyorsun hiç korkulacak bir şey olmadığını.. kasmaktan bacaklarım bile ağrırdı benim.

Merhaba Hanımlar!

Bu forumda başka bir yere daha hikayemi yazmıştım. Buraya da kopyalamak istedim. Maksat size olumlu birşeyler anlatmak.

Eşimle severek evlendim. Yaklaşık 5 yıl kadar sevgiliydik. Arada mesafeler vardı. Yılda sadece bir kaç hafta görüşebiliyorduk. Ailem özellikle abim ve babam evlenmemize çok karşı çıktılar. Neyse. Bunların vajinismusla ne alakası var şimdi diyeceksiniz ama size şöyle anlatayım.

Evleneli üç yıl oluyor. Evliliğimizin ilk altı ayında hiç birlikte olamadık. Sanki orda bir duvar var. Sanki ben bu işi yapabilecek şekilde yaratılmamışım. Eşim çok anlayışlıydı çok şükür. Yavaş yavaş yeneriz dedik. Canım sıkıldı. Beni psikoloğa götür dedim. Parmak egzersizleri vs tavsiye etti. Benimle konuştu. Evlenmeden önce babam ve abimden dolayı yaşadığım sorunları anlattım. Bilinçaltında sorun var. Siz evlendiniz artık. Bu işi yapmanız gayet normal. Bunun için sizi kimse kınamaz etmez. Egzersizleri yapın. Baktık olacak gibi değil bir aile büyüğünden bu işi yapabilmen için izin alacaksın dedi. Ben tabi şok şok. :KK53::KK53::KK53:Daha annemle veya kız kardeşimle bu konuyu konuşamazken ben nasıl baba abi dayı gibi birine gidip izin alayım. Bu laftan sonra zaten çok umutsuzluğa düştüm. Bir kaç kere daha psikoloğa gittim. Sonra bıraktım. Kendimiz denedik. Yok vazelindi bilmem neydi. Bir gün geldi. Benim üstümden bu konuyla alakası olmayan büyük bir yük kalktı. İşe başladık. Ben tabi yine kas katı kesildim. Sonra bir ande gevşedim. O akşam ilk defa eşimle tam anlamıyla birlikte olduk. Hala o anı düşününce tüylerim diken diken olur. Beni olayın tam ortasında bir ağlama tuttu. Salya sümük. Sonrasında bir kahkaha...
Demek ki kafadakileri atınca oluyormuş.

Verebileceğim tavsiyeler şunlar:
Siz artık evlisiniz. Bu olay ayıp değil!!!
Kesinlikle kayganlaştırıcı kullanın. Biz vazelin kullandık. Fakat kimyasal olduğu için kafamda oraya zarar verir mi düşüncesi oluşuyordu ve tabi yine sonuç hüsran. Kasılıyordum. Zeytinyağı gibi organik birşey kullanmak daha faydalı olabilir.
Son olarak ilk denemelerde acı hissedebilirsiniz ama abartılacak birşey yok. Biz oramıza buramıza ağda yaptıran varlıklarıız. Onun yanında bu acı devede kulak kalır. :KK53:

Birşeyler daha eklemek istiyorum. Parmak egzersizleri çok önemli. Bizde eşim yapıyordu. Bir parmağı kolayca alıyordum. İkiye geçince tabi yine kasılmalar ağrı hissetmem vs. Sonra zamanla şunu farkettim. Aslında sadece girişte acı hissediyordum. O da tabi ki orayı kasıp kapatmamdan kaynaklanıyordu. Neyse parmaklar ilerledikçe zaten o iç bölgede birşey hissetmiyorsun.

Çok mu detaylı yazıyorum bilmiyorum :26: ama bu yaşadığımız sorunların çoğu oranın ayıp bir bölge olmasından kaynaklanmıyor mu? Yani erkeklere küçük yaşlarda indir bakalım pantolonunu pipini görelim diyorlar. Kızlara gelince bacaklarını açma. Eteğini ört vs vs. gibi laflar. Orası korunması gereken bir bölge. Haliyle ilişkiye girmeye çalışırken de içgüdüsel olarak korumaya geçiyorsunuz. Ben ilk zamanlarda bayağı bir bacak kası yaptım. Eşimi üstümden ite ite. Bildiğin boğuşuyorduk. :KK4::KK1:

Neyse! Benim en büyük korkularımdan bir tanesi de kızlık zarı yırtıldığında ne kadar acı hissedeceğimdi. Ama bugüne kadar o bölgeden bir damla kan gelmedi. Alttan muayene olmadım hiç. Doktora gidersem bir soracağım bakalım. Nerdeymiş bu kızlık zarı. Olmayan birşey için bile korkmuşum yani. Herşey kafada bitiyor. :KK34:

Nasıl desem nerden başlasam bilmiyorum. Ben henüz 1 buçuk aylık evliyim ve ben de sizler gibi aynı dertten müzdaribim. Eşim Allah razı olsun çok anlayış gösteriyor ama nafile ben kendimi suçlamaktan alamıyorum. Dün bir üniversite hastanesinin psikiyatri bölümüne randevu aldım.Cinsel işlev bozukluğu bölümüne ordan sevk ediyorlarmış sanırım. Parmak, egzersiz falan diye konuşmalarınızı okuyup duruyorum ama okurken bile kanım çekiliyor ağlıyorum. Ben napıcam doktor benden bunu istediğinde hiç bilmiyorum. Allahım bizleri, bizlere yardım edebilecek insanlarla karşılaştırsın inşallah. Bu arada bu illeti yenen kardeşlerimin hikayelerini okudukça bir umut ışığı yanıyor içimde. İnşallahh diyorum, inşallah ben de birgün. Ah aah!

Merhaba..diğer vajinusmus konu başlıklı kısma yazıyordum ama buradan da tavsiye alabilirim diye düşünüyorum..
Ben 2 yıllık evliyim ve uzun zamandır vajinusmusla uğraşıyorum..artık bir çok şeyi atlattım çok şükür, parmak egzersizlerimi yapabiliyorum, bacaklarımı açabiliyorum vb. Pozisyon olarak da her türlü deneyebiliyorum ancak p.in başını alabilsem de tamamını alamıyorum..tam açılma sağlayamıyor sanırım..bu aşamalarda ne yapmak lazım..değerli önerilerinizi bekliyorum.. :)

Başarabilen arkadaşları tebrik ederim. 9 ayık evliyim ve penis başını içeri alabildim sadece. Sanki bir duvar var orda ve oraya geldiğinde canım çok yanıyor. Bir türlü aşamadım bu sorunu. Çocuk istiyorum. Benimle yakın zamanda evlenen tüm arkadaşlarım akrabalarım hamile kaldı. Korkuyorum hiç yapamayacağım diye. En son doktora gittim bir jel ve anestol verdi bana sen vajinusmus değilsin bacaklarını açabiliyorsun muayene olabiliyorsun dedi bana geçen hafta. Bu durumda olanlar hiç bacaklarını açamaz dedi. Doğrudur diye umuyorum. Ama yinede sorunumu çözemedim. Banyo yapıp denemedim hiç banyodan sonra rahatlıyor vucut ve yapılabiliyor diye okudum burda. Umarım sorunumu çözebilirim.

herkese merhaba sıteyı hep takıp edıyorum fakat bı turlu yazamıyordum en sonunda yazmaya karar verdım bende 1 senedır evlıyım ve hala vajınusmus hastalıgım surmekte evlılıgımın 4. ayında kadın dogum tarafından anestesı ıle ılıskıye gırdık devamı yıne aynı sorun oldu esım doktora gıtmek ıstemıodu sonra bunun psıkolojık bısey oldugunu anladım esım en buyuk destekcım hakkını ne yapsam ödeyemem ben ozel bolgeme bakamıyordum bile 1,5 ay once cok ıyı bır doktor buldum psıkolojık şuan egzersızlıklerı yapmaya basladım oraya degemezken ısaret parmagımı sokabıldım bu hafta lutfen dua edın yeneyım artık esıme karsı mahcuplugum bıtsın ! nerde bu hastalıkla ugrasan varsa allahım yardım etsın

Herkese merhaba, ben 3yıl 3aylık evliyim bu dertten kurtulalı sadece 8 gün oldu, son 2 ay egzersiz yapmaya başladım önce bir ayna alıp vajiyi aynada inceledim sonra yavaş yavaş ıkınmaya başladım açıldığını görünce serçe parmağımı soktum önce biraz baskı oluştu sonra ki gün orta parmağımı denedim o da oldu biraz tek parmağa devam ettikten sonra kendime mumda aparat yaptım birkaç kat kağıt havluyu muma sarıp üzerini streç filmle kapladım ve jel sürdüm elimde ayna aparatın üzerine oturur şekilde aldım başta hep baskı hissediyordum ama yılmadım durup derin derin nefes alıp çıkarmadan ittiriyordum öyle giriyordu daha sonra yavaş yavaş aparatı kalınlaştırdım yaptığımı görünce aparatı her seferinde daha da kalınlaştırdım eş parmağı da denedim ama yapamadım kontrol bende olmadığı için daha çok kasılıyordum aparatı yapa yapa kendime güvenim geldi sonra p... ucunu denemeye başladım öncesinde aparatla egzersiz yapıyordum tabi bir hafta falan sdaece ucunu alabildim ama hep baskı hissediyordum bırakıyordum sonra aparatı içimde biraz fazla bekletmeye başladım birazcık anestol sürüp öyle denedim hiç acı baskı falan hissetmediğimi anlayınca 25. eylül de deneme yaptım yine aparatı ki p... boyutuna yakındı içimde bekletip eşim altta ben üstte sırtım ona dönük pozisyonda bu şekilde p... hepsini alabildim sonra hepsinin girdiğini görünce yüzüm eşime dönük pozisyonda denedim öyle de oldu daha sonrasında eşim üstte ben altta denedim ve o şekilde bayağı bir git-gel yaptı ve içime boşaldı bu şekilde yendim hiç acı baskı kırmızı falan olmadı, sonraki gün tekrar denedim yine anestol ve jel kullanmıştım ama kafamda sadece bunlarla mı oluyor acaba diye düşünce vardı 3. denemem de hiç bir şey kullanmadan denedim yine oldu sanırım git-gel yapınca iyice esnedi şu anda sadece jel kullanıyorum yeteri kadar ıslaklık olmazsa, ama hiç sorun olmadan yapabiliyorum ha zevk almıyorum henüz ama artık kafamda tamamen bitti p.. korkusu. yenmenin tek çözümü egzersizleri düzenli yapmak ve inanmak sonrasında oluyor moralinizi bozmadan yeneceğinize inanarak ve tabi bir de eşlerin desteği de şart yenmemeniz için bir neden yok, lütfen ben yapamam diye hemen pes etmeyin üstüne üstüne gidin.:KK70::KK70::KK70::KK70:

Merhaba bende bir senelik evliyim ama hala esimle birlikte olamadik zor durumdayim lutfen bna yardim edin siz asmisinz lutfn bnada yardim edin

Xylocaine sprey ile iliskiye girilirmi bilgisi olan varsa yardim edebilirmi

X