Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşiniz yada siz farketmez oraya birşey girebileceğine beyninizi ikna etmek amaç , hem eşiniz le yaparsanız o da vajina eğimini görmüş alışmış olur, p nin girişi sırasında daha bilinçli olabilir.aynen devam edin.
canım bende 1 yıllık evliyim herşeyi denedim pskoloğa kadın dogumcuya da 4 kez gittim sanırım parmak egzersizlerini yaptım mumla olan egzersizide yaptım tamda sona yaklasmıstımki sizin zeytin yagla yaptıgınızı okudum ve denemekte yarar var dedin ilk mum egzersizlerime devam ederken kendi parmagımla içimi yağladum ve sitreclemiş olduğum mumu da yagladım gerçekten girişi kolaylaştırdı sora eşimle denedim ve aynen senin anlattığın gb denemeye çalıştım girişinde büyük fark vardı daha kolay giriyo idi ama ben yönünü ayarlayamadığımı düşünüyorum o ikinci duvar kısmı gelio ve geçemedim ama bırakmıycam ve devam edecegim pozisyonu nasıl ayarladın canım ben onu ayarlayamıyorum sanırım yoksa cesaretim öncekine göre çok daha fazla ama şu yönü tama çözemedim yardım ett lütfenn...
canım bende 1 yıllık evliyim herşeyi denedim pskoloğa kadın dogumcuya da 4 kez gittim sanırım parmak egzersizlerini yaptım mumla olan egzersizide yaptım tamda sona yaklasmıstımki sizin zeytin yagla yaptıgınızı okudum ve denemekte yarar var dedin ilk mum egzersizlerime devam ederken kendi parmagımla içimi yağladum ve sitreclemiş olduğum mumu da yagladım gerçekten girişi kolaylaştırdı sora eşimle denedim ve aynen senin anlattığın gb denemeye çalıştım girişinde büyük fark vardı daha kolay giriyo idi ama ben yönünü ayarlayamadığımı düşünüyorum o ikinci duvar kısmı gelio ve geçemedim ama bırakmıycam ve devam edecegim pozisyonu nasıl ayarladın canım ben onu ayarlayamıyorum sanırım yoksa cesaretim öncekine göre çok daha fazla ama şu yönü tama çözemedim yardım ett lütfenn...
ay ınanmıyorummmmmmmmmmmmmmmm ıkımızde aynıyızz bende çoğunu hallettımm aparatla yönünü kolay buluyorum ıkınmadan bile giriyo ama pnnns e gelınce yarısı gçrdi hiç yapamazken düşün z.yagı ılee yarısına kadar ılerledım ama yönünü ayarlayamadım içinn pes ettim dün gece bu gece tekrar denicezz şu yönüde hallettıkkmı tamamdırr :) çünkü girişi çok kolay
ilk gecem tabiki kabus gibiydi tabi bunda kaynana ve görümcelerinde parmagı vardı. balayım deseniz tam bir zehire dnmüştü elimde telefon arastrmalar vs vs vs vs ve o kadar cahil ve bilgisizmki internette arastırırken hymen operasyonuna rastladım ve herseyden kurtulacagımı düşündüm ve tabki jınekoluguma gttm bunun öncesi elbette eşimi ikna ettim ve kızlık zarımı ameliyatla aldrdım. Ve sonrası yine kabus olay kızlık zarında degilde beyin ile alakalıymıs fakat dr dr gtsemde yapamadım ve nolursunuz yalvaryorum ya bana yardım edin cep telmi vereblirim.....
kızlar ben de evleneli 7,5 ay oldu ve takii 9 Ekim'e kadar bu illeti çekiyordum. 6,5ay boyunca her türlü yolu denememe rağmen eşimle ilişkiye giremiyordum. Rabb'ime şükürler olsun ki 9 ekim akşamı bu kabusu yendim. hemde nasıl olduğunu bile anlayamadan bir anda oldu arkadaşlar. hatta inanamadım eşime gerçekten oldu mu diye sorup durdum ilişki sırasında ve olduğunu görünce hıçkırıklara boğularak ağladım dakikalarca. nasıl oldu diye sorarsanız ben hiç egzersiz felan yapmadım çünkü buna tahammülüm bile yoktu. gizli gizli hep burda yazılanları okuyordum. bir arkadaşın yazısı beni çok umutlandırmıştı, kendinizi ne kdr sıkarsanız o kdr kasılırsınız, serbest bırakın ve başka şeyler düşünün, inanın vajina bir hortum gibi çekiyor penisi diye yazmıştı. ben de öyle yaptım, korkumun üstüne gittim, o andan zevk almaya çabaladım kendimi.. bu arada ilişki öncesi kayganlaştırması için zeytinyağı sürmüştüm. ve gerçekten öyle oldu, bir hortum misali :))) ama şimdi başka bir sorunum var.. artık ilişkiye girebiliyoruz ancak benden hala kan gelmedi neredeyse 10 defa girdik ama hala kan felan yok kızlar. bu bni inanılmaz derecede rahatsız ediyor. hangi konu altına yazacağımı bilmediğim için buraya yazıyım dedim, sizlerle aynı sorunu yaşamış biri olarak acaba sonrasında sizde de böyle bir problem oldu mu, nolur bana yardım edin bir şey söyleyin. acaba ne yapmam gerekiyor, dr'a gitmeli miyim ?
ay ınanmıyorummmmmmmmmmmmmmmm ıkımızde aynıyızz bende çoğunu hallettımm aparatla yönünü kolay buluyorum ıkınmadan bile giriyo ama pnnns e gelınce yarısı gçrdi hiç yapamazken düşün z.yagı ılee yarısına kadar ılerledım ama yönünü ayarlayamadım içinn pes ettim dün gece bu gece tekrar denicezz şu yönüde hallettıkkmı tamamdırr :) çünkü girişi çok kolay
Kızlar ıkı haftadır belkıde daha uzun süredır bebek düşünüyorum fakat hala gebe değilim.. en büyük sebeplerınden biri vajınısmus. tam olmasada afedersınız girme oluyor ve ıttırme yöntemıyle denıyorum. tam yumurtlama dönemımdeyım adetım yenı bıttı. arada yumurtalıklarımda batma oluyor ve bel agrısı. bılmıyorum yıne heveslenmekte ıstemıyorum sımdı test yapsam cıkarmı sızce???????
adetim yeni bitti demişsin canım ovulasyon dönemin ne zamana denk geliyor? adet göremezsen 2-3 gün sonra anca çıkıyor test ama kan yada idrar testinde çıkar onu yapmak için de adetin ne kadar geçti diye soruyorlar, ben de bel ağrısı diye gitmiştim öyle öğrenmiştim hamileliğimi.