- 28 Mayıs 2018
- 224
- 184
Merhabalar
Merhabalar öncelikle tebrik ederim kendi kendine epey ilerlemişsin ve katılıyorum doktora gitmene hiç gerek yok zaten başarmışsın. Evet benim de öyle pat diye tamamı olmadı yarım aldım bir süre, sonra zorlayınca bir gün tamamı pat diye girdi ama acı faln hiç yok sadece biz inanamadığımızdan gergin oluyor orası o kadar sonra da her seferinde pat diye tamamını alamadım önce yarısı sonra tamamı olacak şekilde yavaş yavaş aldım ama bu da kısa sürdü sonra bekletmeden tamamı girdi yani bu bir süreç ve çok sürmüyor merak etme başaran herkes de ikinci gün patır kütür yapmıyor zaten ben 2 yıllıktım sen benden daha çoook yenisin o yüzden benim süreçten daha kısa olur seninki azimle devam etçok güzel gidiyorsun, başarıların daim olsunMerhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır okuyorum ama yeni üye olmaya cesaret ettim. Evleneli 5 ay oluyor ama hala tam birleşme yaşayamadık. İlk gece çok yorgunduk denemedik bile. Balayında ben çok gerildiğim için eşim zorlamayalım evimizde deneriz dedi. Benim kasılmalarım titremelerim normallikten çıkınca araştırmaya başladım, sonra bu sayfayı buldum. Günlerce okudum, okuduklarımla denedim ıkındım, yönünü değiştirdim olmadı. Eşime galiba vajinismusum dedim saçmalama ilk korkusu herkeste olur deneyip yaparız dedi. O kadar anlayışlıydı ve canımı yakmamayı önemsiyordu ki onun bu hali beni iyice rahatlattı, herkes gibi ertelemeye başladım. Sonra egzersizle yenenleri gördükçe denemeyi düşündüm, düşünmekle midem bulandı. Parmak girse niye o girmesin ki dedim. Çok uzun yazmayayım bi şekilde başladım. 5 ayda ara ara egzersizle üç parmağa kadar geldim. Bu süreçte sürtünmeyle falan geçti hiç denemedik. Yılbaşı gecesi ıkınmayla baş kısmı girdi ama o kadar kasıldım ki ilerleyemedik bıraktık. O gece afedersiniz kanlı sümük gibi bir akıntım oldu. Sonra iki kez daha denedik yarısını alabiliyorum ama devamında çok acı oluyor ilerleyemiyoruz. Bu süreçte eşimde sertleşme sorunu başladı o yüzden denemelerimiz de yarıda kalıyor. Lütfen başaran arkadaşlar bana yardımcı olun. Hala kanamam olmadı önce parmakla esnetiyorum eşim öyle deniyor. Bu şekilde olması normal mi tam anlamıyla ne zaman başarmış olurum. Böyle bir aşamada doktora gitmek istemiyorum yardımınıza ihtiyacım var