Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Merhabalar ben 6 aylık evliyim ilişkiye giremiyorum biraz araştırınca vajinismus olabileceğimi öğrendim.ilk gecemizde denedik olmadı yapamadık yorgunluk deyip gecistirdik ama daha sonraki denemelerimizde bi türlü olmuyodu.Esim bana her yaklaştığında kendimi kasiyodum ve onu itmeye başlıyordum.Olmayinca ağlama krizlerine giriyodum.6 ayımız bitmek üzere ama biz hala ilişkiye giremedik akrabalarımız sürekli sıkıştıriyo çocuk ne zaman diye psikolojim berbat durumda olur olmaz her şeye sinirlenir oldum.En son bu siteyi gördüm ve bunu kendi başına yenen kadınları görünce açıkçası biraz umutlandım.Lutfen bana yardım edin...

Anlattığın yaptıkların hepsini birebir aynı şekilde ilerlemişiz bende 5ay oldu yeneli çook az kalmış çook birazcık daha diren
ahah cok sevindim, azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz cidden insan yeter ki istesin, ölümden başka her şeyin çaresi var bu rahatsızlık bana bunu öğretti. artık daha olgunum.

merhaba, cem keçe- vajinismus'un üstesinden gelmek isimli kitabını şiddetle tavsiye ediyorum. bu problemi yaşayan bütün kadınlara adeta rehber niteliğinde efsane bir kitap. okuyun, kegel ve nefes egzersizlerini öğrenip uygulayın ve biraz cesaret ve hırs dolu olun. gerisi mutlaka gelecektir, emin olun. hoşçakalın.

ilişkiye giremiyorum. Vemcain sprey sayesinde girebiliyordum,onu sıkıp alttan muayene olabiliyordum
Ama ilaç nedense artık uyuşturmuyor .etkinliğini kaybetti heralde dedim .yeni kutu aldım o da aynı. Başka marka aldım yine aynı. Eskiden yakardı şimdi hiç yakmıyor,uyuşturmuyor da. sanki su sıktım.baska alternatif var mı

Merhaba,bende 7 aydır vajinismusum, bu sayfaları yeni gördüm ve okumaya başladım,birkaç vajinismusu yenen üyenin tavsiyesinde aynı şeyi okudum. Popoya doğru itmek. Acaba benimdemi Bu yüzden olmuyor. Tam olarak anlayamadım. Tarif edermisiniz

Özelden yazıyorum

Merhaba bende 1 buçuk senedir vajinismusum popoya doğru itmek derken açıklar mısın ? Teşekkürler

Merhabalar, 6 senelik evliyim, eşimi seviyorum ve o da beni çok seviyor, mutlu bir evliliğim vardı anlayacağınız ve vajinismus problemimi bir türlü yenememistim. Eşimin anlayışı sayesinde hep erteliyor ve kendi kendine zamanla cabalayarak düzeleceğine inaniyordum. Denemediğim yöntem kalmadı, internetten araştırdığım herşeyi yapmaya çalıştım ama bir sonuç alamadım sanki her defasında yeniden korkularım katlanarak büyüdü ve kasılmalar arttı. Ta ki Op.Dr. Didem Kurban ve ekibiyle tanışana kadar. Her işi bilene bırakmak lazım bana güvenin ben realist biriyim ve mucizelere inanmam. Sihirli bir değnek yok sadece doğru yaklaşım ve teknikler var ve bunu alaninda uzman olan kişilerin yardımıyla 3 günde yapabiliyorsunuz. Vajinismus seviyem en yüksek çıkmıştı panik atak eşliğinde kendime yaklastiramiyordum bile eşimi. Op.Dr.Didem hocam ilk gün bana dogru teknikle adım attırdı ve sonrasi takip eden iki günde çözüldü. Ağrı yok, acı yok inanın yok. Kendiniz bile sasiriyorsunuz bu kdr kolay olamaz diye. Hayatımın en güzel şansı onlara rastlamak. Çok mutluyum, ne olur ertelemeyi kızlar, elimden gelse sesimi olabildiğince duyurmak isterdim, ertelemeyin vajinismuslu kızlar diye. Buradan bari olsun yazmak istedim. Telefonda ilk aradığımda bile kendisi benimle konuştu ve ikna etti, hayatımın şanslıydı iyi ki diyorum.

Eklentiler

• 16176327142691962396149978972514.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba hanımlar 2,5 yıllık evliyim, vajinismus hastasıyım. Daha önce hiç tedavi olmadım parmak egzersizinede cesaret edemedim. Hep erteledik eşimde tedaviye sıcak bakmadı ama çok yıprandık ikimizde. Bi çocuk gördüğümüzde üzülür olduk artık biz niye yapamıyoruz diye. Eminim beni çok iyi anlıyosunuzdur. Kurtulmak istiyorum artık. Şimdi ikna ettim eşimi doktora gidecez artık. Ama kime gideceğim konusunda emin değilim Didem Kurban mı? Reyyan Özcan Temizkan mı? Kime gidersem kesin sonuç alırım bilmiyorum. Bi bilginiz var mı yardımcı olur musunuz bana

3 yıllık evliyim ve hala vajinismusu yenemedim. Doktordan ve hastanelerden de korkuyorum onlara gitmeyi sevmiyorum. Buna rağmen 2 doktora gittim. Birincisi fiziksel bir sorun ameliyat lazım dedi tabiki iğneden bile korkan birisi olarak ameliyat kelimesi duyduğumda vazgeçtim ayrılmayı bile düşündüm o kadar korkuyorum yani ama eşim vazgeçmedi bir süre sonra başka doktora gittim muayene etti vajinismus dedi psikologa yönlendirdi ama o sıralarda maddi durumumuz olmadığı için gitmedim sonra YouTube'de araştırırken Hera diye bir klinik gördüm ve doktorları çok ünlü televizyonda da çıktı oraya gittim ama o da ilk doktor gibi dedi fiziksel sorunu ve ameliyat lazım kızlık zarı çok kalın onu almamız lazım anlattım ben yapamam korkuyorum dedim biz size yardımcı oluyoruz ameliyattan önce ama yine de internette araştırdım bazı insanlar diyor ki ameliyattan sonrası ağrı oluyor biraz kanama oluyor bunları okudukça daha da korktum ve vazgeçtim hala da yenemiyorum bu korkuyu.

İki doktor da aynı şeyi demişse bence bu olayı çözümlemeye çalış zaten bildiğim kadarıyla anestezi altında yapılıyor yaptıranları duydum burda
Eğer ki sorunun tek buysa bence korkma ertelemeden gerekli olanı yap çünkü tedavisi mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…