Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Aciyacak diye basta korkmuyorum aslinda.denememizde basi biraz girdi tam deil oda.sonra ilerlemeye calisinca canim yandi sanki gergin biyere baski yaparsinda yirtilcak gibi olur ya ole oldu.orda kaldik ilerleyemicemi dusundum.bende aynen senin dedigin gibi dusunuyorum yapisinda bi anormallik var herkesinki gibi deil diyorum.yada yanlis yone deniyoruz ondan aciyo diyorum.nasil olcak bilemiyorum canim cok caresiz kaliyorum.birde daha oncede yazmistim 4cm kadar ilerliyorum tek parmakla popo deligine benzer bi yere denk geliyo.orayi parmagimla biraz gectim ama parmagimi bile cok sıkıstıriyo orasi cikartirken bile ordan geçen kisim zor cikiyo.normal mi bole olmasi? Ordan parmak bile zor geçiyo sa penis nasi geçecek anlayamıyorum

normal canim hatta simdi bile hissediyorum daralan yeri ama acimiyor esniyor ve sadece ufak bir yanma oluyor o da korkmazsan hemen geciyo.
dedigin gibi sanki cok geriliyordu esnemiyecek de yirtilacak gibiydi.
cok sükür gecti hepsi ve inan bos düsüncelermis yaradilisimiz böyle canim. sonucta dogamiza ters bir sey yapmiyoruz ki olmadik sonuclar alalim zarar görelim. daralan yere gelince bekle baska seyler düsün kendiliginden acilacak. sanirim 6-7 aylik evlisin ben 9 ay sonra yenmistim. insallah sen de yenersin canim zamanla daha rahat olacaksin insallah. eger icin hic rahat etmezse doktora git bir de onun agzindan duy normal oldugunu.

Ne mutlu sana. Bu arada hangi şehirdesin ve psikoloğa gitmek doğru bir tercihmiydi senin için onu merak ettim.Çünkü ben gittim psikoloğa 5 seans ama hiçbir şey yapmadı bana hiç katkısı olmadı şimdi de psikiyatriye mi gitsem diye düşünüyorum yine yanlış adres olmasından korkuyorum psikolog daha mantıklı aslında ama kararsız kaldım,cinsel terapiyle çalışan kişileri arıyorum

Cnm ben istanbuldayım kesinlikle internettekileri deneyip daha kötü duruma geliyor insan kurban olduğum allahım karşıma psikologumu çıkardı melek gibi biri ücretleri uygun cinsel terapi eğitimi almış bi psikologa gitmen lazım bu işi kadın doğumcular psikiyatristler de yapıyor ama allah bilir nasıl yapıyor bi arkadaşım kadın doğum uzm gitti de nasıl pişman oldu şimdi benim psik gidiyor sonuca yaklaştı allah aanada yardım etsin cnm
Sen istanbulda mısın

normal canim hatta simdi bile hissediyorum daralan yeri ama acimiyor esniyor ve sadece ufak bir yanma oluyor o da korkmazsan hemen geciyo.
cok sükür gecti hepsi ve inan bos düsüncelermis yaradilisimiz böyle canim. sonucta dogamiza ters bir sey yapmiyoruz ki olmadik sonuclar alalim zarar görelim. daralan yere gelince bekle baska seyler düsün kendiliginden acilacak. sanirim 6-7 aylik evlisin ben 9 ay sonra yenmistim. insallah sen de yenersin canim zamanla daha rahat olacaksin insallah. eger icin hic rahat etmezse doktora git bir de onun agzindan duy normal oldugunu.

vajinismusu zeytin yag ile yendim diye bir konu var. orda ilk sayfada fotolar var belki yardimci olur canim. bir de türki cumhuriyetlerde türkce anlayan doktor bulursun belki. özellikle kazakistan tipta cok iyi diye duymustum. Allah bu dertle ugrasan herkese ve icinde sana da yardim etsin safi ismiyle sifa versin. zamanla asacaksin insallah bu dönem icinde kendini yipratma yeter ki

Kendimi rahatlatmaya calisiyorum canim aslinda.tek parmakta sadece orta parmagin ikinci bogununa kadar gidebildim.cunku parmagima popo deligine benzer bir dar bi yapi denk geldi.orayida cok az gectim ama orasi parmagimi resmen sıkıyo canim. Bi bilgin varmi bu yapi nedir sende zorlandinmi bu kisimda ?

sakin ol oraya gelince nefes alıp ver bekle biraz açılıyo canım. diğer arkadaşın dediği gibi psikolog tan yardım alınması çok doğru. bende 2 ocaktan bu yana gidiyorum 2. haftada yendim ama orgazm olmam ve zevk almam için terapiyi sonlandırmadı artık oda tamam haftaya eşimle gidip sonlandırma olacak. eğer gitme durumu olanlar gitsin. ben 1.5 yıl da yendim daha erken gitmedim diye çok üzülüyorum ama maddi yönden çok gelir düşüncesiyle gitmemiştim ama maddiyatı hiç düşünmeyin benim gibi çünkü olunca verdiği rahatlığı huzuru anlatamam. ben kadın ve aile sağlık merkezini arayarak gittim psikologıma hiç ücret vermeden tamamen devlete ait. istanbulda olanlar gidebilir. 153 arayarak durumunuzu anlatın yönlendirme yapıyolar.

Cnm ben istanbuldayım kesinlikle internettekileri deneyip daha kötü duruma geliyor insan kurban olduğum allahım karşıma psikologumu çıkardı melek gibi biri ücretleri uygun cinsel terapi eğitimi almış bi psikologa gitmen lazım bu işi kadın doğumcular psikiyatristler de yapıyor ama allah bilir nasıl yapıyor bi arkadaşım kadın doğum uzm gitti de nasıl pişman oldu şimdi benim psik gidiyor sonuca yaklaştı allah aanada yardım etsin cnm
Sen istanbulda mısın

Ben Antalyadayım canım,aslında netten araştırdığında pek çok yer çıkıyor ama referanslı bir yer arıyorum dedim ya bir kere gittim pişman oldum resmen aşağıladı.bu kadar büyütecek ne var dedi ya düşünebiliyomusun hüngür hüngür ağlayarak çıktım yanından bidaha da gitmedim şimdi kızıyorum kendime niye ogün ona ikiçift laf etmedim diye kendimde değilmişim demek ki.Neyse işte bu yüzden de korkuyorum yine olmadık birine giderim bu sefer yıkım olur diye,bilmiyorum gözümü karartıcam artık

Saol canim.yazismalari takip ediyorumda paylasimlarin bi cok arkadasa destek olup faydali olmus.onlarda yenmis sorunlarini.umarim bende ii haberimi en yakin zaman da veririm.rahatlatiyosun gercekten saol.cinsel terapiste gittim cnm 2 seans.ama cok ilgili ve alakali deildi kadin.sadece seans bitsin parami aliyim derdindeydi.kesinlikle yanlis bi tercihti.turkiyeye gelmistim izne.onuda o kadinla heba ettim

Arkadaslar bende 6 aylik evliyim. 1 aydir aparatla calisiyordum 10 11 cm rahat yapabiliyorum. Dun aksam deneme yaptik yine olmadi ve ben cok uzgunum suan. Altta olmuyor cunku mudahele edemiyorum kontrol bende degil aparat gibi tutup sokamiyorum.esimde bana birak diyor aceleci olunca dahada stres okuyorum. Ben ustte deneyeyim dedim ondada beceremedim kayip durdu (bebe yagi suruyoruz) ve bacaklarim agridi. Ya nolur yenen arkadaslar biriniz akil versin su ustteyken nasil yapiyorsunuz ben birturlu beceremiyorum artik yenmek istiyorum. Cok yol katettim elleyemezken simdi aparatla calisiyorum ama es denemesine gelince yatakta debeleniyoruz belli bi sure sonrada ben hayal kirikligi ile esime saldiriyorum kavga ediyoruz. Bize gorede uygun bi pozisyon olmali degilmi artik bitsin bu cok yoruldum.

Islaklik da cok onemli bu sayfada zeytin yagi ile yenenler var ben vazelinle yendim. Dusunun ki bir cok kadin dogum yapiyor ertesi gun gayet rahat yuruyor. Kizlari bazi seylerden uzak tutmak icin anlatilan dogru olmayan bir suru hikaye var maalesef.
Merhaba farahzeynep lütfen banada yardimci olurmusun bende denedim parmak egzersizini eşimin orta parmağını sonuna kadar aldim ve birkaç defa daha denedik rahat aliyorum ama iş penise gelince itiyorum ve kan gelmedi parmağı sonuna kadar sokuncada normalmi yardimci olurmusun banada 6 yillik evliyim 😟😟

Merhaba farahzeynep lütfen banada yardimci olurmusun bende denedim parmak egzersizini eşimin orta parmağını sonuna kadar aldim ve birkaç defa daha denedik rahat aliyorum ama iş penise gelince itiyorum ve kan gelmedi parmağı sonuna kadar sokuncada normalmi yardimci olurmusun banada 6 yillik evliyim 😟😟

Normal kan gelmemesi hatta iki parmakta bile gelmiyor. Esnek oldugu icin. Kimi insanda damla seklinde kiminde hatta hic kanama olayi olmayan bile varmis.

2buçuk senelik evliyim terapist deneyimlerim de oldu fakat iş parmak egzersizine gelince tıkanıp kalıyorum artık çok bıktım sinirlerim iyice yıprandı :KK43: terapisti bıraktık zorlarsak olabilir diye düşündüm keza bi kaç hafta önce zorladıl o anki korkuyla ne kadar girdi onun bile farkına varamadk ama canm çok acıdı ertesi gün de kanama oldu ve gene aynı tas aynı hamam :KK43: gene olmuo yapamıyorm o anda içimi acayip bi korku kaplıyo :KK43: engel olamıyorum :KK43:( napıcağmı bilmiyorum terapistime tekrar randevu alıp gitmeyi düşünüyorum :KK43:

Kübracım yenmiş biri değilim bende ama,parmak egzersizi olmadan da çözebilenler varmış,farklı yöntemler deneyenler istersen onları bir araştır. hipnoz da bir yöntemmiş mesela,belki de yanlış yoldan gidiyosundur,yıpratma kendini

2buçuk senelik evliyim terapist deneyimlerim de oldu fakat iş parmak egzersizine gelince tıkanıp kalıyorum artık çok bıktım sinirlerim iyice yıprandı :KK43: terapisti bıraktık zorlarsak olabilir diye düşündüm keza bi kaç hafta önce zorladıl o anki korkuyla ne kadar girdi onun bile farkına varamadk ama canm çok acıdı ertesi gün de kanama oldu ve gene aynı tas aynı hamam :KK43: gene olmuo yapamıyorm o anda içimi acayip bi korku kaplıyo :KK43: engel olamıyorum :KK43:( napıcağmı bilmiyorum terapistime tekrar randevu alıp gitmeyi düşünüyorum :KK43:

Arkadaşım hiç moralini bozma ben de şu anda bunu yenemedim uğraşıyorum ama birbirimize destek olmamız lazım..Ben eşimin parmağını yanaştıramıyordum bile..ama aynada ıkınınca oranın açıldığını gördüm ve biraz rahatladım..sadece kendini serbest bırak ve eşin orta parmağına kayganlaştırıcı sürsün ve çok hafif hareketlerle başla...inan başka şeyler düşündüğünde ve kendini serbets bıraktığında hiç acımıyor. ben parmağın oraya girdiğine inanamaıştım..

ben şu an eşimin 2 parmağını birden alabiliyorum..hiç acımıyor..sende denemelisin göreceksin egzersizler rahatlatıyor..

merhaba hanımlar buraya vajinusmusu yenmek için sizlerden akıl almak için yazacaktım fakat şimdi sevincimi sizlerle paylaşmak için yazıyorum bende yendim sonunda :21::21::21: 6 aylık evliyim ve buradan öğrendiklerimi uygulayarak yendim.. özellikle zeytinyağının çook faydası oldu..aklıma geldikçe yazıcam sizlere herkesin Allah yardımcısı olsun:)

umarim en kisa sürede yenersiniz. tam olarak neden korkuyorsunuz?

Kızlar benım ablam vajinusmus u yendi kendisi ayrıca panik atakda geçirdi..2sene boyunca çok drlara gitti çok paralar ödedi..eniştemde sağolsun ablamı çok idare ettiğini ablam söylüyordu..zor günler geçirdi veen son gittiği dr Allah razı olsun ondan gerçekten ablama yardımcı oldu.ve kafasında olan bu kurguyu attı kafasından sonrasındada çok güzel bir bebeği oldu 3 yaşına girmesine çok az kaldı. istersenin dr un adını yazabilirim istanbulda kendisi siyah geçimişin aydınlık yarınları olan Saygın Micozkadıoğlu.. inşallah bir faydam olur sizlere.

Merhaba arkadaşlar.malesef bende vaji hastasıyım.yardımlarıjıza ihtiyacım var
dünden beri okuyrm yazdıklarınızı .kimisi zeytinyağı demiş kimisi vazelin demiş.bunlar o bölgede enfeksiyone sebep olmazmı? doktor eldiveni kullanmak
dahamı hijyenik olur.psikiyatriste gidiyrm parmak egzersizindeyim.işaret parmağının yarısına kadar gidebiliyrm.sonra perde gibi bişiy çıkıyor gidemiyrm.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

X