Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Canım ben sana öncelikle çok ama çok teşekkür etmek istiyorum Allah senden bir değil bin defa razı olsun çünkü ben senin yazdıklarınla 2,5 senelik korkumu yendim ve dün akşam BAŞARDIM bu işi.Çok kolaymış nasıl olduğunu bile anlamadım ve sonunda kullandığım cümle bunca zaman ben bunun İÇİNMİ BEKLEDİMMMMM.Seninde dediğin gibi ACI YOK AŞK VAR NEFES AL VER VE BOL BOL IKIN VE BU AKŞAM OLACAK DE inan o zaman insan o zaman yapıyor.gerçekten çok ama çok teşekkür ederim bende artık bebek hayalleri kurcam inşallah.

canım gözün aydın diyelim sevindim bende yendim ama hala problemlerim var ve yenen arkadaşlarıma soruyorum aynıları sizdede oluyormu diye lütfen cvplayın bende içime alabiliyorum ilk girişte hala baya bi zorlanarak kendimi şartlandırarak giriş oluyo hala olayın dogallıgına kendimi verip iç rahatlıgıyla yapamıyorum kolay deil tabi bunuda düşünüyorum 1 seneyi gectik bunla ugraştık egzersiz sitres sıkıntı pisikolajik anlamda çok yıprandım yapmak için çok uraştım sonunda korkmadan kendimi rahatlata rahatlata yavaş yavaş kontrol bende olarak yapmayı başardım ama bunların tersini yani olayın dogallına kaptırıp yapamıyorum böyle bi problemim var benim buzamanla yapa yapa gececek bişeymi haz alamıyorum hala korkuda var az da olsa kendimi rahtlatmam sonra giriş olması gerekiyo ilk mesela biraz giriş saglanıyo sora tekrar tekrar deneyince sanki orası açılıyo ve daha rahat giriş saglanıyo hep bunların düşüncesi içinde yapıncada olaya kaptıramamış isteksiz oluyorum yani buda bu hastalıgın başka bi durumu yani biyolajik olarak olmasından ziyade pisikolojik hala atlatamadım acaba bu sizdede aynımıydı yoksa ilk yaptıktan sonra herşey bi anda değişti 1 senelik 2 senelik 5 senelik korkularınız tabularınz hemen gectimi yoksa bu zamanla alışılan ve düzene giren bişeymi lütfen yardım edin pskolojik yardım almam gerekirmi?lütfen vajiyi yenen arkadaşlarım bana bişeyler söyleyin çok ihtiyacım var :KK43:

canım gözün aydın diyelim sevindim bende yendim ama hala problemlerim var ve yenen arkadaşlarıma soruyorum aynıları sizdede oluyormu diye lütfen cvplayın bende içime alabiliyorum ilk girişte hala baya bi zorlanarak kendimi şartlandırarak giriş oluyo hala olayın dogallıgına kendimi verip iç rahatlıgıyla yapamıyorum kolay deil tabi bunuda düşünüyorum 1 seneyi gectik bunla ugraştık egzersiz sitres sıkıntı pisikolajik anlamda çok yıprandım yapmak için çok uraştım sonunda korkmadan kendimi rahatlata rahatlata yavaş yavaş kontrol bende olarak yapmayı başardım ama bunların tersini yani olayın dogallına kaptırıp yapamıyorum böyle bi problemim var benim buzamanla yapa yapa gececek bişeymi haz alamıyorum hala korkuda var az da olsa kendimi rahtlatmam sonra giriş olması gerekiyo ilk mesela biraz giriş saglanıyo sora tekrar tekrar deneyince sanki orası açılıyo ve daha rahat giriş saglanıyo hep bunların düşüncesi içinde yapıncada olaya kaptıramamış isteksiz oluyorum yani buda bu hastalıgın başka bi durumu yani biyolajik olarak olmasından ziyade pisikolojik hala atlatamadım acaba bu sizdede aynımıydı yoksa ilk yaptıktan sonra herşey bi anda değişti 1 senelik 2 senelik 5 senelik korkularınız tabularınz hemen gectimi yoksa bu zamanla alışılan ve düzene giren bişeymi lütfen yardım edin pskolojik yardım almam gerekirmi?lütfen vajiyi yenen arkadaşlarım bana bişeyler söyleyin çok ihtiyacım var :KK43:

canım zamanla geçiyor ama önce bu dertten kurtulduğunu her şeyin yolunda olduğunu düşünmen lazım zevk almaya odaklanmalısın yendikten sonra da bir alışma süreci var pozisyonları deneme süreci var zamanla alışılan düzene giren ve zevk veren bir şey, sık sık yapmaya çalış.

aynı şeyleri bende yaşıyorum başardım ama tam olarak kurtulamadım sanırım kanama da olmadı yazdım ama tatmin edici bi cvp alamadım kimseden ben fazla takip edemiyorum eğer sorularına cevap alırsan benimle paylaşırsan çok mutlu olurum şimdiden tşk.

canım gözün aydın diyelim sevindim bende yendim ama hala problemlerim var ve yenen arkadaşlarıma soruyorum aynıları sizdede oluyormu diye lütfen cvplayın bende içime alabiliyorum ilk girişte hala baya bi zorlanarak kendimi şartlandırarak giriş oluyo hala olayın dogallıgına kendimi verip iç rahatlıgıyla yapamıyorum kolay deil tabi bunuda düşünüyorum 1 seneyi gectik bunla ugraştık egzersiz sitres sıkıntı pisikolajik anlamda çok yıprandım yapmak için çok uraştım sonunda korkmadan kendimi rahatlata rahatlata yavaş yavaş kontrol bende olarak yapmayı başardım ama bunların tersini yani olayın dogallına kaptırıp yapamıyorum böyle bi problemim var benim buzamanla yapa yapa gececek bişeymi haz alamıyorum hala korkuda var az da olsa kendimi rahtlatmam sonra giriş olması gerekiyo ilk mesela biraz giriş saglanıyo sora tekrar tekrar deneyince sanki orası açılıyo ve daha rahat giriş saglanıyo hep bunların düşüncesi içinde yapıncada olaya kaptıramamış isteksiz oluyorum yani buda bu hastalıgın başka bi durumu yani biyolajik olarak olmasından ziyade pisikolojik hala atlatamadım acaba bu sizdede aynımıydı yoksa ilk yaptıktan sonra herşey bi anda değişti 1 senelik 2 senelik 5 senelik korkularınız tabularınz hemen gectimi yoksa bu zamanla alışılan ve düzene giren bişeymi lütfen yardım edin pskolojik yardım almam gerekirmi?lütfen vajiyi yenen arkadaşlarım bana bişeyler söyleyin çok ihtiyacım var

aynı şeyleri bende yaşıyorum başardım ama tam olarak kurtulamadım sanırım kanama da olmadı yazdım ama tatmin edici bi cvp alamadım kimseden ben fazla takip edemiyorum eğer sorularına cevap alırsan benimle paylaşırsan çok mutlu olurum şimdiden tşk.

canım öbür topikte de cevap yazdım burda da yazayım yendikten sonra alışma süreci var sık sık dene zamanla bütün sorunların kalkıyor pozisyon, zevk alma hepsi zamanla oluyor, kanama olmak zorunda değil esnektir, önemli olan ilişkinin gerçekleşmesi bu yönde tereddütlerin varsa doktora gidip kendini rahatlat.

ben de 2 ay kadar eşimle birlikte olamadım.Resmen kapalı bir kutu gibiydi.Aşırı dar olduğunu hissediyordum.Kaslarım 1 cm girişe bile izin vermiyordu.Aynı durumları yaşayanların sitede paylaştıkları yorumları okudum.Çok faydası oldu bana.Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar.Vajinusmus olacağımı hiç düşünmemiştim evlenmeden önce.Birçok sebebi olabiliyormuş.Ama acaba neden diye düşünüp zaman kaybetmeye gerek yok.Sitedeki öneriler aşama aşama tesir etti bana.Okuduğum ilk günler telkin ettim olayı normalleştirdim kafamada ama bir anda olmadı.o yüzden rahat olun bence.Zamanla düşünceleri iyice benimsedim.Kayganlaştırıcı kullanarak denemeler yaptık.Acıdı bıraktım.Sonra denildiği gibi parmak egzersizleri yaptım iyi hissettirmiyor ama işe yarıyor. Kas egzersizler ile de kaslarımı güçlendirmeye başladım.Bunlara başlayalı 1 HAFTA bile olmadan öylesine bir denemede başardık çok Şaşırdım duygularım boşaldı ve ağladım.kendimi çok üzmüşüm bu konuda:)Üzülmeye sürekli bu konuya odaklanmaya gerek yok arkadaşlar.Bir de en önemlisi ilişkiye girerken aşağı doğru ittirmek ve nefes vermek.Ben de bunlar çok işe yaradı.Umarım sizde de işe yarar.

ben de onu sorcaktım siz bahsetmişsiniz lalegülcan..Ben de yendim ama bende de her illişkide önce dar oluyor sonra yavaş yavaş açmaya çalışınca genişliyor.Bu yüzden kontrollü bir şekilde yapmak zorundayız bu da deneysel bir çalışma gibi hissettiriyor:)Başta hep birazcık acıyor.Sanki hep fadakarlık yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum ve kayganlaştırıcı kullanmadan yapmaya cesaret edemiyorum.1 kere yaptım acıdı çünkü.Ön sevişmeyi uzun tutma ile ilgisi olduğunu da sanmıyorum.Acaba hala vajinusmusun tüm semptomlarını atlatamadık mı?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim cevabınız için ben sadece benim öyle sanıyordum açıkladığınız iyi oldu.Doktora problem olurmu diye sorduğumda gülerek yok yok merak etme o her türlü açar gibi bi söz kullandı ondan bende çok üstünde durmadım.Evlenmeden önce eşinle 1 hafta önce gel dedi ama emin olamadım ben benimle aynı şeyleri paylaşan varmı diye burada sorayım dedim tekrar teşekkür ederim :)

kızlar benı yıne gerı geldım hala yenemedim ama hala bı umudum var deneme yapmıyorum bıle ama artık pıskolojım etkilenmek uzere

canım ilk önce kendini rahatlat sıcak duşla mesela sora istediğin bütün pozisyonları dene 1 yada 2 si sana daha yakın gelecek vaji hastalıgında kontrol kadında olunca daha rahat oluyo bende öyle oldu mesela ilk etapta üstte burdaki arkdaşlar tavsiye etti ama bana çok itici geldi ve yapamamıştım ama bi denememizde baktım üstte hepsini aldım tabi biraz uzun sürdü almam öyle bi anda olmadı kendini rahatlat derin nefes al ve girdigi yönü rahatlayarak bulmaya ve itmeye çalış lütfen bide sabret bizde yaşadık ve hala bende tam almış olmama ramen baya zor alabiliyorum hala sakın yılma ve rahatla bunu söyleyebilirim

okuyorum butun yazılanları moral bulmaya çalışıyorum hep aklımda hep dıyorum nefes alıcam ıkınıcam aynayla bıle baktım kendıme ıkınınca acılıyo beynımm hazır herseye esım yaklaştığında kasmıyorum bıle ama degınce vajinama o oraya nasıl gırecek dıyorum bırde zaman gectıkce daha cok ertelıyosun hergun başka bısey cıkıyo yorgun oluosun bugun yapamam deneyemem dıorum esım cok anlayışlı o da dıokı artık beynınde büyütme 5 dkka acı ceksende bitecek dıyo..dun gece bıle yaklastrdım kendıme ama yok yok yok. . .gırıs denemesı yapmadım bıle kızlarr belkıde hıc acımıycakk dayanamıcak gıbı degıll.komık olucak ama ıttırınce gırıcek dımı kızlar artık umrumda degıl ağrısı bılmem neyı gırısı bıle bulamamıyorum aynayla baktım dıorm beynım hazır ama tıkanıp kalıorumm bır seneyı gecıyor ve artıkk mıllete dedmkı bıraktık korunmayı cocukk yaptık ama tutmadı bu ay yalan soyluyorum kaynvaldem kaynpederm torun sevmek ıstıolar asla bır baskıları yokkk ama beklıolar gorumcemın çocuklarını sevıolar oyle kıskanıorumkı yukarı evıme çıkıp aglıorum esım tesellı edıyo umutsuz olma dıo onun hakkını nasıl odıycem.vajıyken hamıle kalsammı dıe bıle duşundum ama ılerde sorun olur dıe cok korkuorum sezeryanla doğum yapmak zorunda kalırım dıe.cok uzattım okumaya devam edıorum yazılanları baanada yardımcı olun arkadaşlarım sımdıden teşekkürler

okuyorum butun yazılanları moral bulmaya çalışıyorum hep aklımda hep dıyorum nefes alıcam ıkınıcam aynayla bıle baktım kendıme ıkınınca acılıyo beynımm hazır herseye esım yaklaştığında kasmıyorum bıle ama degınce vajinama o oraya nasıl gırecek dıyorum bırde zaman gectıkce daha cok ertelıyosun hergun başka bısey cıkıyo yorgun oluosun bugun yapamam deneyemem dıorum esım cok anlayışlı o da dıokı artık beynınde büyütme 5 dkka acı ceksende bitecek dıyo..dun gece bıle yaklastrdım kendıme ama yok yok yok. . .gırıs denemesı yapmadım bıle kızlarr belkıde hıc acımıycakk dayanamıcak gıbı degıll.komık olucak ama ıttırınce gırıcek dımı kızlar artık umrumda degıl ağrısı bılmem neyı gırısı bıle bulamamıyorum aynayla baktım dıorm beynım hazır ama tıkanıp kalıorumm bır seneyı gecıyor ve artıkk mıllete dedmkı bıraktık korunmayı cocukk yaptık ama tutmadı bu ay yalan soyluyorum kaynvaldem kaynpederm torun sevmek ıstıolar asla bır baskıları yokkk ama beklıolar gorumcemın çocuklarını sevıolar oyle kıskanıorumkı yukarı evıme çıkıp aglıorum esım tesellı edıyo umutsuz olma dıo onun hakkını nasıl odıycem.vajıyken hamıle kalsammı dıe bıle duşundum ama ılerde sorun olur dıe cok korkuorum sezeryanla doğum yapmak zorunda kalırım dıe.cok uzattım okumaya devam edıorum yazılanları baanada yardımcı olun arkadaşlarım sımdıden teşekkürler

canım elinle kontrol edip kendin yerleştir, bu dertten kurtulmadan bebek düşünme canım hamilelikte muayene falan yapılıyor zorlanırsın bir de çocuktan sonra vakit ayırmak zor olur önce kurtul rabbim hayırlı zamanda gönlüne göre verir, egzersiz yapmayı denesen keşke yapısını öğrenmiş olursun daha hazır olursun, diğer sayfa daha güncel burda başarı öykülerimiz var oraya da bakarsan belki bir faydası olur.

bende buraya başarı öykümü yazmaktan büyük mutluluk duyuyorum. vajinismus: böyle bi hastalık varmış öğrenmiş oldum bende sizler gibi. biz 2012 nisanda evlendik ve vajınismusla tanıştım bende. zor geçen zamanlar herkesin ki gibi aynı... sevdiğin adamla evleniyosun ve cinsel birleşmeyi yaşayamıyorsun ne kadar zor bi süreç yeneseye kadar. ve yeneceksiniz sizlerde buna inanın. ben bu sayfayı buldum ilk önce okudum günlerce hiç bir egzersizi yapamadan parmak sokamam dedim durdum. eşimden Allah razı olsun bu süre zarfında hiç yüzüme vurmadı hep anlayışlı davranmaya çalıştı. Allahım bu sorunla savaşan biz kadınların eşlerine bu sabrı ve anlayışı mutlaka veriyor. doktora gitmeyi kabul ettiremedim kendime hep yenicem diye bekledim ama yanlız olmadı malesef o kadar güçlü değildim çünkü.2014 ocak ta kadın ve aile sağlık merkezinden 153 ü arayarak durumumu anlattım ve bana çok güzel yardımcı oldular (istanbul fatih) gittim doktora konuştuk herşeyi bana ilk önce orta parmak egzersizi verdi. vajinayı anlattı resimlerle oraya çok rahatlıkla penisin rahatlıkla girebileceğini vs anlattı. eve geldim hemen denemeye çalıştım parmagıma vajina kayganlaştırıcı sürdüm denedim ve girdi hiç bişi anlamadım acı yok çok rahat girdi nasıl ağladım anlatamam hıçkırıklara boğuldum. birhafta hergün denedim ve 2 parmağımıda soktum bu birhaftada. eşimle gittik 2 seansta eşim daha önce 3 veya 4 kere cinsel birleşme konusunda oldu diye söylerdi bana ve ben beni rahatlatmak için der derdim inanmış gibi yapardım ama buda nasıl olurdu eşimin çabasıyla girdi derdi dur tamam derdi 5 dk içinde biterdi bende öyle sanıyo derdim ama inanmış gibi yapardım mutlu olsun diye. dotorda mutlaka olmuştur 1 haftada 2 parmak sokabildiysen dedi bize.eve geldik ilk önce ben parmağımla denedim daha sonra eşimin ilk önce tek parmağı daha sonra iki parmağınla vajinaya girip çıkma işlemlerini yaptık yarım saatten fazla. daha sonra penise geçtik doktor üste sen ol daha kolay olur senin için dedi bana ve dediği gibi çok kolay oldu. iyice hissettim ve kafama yerleştirdim olabildiğini. ve acı hiççççç yok ne kadar biliyomusun sağ elinde sol elinin üstüne küçücük çimdik at o kadar. daha tedavim sonlandırmadı doktor benim ilişkiden zevk ve mutluluk almam gerekiyomuş. ve şimdiden ben eşime diyorum hadi diye eskiden hep kaçardım ama kaçmak yok artık ben 2 haftada yendim sende yeneceksin inşallah bi parça faydam olur bu yazdıklarım okuyan arkadaşlarıma...

bende buraya başarı öykümü yazmaktan büyük mutluluk duyuyorum. vajinismus: böyle bi hastalık varmış öğrenmiş oldum bende sizler gibi. biz 2012 nisanda evlendik ve vajınismusla tanıştım bende. zor geçen zamanlar herkesin ki gibi aynı... sevdiğin adamla evleniyosun ve cinsel birleşmeyi yaşayamıyorsun ne kadar zor bi süreç yeneseye kadar. ve yeneceksiniz sizlerde buna inanın. ben bu sayfayı buldum ilk önce okudum günlerce hiç bir egzersizi yapamadan parmak sokamam dedim durdum. eşimden Allah razı olsun bu süre zarfında hiç yüzüme vurmadı hep anlayışlı davranmaya çalıştı. Allahım bu sorunla savaşan biz kadınların eşlerine bu sabrı ve anlayışı mutlaka veriyor. doktora gitmeyi kabul ettiremedim kendime hep yenicem diye bekledim ama yanlız olmadı malesef o kadar güçlü değildim çünkü.2014 ocak ta kadın ve aile sağlık merkezinden 153 ü arayarak durumumu anlattım ve bana çok güzel yardımcı oldular (istanbul fatih) gittim doktora konuştuk herşeyi bana ilk önce orta parmak egzersizi verdi. vajinayı anlattı resimlerle oraya çok rahatlıkla penisin rahatlıkla girebileceğini vs anlattı. eve geldim hemen denemeye çalıştım parmagıma vajina kayganlaştırıcı sürdüm denedim ve girdi hiç bişi anlamadım acı yok çok rahat girdi nasıl ağladım anlatamam hıçkırıklara boğuldum. birhafta hergün denedim ve 2 parmağımıda soktum bu birhaftada. eşimle gittik 2 seansta eşim daha önce 3 veya 4 kere cinsel birleşme konusunda oldu diye söylerdi bana ve ben beni rahatlatmak için der derdim inanmış gibi yapardım ama buda nasıl olurdu eşimin çabasıyla girdi derdi dur tamam derdi 5 dk içinde biterdi bende öyle sanıyo derdim ama inanmış gibi yapardım mutlu olsun diye. dotorda mutlaka olmuştur 1 haftada 2 parmak sokabildiysen dedi bize.eve geldik ilk önce ben parmağımla denedim daha sonra eşimin ilk önce tek parmağı daha sonra iki parmağınla vajinaya girip çıkma işlemlerini yaptık yarım saatten fazla. daha sonra penise geçtik doktor üste sen ol daha kolay olur senin için dedi bana ve dediği gibi çok kolay oldu. iyice hissettim ve kafama yerleştirdim olabildiğini. ve acı hiççççç yok ne kadar biliyomusun sağ elinde sol elinin üstüne küçücük çimdik at o kadar. daha tedavim sonlandırmadı doktor benim ilişkiden zevk ve mutluluk almam gerekiyomuş. ve şimdiden ben eşime diyorum hadi diye eskiden hep kaçardım ama kaçmak yok artık ben 2 haftada yendim sende yeneceksin inşallah bi parça faydam olur bu yazdıklarım okuyan arkadaşlarıma...

canm merhaba yazını sımdı okudum nekadar güzel cokk sevındımm senın adına.sımdı soyle anlatayım ben bır buçuk sendır evlıyım vee hıcc gırıss denemesı dahı yapmadık sadece kendıme aynayla bakabıldım delıgımın olduğunu gordum vs vs vs.....artık canıma tak ettı bacaklarımı cok rahat acıyorum esıme dokunduruyorum fakat gırısın nasıl olacağını bırturlu anlayamadım derken.dun aksam hadı dedım deneyelımmm açtım bacaklarımı stres aldı benıı tekrardannn ılkk defa böyle bır deneme yapmaya calıstıkk.oyle bıseykıı esıme dur deyınce afedersın onunda sevkı kaçıyor ve okadar anlayıslıkı benım esımde.tamam getırdı tam vajinaya yaa ıttıremıyorum canım o ıttıkce ben kendımıı yatağın basında buluyorum neyse ben uste cıktımmm kayganlık cok guzzell kendmı motıve ederek herkes yaptı bende yapıcam dıe dıe almaya calıstm ama gırmıyokıı daha dogrusuu ıttıremıyorum kendımıı onu nasıl basarıcam bana destek olurmusunnn kendımıı ıyıce ıtıcekmıyım??????ay fenalık bastı sonra tekrar esım uste gedıı hadı sık dışını dedı yıne yok ızın veremedımm derken ıstemsız ılkk defa hıçkırıklara boğuldum ağlamaktan hemen sarıldı bana motıve ettı herseyın beyinde başladığını bılıyorumm resmen beyınle alakalıııı ustteyken ama sankı hıssettım ucunu ama grdımı gırmedımı bılmıyorumkıı.artık beyınde yenmeye başladım bazı seylerı ama olmuyo neden gırmıyo.artık doktora gıtmek ıstıyorum ama rızedeyım benn hıc araştırmadım vajınısmus la ılgılenen doktor bulmak cok zor ya pıskologa gıdıcem ya da kadın doğumcuya fakat muayne eder dıe korkuyorum.bırde ben cok erteledim mesela bu aksam yıne denemek ıstıyorumm böyle deneme yapınca sankı kendımı daha ıyı hıssedıorum.emla krem almayı düşünüyorum bugun.ben hıc egzersız yapmadım yapamam asla canm asla sadece takıldığım nokta suu ıyıce ıttırıncemı gırıcekk nekadar saçma soru dımı belkıde guluosundur okurken ama acı gerçek bu bana gerı dönersen cok sevınıcem canmm artık ınan ıstıyorum acısı umrumda degılll ama gırısı yapamoıyorum

canm merhaba yazını sımdı okudum nekadar güzel cokk sevındımm senın adına.sımdı soyle anlatayım ben bır buçuk sendır evlıyım vee hıcc gırıss denemesı dahı yapmadık sadece kendıme aynayla bakabıldım delıgımın olduğunu gordum vs vs vs.....artık canıma tak ettı bacaklarımı cok rahat acıyorum esıme dokunduruyorum fakat gırısın nasıl olacağını bırturlu anlayamadım derken.dun aksam hadı dedım deneyelımmm açtım bacaklarımı stres aldı benıı tekrardannn ılkk defa böyle bır deneme yapmaya calıstıkk.oyle bıseykıı esıme dur deyınce afedersın onunda sevkı kaçıyor ve okadar anlayıslıkı benım esımde.tamam getırdı tam vajinaya yaa ıttıremıyorum canım o ıttıkce ben kendımıı yatağın basında buluyorum neyse ben uste cıktımmm kayganlık cok guzzell kendmı motıve ederek herkes yaptı bende yapıcam dıe dıe almaya calıstm ama gırmıyokıı daha dogrusuu ıttıremıyorum kendımıı onu nasıl basarıcam bana destek olurmusunnn kendımıı ıyıce ıtıcekmıyım??????ay fenalık bastı sonra tekrar esım uste gedıı hadı sık dışını dedı yıne yok ızın veremedımm derken ıstemsız ılkk defa hıçkırıklara boğuldum ağlamaktan hemen sarıldı bana motıve ettı herseyın beyinde başladığını bılıyorumm resmen beyınle alakalıııı ustteyken ama sankı hıssettım ucunu ama grdımı gırmedımı bılmıyorumkıı.artık beyınde yenmeye başladım bazı seylerı ama olmuyo neden gırmıyo.artık doktora gıtmek ıstıyorum ama rızedeyım benn hıc araştırmadım vajınısmus la ılgılenen doktor bulmak cok zor ya pıskologa gıdıcem ya da kadın doğumcuya fakat muayne eder dıe korkuyorum.bırde ben cok erteledim mesela bu aksam yıne denemek ıstıyorumm böyle deneme yapınca sankı kendımı daha ıyı hıssedıorum.emla krem almayı düşünüyorum bugun.ben hıc egzersız yapmadım yapamam asla canm asla sadece takıldığım nokta suu ıyıce ıttırıncemı gırıcekk nekadar saçma soru dımı belkıde guluosundur okurken ama acı gerçek bu bana gerı dönersen cok sevınıcem canmm artık ınan ıstıyorum acısı umrumda degılll ama gırısı yapamoıyorum

canım bunu yeneceksin buna kendini modla ve hiçbir acı yok dediğim gibi sadece kendini istemeden elinde olmadan kasıyosun o yüzden acı oluyo zaten gerisine izin vermiyosun bende yaşadım bunları. ilk öncelikle cinsel birleşmeden önce parmak egzersizlerini yapman gerekiyor arkadaşım. çok kolay olacak bak inan bana. orta parmağına sür iyice kayganlaştırıcı veya vazelin. emla neyle yapıyosan dizlerinin üstüne çök altan parmağını yavaş yavaş sokmaya başla gerisi geliyo zaten. bu işlemi yaptıktan sonra o kadar yol katetmiş olacaksın ki. hergün en az yarım saat yap. ve parmağını soktuktan sonra o kadar geniş bi yer olduğunu anlıcaksın beynine yerliştirceksin bunu 1 hafta sonunda eşinle penis aşamasına geç. ben ilk denemede alttaydım ilk yazımda yazmadım çünkü çok kastım cinsel birleşme oldu ama ben hiç mutlu olamadım ertesi gün üsttü denedim ve en kolay pozisyon geldi bana ve en kolay üstte cinsel birleşmeyi yaşadım ve daha sonra hepsine alışıyosun. şimdi üstte dene sende ilk bence ( ama eğzersizlerini mutlaka yapmalısın) pnsi de kayganlaştırıcı vs. sür iyice elinde yerleştir ittir elinle biraz biyer var vajinada girişte orayı geçtimi gerisi geliyo zaten yavaşca otur eşinin üstüne ve alışmaya çalış içinde hisset pnsi. hiçbir acı yok güzelim sende yeneceksin tamam mı? tekrar konuşuruz kafana takılanı sorabilirsin. sende başarı hikayeni yazacksın en kısa zamanda...

Son düzenleme:

canım bunu yeneceksin buna kendini modla ve hiçbir acı yok dediğim gibi sadece kendini istemeden elinde olmadan kasıyosun o yüzden acı oluyo zaten gerisine izin vermiyosun bende yaşadım bunları. ilk öncelikle cinsel birleşmeden önce parmak egzersizlerini yapman gerekiyor arkadaşım. çok kolay olacak bak inan bana. orta parmağına sür iyice kayganlaştırıcı veya vazelin. emla neyle yapıyosan dizlerinin üstüne çök altan parmağını yavaş yavaş sokmaya başla gerisi geliyo zaten. bu işlemi yaptıktan sonra o kadar yok katetmiş olacaksın ki. hergün en az yarım saat yap. ve parmağını soktuktan sonra o kadar geniş bi yer olduğunu anlıcaksın beynine yerliştirceksin bunu 1 hafta sonunda eşinle penis aşamasına geç. ben ilk denemede alttaydım ilk yazımda yazmadım çünkü çok kastım cinsel birleşme oldu ama ben hiç mutlu olamadım ertesi gün üsttü denedim ve en kolay pozisyon geldi bana ve en kolay üstte cinsel birleşmeyi yaşadım ve daha sonra hepsine alışıyosun. şimdi üstte dene sende ilk bence sende ( ama eğzersizlerini mutlaka yapmalısın) pnsi de kayganlaştırıcı vs. sür iyice elinde yerleştir ittir elinle biraz biyer var vajinada girişte orayı geçtimi gerisi geliyo zaten yavaşca otur eşinin üstüne ve alışmaya çalış içinde hisset pnsi. hiçbir acı yok güzelim sende yeneceksin tamam mı? tekrar konuşuruz kafana takılanı sorabilirsin. sende başarı hikayeni yazacksın en kısa zamanda...

merhaba arkadaşlar ben 6 aylık evliyim malesef ben de vajinusmusum. artık pskolojim git gide bozuldu kendimi tanıyamıyorum hiç iyi değilim lütfen bana yardım edin.bütün hayatımı erteliyor ve derinden etkiliyor.hayattan zevk almamaya başladım.çok zor duruumdayım

canım öncelikle parmak egzersizi yapman lazım kayganlaştırıcı yardımı ile orta parmak ile başla bir hafta çalış. daha sonra iki parmak dene 1 hafta. ben orta parmak ve iki parmagı 1 haftada yapmıştım hatta doktorum üç parmak denemene gerek yok dedi ben üç parmak bile denedim ve yaptım. mantık vajinanın ne kadar esnek olduğunu beyne yerleştirmek. hiç korkulcak bişey uokmuş biliyo musun. daha çok başındasın erteleme lütfen bunlar yap. egzersizleri çok kolay yaptıktan sonrada eşinle pns denemesine geç ve mutlaka kayganlaştırıcı kullan. üst pozisyon en kolayı kontrol sende olur ilk denemede bunu başardıktan sonra bu kadarmış mı diyeceksin birkere alabildin mi pns gerisi gerisi çok hızlı gelişiyo. çok kısa zamanda başarman dileği ile...:KK34:

kızlar o kadar uzun zamandır okuyorum ki yazılarınızı..benimki de anca bu güne nasipmiş.hikayem biraz uzunca:/
eşimle 2007 yılında tanıştık ve çok sevdik birbirimizi. 3 yıl kadar yıl ilerledi ilişkimiz evlenme imkanımız yoktu,eşimin ailesinden gizli yürütüyorduk ilişkimizi.beni ya da herhangi başka bir kızı oğullarının okulu bitmeden istemiyorlardı,değil evlenerek sevgili olarak bile.ailesi ilişkimizi öğrendiğinde bana ve oğullarına türlü baskılar yaptılar, entrikalar yaptılar ama aramızdaki bağ zayıflamadı bile,bir kez bile küsüp ayrılmamız olmamıştır o derece..onun her şeye rağmen sevgisi her şeye değiyordu sanki...ailesinin eşime yaptıklarına çok üzülüyordum.biran önce okulu bitirip iş güç sahibi olup kendi ayaklarımız üzerinde durmayı istiyorduk.aynı şehirde aynı üniversitede anca haftada bir kaç saatlik zamanlarda görüşebiliyorduk..
üniversiteyi bitirdiğimiz yıl birlikte olma girişimimiz oldu ama sebebini anlayamadığımız bir şekilde yapamadık,neden olmadığına da anlam veremedik.ikimizin de cinsel deneyimi yoktu ama eşim tıp fakültesinde okuyordu,teorik ve pratik olarak vajinanın yapısını iyi biliyordu.her ikimiz de de fiziksel bir anormallik olmamasına rağmen neden olmuyordu anlam veremiyorduk..her ikimiz de çok seviyorduk birbirimizi,bi isteksizlik de yoktu ama olmuyordu.meselenin üzerine gidecek vaktimiz de yoktu..bi kaç deneme sonrası eşim de ben de vajinismus olabilme ihtimalimi düşündük,üzüldük ama..çok da üzerinde durmadık, nasıl olsa evlenince çözmek için bol bol vaktimiz olacaktı.eşim bu meseleyi sonsuza kadar çözemesek de sorun etmeyeceğini beni çok sevdiğini söylüyordu.okullarımız bitti,iş güç sahibi olduk her ikimiz de,sevgimiz aynı yoğunlukta devam ediyordu ama o kadar uzak kalmıştık ki birbirimizden haftada bi kez görüştüğümüz günleri mumla arar olmuştum..sanki ayrılığa da alışmıştık.daha sonra geçen yıl nisan ayında evlendik düğünümüz oldu.herkese ve her şeye rağmen..eşim sorunumuzu evliliğimizin ilk bir haftasında çözeceğimizi düşünüyordu.eşim evlenmeden önce yaşadığı şehirdeki tüm medikalcileri dolaşmış ve dilatör set aramış ve bulmuştu.bu süreçte siz arkadaşlarımızdan çok faydalandık.evlendiğimiz gece eşimin ailesinin evinde olduğumuzdan birlikte olamadık.ertesi gün balayında dörtlü dilatör setin en ince çubuklarını denedik,epeyce zor oldu ama sorun zaten benden kaynaklanıyor bi de naz yapmaya hakkım yok diye ağlaya ağlaya denedim,ama 3 ve 4 numarayı deneyemedim.sanki orada tamamen kapalı bir yere sert çubukları zorluyormuşuz gibi hissediyordum.yine de içimde bu şeyi yapmak için bir yer olmasına çok mutlu olmuştum.tatili daha fazla berbat etmemek için denemeye ara verip eve dönünce yapmaya karar verdik.eşim çubukları kendim hareket ettirmem gerektiğini söylüyordu ama ben vajinama değil çubuk sokmak,aynayla dahi bakamıyordum:KK50: dilatörün çubuklarına dokunmaya başladım,aşama kaydettiğimi düşünüyordum,epeyce cesaretlendiğim bir gün dört numaralı olanında deneme yaptım.o gün galiba acıdan ölüyordum hep titriyodum ama bu kez titremem çok şiddetliydi.çok acı çektim ve bir daha en ince olanla dahi yapamadım:KK43: bir süre kesinlikle cinselliğin çok saçma gereksiz mutluluk vermeyen birşey olduğunu düşündüm.eşim anlayışlıydı bir yandan süper bir şeydi ama bir yandan da bizi çözümsüz bırakıyordu,ikimiz de çaba ve istek göstermemeye başlamıştık.evleneli 5 ay olmuştu ve halen başladığımız yerdeydik.doğrudan bu meseleden kaynaklanmayan geçimsizlikler yaşıyorduk yani evlilik de öyle güllük gülistanlık değildi..eşimi mutlu etmediğimi düşünüyordum.özel bir kliniğe gittik durumumuzu anlattık 1saatlik bi görüşmede öğrendğimiz ekstra tek şey tamamen sağlıklı olduğumdu.kist, yapısal bozukluk falan yoktu.eşim sonuçta kadın doğum uzmanı değildi.doktor dilatörlerle test yapabilmiş olmama çok şaşırdı,kasılmalarım çok şiddetliydi..bana yardımcı olduğu insanların yazılarını isimlerini kapayıp gösterdi(yüzeysel şekilde) oldukça güvenilirdi.ama ona tamamen 1 haftamı ayırmam gerekiyordu.ayrıca da üç bin beş yüz tl para lazımdı.eşim düğünden sonra istifa etmişti sınava hazırlanıyordu,çalışmıyordu çok borcumuz olmamasına rağmen benim maaşımla anca geçiniyorduk.ben çok üzülmedim düğüne gelen çeyrekleri verip bu meseleden kurtulmak istedim.ama eşim ekonomik olarak çok bunalacağımızdan sıcak bakmadı.ben o zaman çok üzüldüm.tekrar çözümsüzlüğe bıraktık.o da şikayet etmiyordu..sürekli ders çalışıyordu her şeyimizi zaten onun sınavından sonrasına ertelemiştik, bu da onlardan biri olacaktı:KK43:..buradan sonrası eylül ayından aralığa kadar böyle geçti.o son kasılmadan sonra dilatörlere elimi dahi sürmedim.tamamen gerilemiştim yani.:KK43:
.iş yoğunluğumun epeyce azaldığı bir gündü,psikolojik olarak çok rahatlamıştım.kafamı kurcalayan çoğu işimi bitirmiştim,sömestrde aileme gidecektim mutluydum kısacası,ailesinin bize yaşattığı çoğu şeyi kafamdan uzaklaştırmıştım.(ki düğünüm zamanları entrika ve zulümleri tavan yapmıştı,balayından da bu yüzden verim alamadığımızı düşünüyorum).O gece de eşimi sevmek istedim,mutlu sonla bitmez genelde,vajinismus olan herkes bilir:KK50:Ama nasıl olduysa anlayamadan bu kez oluverdi!!!!!:KK52: sanki defalarca deneyen biz değildik..kesinlikle yine canım çooookkkk yandı ama bu kez oldu ya,değerdi yani:KK1: o dilatörün yanında bu acı bile sayılmazdı.Mutluluktan o kadar ağladım ki arkadaşlar:KK9: normal biri olduğuma, sorunu çözdüğüme.......bir kaç gün tekrarlamadan ikna olamadım bunu atlattığıma.hiç keyif almadım şu ana kadar ama olsun:) o da hallolur inşallah.kendim için dilediğim tüm dilekleri bu sıkıntıyı çeken çaba gösteren tüm arkadaşlarım için de diliyorum.eminim ki siz de başaracaksınız..herkesin farklı şanssızlıkları var,bizimki de bu,ama geçmeyecek bi dert değil emin olun.ben yaptıysam siz de yaparsınız inanın:):)çoook uzattım daha detaylı fırsat bulursam yardımcı olmaya çalışırım vakit buldukça,:KK54:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu derdi ancak çeken bilir. İnsanın en mutlu gününde en büyük hayal kırıklığına uğraması o kadar kötü ki. Ancak vajinismus bir erteleme hastalığıdır. Bu yüzden ertelememeliyiz. Ben de bir süre kendi kendime yenmeye çalıştım ancak bu süreçte sadece ben değil eşim de çok yıpranıyordu ve hevesimiz kaçıyordu. O günler sözde cicim ayları olmalıyken, bizim gece gündüz aklımız ordaydı, nasıl yapacaktık? Sonra ben vajinismusla alakalı bir kitap aldım. (mühürlü beden) ve kitabı okuyunca iyice bilgilendim ancak bilinçaltımdaki korkuları bilgi ile de yenemedim ve sonunda kitabın yazarı olan doktora gittim. masraflı oldu (3000tl) o zaman ikimiz de işsizdik, düğünde gelenlerden ödedik. ancak değdi. yıllarca yıpranmadan, daha fazla moral bozmadan, kendimi eksik bir kadın gibi hissetmeden, çok af edersiniz ama doğadaki tüm canlılar bu işi yapabiliyor biz neden yapamıyoruz diye daha fazla düşünmeden sağlıklı bir şekilde kurtulduk şükürler olsun. ilk andaki mutluluğu hiç unutamam. bu kadar basit ve doğal bir şey için o kadar fazla maddi manevi şey feda etmiştik ki... o mutluluğu hak ediyorduk. benim tavsiyem, durumu olanlar dr.a gitmeli ve bilinçli bir şekilde eşiyle bu süreci atlatmalı.

Merhaba;

Ben 6 aylık evliyim ve vajınusmusum.Başlarda İhtimal veremedim herkes gibi çünkü bende cok severek ve isteyerek evlendim.Ama anladımki bu hastalıgın sevmeyle falan alakası yok.İlk etapta kendime cok telkinlerde bulundum ama artık zamanla olan umudumu yitmr aşamasındayım.Allah tan anlayışlı bi eşe sahibim benim gibilerin en büyük avantajı bu sanırım bu hastalıkta.Şuan eşimle bi danışmana gidiyorum ama cok memnun değilim. Aslında işini bilen biri ama nedense ağırdan alıyor.Haftada bir seyansa gitmemiz lazım ve her gidişimiz bize 180 tl .Ve artık bunu kaldırıcak drumumuz yok:KK50:Başlarda egzersizleri isteyerek yapıodum ama artık bu aralar onlarıda yapmaktan sıkıldım.sanırım benim ihtiyacım olan benim gibi olupta bu hastalıgı atlatmış birileriyle konusmak.Bukonuda bana yardımcı olabilirmisinz.Benim morale cok ihtiyacım var.:KK43:

Merhaba;

Ben 6 aylık evliyim ve vajınusmusum.Başlarda İhtimal veremedim herkes gibi çünkü bende cok severek ve isteyerek evlendim.Ama anladımki bu hastalıgın sevmeyle falan alakası yok.İlk etapta kendime cok telkinlerde bulundum ama artık zamanla olan umudumu yitmr aşamasındayım.Allah tan anlayışlı bi eşe sahibim benim gibilerin en büyük avantajı bu sanırım bu hastalıkta.Şuan eşimle bi danışmana gidiyorum ama cok memnun değilim. Aslında işini bilen biri ama nedense ağırdan alıyor.Haftada bir seyansa gitmemiz lazım ve her gidişimiz bize 180 tl .Ve artık bunu kaldırıcak drumumuz yok:KK50:Başlarda egzersizleri isteyerek yapıodum ama artık bu aralar onlarıda yapmaktan sıkıldım.sanırım benim ihtiyacım olan benim gibi olupta bu hastalıgı atlatmış birileriyle konusmak.Bukonuda bana yardımcı olabilirmisinz.Benim morale cok ihtiyacım var.:KK43:

15 Yıllık evliyim. Bir türlü ilişkiye giremiyorduk. Sürtünme yolu ile 7 ay sonra hamile kaldım. Şu an 14 yaşında oğlum var. Yıllar geçmesine rağmen bir türlü birlikte olamıyorduk. İkimizde bu duruma alışmıştık ama evde sürekli bir tartışma birbirimize karşı bir öfkemiz vardı. Ben bu işi çözmeye karar verdim. Adı duyulmuş bir hastanenin jinekologuna gittim. Beni anestezi altında muayene etti ve vajinamın çok dar olduğunu ameliyat ile keserek genişletilmesi gerektiğini söyledi. Neredeyse ameliyat olacaktım ki araştırmalarım sayesinde JINOKOMED YEŞİM YERÇOK Hanım ı buldum. Hemen randevu alıp görüştüm. İlk görüşmememizde sadece gözle muayene etti. Kesinlikle ameliyat olmana gerek yok. Sen 5. derece vajinusmus hastasısın dedi. Ve sadece 4 seansta bu hastalıktan kurtulacağımın garantisini verdi. Eşim ilk başta inanmadı seni tanımıyor ki dedi, mümkün değil dedi. Ben Yeşim Hanım a inanmıştım. Seansa başladım. İlk seans benim için çok zordu. Ama biz sohbet ederken bir yandan da seans devam ediyordu. Hiç bir şey anlamadım. ilk seansın sonunda(1,5 saat sonra) 1 nolu maketi içime almıştım. İnanılır gibi değildi ama gerçekti.
2. 3. ve 4 seans çok daha kısa ve kolay geçti. 4. seans sonunda hazır olduğumu ve eşimle birlikte olabileceğimi söyledi. İlk denememizde eşimle birlikte olduk. Ben sevinçten hüngür hüngür ağlıyordum. İnanamıyordum. Eşim in mutluluğu ise anlatılmazdı. Sevinçten havalara uçuyordu. 15 yıllık hasretimiz sona ermişti. JINOKOMED Ne kadar teşekkür etsem azdır. İyi ki varsınız.
VAJİNUSMUS SORUNU OLANLAR LÜTFEN 1 GÜN BİLE BEKLEMEYİN. TEK ADRES YEŞİM YERÇOK (JİNEKOMED) BENİM GİBİ SONRA GEÇEN YILLARINIZA ACIRSINIZ. ÇÜNKÜ ZAMAN ÇOK ACIMASIZ. SEVGİLERİMLE.

X