Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen bana da yardımcı olun. Gerçekten bu işi başarmış kişilerin yardımına konuşmaya ihtiyacım varUzun zamandır siteye girmiyordum, öncelikle daha önce dönemediğim için kusura bakmayın bu hastalıkla uğraşan herkes eminim aklında bir kere bile olsa şunu geçiriyordur en azından ben geçirmiştim “ya sen böyle yapınca olmuş ama bende olmuyor işte” kendi anatomik bir farklılık olduğuna bir şekilde inanıyorsun. Kurtulmanın ilk adımı herkes kadar normal olduğunu kabullenmek. Parmak egzersizinin burada kattığı en önemli şey de bu aslında, oraya birşey girdiğini görüyorsun ve her egzersizde o kasları tanıyarak orada birşey olması hissine alılıyoraun. Buraya en son ocak sonunda yazmıştım sanırım ve o zaman ancak yarıya kadar kasılmalarla ilerleyebiliyorduk. 5 kereden sonra herşey normalleşti ve hiç böyle bir problem yaşamamışız sanki 5 ayımız geçmemiş gibi. Egzersiz yaparken ve denerken hep vajinadaki duyarlılığın geçmesini bekliyorsum, sanki yenince ben ilişkiye girmek istediğim an hop orada bir delik açılacak ve ben hiçbir acı ağrı duyarlılık hissetmeyeceğim zannediyoedum. Denedikçe bedeninizi tanıyoraunuz. Egzersiz anında nasıl kasılmalarınız varsa, ilişkiye başlarken de vajina girişinde hep bir duyarlılık olmaya devam ediyor. Orada bir bebeği içeride tutabilecek kadar güçlü kaslar var ve siz geveşemezseniz, ritmik hareketlerle devam edip ıkınmazsanız bunu başarmak git gide zorlaşır. Biz şuanda ilişkiye gitmekte bir problem yaşamıyoruz, ama hala o ilk anda kontrol bende olmazsa penisi yerleştirip biraz gevşemeye çalışmazsam canım acıyor, özellikle ilişkiye girme süresi uzarsa çok daha darlmış gibi hissediyorsunuz. Buradan bunu yenmeye çalışan herkesenvereceğim tavsiye-herkesin söylediği gibi- EGZERSİZ-
Bu gerçeği kabullenin ve kaçmayın, düzenli egzersiz yapın. Üç parmaktan sonra eşle denemeye geçin. Yeterince ıslanmamışsanız-ki bu çok acı yapıyor- mutlaka yağ kayganlaştırıcı gibi birşey kullanın. Ben üst poziyonda yendim ve biz hala o pozisyonda başlıyoruz tam giriş olduktan vajina açıldıktam sonra pozisyon değiştiriyoruz. Üstte olun, ıkının. Orada hiçbir şey hissetmemeyi beklemeyin, çünkü giriş anında hiçbir şey hissetmezseniz, sizin zevk alma ihtimaliniz yok demektir. Vajina dar olmazsa, penisi sarmazsa zevk alamayacağınız için orada her zaman bir duyarlılık hissedeceksiniz. Penis başını yerleştirdikten sonra ıkınarak makata doğru ufak hareketlerle ittirin. İlerledikçe asla bu günlük yeter deyip durmayın. İlerlediğiniz her nokta kar çünkü beyniniz ve bedeniniz onun ne kadar ileri gidebileceğini görmüş olsun. Yardım edebileceğim herkese yardım etmek isterim. Çözümü olan bir hastalık için kendinizi yıpratmayın, sabredin ve azimli olun. Bir gün başardım yazarım umarım demiştim. Gecikmeli oldu ama olsun BAŞARDIMMMM
Tabiki yardımcı oluruz. Hiçbir tedavi gördün mü, egzersiz yapıyor musun. Tam olarak ne hissediyorsun, sormak istediğin ne varsa sorabilirsinLütfen bana da yardımcı olun. Gerçekten bu işi başarmış kişilerin yardımına konuşmaya ihtiyacım var
.Tabiki yardımcı oluruz. Hiçbir tedavi gördün mü, egzersiz yapıyor musun. Tam olarak ne hissediyorsun, sormak istediğin ne varsa sorabilirsin
Tabiki yardımcı oluruz. Hiçbir tedavi gördün mü, egzersiz yapıyor musun. Tam olarak ne hissediyorsun, sormak istediğin
Hayır görmedim ben
Artık piskolejim bozuldu açılmamı kontrol ederkende kötü oldum sezeryene döndüm sezaryen yarama her baktığımda kötü oluyor um
Merhaba, ne durumdasiniz acaba? Bir ilerleme bir değişim var mı?İnşallah bende en kısa zamanda tavsiye vericek duruma gelirim ya çoooook sağol dediğin gibi denemeye devam
Merhabalar allah analı babalı büyütsün öncelikle. Neden böyle söylüyorsun çok üzüldüm okuyunca. Bu sanin keyfi olarak yaptığınız birşey olduğunu düşünmüyorum. Fizyolojik engel neyse psikolojik engel de aynı şeydir. İkisi de sağlığım bir parçasıdır. Sezaryen doğum yapmak kimseyi eksik yapmaz, normal doğum yapmak anneyi mükemmel yapmayacağı gibi. Önce kendini bu psikolojiden çıkarman lazım bence bunun için kendini suçlu hissetmemelisin çünkü bu senin suçun yada eksikliğin değil Vajinismus da çözülmeyecek bir sorun değil. Bebekle fırsat bulmak belki biraz daha zor olabilir ama eğer bu sana kendini kötü hissettiyorsa ki çok normal hissettirmesi üstüne düşmen gerekir kendi psikolojin için herşeyden önce. Sen anladığım kadarıyla vajinal muayene olabiliyorsun ve bu çok büyük bir adım egzersizlere bir an önce başlamalısın. İnşallah rabbim bu problemle uğraşan herkesi tez zamanda kurtarırArtık piskolejim bozuldu açılmamı kontrol ederkende kötü oldum sezeryene döndüm sezaryen yarama her baktığımda kötü oluyor um
Buraya yazmadım ama bir hafta içinde düzelmişti yaklaşık 2 aydır gayet güzel gidiyor herşey BAŞARDIM ve tavsiye vermeye başladım şimdi allah nasip ederse çocuk istiyoruz inşallah buraya vajinismusu yendim bebek bekliyoruz yazacağım günler gelsin şimdiMerhaba, ne durumdasiniz acaba? Bir ilerleme bir değişim var mı?
İma değil ki bu. Prospektüsünde vajinismus icin kullanilir yazmiyor. Dis ağrısı yaziyor. Diş ağrısı icin bu da cok etkili gibi bir sey demek istemis.Dün sordum eczacıya. O yok diğeri var dedi. Merak etmeyin oda bayağı etkili diye ima da bulundu
Vaktiniz varsa bana biraz tavsiye verir misiniz? Kendi kendime yenmeye calisip esime surpriz yapmak istiyoum. Oncesinde bir kez tam bir kez yarim sekilde ilişkimiz oldu. 4. Dilatore kadar aldim. 4 parmak 3. Boğumuma kadr da yapabildim ama surekli olmuyor. Ikinci gun yapamayınca olmayacak diye bırakıyordum. Simdi oyle degil hirsliyimBuraya yazmadım ama bir hafta içinde düzelmişti yaklaşık 2 aydır gayet güzel gidiyor herşey BAŞARDIM ve tavsiye vermeye başladım şimdi allah nasip ederse çocuk istiyoruz inşallah buraya vajinismusu yendim bebek bekliyoruz yazacağım günler gelsin şimdi
Ben hiç 4 parmağa geçememiştim ve 3 parmak 3 boğum beni zorluyordu ona rağmen eş denemesinde ilk hafta yarım girdi ikinci haftadan sonra normal ilişkiye girmeye başladık. İlk zamanlar bende ilişkiden önce egzersiz yapıyordum vaji genişliyor çünkü bence sen artık çok rahat eş denemesi yapabilirsin. Sen ayrı bir odada egzersizini yap 4 parmak olduktan sonra eşinle deneyebilirsin. Burada tek önemli olan şey eşinin çok vakit kaybetmeden hazır olması ve denemeye istekli olması. İlk seferde herkes tamamını alamayabiliyor ama 4 parmak yapabiliyorsan kesinlikle eşinin birazda olsa ilerleyeceğini düşünüyorum ve girdikten sonra ufak hareketlerle gitgel yaparsa ama yavaş yavaş sende gevşemeye başlıycaksın ve vajina genişleyecekVaktiniz varsa bana biraz tavsiye verir misiniz? Kendi kendime yenmeye calisip esime surpriz yapmak istiyoum. Oncesinde bir kez tam bir kez yarim sekilde ilişkimiz oldu. 4. Dilatore kadar aldim. 4 parmak 3. Boğumuma kadr da yapabildim ama surekli olmuyor. Ikinci gun yapamayınca olmayacak diye bırakıyordum. Simdi oyle degil hirsliyim
Doktorların reklamlarinda sadece 3 saatte iyileşti 3 günde vajinismustan kurtuldu gitti laflarından dolayi ben bu hale geldim. Kendi 4 parmağımı o kadsr kisa bir surede aldim ki. 1. Parmakla 4. Arasında 10 dakika yoktur.doktorlar oyle çabucak iyulesti yazinca ben saniyordum ki onlar 3 saatin sonunda pat diye iliskiye giriyorlar. Ben yapamiyorum diyordum. Amasimdi hirsla vazgecmeden yapmak gerektiğini anladim. Hep erteledigim seye yeniden baslayacagim. Bu sefer kendime cok inaniyorum. Peki hiç anestezili krem sprey kullandın mı?Ben hiç 4 parmağa geçememiştim ve 3 parmak 3 boğum beni zorluyordu ona rağmen eş denemesinde ilk hafta yarım girdi ikinci haftadan sonra normal ilişkiye girmeye başladık. İlk zamanlar bende ilişkiden önce egzersiz yapıyordum vaji genişliyor çünkü bence sen artık çok rahat eş denemesi yapabilirsin. Sen ayrı bir odada egzersizini yap 4 parmak olduktan sonra eşinle deneyebilirsin. Burada tek önemli olan şey eşinin çok vakit kaybetmeden hazır olması ve denemeye istekli olması. İlk seferde herkes tamamını alamayabiliyor ama 4 parmak yapabiliyorsan kesinlikle eşinin birazda olsa ilerleyeceğini düşünüyorum ve girdikten sonra ufak hareketlerle gitgel yaparsa ama yavaş yavaş sende gevşemeye başlıycaksın ve vajina genişleyecek
Bir kez emla gibi birşey sürdüm ama çok yaktı benimde canım tatlıdır birde korktum çok sürmedim hiç uyuşturmadı zaten ve bir daha hiçbir şey denemedim. Sadece kayganlaştırıcı ile egzersiz yaptım ve üç parmak alabiliyorken bile egzersize 1 parmakla başlıyordum sonra 3e kadar çıkıyordumDoktorların reklamlarinda sadece 3 saatte iyileşti 3 günde vajinismustan kurtuldu gitti laflarından dolayi ben bu hale geldim. Kendi 4 parmağımı o kadsr kisa bir surede aldim ki. 1. Parmakla 4. Arasında 10 dakika yoktur.doktorlar oyle çabucak iyulesti yazinca ben saniyordum ki onlar 3 saatin sonunda pat diye iliskiye giriyorlar. Ben yapamiyorum diyordum. Amasimdi hirsla vazgecmeden yapmak gerektiğini anladim. Hep erteledigim seye yeniden baslayacagim. Bu sefer kendime cok inaniyorum. Peki hiç anestezili krem sprey kullandın mı?
Şu anda hala egzersiz yaparak mi iliskiye giriyorsunuz. Yoksa sorunsuz direkt oluyor mu?Bir kez emla gibi birşey sürdüm ama çok yaktı benimde canım tatlıdır birde korktum çok sürmedim hiç uyuşturmadı zaten ve bir daha hiçbir şey denemedim. Sadece kayganlaştırıcı ile egzersiz yaptım ve üç parmak alabiliyorken bile egzersize 1 parmakla başlıyordum sonra 3e kadar çıkıyordum
Şuanda normal ilişkiye girebiliyorum ama ilk giriş anında hala ben yönlendiriyorum girdikten sonra genişliyor zaten. En rahat da üst pozisyonda oluyor başka pozisyonlarda daha zor açılıyorŞu anda hala egzersiz yaparak mi iliskiye giriyorsunuz. Yoksa sorunsuz direkt oluyor mu?
Ne zamandir boyle sorunsuz iliski yasiyorsunuz? Hiç acı olmuyor mu? Gercekten kolay mi?Şuanda normal ilişkiye girebiliyorum ama ilk giriş anında hala ben yönlendiriyorum girdikten sonra genişliyor zaten. En rahat da üst pozisyonda oluyor başka pozisyonlarda daha zor açılıyor