Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

semirra87

Egzersizleri ne sıklıkla yapacağız nasıl yapacağız ne kadar aralıkla yapacağız bu süreç nasıl olacak anlatabilir misiniz

Ben 1 yıldır evliyim ilişki sırasında kasılıyorum bütün vücuduma ağrılar giriyor doktorlara paralar harcamak istemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

Ben 1 yıldır evliyim ilişki sırasında kasılıyorum bütün vücuduma ağrılar giriyor doktorlara paralar harcamak istemiyorum lütfen bir

Ben 1 yıldır evliyim ilişki sırasında kasılıyorum bütün vücuduma ağrılar giriyor doktorlara paralar harcamak istemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
Bir arkadaşımız sayemde azmederek yendi vajinismusu.

Vajinismusu sonunda bende yendimmm :))) burdaki tüm yorumları okudum hatmettim kim ne yazdıysa ne yaptıysa hepsini denemeye başladım ilk olarak bebek yağıyla parmak egzersizine başladım önce serçe parmak sonra orta parmağı aldım sonra iki parmak denedim onu da aldım ama üç parmağı yapamadım( kegel egzersizini gün içerisinde aklıma gelince bi kaç kere yaptım ama çok nadir yaptım sonra yorumlardan anestol kremi okudum hiçbir faydasını görmedim sonra okumaya devam ederken vemcaine spreyi gördüm eczaneden aldım hatta ne için kullanacaksınız dedi söylemedim epilasyon için dedim öyle verdiler sonra kayganlaştırıcı büyük faydasını gördüm:)) çilekli eczanelerde satılan 50 lira fiyatı ben 4,5 aydır evliyim her gece kaçıyordum balayım da bile ayrı yattım evde de eşim uyusun diye dua ediyordum hep kaçıyordum bugün ne olduysa bi cesaret geldi eşime sırtımı dönük oturdum hatta bana bu pozisyon burda okudukça çok saçma geliyordu en kolay pozisyonmuş bir de biz ilk gece yanlış yapmışız ben altta eşim üstte denemiştik eşim mesaneye baskı yaptığından bende çığlık atıyordum ağlama krizlerim oluyordu ama bu gece bitti yeniden doğdum benim en büyük kurtarıcım egzersiz üç dört kere yaptım egzersizi vemcaine sprey ve kayganlaştırıcı bunları deneyen herkes kurtulur bence :)) çok tuhaf bir hastalık bu başıma geleceğini bilseydim evlenmeden önce araştırırdım kulaktan dolma bilgilerle korkutulduk hep ilk gece korkusu hep vardı ama böyle bişey olacağını bilemedim ama çok şükür ben kurtuldum herkes kurtulur inşallah en kısa zamanda

Merhabalar, ben de burdan okuduklarımla basaracagıma ınanmak ıstıyorum, 5 aydır evlıyız, ve hepınızın hıssettıklerını ben de yasadım, kendımı eksık hıssedıyorım, herkesın yaptıgı bıseyı ben nıye yapamıyorım dıye hayıflanıyorım, ben bu sorunla karsılasınca bır jınekologtan tedavı aldım aparatları alabılıuorım, ama eşimle denediğimizde sadece 6 7 cmlık kısmı alabılıyorım, devamı yıne bır duvar malesef ılerletemıyorum, kızlar sızıden bu konuda yardım ıstıyorım acaba bu asamaya gelmısken neden olmuyor, ben kayganlasrıcıyla denıyorum ama hıc uyusturucu krem kullanmadım o sekılde aparatları alıyorım. Ne yapsam nası devam etsem bu surece Tecrubelerınızle bana yardımcı olurmusunuz lutfen ben de yenmek ıstıyorım, hep aklımda bu sorun atamıyorım bıturlu

Zaten o kısımdan sonraki çok daha kolay canım nefes egzersi yaparak ve kegelle sık bırakla ilerlereceksiniz bebek yagı kullan kayganlaştrıcılsr belli bir süre sonra kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…