Merhabalar, 6 senelik evliyim, eşimi seviyorum ve o da beni çok seviyor, mutlu bir evliliğim vardı anlayacağınız ve vajinismus problemimi bir türlü yenememistim. Eşimin anlayışı sayesinde hep erteliyor ve kendi kendine zamanla cabalayarak düzeleceğine inaniyordum. Denemediğim yöntem kalmadı, internetten araştırdığım herşeyi yapmaya çalıştım ama bir sonuç alamadım sanki her defasında yeniden korkularım katlanarak büyüdü ve kasılmalar arttı. Ta ki Op.Dr. Didem Kurban ve ekibiyle tanışana kadar. Her işi bilene bırakmak lazım bana güvenin ben realist biriyim ve mucizelere inanmam. Sihirli bir değnek yok sadece doğru yaklaşım ve teknikler var ve bunu alaninda uzman olan kişilerin yardımıyla 3 günde yapabiliyorsunuz. Vajinismus seviyem en yüksek çıkmıştı panik atak eşliğinde kendime yaklastiramiyordum bile eşimi. Op.Dr.Didem hocam ilk gün bana dogru teknikle adım attırdı ve sonrasi takip eden iki günde çözüldü. Ağrı yok, acı yok inanın yok. Kendiniz bile sasiriyorsunuz bu kdr kolay olamaz diye. Hayatımın en güzel şansı onlara rastlamak. Çok mutluyum, ne olur ertelemeyi kızlar, elimden gelse sesimi olabildiğince duyurmak isterdim, ertelemeyin vajinismuslu kızlar diye. Buradan bari olsun yazmak istedim. Telefonda ilk aradığımda bile kendisi benimle konuştu ve ikna etti, hayatımın şanslıydı iyi ki diyorum.