- 27 Şubat 2020
- 1.200
- 2.299
Doktor ne uyguladı size ? Özel e mi gittiniz neden olmadi ?ben doktora gittim yine yenemedim. o kadar paranın boşa gitmesine üzülmüyorum da artık hangi yola başvuracağımı bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor ne uyguladı size ? Özel e mi gittiniz neden olmadi ?ben doktora gittim yine yenemedim. o kadar paranın boşa gitmesine üzülmüyorum da artık hangi yola başvuracağımı bilmiyorum
Özele mi gittiniz ne kadar ödediniz?vajinismus tedavisi işte bi kaç seansta çözülür diye gittim .. parmak egzersizi yaptı ama ben parmaktan korkuyorum ve halen kendi parmağımı sokamıyorum .. böyle yani
Uyusturucu sprey falan denediniz mi veya spazm giderici hap ?vajinismus tedavisi işte bi kaç seansta çözülür diye gittim .. parmak egzersizi yaptı ama ben parmaktan korkuyorum ve halen kendi parmağımı sokamıyorum .. böyle yani
Genelde bu civarda ucret alan klinikler 3 4 gunde cozuyir diye biliyorum .Belki yeterince ilgilenmediler. Siz gitmeye devam etseniz o kadar ücret ödemişsiniz bence bırakmayın erteleyip pes ettikçe günler ayları buluyor5000 e yakın ödedim. anestol kullandırdı ama parmağı sokamayınca bi etkisi olmuyo
Yaa o zaman evinizde egzrsizlere devam etmeye çalışın. Kendinizi hazır hissettiğiniz bir gün yapacağım diyerek kendinizi motive edin.Inanin bunu ucu yok bende aynı durumdayım bir bırakıyorum bir başlıyorum benim 1 ay oldu ama biliyorum ki ben bırakırsam hiç bir zaman olmayacak.Bsari hikayelerini falan okuyorum burda hiç acimadığını yazmışlar hep. bu muymus ya diyen çok. Bir de yönü aşağı doğruymuş biz onu ayarlayamadık düz denedigmiz için hep baskı olmuştu smdi eşim görevde o yüzden deneyemiyorum. Eşli denemede ne durumdasınız?evet bende 5 gün gittim.. yurtdışından geldiğim için başka vaktim olmadı şimdi döndüm tekrar
Insallah sizde basarirsiniz .Esim yokken yapacagim egzersizleri.Sizde bırakmayın peşini. Bizde buraya bir an önce başardım yazalım insallahUmarım eşin dönünce başarırsınız. Pes etmeyin. Nefes kegel rahtlama alışma. Olmayacak bir şey değil.. başaranlar çok .. O da başlarda dokunma oluyor ama devamı az geliyor
spazm giderici bildiğiniz hap adıUyusturucu sprey falan denediniz mi veya spazm giderici hap ?
meteospasmyl , buscopan , trankobuscas yine de eczacıya danışın öyle alın derim.Bu ucunu biliyorum .Tranko buskas ı regl sancimda kullanırdım etkili bi ilaçspazm giderici bildiğiniz hap adıvarmı..
Sizde mi vajinismussunuz ?spazm giderici bildiğiniz hap adıvarmı..
Iç kısma sikabilirsen vemcain sprey uyuşturma konusunda basarili . Bunla yenenler çok. Ben aldım ama iç kısma sıkamadım o yüzden olmadiarkadaşlar merhaba,günlerdir tüm yazılanları okudum bir güven geldi ve ben ilk defa başını aldım...ama daha fazla alamadm canm yandı...parmak egzersizi yapmak benim için çok zor hatta imkansız diyebilirim.üstte veya misyoner pozisyonda basarılı olamadım.sadece yüz üstü yatarken başını alabildim.nefes verirken alabildim ama devamı çok acıdı.ne olur yardım edin..parmak egzersizleri yapmadan nasıl başarabilirim..
evetSizde mi vajinismussunuz ?
bende iç kısma sıkamıyorumIç kısma sikabilirsen vemcain sprey uyuşturma konusunda basarili . Bunla yenenler çok. Ben aldım ama iç kısma sıkamadım o yüzden olmadi
Ben kulak çubuğuna sıkıp içine sürmeye çalıştım ama sanırım yeterli olmadı. Çünkü uyusmadibende iç kısma sıkamıyorum
ne yapacağız bilmiyorum ..gerçi başını bile alamıyordum bu bile büyük gelişme ..ama sonrasında cok acıyorBen kulak çubuğuna sıkıp içine sürmeye çalıştım ama sanırım yeterli olmadı. Çünkü uyusmadi