Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Canim once rahatlamayi ve nefesini kontrol etmeyi ogrenmen gerek duzensiz nefes almak vajinanin kasilmasina yol aciyo burnundan alip agzindan mum ufler gibi ver karnini sisirerek sonra bunu yaparken bacaklarini yatarken ac kapa yap onu basardikdan sonra tekrar yaz yardimci olurum

Cnm once rahatlamayi ve nefesini kontrol etmeyi ogrenmen gerek cunku duzensiz nefes almak vajinanin daha da kasilmasina neden oluyo burnundan derin nefes al karin sisecek sekilde ve agizdan nefesini ver bunu yatarken ve bacaklarini ac kapa yaparak tekrarla 15 dk falan once boyle basla

rahat kafalı olduğum halde, hatta doktor olduğum halde, ki defalarca ultrason probunu hastaya kendim yerleştirdim, fakat kendime değil bir şey sokmak, parmağımla dokununca bile aşırı huzursuz oluyorum, hem beni hem de ilişkimi korkunç yıpratan bi durum ki ben cinselliği çok seven biriyim. asla kurtulamayacağıma öylesine inandım ki, ayrılmayı teklif etmeyi düşünüyorum.
başarı hikayelerinizden olduça etkilendim, ama kendime bişeyler sokabilir myim bilmiyorum. hele polikliniğe gelen teyzeler küçük genç kızlar vs onların bunu yaptığını görünce kendime çok üzülüyorum.

benim canım kader arkadşlarım aylardır vaji ile ilgili tüm topikleri okudum yuttum...ben de bir cesaret bir gaz zaten başını daa alabiliyordum neyse eşim yurt dışından geldi 4 günlük tatile gittk ...ultrason jeli ve vemcaine sprey aldım muhteşem bir tatil düşünüyordum fakat tüm hayallerim suya düştü ilk gece spreyin ucundaki cubuğu uyuştura uyuştura vajinamın yarısına kadar aldım uyuştumda ama korktum tüm cesaretim yaatağa girince btti sonuç hüsran taabii ben de göz yaşları sel...neyse eşim teselli etti hep olduğu gibi ikinci akşam olur dedik ama ikinci akşam uyuşturucunun çubuğunu dokunduramadım bile...artık sadece ölmek istiyorum...hazmedemiyorum çok kötüyüm be arkadaşlar....bu yazımı topiklerde de paylaşacağım belki halimden anlar birileri..ne oluur bana parmak yada diilatö demeyin yapamıyorum çünkü

Kızlar bende oyleydım dokunmayı bırakın aynada bakamıyordum bile daha once bı kac topıkte msjla da bı cok arkadasa destek oldum suan tewafuk gene gordum we yazayım istedim cunku bılıyorum o sureci asla yapamam diyenlerden biriydim 1.5 yıl yapamadım da
Bnde kadınlar klubu sayesinde okuyarak adım adım yendim bben ızledıgım yolu yazayım ınsaallah faydası olur.
Oncelıkle (cok zor olmakla birlikte yanı bunu yaşayan tek sen degılsın aynısını hatta daha beterini yasadım..) ayna karsısına gecıp bacaklarımı acıp sadece inceledim we bu 2 gunumu aldı neredeyse popomun altına yastık koydum we nefes alıp ıkınarak baktım we orada acılan delıgı gördüm tanı ben şok sonrasında yanı kendimi hazır hissedince kucuk pasta mumlarından prezervatife koyup jel sürüp o gördüğüm delıge ıkınarak ucuna yerlestırdım we ıttırdım o kadar kucukki hissetmedim bile ıcerı gittigini. Tabı snra bu titreme geldi korkuyla beraber bıraktım ertesi gun aynısını tekrar yaptım bu arada telımde de muzik actım tek basıma kafam rahat olsun ses olsun diye. Ertesi gun yine 1 tane ince pasta mumu ile denedim. Baktım ilk gun kadar gergin degılım ama hep bastan basladım once nefes ayna karsısı ıkınma sonrasında mumu ıttırme. Ertesi gun 2 ince pasta mumu sonra 4 e kadar geldım. Daha sonra bı tık buyuk mumlar we o mumları ıcerı ıterken nefes werıp ıkındım we cok kolay oldu max. 10 gun ıcınde de yendim cok sukur burası olmasa heralde yapamazdım cok direndim 1.5 yıl sonrasında yenmıs oldum umarım size de faydası olur biraz uzun oldu kolay gelsin ama pes etmeyin klişe geliyor ama walla ha oluyor

merhabalar kaderdaşlarım... ben 14 aylık evliyim ve vajinusmusum. sadece ucu giriyor duvara çarpıyor ve itiyorum hüsranla bitiyor.... eşimi çok seviyorum çok anlayışlı. onunda canı sıkılıyor tabi artık bebek istiyoruz ama o aşamaya geçemiyoruz. hiçkimseye anlatamadım tabi vajinusmus olduğumuzu.

egzersizleri araştırdım. bugün kegel egzersizlerine başlıcam
parmağı neresine denicem göremiyorum... ki

burda destek almak için paylaştım..

inşaallah yakın zamanda yendim diye yazanlardan olurum

Son düzenleme:
Topıktr yazılanları okuyun bende yazmıstım gercekten Bn burdan okuyarak yendim en feci wakaydım, eminim sizde yenersiniz

Topıktr yazılanları okuyun bende yazmıstım gercekten Bn burdan okuyarak yendim en feci wakaydım, eminim sizde yenersiniz

Parmak denedim bugün ama içeri ucunu bile sokamadım. Oraya birşey gircek olması düşüncesi hoş gelmiyor

Okuyorum burda her fırsaattaa

Parmak denedim bugün ama içeri ucunu bile sokamadım. Oraya birşey gircek olması düşüncesi hoş gelmiyor

Okuyorum burda her fırsaattaa
Ben parmakla yapamadım dokunmadım da o yuzden kucuk pasta mumlarını prezertawıfe gecırıp kayganlastırıcı suruo tek tek o sekılde denedim ayna karsısında we ıkınarak. Parmak suan bile yapamam

Ben parmakla yapamadım dokunmadım da o yuzden kucuk pasta mumlarını prezertawıfe gecırıp kayganlastırıcı suruo tek tek o sekılde denedim ayna karsısında we ıkınarak. Parmak suan bile yapamam
İnşaallah bende yenerim

Pasta mumları kısa yaa gerçek şeyden baya kısa yinede etkisi oldumu onun

Yani doktorsuz kendimiz yenmekte mümkün dimi
Youtubeda bi videoda doktor tedavi şart tek başınızıa yenemezsiniz demiş. Denk gelmez olaydım ona
Hayır hıc alakası yok gayette yendim ben. Hemde dıyorum ya oraya bakamıyorum bile ayna karsısında. Yaptıkça 1 milim de girse insan mutlu oluyor hergun calıs kegelle ayna egzersizle basla emin ol ben yaptıysam sende yaparsın

İnşaallah yaparım inşallah adet olmadan aminnnnn

Arkadaşım devlet hastanelerin bazılarında cinsel işlev bozuklukları bölümü var vajinusmus tedavisi uyguluyorlar en kısa zamanda git tedavi gör 2 3 haftada düzelicek bir şey için aylarca belki yıllarca kendini yıpratma ,bende bu sorunu yaşadım yıllar önce sonra özelde bir dr da tedavi gördüm aynı senin gibi evde çok debelendim aylarca hiç bir şekilde yapamıyordum dr gittikten sonra her şey çok değişti egzersizleride daha kolay yapıyorsun ,hem sana psikolojik destek oluyor ,bana inan ve güven vakit kaybetme daha fazla.

Mesajınızı okuyunca baktım ama mhrsden öylr bir bölüm çıkmadı. Başka adı da mı var acaba? Özellerde çok pahalıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…