İnşallah bu cümleyi bende kurabilirim ama biliyor musunuz kesin olacak modundayim sanki biri bana bunun garantisi vermiş gibi inanmak böyle bir şey sanırımbilmiyorum tabi sizde nasıl olur ama bende en kolay o oldu anlamadım bile nasıl oldu :)
kesinlikle çok haklısınızİnşallah bu cümleyi bende kurabilirim ama biliyor musunuz kesin olacak modundayim sanki biri bana bunun garantisi vermiş gibi inanmak böyle bir şey sanırım
Tanımadığımız insanlardan yardım almak ne güzel iyiki yolum burayla kesismiskesinlikle çok haklısınız
Ben size yaptığım yöntemleri sırayla yazayım. Bir de öyle deneyin olur mu. Doktorsuz bu durumu aşabilende var tabi ama ben aşamazmışım yaşadıklarımdan sonra. Bu arada dört bin ödedik. İnsan kendini çok suçlu hissediyor normal İnan’lar gibi olsam ne okurdu sanki herkes bunu yapabiliyor ücret ödemeden sorun bende diye suçluluk duygusu hissediyor anlıyorum sizi. Ben sırasıyla yazayım faydası olur inşallah deneyin derim.
Önce kesinlikle sinirlerimizin bozuk olduğunu biliyoruz. Tedavisi yok değil sürekli böyle düşünün. Başlıyorum anlatmaya
Merhabahala cevap yazabileekseniz bı yorumda bulunacağım
merhabaMerhaba
Merhabalar şuan ne boyuttasın doktora filan gittiniz miEgzersizleri ne sıklıkla yapacağız nasıl yapacağız ne kadar aralıkla yapacağız bu süreç nasıl olacak anlatabilir misiniz
Ben 1 yıldır evliyim ilişki sırasında kasılıyorum bütün vücuduma ağrılar giriyor doktorlara paralar harcamak istemiyorum lütfen bir
Bir arkadaşımız sayemde azmederek yendi vajinismusu.Ben 1 yıldır evliyim ilişki sırasında kasılıyorum bütün vücuduma ağrılar giriyor doktorlara paralar harcamak istemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
Ne boyuttasınız acaba dilatör yada parmak yaptınız mi hiiççBen 1 yıldır evliyim ilişki sırasında kasılıyorum bütün vücuduma ağrılar giriyor doktorlara paralar harcamak istemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
Parmak ta denedik bi iki defa kasılmalar devam ediyorNe boyuttasınız acaba dilatör yada parmak yaptınız mi hiiçç
Zaten o kısımdan sonraki çok daha kolay canım nefes egzersi yaparak ve kegelle sık bırakla ilerlereceksiniz bebek yagı kullan kayganlaştrıcılsr belli bir süre sonra kuruyorMerhabalar, ben de burdan okuduklarımla basaracagıma ınanmak ıstıyorum, 5 aydır evlıyız, ve hepınızın hıssettıklerını ben de yasadım, kendımı eksık hıssedıyorım, herkesın yaptıgı bıseyı ben nıye yapamıyorım dıye hayıflanıyorım, ben bu sorunla karsılasınca bır jınekologtan tedavı aldım aparatları alabılıuorım, ama eşimle denediğimizde sadece 6 7 cmlık kısmı alabılıyorım, devamı yıne bır duvar malesef ılerletemıyorum, kızlar sızıden bu konuda yardım ıstıyorım acaba bu asamaya gelmısken neden olmuyor, ben kayganlasrıcıyla denıyorum ama hıc uyusturucu krem kullanmadım o sekılde aparatları alıyorım. Ne yapsam nası devam etsem bu surece Tecrubelerınızle bana yardımcı olurmusunuz lutfenben de yenmek ıstıyorım, hep aklımda bu sorun atamıyorım bıturlu
Tamam canım cok tesekkurler ınsallah denemeye devamZaten o kısımdan sonraki çok daha kolay canım nefes egzersi yaparak ve kegelle sık bırakla ilerlereceksiniz bebek yagı kullan kayganlaştrıcılsr belli bir süre sonra kuruyor
Mesaj attım canımTamam canım cok tesekkurler ınsallah denemeye devam