- 20 Mart 2021
- 1
- 1
ahah cok sevindim, azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz cidden insan yeter ki istesin, ölümden başka her şeyin çaresi var bu rahatsızlık bana bunu öğretti. artık daha olgunum.Anlattığın yaptıkların hepsini birebir aynı şekilde ilerlemişiz bende 5ay oldu yeneli çook az kalmış çook birazcık daha diren
merhaba, cem keçe- vajinismus'un üstesinden gelmek isimli kitabını şiddetle tavsiye ediyorum. bu problemi yaşayan bütün kadınlara adeta rehber niteliğinde efsane bir kitap. okuyun, kegel ve nefes egzersizlerini öğrenip uygulayın ve biraz cesaret ve hırs dolu olun. gerisi mutlaka gelecektir, emin olun. hoşçakalın.Merhabalar ben 6 aylık evliyim ilişkiye giremiyorum biraz araştırınca vajinismus olabileceğimi öğrendim.ilk gecemizde denedik olmadı yapamadık yorgunluk deyip gecistirdik ama daha sonraki denemelerimizde bi türlü olmuyodu.Esim bana her yaklaştığında kendimi kasiyodum ve onu itmeye başlıyordum.Olmayinca ağlama krizlerine giriyodum.6 ayımız bitmek üzere ama biz hala ilişkiye giremedik akrabalarımız sürekli sıkıştıriyo çocuk ne zaman diye psikolojim berbat durumda olur olmaz her şeye sinirlenir oldum.En son bu siteyi gördüm ve bunu kendi başına yenen kadınları görünce açıkçası biraz umutlandım.Lutfen bana yardım edin...
merhaba banada yardımcı olur musunuzÖzelden dönüş yaptım canım
Dönüş yaptım canımmmerhaba banada yardımcı olur musunuz
Özelden yazıyorumMerhaba,bende 7 aydır vajinismusum, bu sayfaları yeni gördüm ve okumaya başladım,birkaç vajinismusu yenen üyenin tavsiyesinde aynı şeyi okudum. Popoya doğru itmek. Acaba benimdemi Bu yüzden olmuyor. Tam olarak anlayamadım. Tarif edermisiniz
Merhaba,bende 7 aydır vajinismusum, bu sayfaları yeni gördüm ve okumaya başladım,birkaç vajinismusu yenen üyenin tavsiyesinde aynı şeyi okudum. Popoya doğru itmek. Acaba benimdemi Bu yüzden olmuyor. Tam olarak anlayamadım. Tarif edermisini
Merhaba bende 1 buçuk senedir vajinismusum popoya doğru itmek derken açıklar mısın ? TeşekkürlerMerhaba,bende 7 aydır vajinismusum, bu sayfaları yeni gördüm ve okumaya başladım,birkaç vajinismusu yenen üyenin tavsiyesinde aynı şeyi okudum. Popoya doğru itmek. Acaba benimdemi Bu yüzden olmuyor. Tam olarak anlayamadım. Tarif edermisiniz
Yön olarak bahsediliyor canım direk olarak değil popoya eğimli yapılması gerekir çünkü direk yaptıgımız canım olmaz canımız acırMerhaba bende 1 buçuk senedir vajinismusum popoya doğru itmek derken açıklar mısın ? Teşekkürler
Özelden yazdım sanaMerhaba bende 1 buçuk senedir vajinismusum popoya doğru itmek derken açıklar mısın ? Teşekkürler
Yani arkaya doğrumuYön olarak bahsediliyor canım direk olarak değil popoya eğimli yapılması gerekir çünkü direk yaptıgımız canım olmaz canımız acır
Özelden daha anlaşılır yazdım canımmYani arkaya doğrumu
Bana da özelden açıklayabilir misiniz?Özelden daha anlaşılır yazdım canımm
Merhaba bende tam anlamadım açıklarmısın banada ?Özelden yazdım sana
İki doktor da aynı şeyi demişse bence bu olayı çözümlemeye çalış zaten bildiğim kadarıyla anestezi altında yapılıyor yaptıranları duydum burda3 yıllık evliyim ve hala vajinismusu yenemedim. Doktordan ve hastanelerden de korkuyorum onlara gitmeyi sevmiyorum. Buna rağmen 2 doktora gittim. Birincisi fiziksel bir sorun ameliyat lazım dedi tabiki iğneden bile korkan birisi olarak ameliyat kelimesi duyduğumda vazgeçtim ayrılmayı bile düşündüm o kadar korkuyorum yani ama eşim vazgeçmedi bir süre sonra başka doktora gittim muayene etti vajinismus dedi psikologa yönlendirdi ama o sıralarda maddi durumumuz olmadığı için gitmedim sonra YouTube'de araştırırken Hera diye bir klinik gördüm ve doktorları çok ünlü televizyonda da çıktı oraya gittim ama o da ilk doktor gibi dedi fiziksel sorunu ve ameliyat lazım kızlık zarı çok kalın onu almamız lazım anlattım ben yapamam korkuyorum dedim biz size yardımcı oluyoruz ameliyattan önce ama yine de internette araştırdım bazı insanlar diyor ki ameliyattan sonrası ağrı oluyor biraz kanama oluyor bunları okudukça daha da korktum ve vazgeçtim hala da yenemiyorum bu korkuyu.