Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Canım ben sana öncelikle çok ama çok teşekkür etmek istiyorum Allah senden bir değil bin defa razı olsun çünkü ben senin yazdıklarınla 2,5 senelik korkumu yendim ve dün akşam BAŞARDIM bu işi.Çok kolaymış nasıl olduğunu bile anlamadım ve sonunda kullandığım cümle bunca zaman ben bunun İÇİNMİ BEKLEDİMMMMM.Seninde dediğin gibi ACI YOK AŞK VAR NEFES AL VER VE BOL BOL IKIN VE BU AKŞAM OLACAK DE inan o zaman insan o zaman yapıyor.gerçekten çok ama çok teşekkür ederim bende artık bebek hayalleri kurcam inşallah.

Tatlim bnde 4 aylik evliyim fakat kizligim bozulali 1 ay falan oldu. Ilk iliskiye 3 ay kadar sonra girdik.kuruluk oldugu icin bnde heyecandan ve korkudan dolayi zeytin yagi surmustum birde la krem. Ve kizligim bozuldu. Kan geldi ama hepsi girince p.. nin agri oldu simdi tekrar denemeye korkuyorum. Sendede bu aci oldumu ve ikinci de dahada mi kolaydi git gel yapmaya ilkimde mi basladin yardimci olirmusun

Canım ben ilk evlendim eve geldik... Normal gidişat işte bişiler ye duş al namaz kıl... Sonrasında giysilerimizi giydik dedik bizi teşvik eder daha rahat olur diye.. Yatakta önce denedik olmadı.. Benim korkunç bir ağrım oluyordu çok acıyordu yani.. Sabaha kadar denedik olmadı bitürlü.. Sonra eşim kendini suçlamaya başladı bu nedir neden böyle oluyor diye.. Gitti soğuk suyla duş aldı sabahın 8i olmuştu artık.. Bu sefer po.pmun altına yastık koydum rahat olsun diye.. Soğuk duştan çıktı geldi işte tekrar deneyelim dedik ve bu sefer oldu ama çok felaket acı çektim.. Çok da kanamam oldu.. Sonrasında bende çok korktum tekrar ilişkiye girmekten.. Bir hafta boyunca ilişki oldu ama tam girme olmadı çünkü ben çok acıdığı için kendimi kasıyordum ve girmesine izin vermiyordum elimde olmadan.. Her ilişkiden sonra zaten çok kanamam oluyordu. Acısı da cabası.. Ben ilk günden sonra 2 gün rahat oturamamıştım bile.. Sonra doktora gittik işte kremler felan verdi vajinal bi hap verdi.. o ara mola vermiş olduk biraz ilaçlar bitince 10 gün sonra tekrar denedik yine acıdı ama az kan gelmişti doktor demişti ki bana kendisi kastığın için kanıyor zarla bi alakası yok dedi rahat ol dedi bir de pns tam girerken ıkınmayı unutma dedi.. Onu uyguladım bir de en kaygan prezarvatifle de denek şimdi çok şükür bir sıkıntım kalmadı.. Artık zevk alıyorum herşeyden.. Yine girerken felan hafif ağrı oluyor ama gitgide azalıyor o da sanırım eşimin pns biraz byk.. Ama şükür herşey güzel artık..

canım ne mutlu sana bende denemeye devam ediyorum peniste yaptık ama girişler hala zor oluyo ve korkuyorum biraz sen nasıl yendin ilklerde

2 aylık evlıyım hala ılıskıye gıremedık. ankarada 2 doktora gıttım ama sonuç alamadım. gökçen erdogan ve suleyman eserdag ıkısı de egzerszı verdı verıen egserszlerı yapabılıyorum parmağımı cok rahat sokabılıyorum.dılatorde sokabılıyorum ama penısı ıcım alamıyorum. cok canım acıyo artık korkuyu atlattım ama acıdan yapamıyorum. gecen gece penıs basını sokmayı basardım ama cok canım yandı ılerı doğru ıttırmedım esıme ızın vermedim. gece de acıllık oldum enfeksıyon kapmısım ıdrar yolu enfeksıyonu var dedıler.sımdı cok acım var egzersızlerıde yapamıyorum artık yanma var ara verdım ama korkuyorum ara verıncede bıdaha parmagımıda sokamam dıye napcagımı bılmıyorumm yardım edın artık psıkolojım cok bozuldu.

canım enfeksiyon varsa acıması normal, kendini öyle şartlama ara verince başa dönmüyoruz , dilatör ve penisin bir farkı yok, yönde problem vardır, kastığın için acıyordur, eşle deneme yaparken kayganlaştırıcı kullan sen üstte dene belki daha rahat hissedersin.

üstede de daha once denemıstım ama bacaklar kapanıyo yıne canım yandı. denemedıgım yol kalmadı artık kafayı yemek uzereyımm ya

Arkadaslar 2012 yazilarindan birinde lavanta7704 arkadasimiz bir ilac onerdigini ve ona cesaret verdigini yazmis? Varmi boyle bir sakinlestirici vs... ya da onerdigini ilaclar ?

Son düzenleme:
kızlar lütfen bana bi yardımcı olurmusunuz... benim de nerdeyse iki sene olacak..bu sorunu yenen arkadaşların önceki yazılarını da okudum.. üstteyken daha mı kolay oluyor.. benim bir pozizyon belirlemem gerek nasıl yapıcam..

Canim vajinusmula ilgili " vajinusmuzsuz gunlere merhaba demek icin " adli topige bir goz at bende iki bucuk yillik evliyim ve oradan cok cesaret aldim ...

kızlar burda yenme öyküleri var toplu halde göz atmanızı tavsiye ederim.

ben 23 yasındayım ve vajınısmusum 1 aylık evlıyım. egzersızlerden bahsetmıs herkes ama egzersız yapınca kanama olmuyor dıye bıseyler okuduk ve benım esım bekarete cok onem verır. o zaman ben bu egzersızlerı yapamam. napıcam yanı zorlamı yapıcam bu ısı cunku esım kanamasına cok onem verır.lutfen yardım edın

Merhaba ben sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum size bir soru sormak istiyorum bunu başarmışsınız belki yardım edebilecek birisini bulurum.Ben nişanlıyım yakında evleneceğim bigün ağda yaparken genital bölgemin görüntüsünde bi anormallik farkettim vajina girişimin et parçasıyla kapalı olduğunu gördüm küçücük bir delik vardı abartmıyorum görünmeyecek kadar küçük ve korktum birde regl dönemlerimin ilk 1 2 günü ağrılı geçiyordu sonra o görüntüyü görünce bi kadın doğum uzmanına görünmeye karar verdim.Gittiğimde beni çatala yatırıp muayene etti ve kadın resmen dudağını ısırıp başını salladı.Sonra vajinan çok dar dedi.Ben şimdi yakında evleneceğim ve korkuyorum acaba cinsel birleşmede sorun yaşarmıyım yada bunun açılması için bir operasyon gerekirmi? Lütfen yardım edin...

canım keşke doktora sorsaydın bu soruları çünkü bizim sorunumuz psikolojik seninki fizyolojik, başka bir doktora daha görün ama normalde vajinanın ağzında minik bir et parçası var kapakçık gibi ve delik de küçücük normalde ama ilişki esnasında esniyor, bizlerde de aynı ıkınmayınca delik gözükmüyor bile vajina kaslardan oluşuyor esneyebilen bir yapısı var ilişki esnasında esniyor sonra eski haline dönüyor, bunları kafana takma şimdiden kendini olumsuz şartlama.

Çok teşekkür ederim cevabınız için ben sadece benim öyle sanıyordum açıkladığınız iyi oldu.Doktora problem olurmu diye sorduğumda gülerek yok yok merak etme o her türlü açar gibi bi söz kullandı ondan bende çok üstünde durmadım.Evlenmeden önce eşinle 1 hafta önce gel dedi ama emin olamadım ben benimle aynı şeyleri paylaşan varmı diye burada sorayım dedim tekrar teşekkür ederim :)

canım ilk önce kendini rahatlat sıcak duşla mesela sora istediğin bütün pozisyonları dene 1 yada 2 si sana daha yakın gelecek vaji hastalıgında kontrol kadında olunca daha rahat oluyo bende öyle oldu mesela ilk etapta üstte burdaki arkdaşlar tavsiye etti ama bana çok itici geldi ve yapamamıştım ama bi denememizde baktım üstte hepsini aldım tabi biraz uzun sürdü almam öyle bi anda olmadı kendini rahatlat derin nefes al ve girdigi yönü rahatlayarak bulmaya ve itmeye çalış lütfen bide sabret bizde yaşadık ve hala bende tam almış olmama ramen baya zor alabiliyorum hala sakın yılma ve rahatla bunu söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…