Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Vajinismusu yendimmmmm :))))) herkese merhaba arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama onda sadece ucunu almıştım 4,5 aylık evliyim Ama o süreçler resmen bana eziyet olmuştu balayım da bile ayrı uyumuştum eşimden( anlayışlıydı eşim ama herkes bebek sorduğu için artık sabırsızlanmaya başlamıştı ben burayı evde yenenler diye aratmıştım öyle buldum tüm yorumları okumuştum hâlâ da okuyorum yendiğime inanamıyorum çünkü dışarı çıkıp bağırasım geliyor içim içime sığmıyor eşime sarıldım ağladım bu muymuş dedim hemen nasıl yaptığımı anlatıyorum öncelikle bebek yağı aldım duş aldıktan sonra eşim işteyken parmak egzersizi yaptım serçe parmağımı denedim aynanın karşısında ben deliğini bile bilmiyormuşum onu öğrenmiş oldum daha sonra orta parmağımı aldım o da girdi daha sonra iki parmak denedim o da kolay girdi bana bir güven geldi eşim akşam deneyelim deyince ben yine kaçıyordum kasıyordum kendimi iki parmak yaptım diye hemen nasıl olacak diye sonra okumaya devam ettim yalnız olmadığımı gördükçe tek ben değilmişim dedim zar zor iki arkadaşıma söyledim bir umut yardımları olur diye onlar da sadece kendini kasma dedi anestol kremi söylediler bir umut eczaneden almaya gidiyorum ama hüngür hüngür de ağlıyorum herkes yapıyor ben neden yapamıyorum diye canım tatlı diyenler bile o işi yapmış ben nasıl yapamam diyorum daha sonra anestolü sürdüm eşimi çağırdım o gün de memlekete gidecektik yetişemeyiz gelince yapalım dedi ben de tamam dedim ama yolda uyuştu vajinamın girişine sürmüştüm iki dakikaya uyuşur diyorlar ama bana bir saat sonra etki etti dış kısmının uyuştuğunu hissettim sonra yine burdaki yazılanları okumaya devam ettim bu sefer de vemcaine spreyin daha etkili olduğunu ve kayganlaştırıcının çok kolaylık sağladığını okudum hemen yine eczanenin yolunu tuttum param da yoktu zar zor biriktirerek aldım hep sprey 29 lira kayganlaştırıcı da durex çilek kokulu 50 lira spreyi eczaneden istedim ne için kullanacaksınız dedi vermeyecek sandım epilasyon için dedim öyle aldım kayganlaştırıcıyı da başka eczaneden aldım zar zor telefondan ismini yazarak bana kalsa ben yine erteliyordum eşimin ısrarıyla bi gece hadi sür deneyelim dedim bende yok dedim olmaz dedim gülmeye başladım baktım eşim diğer odaya gitti orda uyudu bu böyle olmaz kağıt üstünde evlilik yaşıyoruz biz dedi kendine çeki düzen ver dedi ben görünce moralim bozuldu bişey yazmadım daha sonra bi cesaret eşim yine deneyelim dedi bende tamam dedim spreyi içime aldım daha önce parmak egzersizi yaptığım için yerini öğrendim parmağım artık çok rahat giriyordu vemcaine spreyin ucunu da çok rahat soktum içine 4-5 defa sıktım sonra çıkarmaya yakın yine bikaç kere sıktım sonra çıkardım ama baya iyi yaktı :))) zıpladım:))) daha sonra beş dakika falan durdum hemen etki etti anestol gibi olmadı daha sonrada vajinama kayganlaştırıcı sürdüm eşimin penisine de sürdüm daha önce hep bu çok büyük nasıl girecek bu diye ağlardım ama şu an gülüyorum:)) eşime sırtımı döndüm bu pozisyonunda kolay olduğunu burda öğrendim deneyecem dedim önce vajinamın deliğine eşimin penisini yerleştirdim Allahım yardım et diye diye yarısını aldım eşim boşaldım dedi nasıl boşalırsın biraz bekleseydin dedim biraz baskı hissettim devamlı tuvalete gitme isteği oldu ama çabuk geçti demek ki ilk ilişkide bile açılma olmuş daha sonraki gün eşime mesaj attım bu akşam da deneyelim diye ama yarısını aldım diye korkuyorum yine burdaki mesajları da okudum yarısını alıp devamını gelmiyor olmuyor diye mesajları görünce yine moralim bozuldu yine ilişkiye sıcak bakmadım uyudum eşim yine kızdı tabi sonra bu akşam ben yine korkarak aynı şekilde spreyimi sıktım kayganlaştırıcımı sürdüm eşim uykum geldi dedi uyuma dedim deneyecez ben yine sırtım eşime dönük penisini yine vajinamın deliğine getirdim bir anda ne olduğunu bile anlamadım o eski ağrılarımı bile şu an hatırlamıyorum girdi mi diyorum girdi galiba diyor eşim git gel yaptım girmiş valla dedi tabi ben inanamıyorum bu sefer eşime yüzümü döndüm denedik yine oldu bu sefer eşim üstte ben altta denedik ve yine oldu şaşkınım mutluyum şimdi evli olduğumu hissettim iki gün önce yine biraz baskı olmuştu ama bu sefer hiçbir şey hissetmedim nolur ertelemeyin giden zamanınıza yazık psikolojiniz alt üst oluyor ben eşime kızıyordum niye bu kadar seks yapmak istiyor diye iyiki ısrar etmiş yoksa hep ertelenecekti kardeş kardeş uyuyacaktık ben kurtuldum darısı tüm herkese olsun inanın hiçbir şey yok ben baya baya acıyacak sanıyordum herkesten medet umuyordum ama bu kadar kolay olacağını bilmiyordum giden zamanıma 4,5 ayımıza yanıyorum bir yönden de demek ki böyle yaşanması gerekiyormuş diyorum

Arkadaşlar bende bugün yendim vajinusmusu fakat kan gelmedi şimdide galiba mutluluk haram bana
Kendini neden buna şartladın canım gayet normal birşey demek ki esnek yapıya sahip Diğer ki ilişkilernde gelme ihtimali de olabilir yanii mutlu olman lazım senin hem bak bitmiş artık kurtuldun

Merhaba. Egzersizlere başladım. 4.dilatörü 20-30 saniye uğraşarak içime alabiliyorum. Aldıktan sonra bir sorun olmuyor ama alma kısmında ilk başta canım çok acıyor. Nasıl devam etmeliyim çalışmalara ?

Merhaba canım cok sevındım senın ıcın ınsallah ben de yasarım o duyguyu, biz de 6 aylık evliyiz bende vajınusmus ıxın doktor tedavisi oldum ancak tam anlamıyla bı ılıskı yasayamıyorım, bır kısmı gırıuor ama ecel terlerı dokuyorum resmen.vemcaine aldım ama ben aparatları aldım doktorların kullandıklarından evde de kendım denıyorım spreysız oluyor ama afedersınz penıs daha kalın oldugu ıcın sanırım onla olmuyor cok canım yanıyor acaba sprey farkeder mı ne yapsam bılmıyorım bu asamada

Merhaba canım çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda sana olsun inşallah inan dilatörden daha kolay ben dilatör almadım ama mumu streçleyip denemiştim çok sertti eminim dilatörde öyledir kayganlaştırıcı ve vemcaine sprey canım en büyük kolaylık olur sana inan bana ben hâlâ onlar olmadan ilişkiye giremiyorum bi kaç kere daha denemeden sonra bırakırım ama yemin ediyorum sadece küçük abdestini çok tutarsın sıkarsın ya öyle bir ağrı oluyor kayganlaştırıcıyla nasıl girdiğini bile anlamıyorsun ve kontrol sende olsun eşinde değil sen eline al sen yerleştir penisini inan çok kolay oluyor nasıl yenerim diye umutsuzluğa kapılıp deneme yenecem yapacam başaracam de canım inan hemen olur anlamazsın bile güzel haberlerini bekliyorum inşallah :)

Merhaba erkeklerin sürdüğü kayganlastiriciyi kadinlar da sürebilir mi yoksa kendinize özel mi aldiniz kayganlastiriciyi

Vemcaini ucunu sokup vajinanın içine sıkıyor muyuz yoksa sadece dışına mı sıkıyoruz

Kızlar parmak ya da dilatör olmadan aşamaz mıyım uyuşturucu spreyim ve kayganlaştırıcım var ama cesaretim yok basınç hissi beni korkutuyor hep erteliyorum derin acı olup kanama olacağına dair endişeleniyorum çevremde duyduğum hikayelerden dolayı

Bir ya da iki parmak çalışmasında kanama ya da acıma oluyor mu direk deneme ile aşan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…