Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Adı üstünde tamamen öyle hikaye anlatıldığı gibi değil canım kanama filan hele minimşnnacık damla gibi acıda yok baskı hissi kastıgın için Bende neler uydurmuştum kafamda gerçekle alakası yokmuş önce zihninindekğ olumsuzlukları at ve erteleme bak nasıl güzel yeneceksin

Nasıl bir yol izlemem gerek egzersiz olmadan uyuşturucu krem kayganlaştırıcı ve uygun pozisyon ile aşabilir miyim sizce

Bende vajinusmusu yendim:) Hissettiklerinizin hepsini yaşadım hemde en derinden.Doktora gitmek istemedim fakat çaresiz kalınca son çare olarak gördüm ve eşimle birlikte gittik.Fakat ısrarla sormama rağmen bu 3 günde kesin çözüm denen sürede nasıl bir tedavi uygulayacağımızı,nelerle karşılaşacağımı bilmek istediğim halde bana daha çok geçiştirir gibi cevaplar verdi kısacası karar verip ödemeyi yapmadan hiçbir bilgi vermek istemedi sadece parmak hareketinden çok fazla korktuğum ve onu yapmak istemediğim için bunu sordum denediklerinden daha farklı kolay olacak vs dedi. Yeni evli olduğumuz için yeterince masraf yapmıştık zaten çok fazla bütçemiz yoktu bize 10bin lira dedi eğer yarına kadar karar verirsekte boşalan yerleri varmış 7.5tan yardımcı olacaklarını söylediler eşimle kredi falan çekip halledelim diye düşündük bıkmıştım çünkü kendimi fazlalık gibi hissediyordum.O akşam netten biraz araştırdığımda vajinal dilatör 4lü bi set gördüm 25tlydi çaresizce bunuda deneyelim olmazsa doktor son çaremiz olsun dedik. Ben kendibaşıma yatak odasında ilk küçük olanı Hindistan cevizi yağı ile yağladıktan sonra küçük küçük hatta minik minik ilerledim sürekli nefes alıp verdim bi nokta var o bölümü geçtikten sonra zaten kendliğinden kayıp gidiyor gözlerim dolu dolu eşimi çağırdım onunda biraz ısrarı birazda başarmış olma duygusuyla 2 ye geçtim gene belirttiğim dar bir kısım var sanki kapak gibi belki minicik orda canınız acıyor ama orayı geçince kayıp gidiyor ve o gece 4üncüsü yarım olmak üzere hepsini demedim .1 hafta kadar buna devam ettim hatta sonuna kadar girdikten sonra ileri-geri yapmaya başladım 1hafta sonra eşimle denediğimizde inanın bacaklarım tirtir titriyor ve buz gibiydim ama belirttiğim aletler plastik olduğu için penisi aldığınızda daha rahat aldığınızı hissedeceksiniz. Ben Hindistan cevizi yağı ve o belirttiğim 4lü setten başka hiçbir şey kullanmadım uyuşturucu krem vs. Bu problemi yaşayan arkadaşlarıma umarım benimde yararım dokunur.

Canımm tebrik ederim bende aynı yöntemi uyguladımm dedim ki oldu oldu olmadı biriktirdiğimiz parayla doktara gidecektımm.Paramız cebimizde kaldıı inşallah bu sorunu yaşayanlara bir umut oluruz.

Asla olmuyor hocam. Ben eşimin parmağıyla denedim. O bile hiç acıtmıyor. Acı eşiği çok düşük, iğneden deli gibi korkan biri olarak gerçekten söylüyorum bunu. Daha yenemedim ama parmak egzersizleri aşırı işe yarıyor.

Devam edinn parmak egzersizleriyle de yenen çok kişi var.Ertelemeyin sonuna kadar gidin kesinlikle acı filan yok

Bir ya da iki parmak çalışmasında kanama ya da acıma oluyor mu direk deneme ile aşan var mı
Asla olmuyor
. Ben eşimin parmağıyla denedim. O bile hiç acıtmıyor. Acı eşiği çok düşük, iğneden deli gibi korkan biri olarak gerçekten söylüyorum bunu. Daha yenemedim ama parmak egzersizleri aşırı işe yarıyor.

Gerçekten mi süpersiniz siz böyle inanıp çabaladıkça en güzeli sizin olacaktır inşallah

Gerçekten mi süpersiniz siz böyle inanıp çabaladıkça en güzeli sizin olacaktır inşallah
Gerçekten öylee. 6 yıllık evliyim. 4 doktor gezdim ama hepsi aynı şekilde parmak egzersizi verdi. Hep korktum, erteledim. Doktora gitmeyi bıraktım, egzersizleri yapmadım.Hep diyorlar ya gerçekten bu bir erteleme hastalığı aslında.Aralık ayında dedim kendime daha ne kadar böyle gidecek? Yapamazsan da dene. Birden bir uyanış ve olgunluk yaşadık sanki.Parmak egzersizleri yapmaya başladım. Hiç vazgeçmedim. Hep hayal kurdum. Bence en önemli kilit noktası nefes egzersizi ve kendini sesli sürekli tebrik etmek. Beyne müthiş bir mutluluk ve başarı inancı sinyali gidiyor. Arkadaşlar bunu gerçekten kendi hayatımda deneyimliyorum 1 aydır.Sonra eşimin parmağıyla denemeye çalıştım. Sevdiğim bir şarkıyı açtım. Sürekli nefes egzersizi yaptım. Onun parmağı sanki kendi parmağımmış gibi düşünmeye çalıştım. Bi baktım tek parmak 2.5 boğum girmiş bile eşimin parmağı. Mutluluktan gözlerim doldu. Penisi denemeye tam geçemedim daha birkaç gündür yapamadım egzersiz. Bu hafta sonu yapmaya çalışacağım. İnşallah yendiğimi de buraya yazarım. 6 yıl çok uzun bir süre. Siz benim gibi yapmayın. Bunu okuyan varsa. Sadece denesin. Müzik sın müziği söylerken parmak egzersizlerine başlasın.

Kendini telkin etmek başarıyorsun sen yaparsın bu illerit senden güçlü olamaz diyip aynada çok kendimle konuşmuştum inanılmaz faydalı
İnşallah güzel haberlerinizi alırız

Arkadaşlar sizin de bazen tıkandığınız, ilerleyemediğiniz günler oluyor mu? Ben eşimin parmağını bile 2.5 boğum alabilmiştim.Şimdi korkum yok ama kendimi 2 gündür kasmaya başladım. Kuru kalıyor ve kendi parmağım bile ilerlemiyor. Sizin de böyle aralıklarınız oldu mu acaba ben çok üzgünüm Tam eşli denemeye geçmek istediğim dönemdi..

Arkadaşlar sizin de bazen tıkandığınız, ilerleyemediğiniz günler oluyor mu? Ben eşimin parmağını bile 2.5 boğum alabilmiştim.Şimdi korkum yok ama kendimi 2 gündür kasmaya başladım. Kuru kalıyor ve kendi parmağım bile ilerlemiyor. Sizin de böyle aralıklarınız oldu mu acaba ben çok üzgünüm Tam eşli denemeye geçmek istediğim dönemdi..

Özel mesajınızı açar mısınz acaba mesaj atacaktım size atamadım

Bende yakın zamanda bu illeti yendiim. Yardımcı olabilirim

arkadaşlar merhaba ; umarım birilerine yardımcı motive destek olabilirim. bende evlendikten 5 ay sonra ilişkiye girebildim. o 5 ay boyunca da hep burda vajinusmus hakkında yazılanları okuyordum. evlenmeden önce bu olaydan çok korkuyordum. bir türlü aklım almıyordu sadece herkes yapıyor ben niye yapamayayım modundaydım. evlenenince herkesin yaptığı gibi yapamayan da bir çok insan olduğunu bu site sayesinde anladım. evliliğimin ilk aylarını bu olay yüzünden mutsuzluğa döndürdüm. aklım hep ordaydı acaba ne olacak ya ömür boyu yapamazsam ya ayrılık yaşarsam vb. tüm kötü bu düşünceler beni mutsuz ediyordu. sürekli araştırıyordum, farklı ortamlarda deneme, tatil yaparak kafa dağıtma, uyuşturucu kremler , kayganlaştırıclar, vajinusmus kitaplarına kadar hep çaba verdim. 5. aya geldiğimde artık bu işin doktorluk olduğunu düşünmeye başladım. ama sonuçta bu benlik bir olay doktora gidince moralimin daha çok bozulacağını düşüyordum. doktor olayını da araştırırken baktım hepsinde parmak egzersizleri vardı ve parmak beni daha çok rahatsız ediyordu. her gün bugün olacak deyip olamayınca ağlamalarımdan bıkmıştım. ve 5. ayda denerken oldu ve inanamamadım. aylardır beri beni üzen bu durumun bu kadar basit acısız ve kolay olacağını düşünmemişim. ben kafamda çok büyütmüşüm meğersem:/ size tavsiyem siz altta pozisyonda eşinizin biraz zorlaması ile olsun arkadaşlar. kendinizi tabi ki kasıyorsunuz ama kassanızda altta olup bacaklarınız açık pozisyon bu olayın sonucunu veriyor. inşallah doktora gerek kalmadan kendi motivitenizle yenebilirsiniz. inanın hiç korkmayın hiç bir şey yok kafanızda büyütmeyin kendinizi salmayın denemekten bıkmayın. sonra çocuk olması için nelere maruz kaldım, meğersem en basit olayı oymuş. kendinize inanın o yüzden kendiniz bu olayı başarabilirsiniz.

B
Bunu anca sizinle aynı kaderi paylaşan biri olarak çok iyi anlıyorum.Gerçekten hiç ama hiç öle büyüttüğümz gibi birşey olmadığını yaptıgımda anlamıştım.yeter ki ertelemeyin. Bunu başaracak olan tek şey sizsiniz.Bu durumda olupta çare bekleyen birileri olursa yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…