Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Öncelikle merhaba J 1,5 aylık evliyim. Öncesinde 1 senelik ilişkimiz oldu evlendik ertesi gün 1 haftalık balayına çıktık. Sanıyorum her şey çok basit olacak meğer öyle değilmiş. İlk günün akşamı direk malum işe girişmeye başladık ve kapı duvar J asla girmiyor ve eşimi istemeden bacağımla itiyorum. Pes ettik orda. Asla uyuyamadım sabaha kadar araştırma yaptım kafayı yedim. Yok tedavi yok bilmem ne. Sabah oldu eşim çok güzel bir masa hazırlamış ama ben ağlıyorum J üzülme hep deneriz elbet olur diyor ama denemeyle olcak iş değilmiş yani bende olmadı J neyse 2 gün geçti ablama konuyu açtım bende de aynısı oldu gidip bebek yağ al ve kendini kasma dedi. Gidip aldık yine denedik ve yine kasıyorum. Bu sefer psikolojim alt üst oldu çocuk yapanlara falan sinir olmaya başladım J J bir yandan da balayı bitiyor tabi derken eşim KEGEL egzersizlerini yapmayı teklif etti ama farklı yoldan o da şöyle yani benim izlediğim yol ; 1 gün akşama kadar 4-5 sefer 20şer defa tut bırak yaptım eşimi karşıma oturttum o izledi . ertesi gün yine yaptım ilk yapmalarda bazen olmuyordu yaptıkça oldu. Egzersizin 2 . günü akşam yine yattı eşim bolca yağ döküp oynaya oynaya parmağıyla girdi ve haberim bile yoktu J derken 2-3 defa da parmakla yaptık . egzersizin 3. Günü artık tek vücut olduk açıkçası bolca yağ kullandık ve biraz bağırdım ilk olduğu için minik bir acı oluyo ama psikolojik olarak bağırarak rahatladım J daha sonra birçok kez yaptık tabiki alıştık şimdi her pozisyonda tık diye giriyor J eşiniz pes etmesin iş onda bitiyor sizde dizden bacaklarınızı tutun oldu bitti sonrası zevk J ( ilk 5-6 ilişkide zevk almadım şimdi ben daha çok istiyorum )
Bağırınca duyan olmadimi

Kızlar öncelikle herkese selamın aleyküm ben dün gece başardım 5 aylık evliyim burdaki yorumları okuyup parmak egzersizi yaptım iki günde 2 parmağı mı da aldım 5. Gün makyaj firçalariyla denedim biri uzun diğeri kalındı ikisini de alabildim ama denerken makyaj firçalarını alabileceğim aklımın ucundan geçmez di öyle denemek için denedim ve olduğunu görünce hayretle kendimi izledim tabiki bu sürecte bebe yağına anestol kreme vemcaine ye teşekkürlerimi borç bilirim arkadaşlar ben bunlarla başardım ama başardım sıfır acı asla acı yok sadece o kadar uyuşmaya bile baskı hissettim ama asla dayanilmicak bisey degil üst pozisyonda yapamadım ben olmadı ben alttaydım eşim üste oldu yatak ucuna geçip o şekil de de oldu 3.4 kere denedik oldu hatta gel git bile yaptı eşim sadece baskı hissettim biraz içinde tuttu ki açılsın diye ama benden kan gelmedi kızlar nedenini bilmiyorum ama takmıyorum da içim rahat biraz uzun yazdım kusura bakmayın ama bakın gerçekten samimi söylüyorum acı diye bisey yok sadece uyuşturucu spreyin ve kremin etkisi geçince özel bölgem çok yandı ve sızladı ama inanın hiç umrumda olmadı ve rahat bi uyku uyudum nolur ertelemeyin daha düne kadar acaba bende buraya başarı oykumu yazabilirmiyim diye düşünüyordum ve çok şükür rabbime bana da kısmet etti ve benim canımin aşırı aşırı tatlı olduğunu iki tane uyuşturucu krem kullanmamdan anlayabilirsiniz :) kızlar ıkınma nefes ve egzersiz çok önemli ve yemin ederim ki eğer ben yaptiysam yapamıcak kimse yoktur inanın her türlü yardıma desteğe varım sevgilerimle.. :)

Yaa tebrik ederim sizi darısı bana ve diğer arkadaşlara bende aldım anestol krem ama daha denemedim acaba kendi kendime denerken de sürsem mi

Öncelikle merhaba J 1,5 aylık evliyim. Öncesinde 1 senelik ilişkimiz oldu evlendik ertesi gün 1 haftalık balayına çıktık. Sanıyorum her şey çok basit olacak meğer öyle değilmiş. İlk günün akşamı direk malum işe girişmeye başladık ve kapı duvar J asla girmiyor ve eşimi istemeden bacağımla itiyorum. Pes ettik orda. Asla uyuyamadım sabaha kadar araştırma yaptım kafayı yedim. Yok tedavi yok bilmem ne. Sabah oldu eşim çok güzel bir masa hazırlamış ama ben ağlıyorum J üzülme hep deneriz elbet olur diyor ama denemeyle olcak iş değilmiş yani bende olmadı J neyse 2 gün geçti ablama konuyu açtım bende de aynısı oldu gidip bebek yağ al ve kendini kasma dedi. Gidip aldık yine denedik ve yine kasıyorum. Bu sefer psikolojim alt üst oldu çocuk yapanlara falan sinir olmaya başladım J J bir yandan da balayı bitiyor tabi derken eşim KEGEL egzersizlerini yapmayı teklif etti ama farklı yoldan o da şöyle yani benim izlediğim yol ; 1 gün akşama kadar 4-5 sefer 20şer defa tut bırak yaptım eşimi karşıma oturttum o izledi . ertesi gün yine yaptım ilk yapmalarda bazen olmuyordu yaptıkça oldu. Egzersizin 2 . günü akşam yine yattı eşim bolca yağ döküp oynaya oynaya parmağıyla girdi ve haberim bile yoktu J derken 2-3 defa da parmakla yaptık . egzersizin 3. Günü artık tek vücut olduk açıkçası bolca yağ kullandık ve biraz bağırdım ilk olduğu için minik bir acı oluyo ama psikolojik olarak bağırarak rahatladım J daha sonra birçok kez yaptık tabiki alıştık şimdi her pozisyonda tık diye giriyor J eşiniz pes etmesin iş onda bitiyor sizde dizden bacaklarınızı tutun oldu bitti sonrası zevk J ( ilk 5-6 ilişkide zevk almadım şimdi ben daha çok istiyorum )
Peki hangi pozisyonda iyi oluyor ilk ilişki yatak ucunda oturup mu yoksa kendimizin üstte olduğu mu

Canım merhaba anestol krem vecamine sprey uyuşturmada baya etkili ben bu ikisi ile yendim öncesinde bebe yağı ile parmak egzersizi yaptım sonra anestol kremi parmağıma sürdüm parmak egzersizi yaptım ve krem orda iyice yayıldı 5 dk içinde uyusturyor sonda vecamine olmasi lazım adı sprey kulak copu gibi aparatı var onu da uyustuktan sonra içime aldım 4,5 fis içime aldığım yere kadar sıktım 4.5 fista cikisa doğru 5 dk da oda uyuştu makyaj firçalarını stresli ve peceteye sardım bebe yagiyla yağladim biraz daha kalın oldu 10sn icim de tutum ve ilişkiye girdik hiç acı hisstmedim sıfır acı sende başarirsin nolur erteleme

Özelden mesaj at canım hadi çok geç olmadan bu işi başar başarabilirsin ben elimden gelen desteği vericem sana

X