Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

ne yapacağız bilmiyorum ..gerçi başını bile alamıyordum bu bile büyük gelişme ..ama sonrasında cok acıyor
Ben vajinismus olduğumu anlamadan önce bir kısmını alabildim baskı hissedince geri çıkardım. Vajinismus olduğunu anladıktan sonra daha kötü oldum bu defa p. Hiç girmiyor duvar varmışcasına kapanıyor giriş

Ben vajinismus olduğumu anlamadan önce bir kısmını alabildim baskı hissedince geri çıkardım. Vajinismus olduğunu anladıktan sonra daha kötü oldum bu defa p. Hiç girmiyor duvar varmışcasına kapanıyor giriş
ben de dün geceye kadar dokundurtmuyordum ama burda okuduklarım sayesinde ilk defa başını alabildim.

ben de dün geceye kadar dokundurtmuyordum ama burda okuduklarım sayesinde ilk defa başını alabildim.
Birazda yönüyle ilgili galiba aşağı doğru girmeliymiş p. Iki tarafta daha önce iliski tecrübesi olmadığından yönü bulma konusu sıkıntı oluyo biz bulamıyoruz şahsen. Biri spazm giderici hap madatene nemlendirici ve vemcain sprey 3unu kullanarak yenmiş egzersiz vs.yapmadan belki denemek istersin . Hapı ilişkiden yarim saat önce almış

Birazda yönüyle ilgili galiba aşağı doğru girmeliymiş p. Iki tarafta daha önce iliski tecrübesi olmadığından yönü bulma konusu sıkıntı oluyo biz bulamıyoruz şahsen. Biri spazm giderici hap madatene nemlendirici ve vemcain sprey 3unu kullanarak yenmiş egzersiz vs.yapmadan belki denemek istersin . Hapı ilişkiden yarim saat önce almış
yüzüstü yatıyorum eşim dul yani aslında tecrübeli ve allahtan çok anlayışlı.spazm hapının adını biliyormusunuz.ç

Yalan olmasın hatırlamıyorum m harfi ile başlıyordu sanki. Hepsi aynı işlevi görüyor ama eczacıya danışıp alabilirsiniz yani

ben doktora gittim yine yenemedim. o kadar paranın boşa gitmesine üzülmüyorum da artık hangi yola başvuracağımı bilmiyorum :KK43:
Siz vajinismus doktoruna mı gittiniz? Çünkü tedavi ile yenilmemesi imkansız çok üzüldüm doktor şanssızlığı olmuş belli ki

ben de alıp deneyim bakalım ne olacak..ben dün akşam bol zeytinyağı kullandım..
Zeytinyağını bende denedim ama işe yaramadı. Bir de zeytinyağını sık kullanmak mantar a yol açıyormuş. Ultrason jeli veya su bazlı kayganlaştırıcı öneriyorlar. Ben kayganlaştırıcı aldım. Yarın deneyin inşallah olumlu sonucu yazarsınız buraya takipte olucam.Benim eşim görevde o yüzden deneyemem bir süre malesef

Zeytinyağını bende denedim ama işe yaramadı. Bir de zeytinyağını sık kullanmak mantar a yol açıyormuş. Ultrason jeli veya su bazlı kayganlaştırıcı öneriyorlar. Ben kayganlaştırıcı aldım. Yarın deneyin inşallah olumlu sonucu yazarsınız buraya takipte olucam.Benim eşim görevde o yüzden deneyemem bir süre malesef
elbette... inşallah birbiimize iyi haberler veririz...:KK200:

ben doktora gittim yine yenemedim. o kadar paranın boşa gitmesine üzülmüyorum da artık hangi yola başvuracağımı bilmiyorum :KK43:
Neden yenemedin egzersizlerini yapabiliyormusun cok rahat bi şekilde eger yapabiliosan 2 sn bi disini sıkıcakkksin oldu nitti gercrkten anliyorum seni ben bunu 3 bucuk yil cektim ben neler yasadim bi ben bi esim bi allah bilir yendim sukurler olsun rabbim bu sekilde olanlarinda yardimcisi olsun eger egzersizleriii rahat yapabiliosan bunu hayle hayla yaparsin kendini hirslandir yapicaksiiin yazarsan etiket yap beni cevabını goreyim insallah olumluhaber verirsin

Kizlar bu isin sonu egzersizde bitiyor kendim yapamiyorum diyenler doktora gidin beklemeyin ben kendim yenerim die bekledim amaaa yenemedim giden zamanim oldu doktor sayesinde yendim.parayi bizler kazaniyoruz saglik.olmadikdan sonra nabacam parayı dedim cok sukur bitri

Eger kendim evde egzersiz yaparim diosaniz dilator sipariş veriosunz netten
Emlakrem birde eczaneden
Birde vazelin yada zytinyagi yada kayganlaştırıcıne isterseniz bunlar gerekli yatak kenarında yaptim ben oyle rahattım actim bacaklarimi ikindim deligi gördüm kusura bakmayin acik yaziyorum bu sekilde anlatabilirim.
Neyse en kucuk.aparati doktorumun yaninda yapmıştım siz.ilkden en küçük aparatla basliosunuz deligi gordugunuzde o deliğin içine disina kremi suruyosunuz guzelxe yaydirin bide iki dudakdan tutun cekin yayilsin içine iyice
Sonra kayganlaştırıcı ile dilatoru yavas yavas o delikten itiyoruz nekdr selbest kalirsaniz.okdr rahat gder eger ki itiyor ve gitmiosa siz kendinizi kasiyosunuzdur acın bi şarkı itileyin gidicek bak gittigini gordukden sonra daha bi hevesleneceksiniz

MErhaba canım.. Bende vajinismustum.. Ve sonunda yendim çok şükür.. Ben uyuşturucu krem ve dilatör set ile gezersiz yaparak yendim.. Eşli denemede de başarılı oldum ama eşli denerken kontrolsüzce kendimi sıktığım için kanamam oldu.. İkinci üçüncü deneme derken artık alıştıgım için kanamalarım kesildi.. daha rahat hissedince uyuşturucu kremlerimi de bıraktım.. Kayganlaştırıcı jel ile denedik ve oldu.. Ne kasma ne kanama ne de acı yoktu.. Sana tavsiyem bir kaç kere daha denemelisin.. Ne kadar çok denersen o kadar çabuk alışırsın..
Evet haklısın arkadaşım ama her deneme basarili olmuyor maalesef. Ya tahriş oluyor ya kendini hazır hisetmiyorsun o yuzden her iliskide duzene bindiremedik. Ama yinede 2 gune bir denedik ve Tam anlamıyla 1 kere oldu onda da artık bayılacak gibi oldum bu kez ben altta o ustteydi kendimi bıraktım eşim öyle ilerledi kasınca gerçekten çok acıyor ama daha sonralari yine yapamadim gerci reglim yakındı o yuzd3n iyice hassaslasmistim. Şuan regliyim ve şehir dışındayım dönünce bakalım zoru başardık düzene binmesini için uğraşacağız bundan sonra.

X