Merhaba hanımlar, anasayfada konuyu görünce başarı hikayemi yazmak istedim ben de. 4 aydir hicbir sorun yasamadan birleşme saglayabiliyorum. Simdi gecmise bakınca keske daha erken cesaret etseymişim diyorum.
Iyilesmemde büyük rol oynayan bu sitedir. Ne ogrendiysem buradan ogrendim. Öğrendiklerimi öğretmek istiyorum.
Öncelikli olarak en onemli şey karar vermek. Emin bir sekilde iyilesecegimi biliyorum demek.
Bu karari verdikten sonra youtube da meditasyon sayfalari bulup kadinlik üzerine meditasyonlar yapmak. CİNSELLİĞİMİ SEVİYORUM, CİNSELLİĞİN BANA ZEVK VERDİĞİNİ BİLİYORUM, CİNSELLİK GUVENLIDIR, KADINLIĞIMI SEVİYORUM gibi telkinler iceren meditasyonlar yapmak ve bunlari gun icinde de sık sık tekrar etmek. Asla ACIMAYACAK ACI CEKMEYECEGIM gibi icinde aci agri kelimeleri gecen telkinlerde bulunmayın. Beyin sadece acıyı algilayip aci cekmenize sebep olur yine.
Maddi imkaniniz varsa cinsel terapiste gitmenizi oneririm tabii. Bu meditasyondan daha hizli bir sonuc verir. Doktor degil psikolog diyorum. Çünkü bu fizyolojik degil psikolojik bir problem.
Terapist imkani olmayanlar icin de acilen dilatör set ve bilinen bir markanin su bazli kayganlastiricisini oneriyorum.
Kendim tam verim alamasam da burada wemcaine uyuşukluk veren spreyden memnun olan cok insan var denenebilir.
Bence en uygun dilatör calismalari ön sevismeden sonra oluyor. Ama normal zamanda da yapabilirsiniz. Vajina girisine ve dilatöre kayganlastirici sürerek, dilatörü popoya dogru bir açıyla itmelisiniz. Itmeden once derin nefes alip ıkınmak çok onemli. Ikinirken nasil ki bebek doğuyor bu da öyle. Ikinirken kaslarimiz açılıyor.
Sirayla her bir dilatorden sonra esli denemeye gelince mutlaka bir ön sevişme olmali. Ön sevisme sonrasi ben tekrar dilatör çalışıp esliye oyle gecmistim.
Bugüne dek esli deneme yapip aci çektiğiniz odada degil baska bir odada bunu yapın.
Acı çektiğiniz odada olumsuz koşullanirsiniz ve yine aci cekecegim korkusu olusur.
Ne kadar islak olsam da olayim kayganlastirici sürdüm esime de kendime de. En onemli sey KADIN ÜSTTE OLMALIDIR. Erkegin gölgesi kadinin uzerine dusmemeliymiş.
Derin nefes alıp ıkınarak popoya dogru iterek uzerine oturun. Nasil olduguna inanamayacaksiniz.
Minik sızlamalara alismak icin biraz o pozisyonda oturur vaziyette kalabilirsiniz. Sonra gönlünüzce devam edin.
Vajinismusu yendikten sonra uyudugunuz uyku sanki bulutlarin üzerindeymişsiniz gibi bir uyku olacak.
Dunyanin butun yükü sırtınizdaydı da o gece onu serbest bıraktınız gibi bir rahatlama...
Çaresiz degilsiniz inanin. Kadınlığınızı geri alin. Bu sadece beynimizin oyunu.
Ozelden yazmak isterseniz yazabilirsiniz. Daha açık sekilde anlatabilirim. Yardim isteyen herkese yardimci olmak isterim. ❤