- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
Yazdım canım sanadaBende 1.5 yıllık evliyim.Banada yardımcı olabilirmisiniz
Lütfen banada yardımcı olurmusunuz lütfennEU3
Guest
öncelıkle herkeze merhaba arkadaşlar,2 ay önce bu sıtede vajınusmusum dıye yardım ıstemıstım o zaman 6aylık evlıydım ve moral denen bırsey kalmıyordu,kendımı kadın olarak evlı olarak bıle görmuyordum...ama sımdı dr a para vermeden bırcok arkadaşımızın yaptığı gıbı bu durumu yendım...ben ılk başta vajınamın ıcıne dokunamıyordum bıle ve oranın kapalı olduğunu gördumm ..meğerse kendımzı sıktığımızdan öyle oluyormuşş... neyse serçe parmakla başladım olaya...gırdı o kadar mutlu oldum kı o zaman kafamda oraya bırsey gırebılceğı yerleştı... tamam bunu yaptıysan ışaret parmağınıda yaparsın dedım burnumda derın nefes alıp ağzımdan vererek onuda aldım ve en son parmak aşamam 2 parmağı dıer parmaklarda olduğu gıbı eldıvenın tek parmağına çıft parmağı yerleştırerek yaptım azda olsa gırdı... hemen pns aşamasına geçtım yapamadım ılk başta ve azım ettımm acımayacak acımayacak dıye kendımı şartlandırdımm vee 27martta esımın pns bebeyağını surduk ve azda kendı vajenıme vee BURASI ÇOK ÖNEMLI elımle kendım vajıne yerleştırdım ve derın bı nefes alıp cocuk doğurur gıbı ıkınırken beraber pns aşşağı yöne doğru yavaşca bı yıttıkkı HIÇBIRSEY ANLAMADIM olmuştu.. emın olmak ıcın 1 daha yaptım baktımm aşşağı doğru ıtınce oluyor...meğerse 8ay sırf vajınanın ıcıne yerleştırdıkten sonra yukarı doğru ıtıp canımı acıtmaktan dolayı olmamışş... arkadaşlar bunun yönu pns vajı ağzına yerleştıkten sonra ıkınarak yada nefes aldıktan sonra yavas yavaş verırken aşşağı doğru yıtmek.... kendımı aylarımı boşa harap etmısım... bu arada bende dr dr aradım ama sımdı param cebımde..umudunuzu kaybetmeyın cunku o kadar kolaymış kı olan zamana oluyor...deneyın azmedın arkadaşlar...
Lütfen banada yardımcı olabilirmisinixEU3
Guest
öncelıkle herkeze merhaba arkadaşlar,2 ay önce bu sıtede vajınusmusum dıye yardım ıstemıstım o zaman 6aylık evlıydım ve moral denen bırsey kalmıyordu,kendımı kadın olarak evlı olarak bıle görmuyordum...ama sımdı dr a para vermeden bırcok arkadaşımızın yaptığı gıbı bu durumu yendım...ben ılk başta vajınamın ıcıne dokunamıyordum bıle ve oranın kapalı olduğunu gördumm ..meğerse kendımzı sıktığımızdan öyle oluyormuşş... neyse serçe parmakla başladım olaya...gırdı o kadar mutlu oldum kı o zaman kafamda oraya bırsey gırebılceğı yerleştı... tamam bunu yaptıysan ışaret parmağınıda yaparsın dedım burnumda derın nefes alıp ağzımdan vererek onuda aldım ve en son parmak aşamam 2 parmağı dıer parmaklarda olduğu gıbı eldıvenın tek parmağına çıft parmağı yerleştırerek yaptım azda olsa gırdı... hemen pns aşamasına geçtım yapamadım ılk başta ve azım ettımm acımayacak acımayacak dıye kendımı şartlandırdımm vee 27martta esımın pns bebeyağını surduk ve azda kendı vajenıme vee BURASI ÇOK ÖNEMLI elımle kendım vajıne yerleştırdım ve derın bı nefes alıp cocuk doğurur gıbı ıkınırken beraber pns aşşağı yöne doğru yavaşca bı yıttıkkı HIÇBIRSEY ANLAMADIM olmuştu.. emın olmak ıcın 1 daha yaptım baktımm aşşağı doğru ıtınce oluyor...meğerse 8ay sırf vajınanın ıcıne yerleştırdıkten sonra yukarı doğru ıtıp canımı acıtmaktan dolayı olmamışş... arkadaşlar bunun yönu pns vajı ağzına yerleştıkten sonra ıkınarak yada nefes aldıktan sonra yavas yavaş verırken aşşağı doğru yıtmek.... kendımı aylarımı boşa harap etmısım... bu arada bende dr dr aradım ama sımdı param cebımde..umudunuzu kaybetmeyın cunku o kadar kolaymış kı olan zamana oluyor...deneyın azmedın arkadaşlar...
Banada yardımcı olabilirmisinz özelden yazamıyorumMerhabalar bende kendim aparat sayesinde yendim.Şöyle ki aparatı asla direk değil kalçamıza eğimli bir şekilde yapmamız gerekir umarım anlatabildim yoksa özelden yazabilirsinizyardımcı olurum
Banada yardımcı olabilirmisiniz lütfenParmağını sokmaktan korkuyorsan eğer, şumu söylim benim kadar korkan yoktur dünyada. Ama ben sokabildiysem sen de sokarsın. Çünkü inan oladar kolay ve acısızmış ki, ilk denediğimde şaşkınlıktan öldüm. Ağladı resmen ne kolaymış diye. Sıkma bırakma hareketiyle, nefesini verirken parmağını yavaşça it bak, şaşırıcaksın. Hiç acıadan girecek. Hatta parmağınla içini keşfedebilirsin. Zaten yüzde ellisini o an aşmış oluyorsun. Bolca kremle ve parmağını sok, anlıyacaksın ki bu iş aslında kolay. Hadi hazırla kendini ve işe başla
Bende sizinle aynı durumdayım bizimde 1 buçuk yıl olduBende 1.5 yıllık evliyim.Banada yardımcı olabilirmisiniz
Yazdım canım sanaBanada yardımcı olabilirmisinz özelden yazamıyorum
Sizede yazdımBende sizinle aynı durumdayım bizimde 1 buçuk yıl olduen kısa zamanda aşarız inşallah
Bana mı sormuştunuzPeki hala parmak korkunuz varmı yoksa tamamen yendiniz mi öyle biranda?
Bana mı sormuştunuz
Dönüş yaptımBana da yardım eder misiniz
Anlattığın yaptıkların hepsini birebir aynı şekilde ilerlemişiz bende 5ay oldu yeneli çook az kalmış çook birazcık daha direnKonu hala devam ediyor mu bilmiyorum ama buradaki bütün kadın arkadaşlara çok çok teşekkür etmeye geldim. Yaklaşık 4 gün önce kesfettigim bu konu başlığı bana inanılmaz cesaret verdi.
4 senedir bu psikolojik rahatsızlığın içerisindeyim ve inanın sırtımda hamal gibi yük taşımaktan farkı yok. Madem ben kontrol ediyorum bu kasları, o zaman yenebilirim de neden olmasın diyerek başladım, cem keçe'nin vajinismus'un üstesinden gelmek kitabını edindim ve altını cize cize adeta ders çalışır gibi bitirdim. Nefes egzersizini, ayna egzersizini ve sensate focus'u bitirdim. İkindigimiz zaman vajinanın açıldığını ve boşluk haline geldiğini, kızlık zarının patlamayan esneyen bir yapı olduğunu beynine kazıdım. Sonrasında kulak çöpünü güzelce kayganlastirici ile kaplayıp bir nefeste vajinama soktum ve her şey böyle başladı, evet orada bı delik varmış ve içeri kabul ediyor acımıyor dediğim an oldu. Sonrasında kullanmadığım bir makyaj fırçasının arka kısmını güzelce streçledim, kayganlastirici ile kapladım ve nefes verirken itekledim yavaşça. (Öncesinde güzelce mastürbasyon yaptım tabii ki ıslanmak için.) Daha sonra dılator sipariş ettim, ikinci dilatoru çok rahat aldım, öncesinde anestolle uyusturdum tabii bölgeyi. Biraz da mastürbasyon yaptim yine ki ıslanma sağlanıp vajina rahatlayıp açılsın. Ertesi gün üçüncü dilatore geçtim, bu biraz zorladı işte. Kegel egzersizi ile nefes egzersizi yaparak, sırtımdan terler akıta akıta, canla başla acımayacak, kendime "sen harika ve seksi bir kadınsın, zevk almaya bak" diye diye, onu da tamamen almayı başardım. Benim için en uygunu şu an için üzerine oturma şeklinde ilerledi. Penis alma aşamasına geçince de önce o şekilde denemeyi düşünüyorum. Dördüncü dilatoru yarısına kadar alabiliyorum şu an eminim ki hepsini de yakın zamanda alacağım acelem yok. Parmağımı de üparmak üç boğum yarısına kadar alıp içeriyi güzelce inceliyorum, ki ben parmak sokmak şöyle dursun orayı elledigim an mide bulantısı yaşayan ve nane çayı yapıp uzanan biriydim.
Birkac maddede anlatmam gerekirse
-ıkınma inanılmaz işe yarayan bir şey bence. Ne kadar ıkınma o kadar vajina genişlemesi ve ağrı azalması demek. Bunu beyninize kazıyın.
-her gün olumlama yapın, bana inanılmaz fayda sağladı. Bilinçaltı neye inanırsa onu yaşıyoruz.
Eğer bilinçaltı o deliğin sonsuz ve kaygan olduğuna inanırsa ve kendinizi seksi ve cazibeli, azgın ve seksten çok zevk alan biri gibi kodlarsanız yaydiginiz enerji değişiyor ve cidden zevk almaya başlıyorsunuz. Bu bir gerçek.
"Ben seksi ve cazibeli, değerli ve güzel bir kadınım. Her şey yolunda, seksten zevk alıp eşime zevk veriyorum." Gibi mesela.
- duvar hissini ben de yaşadım, öyle bir şey ki 20 dk ugrastigimi biliyorum. Son dilatör de özellikle inanılmaz uğraştırıyor biliyorum anlıyorum fakat o duvarı bı asarsaniz gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Bir de şu popoya doğru itme olayı cidden gerçek bı olay. Dimdik şekilde sokmamaya biraz popoya eğim vermeye dikkat edin. Sokarken nefes verip hafifçe ittirerek kegel egzersizi yapmaya özen gösterin. İnanın İçerisi kocaman bir boşluk ve yayla gibi kafamı soksam girecek hissi oluşturuyor şu an bende :))
Henüz penis denemedim, denersem ve olursa ben de yendimmmm oleey diye yazacağım buraya. Şimdilik Allah'a emanet olun canım kadınlar. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Ayağınıza taş değmesin. Hoşçakalın.
Tini mini topla bu yavru kuşları gruba bn pek anlamıyorum etiketleme idinden...Dönüş yaptım