Canim once rahatlamayi ve nefesini kontrol etmeyi ogrenmen gerek duzensiz nefes almak vajinanin kasilmasina yol aciyo burnundan alip agzindan mum ufler gibi ver karnini sisirerek sonra bunu yaparken bacaklarini yatarken ac kapa yap onu basardikdan sonra tekrar yaz yardimci olurum
Lütfen banada yardımcı olun nasıl yaptınız ben bacaklarımı bile açamıyorum daha
merhabalar kaderdaşlarım... ben 14 aylık evliyim ve vajinusmusum. sadece ucu giriyor duvara çarpıyor ve itiyorum hüsranla bitiyor.... eşimi çok seviyorum çok anlayışlı. onunda canı sıkılıyor tabi artık bebek istiyoruz ama o aşamaya geçemiyoruz. hiçkimseye anlatamadım tabi vajinusmus olduğumuzu.
egzersizleri araştırdım. bugün kegel egzersizlerine başlıcam
parmağı neresine denicem göremiyorum... ki
burda destek almak için paylaştım..
inşaallah yakın zamanda yendim diye yazanlardan olurum
Topıktr yazılanları okuyun bende yazmıstım gercekten Bn burdan okuyarak yendim en feci wakaydım, eminim sizde yenersinizmerhabalar kaderdaşlarım... ben 14 aylık evliyim ve vajinusmusum. sadece ucu giriyor duvara çarpıyor ve itiyorum hüsranla bitiyor.... eşimi çok seviyorum çok anlayışlı. onunda canı sıkılıyor tabi artık bebek istiyoruz ama o aşamaya geçemiyoruz. hiçkimseye anlatamadım tabi vajinusmus olduğumuzu.
Topıktr yazılanları okuyun bende yazmıstım gercekten Bn burdan okuyarak yendim en feci wakaydım, eminim sizde yenersiniz
Ben parmakla yapamadım dokunmadım da o yuzden kucuk pasta mumlarını prezertawıfe gecırıp kayganlastırıcı suruo tek tek o sekılde denedim ayna karsısında we ıkınarak. Parmak suan bile yapamamParmak denedim bugün ama içeri ucunu bile sokamadım. Oraya birşey gircek olması düşüncesi hoş gelmiyor
Okuyorum burda her fırsaattaa
İnşaallah bende yenerimBen parmakla yapamadım dokunmadım da o yuzden kucuk pasta mumlarını prezertawıfe gecırıp kayganlastırıcı suruo tek tek o sekılde denedim ayna karsısında we ıkınarak. Parmak suan bile yapamam
Basta onunla basladım sonra normal muma gectım asama asama birden yuklmedim benİnşaallah bende yenerim
Pasta mumları kısa yaa gerçek şeyden baya kısa yinede etkisi oldumu onun
Yani doktorsuz kendimiz yenmekte mümkün dimiBasta onunla basladım sonra normal muma gectım asama asama birden yuklmedim ben
Hayır hıc alakası yok gayette yendim ben. Hemde dıyorum ya oraya bakamıyorum bile ayna karsısında. Yaptıkça 1 milim de girse insan mutlu oluyor hergun calıs kegelle ayna egzersizle basla emin ol ben yaptıysam sende yaparsınYani doktorsuz kendimiz yenmekte mümkün dimi
Youtubeda bi videoda doktor tedavi şart tek başınızıa yenemezsiniz demiş. Denk gelmez olaydım ona
İnşaallah yaparım inşallah adet olmadan aminnnnnHayır hıc alakası yok gayette yendim ben. Hemde dıyorum ya oraya bakamıyorum bile ayna karsısında. Yaptıkça 1 milim de girse insan mutlu oluyor hergun calıs kegelle ayna egzersizle basla emin ol ben yaptıysam sende yaparsın
Arkadaşım devlet hastanelerin bazılarında cinsel işlev bozuklukları bölümü var vajinusmus tedavisi uyguluyorlar en kısa zamanda git tedavi gör 2 3 haftada düzelicek bir şey için aylarca belki yıllarca kendini yıpratma ,bende bu sorunu yaşadım yıllar önce sonra özelde bir dr da tedavi gördüm aynı senin gibi evde çok debelendim aylarca hiç bir şekilde yapamıyordum dr gittikten sonra her şey çok değişti egzersizleride daha kolay yapıyorsun ,hem sana psikolojik destek oluyor ,bana inan ve güven vakit kaybetme daha fazla.merhabalar kaderdaşlarım... ben 14 aylık evliyim ve vajinusmusum. sadece ucu giriyor duvara çarpıyor ve itiyorum hüsranla bitiyor.... eşimi çok seviyorum çok anlayışlı. onunda canı sıkılıyor tabi artık bebek istiyoruz ama o aşamaya geçemiyoruz. hiçkimseye anlatamadım tabi vajinusmus olduğumuzu.
Arkadaşım devlet hastanelerin bazılarında cinsel işlev bozuklukları bölümü var vajinusmus tedavisi uyguluyorlar en kısa zamanda git tedavi gör 2 3 haftada düzelicek bir şey için aylarca belki yıllarca kendini yıpratma ,bende bu sorunu yaşadım yıllar önce sonra özelde bir dr da tedavi gördüm aynı senin gibi evde çok debelendim aylarca hiç bir şekilde yapamıyordum dr gittikten sonra her şey çok değişti egzersizleride daha kolay yapıyorsun ,hem sana psikolojik destek oluyor ,bana inan ve güven vakit kaybetme daha fazla.
Mesajınızı okuyunca baktım ama mhrsden öylr bir bölüm çıkmadı. Başka adı da mı var acaba? Özellerde çok pahalııArkadaşım devlet hastanelerin bazılarında cinsel işlev bozuklukları bölümü var vajinusmus tedavisi uyguluyorlar en kısa zamanda git tedavi gör 2 3 haftada düzelicek bir şey için aylarca belki yıllarca kendini yıpratma ,bende bu sorunu yaşadım yıllar önce sonra özelde bir dr da tedavi gördüm aynı senin gibi evde çok debelendim aylarca hiç bir şekilde yapamıyordum dr gittikten sonra her şey çok değişti egzersizleride daha kolay yapıyorsun ,hem sana psikolojik destek oluyor ,bana inan ve güven vakit kaybetme daha fazla.