- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
Vajimustan dolayı isteğin olmayabilir. Vajimusu yeni duruma bak cnm .. aparat calis bol boSanırım ikisi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajimustan dolayı isteğin olmayabilir. Vajimusu yeni duruma bak cnm .. aparat calis bol boSanırım ikisi de
Rabır dilatör set var onunla yendik canımVajinismusu nasıl yendiniz
Rabir dilatör set var internette onlarla yendik canım . Yazdım bende zatn nasıl yendiğimi :)Canım beni de ekleyebilir misiniz o gruba bende sorun yasıyorum 20 günlük evliyim
Aparat vermedi mi .Merhaba ben de dr gittim dokunamıyorum bana anestol kremi vajinama sürmemiş istedi ama bunu da yapamıyorum ne yapsam bilmiyorum
Parmak egzersiz online tedavi ile ne yapcam anestol kremi vajinanın etrafına sür dedi serçe parmağınla vajinaya ufak ufak gir dwdiAparat vermedi mi .
Dedigini uygula .. az bi cesaret et kegel egzersizini uygula ılık dus sonrasi egzersiz lerini yap kaslarin gevşer.Parmak egzersiz online tedavi ile ne yapcam anestol kremi vajinanın etrafına sür dedi serçe parmağınla vajinaya ufak ufak gir dwdi
Ayna ile yap edep yerine keşfet.Arkaslar merhaba ben de vajinusmus hastasıyım.Kadın doğum doktoru ile online tedaviye başladık. Bana anestol kremi önerdi parmak egserzisini daha kolay yapabilmem için.Anestol kremi vajinamın etrafına sürdükten sonra 15 20 dakika bekleyip sonrasında parmak egzersizleri yapmamı söyledi .serçe parmağımı ufak ufak vajinama sokmamı ve bu şekilde ilerleyeceğiz söyledi.Ancak ben vajinamay dokunuyorum ve elimi hemen çekiyorum.Uzun süre tutamıyorum. Bide ayna ile bakmaya çalışıyorum acaba aynasız mı bakıp dokunsam sizler ayna ile mi egsersi yapıyorsunuz.
Valla açıkçası elle biraz zor, apart daha iyi, ben de anestol kullandım. Direk oraya sürdüm etrafına sürmedim. İstersen kulakcubuğınun ucuna kremi sür öyle dene.Arkaslar merhaba ben de vajinusmus hastasıyım.Kadın doğum doktoru ile online tedaviye başladık. Bana anestol kremi önerdi parmak egserzisini daha kolay yapabilmem için.Anestol kremi vajinamın etrafına sürdükten sonra 15 20 dakika bekleyip sonrasında parmak egzersizleri yapmamı söyledi .serçe parmağımı ufak ufak vajinama sokmamı ve bu şekilde ilerleyeceğiz söyledi.Ancak ben vajinamay dokunuyorum ve elimi hemen çekiyorum.Uzun süre tutamıyorum. Bide ayna ile bakmaya çalışıyorum acaba aynasız mı bakıp dokunsam sizler ayna ile mi egsersi yapıyorsunuz.
Korku endişe..var..Bende bi şey sormak istiyorum, içeri girerken duvara çarpmış hissiyor oluyor, devam etse o duvar delinecek gibi geliyor, vajinusmusla mücadele edenler bunu diyor, vajinismusu yenenler duvarla ilgili ne düşünüyorsunuz? Bizde ne var da böyle düşünüyoruz?
Yenenlerde ne oluyor da o duvar hissi geçiyor?Korku endişe..var..
Korku ve endişesi gidiyor bu duyguların yersiz anlamsiz oldugu bilincine varıyor..edep yerini geliştiriyor nasıl kullanacağını ogreniyor. Nasil kegel yapilir birliktelik nasil sağlanır öğreniyor. Çocuğun yürümeyi öğrenmesi gibi ..Yenenlerde ne oluyor da o duvar hissi geçiyor?